35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo zdradź mi ten patent bo też będę go potrzebowałapaszczakin wrote:chuda, to ja bylam przed zaczeciem robienia dziecia, czyli 2 lata temu.. ale spoko, nawet endo zrozumial, jak odmowilam wejscia na wage- powiedzial "rozumiem, inne priorytety"
patent swoj na chudniecie mam, zrealizuje sie po dzieciu..
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Piąteczek!
Ja też mam nowy awatar
Moja młoda zostaje dziś w domu. Obudziła się z katarem po pas i kaszlem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 06:17
kapturnica, nick nieaktualny, Parka, ewka80, nick nieaktualny, EwaT, moremi, ania.g, malgos741, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien bryyy !!Sab piątunio piątuniunio

No i sloneczko wyszlo(to to sloneczko mialyscie na mysli? zebyw nie pograc ?
)
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, Mega, ewka80, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
macduska wrote:Na wykresie z owu, co prawda bez temperatury to dopiero teraz mi ta owu wypada, a przecież gin na monitoringu wypatrzył, że była najprawdopodobniej 8 czyli w poniedziałek. Wniosek, nie można ślepo wierzyć tym kalkulatorom płodności itp, tylko bzykać się częściej!!!!
Czego i sobie i wam życzę.
no najlepiej codziennie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
ewka -
Dzień dobry,
Och ten piątunio
jaki cudowny
A ja niestety z bolącym gardłem, moze dlatego tempka skoczyła w górę, bo u mnie takie szybkie owulki raczej nie wystepują.
No wiem ze nic nie wiem, sie okaże
Miłego dnia, mam nadzieję, ze po wczorajszej imprze co najmniej ze 2 zacionżyły
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, piateczek, a ja nie wiem czy w niedziele nie będę musiała iść do pracy...
Teraz tez juz w robocie kwitne do 21
miłego wszystkim.
ewka80, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny te , ktore stosuja infolic lub inofem..Macie jakies dobre stronki z atrakcyjnymi cenami????Bo mam zamiar chyba sprobowac tego cudu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 08:41
Parka, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Dziewczyny te , ktore stosuja infolic lub inofem..Macie jakies dobre stronki z atrakcyjnymi cenami????Bo mam zamiar chyba sprobowac tego cudu

Podobno apteka melissa ma najlepsze ceny.
Ja zamawiam inofem w aptece "dbam o zdrowie", cena nie jest najnizsza ale ja mam te apteke pod nosem i w niej odbieram z dnia na dzien po zamowieniu.
ewka80, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy wyscie wszystkie powariowaly z tymi awatarami? Niedosc ze teraz nie rozpoznaje kobitek, to wszystkie na jedno kopyto! Z malymi wyjatkami- albo plemiki albo jaja.....fuj

Ewka, skoro masz jazde z testami to dlaczego nie idziesz dzis na bete? Mialabys w poniedzialek odpowiedz i jasnosc, a tak- szkoda kasy na sikance...
Bozia, trzymam kciuki bardzo mocno
Milego dnia swiruski
kapturnica, moremi, Simba, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Bliska 77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Podobno apteka melissa ma najlepsze ceny.
Ja zamawiam inofem w aptece "dbam o zdrowie", cena nie jest najnizsza ale ja mam te apteke pod nosem i w niej odbieram z dnia na dzien po zamowieniu.
wiesz co ja też kupuje u siebie no i oczywiście na zamówienie
iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
ewka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParka wrote:Kurka, co tu się dzieje z tymi awatarami? Juz myślałam że tyle nowych się pojawiło a tu proszę czytam ze niezłą imprezkę macie z nowymi awatarami. No to zdrówko!
Mega, super ze zaraz owulka, to jednak z Bisca razem będziecie zacionżać, no niech Wam będzie, u mnie raczej wczesnej owulki nie będzie, zostawiamy sobie z mężem sex na weekend, a dobra weekend juz od jutra ☺
Boziu, 1,5 cm rozwarcia mówisz. ... często tak bywa że gin mówi jeszcze dużo czasu a tu tego samego dnia można jeszcze wrócić z pełną akcja porodowa.
EwaT, a ta druga krecha znowu taka mocna jak wczoraj? Możesz podać nazwę testu?
dzień dobry
Bozia chyba pisała ze rozwarcie na półtorej palca a to jest 3cm (nie 1,5cm)
bo gin liczy jeden palec 2cm ...ja tak miałam poszłam na rutynowa wizytę wieczorem a na drugi dzień o 3:30 urodziłam a rozwarcie u niej w gabinecie miałam na dwa palce czyli 4cm ...
ooo znalazłam ze tak Bozia pisała
cyt:"rozwarcie mam na półtora palca...i mały zszedł niżej, ale nic poza tym...."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:30
nick nieaktualny, ewka80, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, Bliska 77, Parka, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta. Dzisiaj pracowity dzień mnie czeka- jadę oglądać mebelki dla Stasia trzeba mu dwa pokoik wyczarowac u nas i u dziadków wiec powoli czas zacząć remonty

Kapta ja zamawialam inofolik w aptece mellisa mieli najlepsza cenę.
Laski no dajcie spokój z tymi avatarami
normalnie was nie poznaje i nie wiadomo która co pisze
tylko Bursztyn się jakoś trzyma 
Miłego dnia wszystkim życzę.
kapturnica, nick nieaktualny, ewka80, moremi, malgos741, iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny, Bliska 77, Parka, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość