35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Mala79 bedzie dobrze mysle,ze musisz poprostu odpoczać
Jezeli którąś zainteresuje,to polecam Wam mape Polski dla dzieci wydaną z okazji 25 lecia odzyskania wolnosci. Wydała ją kancelaria premiera i jest za darmo!!!
Tu podaje link:
mapa.premier.gov.pl
mapa jest dostepna od wczoraj!inessa lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no fantastyczne masz to zdjecie, super go uchwyciliscie.. wyglada jak taki lobuziak ma maksa..
A łobuziakiem jestuważam jednak, że jak do tej pory to złote i grzeczne dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 20:02
moremi, Sabina, inessa, malgos741, Bozia3, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:tez ogladalam wczoraj ta mapke, ale chyba to raczej dla dzieciakow w wieku szkolnym, nie..?
ja zdycham.. dzien pod znakiem pawia jest, nie mdlosci juzkiedys was pytalam, czy przy mdlosciach paw pomaga, czy czlowiek czuje sie po nim gorzej- otoz, jesli chodzi o mnie jest znacznie lepiej
no i nie widze w imie czego mam sie meczyc, i tak musze jesc co 3 godziny, wiec zbiornik dlugo pusty nie jest. ciazowa kurde bulimia
no nic pora ruszyc dupe i upiec tesciowej sernik
Kiedyś dla dzieciaka będzie jak znalazł.moremi, Mala79, Sabina, inessa, Simba lubią tę wiadomość
-
gadałam ze znajomą i stwierdziłam że niebede małego szczepić kojarzoną, jej syn to bardzo odchorował a przeciez mój jest słabszy....zaszczepie tymi darmowymi z sanepidu ktore sa obowiazkowe
iwcia77, macduska, Sabina, Mala79, caffe, Mega, Żanet, ania.g, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mala79 bedzie dobrze mysle,ze musisz poprostu odpoczać
tak jak mowisz nie inaczej
Jezeli którąś zainteresuje,to polecam Wam mape Polski dla dzieci wydaną z okazji 25 lecia odzyskania wolnosci. Wydała ją kancelaria premiera i jest za darmo!!!
Tu podaje link:
mapa.premier.gov.pl
mapa jest dostepna od wczoraj!
zaraz tam zajrze i zamowie sztuk dwie dla Mojego Synusia i Siostrzenicy przy okazjiinessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:tez ogladalam wczoraj ta mapke, ale chyba to raczej dla dzieciakow w wieku szkolnym, nie..?
paszczakin, Sabina, inessa, moremi, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:przekonalas mnie, zamowilam i nie dostalam potwierdzenia na maila.. dostalyscie od razu?
do spamu nie wpadlo, sprawdzilam..
tak przed chwila zamowilam sprawdzilam poczte i byl od razu link aktywacyjny ktorego kliknelam ...iwcia77, inessa, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:parka na allegro jest pełno....pierwszy lepszy link:
http://allegro.pl/owulacja-ciaza-ziola-nr-3-ks-sroki-200g-5-testow-i4566310189.html
Mala79, ewka80, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Właśnie degustuję kolejny litr wina z mioich 11, czerwone baaaredzo dobre. będę miała endo ze ho ho! Wasze zdrowie!!!!
ło matko ja bym nos wtykla i juz byla pijanawypij za tych co nie moga wcale pic zadnego alkoholu
iwcia77, inessa, ewka80, Mega, Sabina, macduska, moremi, Dorka1979, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
20kIlosow zrobilam ...Jestem kurffa skonana jak kon po westernie...Morskie oko jest piekne ale dojscie do niego to droga krzyzowa....Jakby nie to ,ze czl bylo zal koni pewnie bym bryczka jechala....Sumienie mi nie dalo..No i chcialam mlodemu dac wycisk...Skonany bardziej niz matka
Doczytam Was jak ogarne moje umeczone noguiMala79, paszczakin, inessa, iwcia77, EwaT, malgos741, Sabina, Mega, Parka, macduska, moremi, samira, Dorka1979, mysza1975, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Doczytam Was jak ogarne moje umeczone nogui
Wszystko zalezy od kondycji ja z moim kolanem wybralam sie razem z Malym w lipcu w gory co prawda te nizsze okolice Jeleniej Gory i z peknieta lekotka poiwanialam po skałach tylko mi orteza przeszkadzala ale dalismy radke pozniej Maly chodzil juz z pieknym a ja ich namierzalam z nizin siedzac nad jeziorkieminessa, Sabina, moremi, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:kaptura, przecie tam sie asfaltem idzie, co za droga krzyzowa?
mysmy w naszej podrozy poslubnej postanowili wypic szampana nad czarnym stawem, do morskiego oka doturlalismy sie sprawnie i potem ruszylismy pod gorke.. jak wlazlam na gore, to juz wiedzialam, ze zadnego picia szampana nie bedzie, bo nie zejde stamtad, a sie stocze..ale widok nie powiem- rewelka..Mega, Sabina, moremi, samira, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość