35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Hej dziewczęta. Dzisiaj pracowity dzień mnie czeka- jadę oglądać mebelki dla Stasia trzeba mu dwa pokoik wyczarowac u nas i u dziadków wiec powoli czas zacząć remonty
Kapta ja zamawialam inofolik w aptece mellisa mieli najlepsza cenę.
Laski no dajcie spokój z tymi avataraminormalnie was nie poznaje i nie wiadomo która co pisze
tylko Bursztyn się jakoś trzyma
Miłego dnia wszystkim życzę.iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
Pisalyscie o żelu concieve wspomagającym zapłodnienie to wrzucę swoje 5 groszy. Dwa cykle z żelem i nic w trzecim zapomniałam o nim i dało rade. Wszystkie oczywiście cykle wspomagane hormonami i iui tez dodatkowo.
malgos741, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czy wyscie wszystkie powariowaly z tymi awatarami? Niedosc ze teraz nie rozpoznaje kobitek, to wszystkie na jedno kopyto! Z malymi wyjatkami- albo plemiki albo jaja.....fuj
Ewka, skoro masz jazde z testami to dlaczego nie idziesz dzis na bete? Mialabys w poniedzialek odpowiedz i jasnosc, a tak- szkoda kasy na sikance...
Bozia, trzymam kciuki bardzo mocno
Milego dnia swiruskiiwcia77, Bursztyn, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witam się
czy dwa palce, czy cm - i tak cisza.... Nic się nie dzieje...wyspałam się porządnie i zaraz się biorę za prasowanie - pewnie mi zejdzie kilka godzin...bo jakoś pamiętałam, żeby ładować pralkę i suszyć, ale już potem film się urywał..
W związku z tym mam do przeprasowania chyba z 7 prań...
Sabina, ania.g, malgos741, iwcia77, moremi, macduska, Bursztyn, inessa, Bliska 77, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kapta, ale skad to ferrero rocher w twoim avatarze?
Zaraz zaraz, naloze soczewki...
Bozia rodzi? No to kciuki!!!!
Rozdwoje sie z kciukami, bo przeciez ja tu na paszczaka czekam. Aktualnie zarzygala pol poczekalni zeby wejsc o planowanej godzinie
Dzien dobry w piatek.kapturnica, macduska, Sabina, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, Bursztyn, paszczakin, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
I ja też uważam, że Ewka powinna dziś zrobić betę - nie musi być na czczo - a w poniedziałek miałaby wynik.... A ta jak dziecko...zamiast zrobić badanie, to wymyśla sikańce, meno i zabawy w słoneczko...
macduska, Simba, EwaT, malgos741, iwcia77, moremi, kapturnica, Mega, Bursztyn, inessa, Bliska 77, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:No co . Wy możecie mieć brzuchy to my komórki rozrodcze chociaz.
Simba, malgos741, iwcia77, moremi, kapturnica, macduska, Mega, inessa, Bliska 77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Rozdwoje sie z kciukami, bo przeciez ja tu na paszczaka czekam. Aktualnie zarzygala pol poczekalni zeby wejsc o planowanej godzinie
Dzien dobry w piatek.ewka80, iwcia77, moremi, kapturnica, macduska, Mega, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Wolałabym nie zakłócać jej imprezy. Bardzo na nią czeka.
iwcia77, ania.g, moremi, inessa, Bliska 77, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nadrobiłam właśnie kilka wczorajszych stron.
Paszcza, zaciskam kciuki za usg i czekam na dobre wieści.
Macduska, dałaś czadu z tym piciem i macicą zapominającą o wieku. Popłakałam się ze śmiechu.
Fajne nowe awatarki
Dziś u mnie słońce i od razu humor lepszy. Zaliczyłam z rana sklep z farbami i po 30 min zdecydowałam w końcu jakie chcę kolory w sypialni. Mieliśmy sypialni nie ruszać ale mąż się rozpędził z remontem to korzystam.Sabina, malgos741, iwcia77, moremi, kapturnica, macduska, Mega, inessa, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
No dobra, troche przesadzilam z tym zarzyganiem poczekalni, ale to z nerw - sama siedze jak na szpilkach...
Bozia3, Sabina, malgos741, EwaT, iwcia77, moremi, kapturnica, macduska, Mega, paszczakin, inessa, Parka, samira, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość