35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz tam zamowialm pare rzeczy..Ceny naprawde maja konkurencyjnemandragora wrote:Hej dziewczęta. Dzisiaj pracowity dzień mnie czeka- jadę oglądać mebelki dla Stasia trzeba mu dwa pokoik wyczarowac u nas i u dziadków wiec powoli czas zacząć remonty

Kapta ja zamawialam inofolik w aptece mellisa mieli najlepsza cenę.
Laski no dajcie spokój z tymi avatarami
normalnie was nie poznaje i nie wiadomo która co pisze
tylko Bursztyn się jakoś trzyma 
Miłego dnia wszystkim życzę.
iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Pisalyscie o żelu concieve wspomagającym zapłodnienie to wrzucę swoje 5 groszy. Dwa cykle z żelem i nic w trzecim zapomniałam o nim i dało rade. Wszystkie oczywiście cykle wspomagane hormonami i iui tez dodatkowo.
malgos741, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Wlasnie to samo mialam pisacBursztyn wrote:Czy wyscie wszystkie powariowaly z tymi awatarami? Niedosc ze teraz nie rozpoznaje kobitek, to wszystkie na jedno kopyto! Z malymi wyjatkami- albo plemiki albo jaja.....fuj

Ewka, skoro masz jazde z testami to dlaczego nie idziesz dzis na bete? Mialabys w poniedzialek odpowiedz i jasnosc, a tak- szkoda kasy na sikance...
Bozia, trzymam kciuki bardzo mocno
Milego dnia swiruski
iwcia77, Bursztyn, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witam się

czy dwa palce, czy cm - i tak cisza...
. Nic się nie dzieje...wyspałam się porządnie i zaraz się biorę za prasowanie - pewnie mi zejdzie kilka godzin...bo jakoś pamiętałam, żeby ładować pralkę i suszyć, ale już potem film się urywał..
W związku z tym mam do przeprasowania chyba z 7 prań...
nick nieaktualny, ania.g, malgos741, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Bliska 77, Parka, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kapta, ale skad to ferrero rocher w twoim avatarze?

Zaraz zaraz, naloze soczewki...
Bozia rodzi? No to kciuki!!!!
Rozdwoje sie z kciukami, bo przeciez ja tu na paszczaka czekam. Aktualnie zarzygala pol poczekalni zeby wejsc o planowanej godzinie
Dzien dobry w piatek.
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, Bursztyn, paszczakin, nick nieaktualny, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
I ja też uważam, że Ewka powinna dziś zrobić betę - nie musi być na czczo - a w poniedziałek miałaby wynik.... A ta jak dziecko...zamiast zrobić badanie, to wymyśla sikańce, meno i zabawy w słoneczko...
nick nieaktualny, Simba, EwaT, malgos741, iwcia77, moremi, kapturnica, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, Bliska 77, Parka, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
takie afirmujące.....tylko kurna która teraz jest która to sam diabeł nie zgadnie...
iwcia77, Reni, moremi, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Bliska 77, Parka, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo co . Wy możecie mieć brzuchy to my komórki rozrodcze chociaz.mandragora wrote:No teraz to już same jaja

kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, mandragora, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, Parka, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
życzę Wam z całego serca, żeby jak najszybciej można było zmienić te avatary na brzuszki - oby wszystkie się doczekałymacduska wrote:No co . Wy możecie mieć brzuchy to my komórki rozrodcze chociaz.

Simba, malgos741, iwcia77, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bliska 77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo miodzio, Paszczak zaprezentowała się z najlepszej stronySimba wrote:Rozdwoje sie z kciukami, bo przeciez ja tu na paszczaka czekam. Aktualnie zarzygala pol poczekalni zeby wejsc o planowanej godzinie

Dzien dobry w piatek.
ewka80, iwcia77, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Podobno wiele kobiet tak ma, że rodzi swoje dzieci w podobnych terminach...u mnie się to nie zgadza - ale moja znajoma ma 3 dzieci i wszystkie urodzone w okresie 1-10 maj...widocznie jakoś się jej zachodziło w ciążę lepiej w określonym czasie...ania.g wrote:Wolałabym nie zakłócać jej imprezy. Bardzo na nią czeka.
iwcia77, ania.g, moremi, nick nieaktualny, Bliska 77, Parka, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No ale jakbyś jednak zakłócila to zapamięta te urodziny do końca życiaania.g wrote:Wolałabym nie zakłócać jej imprezy. Bardzo na nią czeka.

ewka80, iwcia77, ania.g, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nadrobiłam właśnie kilka wczorajszych stron.
Paszcza, zaciskam kciuki za usg i czekam na dobre wieści.
Macduska, dałaś czadu z tym piciem i macicą zapominającą o wieku. Popłakałam się ze śmiechu.
Fajne nowe awatarki
Dziś u mnie słońce i od razu humor lepszy. Zaliczyłam z rana sklep z farbami i po 30 min zdecydowałam w końcu jakie chcę kolory w sypialni. Mieliśmy sypialni nie ruszać ale mąż się rozpędził z remontem to korzystam.
nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Parka, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
No dobra, troche przesadzilam z tym zarzyganiem poczekalni, ale to z nerw - sama siedze jak na szpilkach...
Bozia3, nick nieaktualny, malgos741, EwaT, iwcia77, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, paszczakin, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

nie