X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mala79 bedzie dobrze mysle,ze musisz poprostu odpoczać <3

Jezeli którąś zainteresuje,to polecam Wam mape Polski dla dzieci wydaną z okazji 25 lecia odzyskania wolnosci. Wydała ją kancelaria premiera i jest za darmo!!!
    Tu podaje link:
    mapa.premier.gov.pl

mapa jest dostepna od wczoraj!
    Super sprawa, ja już zamówiłam ;)

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no fantastyczne masz to zdjecie, super go uchwyciliscie.. wyglada jak taki lobuziak ma maksa..
    zdjęcie kiepskiej jakości bo robiłam starym telefonem mamy gdy u mniej byliśmy. Nawet nie trzeba było czatować na taką minę bo przez pewien okres czasu tak właśnie łopatkę wystawiał :)

A łobuziakiem jest ;) uważam jednak, że jak do tej pory to złote i grzeczne dziecko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 20:02

moremi, Sabina, inessa, malgos741, Bozia3, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tez ogladalam wczoraj ta mapke, ale chyba to raczej dla dzieciakow w wieku szkolnym, nie..?

ja zdycham.. dzien pod znakiem pawia jest, nie mdlosci juz ;) kiedys was pytalam, czy przy mdlosciach paw pomaga, czy czlowiek czuje sie po nim gorzej- otoz, jesli chodzi o mnie jest znacznie lepiej ;) no i nie widze w imie czego mam sie meczyc, i tak musze jesc co 3 godziny, wiec zbiornik dlugo pusty nie jest. ciazowa kurde bulimia ;)

no nic pora ruszyc dupe i upiec tesciowej sernik ;)
    Ale warto ją zamówić, bo to są edycje, które rzadko się powtarzają. Tak samo wydaje rózne gry edukacyjne/historyczne IPN.

Kiedyś dla dzieciaka będzie jak znalazł.

moremi, Mala79, Sabina, inessa, Simba lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadałam ze znajomą i stwierdziłam że niebede małego szczepić kojarzoną, jej syn to bardzo odchorował a przeciez mój jest słabszy....zaszczepie tymi darmowymi z sanepidu ktore sa obowiazkowe

iwcia77, macduska, Sabina, Mala79, caffe, Mega, Żanet, ania.g, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mala79 bedzie dobrze mysle,ze musisz poprostu odpoczać <3

tak jak mowisz nie inaczej :-)

Jezeli którąś zainteresuje,to polecam Wam mape Polski dla dzieci wydaną z okazji 25 lecia odzyskania wolnosci. Wydała ją kancelaria premiera i jest za darmo!!!
    Tu podaje link:
    mapa.premier.gov.pl

mapa jest dostepna od wczoraj!

zaraz tam zajrze i zamowie sztuk dwie dla Mojego Synusia i Siostrzenicy przy okazji :-)

inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tez ogladalam wczoraj ta mapke, ale chyba to raczej dla dzieciakow w wieku szkolnym, nie..?
    No twój też nie będzie wiecznie niemowlęciem. ani się obejrzysz a do szkoły pójsdzie.

paszczakin, Sabina, inessa, moremi, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mapę zamówiłam, i jeszcze 5 dla mojej szkoły.

iwcia77, inessa, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zamieść też ten post może w poradach ABC... :)
    Już zrobione Psze Pani!!!

iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    przekonalas mnie, zamowilam i nie dostalam potwierdzenia na maila.. dostalyscie od razu?

do spamu nie wpadlo, sprawdzilam..

tak przed chwila zamowilam sprawdzilam poczte i byl od razu link aktywacyjny ktorego kliknelam ...

iwcia77, inessa, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:07

inessa, paszczakin, Mala79, iwcia77, ewka80, malgos741, Mega, moremi, ania.g, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wpisalalm inny adres e-mail i przeszlo.. ciekawe, czy rzeczywiscie wysla mi ja do Belgii ;)

miejmy nadzieje ze i Tobie podesla :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 20:32

Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wpisalalm inny adres e-mail i przeszlo.. ciekawe, czy rzeczywiscie wysla mi ja do Belgii ;)
    Koniecznie napisz jak wyślą

iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ją zamówiłam :-) i podeslalam linka kilku osobom :-)
    Dzięki xa przypomnienie, jakby nie Wy to bym zapomniała :-O

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    parka na allegro jest pełno....pierwszy lepszy link:

http://allegro.pl/owulacja-ciaza-ziola-nr-3-ks-sroki-200g-5-testow-i4566310189.html
    Kurka, dzieki, zawsze mi sie wydawalo ze trzeba samemu mieszac i to mnie zniechecalo

Mala79, ewka80, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Właśnie degustuję kolejny litr wina z mioich 11, czerwone baaaredzo dobre. będę miała endo ze ho ho! Wasze zdrowie!!!!

ło matko ja bym nos wtykla i juz byla pijana :-) wypij za tych co nie moga wcale pic zadnego alkoholu :-(

iwcia77, inessa, ewka80, Mega, Sabina, macduska, moremi, Dorka1979, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20kIlosow zrobilam ...Jestem kurffa skonana jak kon po westernie...Morskie oko jest piekne ale dojscie do niego to droga krzyzowa....Jakby nie to ,ze czl bylo zal koni pewnie bym bryczka jechala....Sumienie mi nie dalo..No i chcialam mlodemu dac wycisk...Skonany bardziej niz matka :P
    Doczytam Was jak ogarne moje umeczone nogui ;)

Mala79, paszczakin, inessa, iwcia77, EwaT, malgos741, Sabina, Mega, Parka, macduska, moremi, samira, Dorka1979, mysza1975, Simba, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    A mozesz podac gdzie zamowilas?

tak na allegro

Mala79, Parka lubią tę wiadomość

ewka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Doczytam Was jak ogarne moje umeczone nogui ;)

Wszystko zalezy od kondycji ja z moim kolanem wybralam sie razem z Malym w lipcu w gory co prawda te nizsze okolice Jeleniej Gory i z peknieta lekotka poiwanialam po skałach tylko mi orteza przeszkadzala ale dalismy radke pozniej Maly chodzil juz z pieknym a ja ich namierzalam z nizin siedzac nad jeziorkiem :-)

inessa, Sabina, moremi, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra koniec pracy na dzisiaj znikam udanego wieczorku wszystkim zycze :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 20:57

inessa, ewka80, Mega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kaptura, przecie tam sie asfaltem idzie, co za droga krzyzowa? ;)

mysmy w naszej podrozy poslubnej postanowili wypic szampana nad czarnym stawem, do morskiego oka doturlalismy sie sprawnie i potem ruszylismy pod gorke.. jak wlazlam na gore, to juz wiedzialam, ze zadnego picia szampana nie bedzie, bo nie zejde stamtad, a sie stocze..ale widok nie powiem- rewelka..
    co tam morskie oko...jak spod czarnego stawu wchodziłam na Kościelec..to jest dopiero czad...a rok temu wlazłam na Rysy...:)

Mega, Sabina, moremi, samira, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 4415 4416 4417 4418 4419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ