35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:No dobra, troche przesadzilam z tym zarzyganiem poczekalni, ale to z nerw - sama siedze jak na szpilkach...
zrobiłam jeszcze jeden test teraz i nic.....mysle ze po tylu dniach juz by mi wyszło czyli ciąży definitywnie nie ma..
w związku z tym zrobie sobie odrost normalną farbą i kawe siekiere, nałykam sie wiesiołka i witaminy E!
iwcia77, moremi, kapturnica, macduska, Mega, Simba, inessa, Bliska 77, Parka, samira, mysza1975, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Na wstępie chciałabym wyjaśnić dlaczego tak nagle zniknęłam z forum i przestałam się starać.
Niestety przez swoją głupotę i chęć posiadania kolejnego dziecka, mogłam stracić te co już mam
Mało brakowało, a nie zauważyłabym że coś niedobrego dzieje się z moim już 18 letnim synem. Przeżywał depresję, a ja tego nie zauważyłam. Mało brakowało, a nie miałabym już dziecka (chciał popełnić samobójstwo)Na szczęście koledzy w porę się zorientowali i próba się nie powiodła.
Jest już lepiej, ale musiałam i nadal muszę się skupiać na nim. Zapisałam go do psychologa i czekam na wizytę u psychiatry. Najpewniej będzie musiał brać jakieś środki przeciwdepresyjne.
Na razie nie wiem czy będę się jeszcze starać. Nawet nie mam jak, bo po ostatnich wydarzeniach nie mam ochoty na zbliżenia. Mam nadzieję że z czasem się to zmieni.
W miarę możliwości nadrobię w czytaniu forum. Gratuluję nowych fasolek i kolejnym mamom które powitały już swoje dzieci na świecie.Sabina, Bozia3, EwaT, malgos741, ewka80, mandragora, Dorka71, iwcia77, ania.g, moremi, kapturnica, macduska, megan8, Mega, Bursztyn, paszczakin, Simba, inessa, MartaDidinio, Bliska 77, Parka, samira, caffe, Viv78, mysza1975, gosia7122, BISCA, Dorka1979, Niuta lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Awatary cudne ale teraz mi się wszystko miesza.
Ja zostaję przy swoim.
Bozia widzę że nie spieszno ci z porodem, małemu dobrze.
Ja od 9 tej w robocie ale mmyślę ze dziś se wcześniej wyjdę a co mi tam.ewka80, iwcia77, macduska, Mega, inessa, Bliska 77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwon trzymaj się
przytulam
ewka80, Iwone, iwcia77, inessa, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Iwone...współczuję sytuacji, ale mam nadzieję, że jakoś to opanujecie...i nie obwiniaj się o starania - bo to nie z tego powodu raczej syn ma problemy...nawet, jeśli byłaś skupiona bardzo na staraniach, to jeszcze nie powód, żeby 18 latek miał takie pomysły...to ciężki okres dla wszystkich dorastających i dojrzewających ludzi...
Powodzenia
Iwone, iwcia77, Sabina, moremi, kapturnica, ewka80, macduska, inessa, malgos741, Parka, samira, caffe, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Iwone przykre ale cieszę się, ze w porę to zauważyliście
Co do zmian awatarów.. nie lubię tego
Ja mam pamięć wzrokową .. każda z Nas ma swoją historię, z niektórymi zżyłam się bardziej lub mniej ale przez awaty łatwiej było mi skojarzyć co która i jakoś nie wydawały mi się dziewczyny takie same
Panda - miała fotę laski w okularach na włosach
Bozia - dziecko na czarnym tle
Paszcza - świniaka (błagam nie zmieniaj go)
Simba - Sajmona
Iwone - Lalkę
Caffe - dziecko w jajku na rózowym tle
Kikisia - oko
pepapig - świnkę pepę
Slash - dłonie na czarnym tle
grosza - twigiego
Dorka - słoneczniki
Mango - słonia
Lucky - bliźniaki
itd
teraz już w ogóle nie wiem o co kaman
słuchajcie a może brzuszki, usg, jakieś tam manifestacje wstawiajcie w stopce a awatary zostawmy w spokoju?
taka moja propozycjaIwone, iwcia77, Mega, Simba, inessa, Parka, samira, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam
Paszcza- wracaj z dobrymi wiesciami
Reni- ja cie" poznalam "jak w awatarku byla jakas plaza egzotycznachoc i foto-szop-ek jest staly , wiec mi sie nie myli
Iwone- oj niedobrze, trzymaj reke na pulsie i informuj jak ida terapieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 12:09
Sabina, Iwone, kapturnica, ewka80, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:ok Reni ok...tak miło, że pamiętasz mnie i słoneczniki, ale....gdzie Twoja żyrafa????!!!!!ja poznałam Reni z żyrafą przecie!
Sabina, Reni, iwcia77, Dorka71, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no bo przez prawie 2 lata zmieniałam awatek parę razy..
ale jak wszystkie sobie siekniemy zmienę w tym samym czasie i wszystkie komórki jajowe lub plemniki to pomieszanie z poplątaniemdlaczego żadna nie wstawiła kiszki stolcowej skoro tyle o gównach piszemy hahaha lub śledziony ? a moze polipy lub mięsniaki .. zaszalejmy hahaha
iwcia77 wrote:witam
Reni- ja cie" poznalam "jak w awatarku byla jakas plaza egzotycznachoc i foto-szop-ek jest staly , wiec mi sie nie myli
iwcia77, kapturnica, megan8, macduska, Mega, malgos741, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:co nie zmienia faktu, że awatki są fajne sierściu Sabiny mi się podoba
iwcia77, moremi, kapturnica, ewka80, macduska, inessa, Parka, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a tak tak na samiusim początku jak się przedstawiałam to miałam siebie w awatarze ale jak zaczęłyśmy pisać o śluzach pochwach, plemnikach, spółkowaniu itp to się wywaliłam .. zbyt intymnie sie zrobiło
ale miło, że pamiętasz to oznacza, że były znaczne
Bozia3 wrote:Reni - a ja CIę pamiętam rozczochraną, opaloną na fotelu - w tle chyba morze..., a potem CIę pamiętam z tygrysiątkiem małym i z żyrafą....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 12:18
Sabina, Bozia3, iwcia77, ewka80, inessa, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam
Iwone- oj niedobrze, trzymaj reke na pulsie i informuj jak ida terapie
Iwcia najważniejsze że syn nie robił problemu z pójściem do specjalistów. Tak naprowadziłam rozmowę, że sam stwierdził że ich potrzebuje.Sabina, ania.g, iwcia77, moremi, ewka80, macduska, inessa, malgos741, Parka, samira, caffe, Viv78, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie marudzę tylko stwierdzam fakt
kuźwa idzie @ ..bo mnie nerwuje szum drzew za oknem eh.. chyba pójdę dalej spać
EwaT wrote:ja myśle że zmiany sa dobre
i nie marudż szopie praczuiwcia77, moremi, ewka80, Mega, Dorka71, macduska, inessa, malgos741, Parka, caffe, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość