X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    chuda, to ja bylam przed zaczeciem robienia dziecia, czyli 2 lata temu.. ale spoko, nawet endo zrozumial, jak odmowilam wejscia na wage- powiedzial "rozumiem, inne priorytety" ;) patent swoj na chudniecie mam, zrealizuje sie po dzieciu..
    To zdradź mi ten patent bo też będę go potrzebowała

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Piąteczek!
    Ja też mam nowy awatar ;-)

Moja młoda zostaje dziś w domu. Obudziła się z katarem po pas i kaszlem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 06:17

kapturnica, Dorka1979, Parka, ewka80, macduska, EwaT, moremi, ania.g, malgos741, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bryyy !!Sab piątunio piątuniunio ;)
    No i sloneczko wyszlo(to to sloneczko mialyscie na mysli? zebyw nie pograc ? :P )

Dorka1979, Sabina, Parka, Mega, ewka80, macduska, iwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Na wykresie z owu, co prawda bez temperatury to dopiero teraz mi ta owu wypada, a przecież gin na monitoringu wypatrzył, że była najprawdopodobniej 8 czyli w poniedziałek. Wniosek, nie można ślepo wierzyć tym kalkulatorom płodności itp, tylko bzykać się częściej!!!!
    Czego i sobie i wam życzę.

no najlepiej codziennie :)

Sabina, macduska, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

ewka
  • Parka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Och ten piątunio :) jaki cudowny

A ja niestety z bolącym gardłem, moze dlatego tempka skoczyła w górę, bo u mnie takie szybkie owulki raczej nie wystepują.
    No wiem ze nic nie wiem, sie okaże

Miłego dnia, mam nadzieję, ze po wczorajszej imprze co najmniej ze 2 zacionżyły ;)

Sabina, Mega, macduska, Dorka1979, samira, malgos741, iwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, piateczek, a ja nie wiem czy w niedziele nie będę musiała iść do pracy...
    Teraz tez juz w robocie kwitne do 21 :(
    miłego wszystkim.

ewka80, macduska, Parka, Sabina, Dorka1979, malgos741, iwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek laseczki miłego piąteczku :)

Parka, Sabina, EwaT, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

ewka
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doberek
    jade na zakupy i na poczte
    brzuch nadal nieswój.....ech

Parka, samira, iwcia77, Mega, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te , ktore stosuja infolic lub inofem..Macie jakies dobre stronki z atrakcyjnymi cenami????Bo mam zamiar chyba sprobowac tego cudu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 08:41

Parka, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny te , ktore stosuja infolic lub inofem..Macie jakies dobre stronki z atrakcyjnymi cenami????Bo mam zamiar chyba sprobowac tego cudu ;)

Podobno apteka melissa ma najlepsze ceny.

Ja zamawiam inofem w aptece "dbam o zdrowie", cena nie jest najnizsza ale ja mam te apteke pod nosem i w niej odbieram z dnia na dzien po zamowieniu.

ewka80, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany jaka inwazja ciekawych awatarów na forum :-) spermiszony atakują!

Paszczak czekam na wieści :-) i na suwaczek :-) opowiedz do kogo junior podobny :-)

ewka80, moremi, iwcia77, Mega, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wyscie wszystkie powariowaly z tymi awatarami? Niedosc ze teraz nie rozpoznaje kobitek, to wszystkie na jedno kopyto! Z malymi wyjatkami- albo plemiki albo jaja.....fuj :P ;)

Ewka, skoro masz jazde z testami to dlaczego nie idziesz dzis na bete? Mialabys w poniedzialek odpowiedz i jasnosc, a tak- szkoda kasy na sikance...
    Bozia, trzymam kciuki bardzo mocno
    Milego dnia swiruski :)

kapturnica, moremi, Simba, iwcia77, Mega, inessa, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Podobno apteka melissa ma najlepsze ceny.

Ja zamawiam inofem w aptece "dbam o zdrowie", cena nie jest najnizsza ale ja mam te apteke pod nosem i w niej odbieram z dnia na dzien po zamowieniu.

wiesz co ja też kupuje u siebie no i oczywiście na zamówienie :)

iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

ewka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wiesz, żeby życie miało smaczek... ;-)

malgos741, iwcia77, Mega, inessa, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bursztyn wiesz, żeby życie miało smaczek... ;-)
    ale co?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Kurka, co tu się dzieje z tymi awatarami? Juz myślałam że tyle nowych się pojawiło a tu proszę czytam ze niezłą imprezkę macie z nowymi awatarami. No to zdrówko!
    Mega, super ze zaraz owulka, to jednak z Bisca razem będziecie zacionżać, no niech Wam będzie, u mnie raczej wczesnej owulki nie będzie, zostawiamy sobie z mężem sex na weekend, a dobra weekend juz od jutra ☺

Boziu, 1,5 cm rozwarcia mówisz. ... często tak bywa że gin mówi jeszcze dużo czasu a tu tego samego dnia można jeszcze wrócić z pełną akcja porodowa.

EwaT, a ta druga krecha znowu taka mocna jak wczoraj? Możesz podać nazwę testu?

dzień dobry

Bozia chyba pisała ze rozwarcie na półtorej palca a to jest 3cm (nie 1,5cm)
    bo gin liczy jeden palec 2cm ...ja tak miałam poszłam na rutynowa wizytę wieczorem a na drugi dzień o 3:30 urodziłam a rozwarcie u niej w gabinecie miałam na dwa palce czyli 4cm ...:)

ooo znalazłam ze tak Bozia pisała :P cyt:"rozwarcie mam na półtora palca...i mały zszedł niżej, ale nic poza tym...."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:30

Sabina, ewka80, malgos741, iwcia77, inessa, Bliska 77, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale co?
    Miało mi się zrymowac że codziennie nowy suwaczek ;-) lub awatar ale jak.zwykle błysnęłam i mój dowcip tylko ja zroaumialam B-)

kapturnica, moremi, iwcia77, inessa, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta. Dzisiaj pracowity dzień mnie czeka- jadę oglądać mebelki dla Stasia trzeba mu dwa pokoik wyczarowac u nas i u dziadków wiec powoli czas zacząć remonty ;)
    Kapta ja zamawialam inofolik w aptece mellisa mieli najlepsza cenę.
    Laski no dajcie spokój z tymi avatarami ;) normalnie was nie poznaje i nie wiadomo która co pisze ;) tylko Bursztyn się jakoś trzyma ;)

Miłego dnia wszystkim życzę.

kapturnica, Sabina, ewka80, moremi, malgos741, iwcia77, Bursztyn, inessa, Bliska 77, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może te zmiany awantarów zadziałają :)

kapturnica, mandragora, Sabina, iwcia77, Mega, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

ewka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam nie bede gorsza tez sie zaplemnikuje..Moze awator zadziala ;D

moremi, Sabina, iwcia77, Mega, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4396 4397 4398 4399 4400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ