35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:chuda, to ja bylam przed zaczeciem robienia dziecia, czyli 2 lata temu.. ale spoko, nawet endo zrozumial, jak odmowilam wejscia na wage- powiedzial "rozumiem, inne priorytety"
patent swoj na chudniecie mam, zrealizuje sie po dzieciu..
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Piąteczek!
Ja też mam nowy awatar
Moja młoda zostaje dziś w domu. Obudziła się z katarem po pas i kaszlem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 06:17
kapturnica, Dorka1979, Parka, ewka80, macduska, EwaT, moremi, ania.g, malgos741, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Na wykresie z owu, co prawda bez temperatury to dopiero teraz mi ta owu wypada, a przecież gin na monitoringu wypatrzył, że była najprawdopodobniej 8 czyli w poniedziałek. Wniosek, nie można ślepo wierzyć tym kalkulatorom płodności itp, tylko bzykać się częściej!!!!
Czego i sobie i wam życzę.
no najlepiej codziennieSabina, macduska, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
ewka -
Dzień dobry,
Och ten piątuniojaki cudowny
A ja niestety z bolącym gardłem, moze dlatego tempka skoczyła w górę, bo u mnie takie szybkie owulki raczej nie wystepują.
No wiem ze nic nie wiem, sie okaże
Miłego dnia, mam nadzieję, ze po wczorajszej imprze co najmniej ze 2 zacionżyłySabina, Mega, macduska, Dorka1979, samira, malgos741, iwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, piateczek, a ja nie wiem czy w niedziele nie będę musiała iść do pracy...
Teraz tez juz w robocie kwitne do 21
miłego wszystkim.ewka80, macduska, Parka, Sabina, Dorka1979, malgos741, iwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny te , ktore stosuja infolic lub inofem..Macie jakies dobre stronki z atrakcyjnymi cenami????Bo mam zamiar chyba sprobowac tego cudu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 08:41
Parka, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny te , ktore stosuja infolic lub inofem..Macie jakies dobre stronki z atrakcyjnymi cenami????Bo mam zamiar chyba sprobowac tego cudu
Podobno apteka melissa ma najlepsze ceny.
Ja zamawiam inofem w aptece "dbam o zdrowie", cena nie jest najnizsza ale ja mam te apteke pod nosem i w niej odbieram z dnia na dzien po zamowieniu.ewka80, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy wyscie wszystkie powariowaly z tymi awatarami? Niedosc ze teraz nie rozpoznaje kobitek, to wszystkie na jedno kopyto! Z malymi wyjatkami- albo plemiki albo jaja.....fuj
Ewka, skoro masz jazde z testami to dlaczego nie idziesz dzis na bete? Mialabys w poniedzialek odpowiedz i jasnosc, a tak- szkoda kasy na sikance...
Bozia, trzymam kciuki bardzo mocno
Milego dnia swiruskikapturnica, moremi, Simba, iwcia77, Mega, inessa, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Podobno apteka melissa ma najlepsze ceny.
Ja zamawiam inofem w aptece "dbam o zdrowie", cena nie jest najnizsza ale ja mam te apteke pod nosem i w niej odbieram z dnia na dzien po zamowieniu.
wiesz co ja też kupuje u siebie no i oczywiście na zamówienieiwcia77, Parka lubią tę wiadomość
ewka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParka wrote:Kurka, co tu się dzieje z tymi awatarami? Juz myślałam że tyle nowych się pojawiło a tu proszę czytam ze niezłą imprezkę macie z nowymi awatarami. No to zdrówko!
Mega, super ze zaraz owulka, to jednak z Bisca razem będziecie zacionżać, no niech Wam będzie, u mnie raczej wczesnej owulki nie będzie, zostawiamy sobie z mężem sex na weekend, a dobra weekend juz od jutra ☺
Boziu, 1,5 cm rozwarcia mówisz. ... często tak bywa że gin mówi jeszcze dużo czasu a tu tego samego dnia można jeszcze wrócić z pełną akcja porodowa.
EwaT, a ta druga krecha znowu taka mocna jak wczoraj? Możesz podać nazwę testu?
dzień dobry
Bozia chyba pisała ze rozwarcie na półtorej palca a to jest 3cm (nie 1,5cm)
bo gin liczy jeden palec 2cm ...ja tak miałam poszłam na rutynowa wizytę wieczorem a na drugi dzień o 3:30 urodziłam a rozwarcie u niej w gabinecie miałam na dwa palce czyli 4cm ...
ooo znalazłam ze tak Bozia pisałacyt:"rozwarcie mam na półtora palca...i mały zszedł niżej, ale nic poza tym...."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:30
Sabina, ewka80, malgos741, iwcia77, inessa, Bliska 77, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta. Dzisiaj pracowity dzień mnie czeka- jadę oglądać mebelki dla Stasia trzeba mu dwa pokoik wyczarowac u nas i u dziadków wiec powoli czas zacząć remonty
Kapta ja zamawialam inofolik w aptece mellisa mieli najlepsza cenę.
Laski no dajcie spokój z tymi avataraminormalnie was nie poznaje i nie wiadomo która co pisze
tylko Bursztyn się jakoś trzyma
Miłego dnia wszystkim życzę.kapturnica, Sabina, ewka80, moremi, malgos741, iwcia77, Bursztyn, inessa, Bliska 77, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość