35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:wpisalalm inny adres e-mail i przeszlo.. ciekawe, czy rzeczywiscie wysla mi ja do Belgii
Tez zamowilam te mapę. Paszczak, wysla Ci te mape, bo z regulaminu wynika, ze dystrybucja realizowana jest takze za granicą
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj strajkuje i nie wino a drinki: wódeczka i sok z limonki, brązowy cukier do tego i kostka lodu. Mmmm pycha
macduska, ewka80, paszczakin, malgos741, moremi, Dorka1979, mysza1975, iwcia77, Simba, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:20kIlosow zrobilam ...Jestem kurffa skonana jak kon po westernie...Morskie oko jest piekne ale dojscie do niego to droga krzyzowa....Jakby nie to ,ze czl bylo zal koni pewnie bym bryczka jechala....Sumienie mi nie dalo..No i chcialam mlodemu dac wycisk...Skonany bardziej niz matka
Doczytam Was jak ogarne moje umeczone nogui. Jeszcze z Młoda na barana (u męża) i ja z dwoma plecakami obeszlismy jezioro dookola, bo chcieliśmy nad Czarny Staw. Ale z 3-letnim dzieckiem tam się nie da wejść
Mega, macduska, paszczakin, moremi, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:co tam morskie oko...jak spod czarnego stawu wchodziłam na Kościelec..to jest dopiero czad...a rok temu wlazłam na Rysy...
a tam gdzie Ty w życiu nie wejdę, bo mam lek wysokości
Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle tak sobie marze. Za dwa lata moja córka będzie mieć 5 lat, wyglądać na 7, drugie młode w nosidelko i pojedziemy gdzieś polazic....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 22:51
Mega, Bozia3, paszczakin, moremi, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tiiaaa zeby to jeszcze szlakiem sie szlo pewnie byloby lepiej..Ale asfaltoza...Nie powiem skrotami po kamieniach szybciej bylo -chociaz wysilek duzo wiekszy ale tak dogrzewalo chwilami ,ze to dawalo najbardziej popalic..Upal to cholerstwo
Temat tesciowej--ja mam zajebista tesciowke i kazdej z Was zycze takiej.Znam ja ponad14lat i nigdy sie na niej nie zawiodlam(a nie raz ratowala mi dupe z opresji)Takze dziewczyny nie wszystkie tesciowe to hetery wstretne ale mysle ,ze duzo zalezy od charakteru czlowieka i jesli one chca sie dogadac z synowymi to sie dogadaja..Marzy mi sie ,ze kiedys bede tak jak ona miala dobre relacje ze swoja synowa...
I dzieki za info o mapie juz sobie rowniez zamowilamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 21:26
Mega, macduska, moremi, Sabina, mysza1975, iwcia77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Kogut zmieniony
macduska, moremi, paszczakin, kapturnica, Bozia3, Parka, Sabina, EwaT, Dorka1979, mysza1975, samira, iwcia77, ewka80, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszczak, a teściowa już wie?
A tutaj filmik mrożący krew w żyłach o tam jak to koty duszą dzieci
swoją droga to nie bardzo wiem jak mogą polować na grdykę, jeżeli u takiego dzieciaka nawet szyi nie widać
https://www.facebook.com/video.php?v=725460200823437&fref=nfMega, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:W temacie teściowych to moja jest całkiem dobra. to prosta kobieta, zapracowana ale bardzo dobra. Ma 4 dzieci i 3 synowe i zięcia. Muszę powiedzieć ze traktuje nas naprawdę jak swoje dzieci. Najlepsza jest rozpiska urodzin- Ma wypisane kiedy kto i każdemu daje 100, wnukom też. Ma ich 8 więc wychodzi jej 1600 rocznie, co przy emeryturze z KRUS jest dużym wydatkiem. Jak patrzyliśmy to w niektóre miesiące jest kumulacja ze 4 sztuki nawet. Wcale nie wyglądamy tych pieniędzy ale miło. A i co niedzielę gotuje wielkie gary jedzenia bo może ktoś przyjedzie i będzie głodny?
masakra jakaś poprostu to jest i tyle. A z wiekiem robi sie coraz gorsza niestety.
moremi, kapturnica, Parka, Sabina, macduska, mysza1975, Dorka1979, iwcia77, ewka80, caffe, inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Paszczak, a teściowa już wie?
A tutaj filmik mrożący krew w żyłach o tam jak to koty duszą dzieci
swoją droga to nie bardzo wiem jak mogą polować na grdykę, jeżeli u takiego dzieciaka nawet szyi nie widać
https://www.facebook.com/video.php?v=725460200823437&fref=nfmoremi, paszczakin, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:20kIlosow zrobilam ...Jestem kurffa skonana jak kon po westernie...Morskie oko jest piekne ale dojscie do niego to droga krzyzowa....Jakby nie to ,ze czl bylo zal koni pewnie bym bryczka jechala....Sumienie mi nie dalo..No i chcialam mlodemu dac wycisk...Skonany bardziej niz matka
Doczytam Was jak ogarne moje umeczone nogui
eee tam Morskie Oko to Pikuś - pan Pikuśa jakie widoki piękne i po drodze i u celu
byłam dwa razy w te i we wte z buta
dwa lata temu schodziłam z moim G z Czantorii do samego Ustronia do centrum a potem dalej do miejsca gdzie byliśmy zakwaterowani ,oj narobiliśmy kilosów bo schodziliśmy dłuższą trasą ,łatwiejsza niby(a wtedy mięliśmy ten urlop z przygodami ,kiedyś o tym pisałam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 22:39
Parka, malgos741, Sabina, mysza1975, iwcia77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:eee tam Morskie Oko to Pikuś - pan Pikuś
a jakie widoki piękne i po drodze i u celu
byłam dwa razy w te i we wte z buta
dwa lata temu schodziłam z moim G z Czantorii do samego Ustronia do centrum a potem dalej do miejsca gdzie byliśmy zakwaterowani ,oj narobiliśmy kilosów bo schodziliśmy dłuższą trasą ,łatwiejsza niby(a wtedy mięliśmy ten urlop z przygodami ,kiedyś o tym pisałam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 22:47
samira, Sabina, macduska, mysza1975, iwcia77, ewka80, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nope nie wie, jestem dobra w bunkrowaniu sie
i w rzyganiu tez jestem dobra, nauczylam sie w bunkrowaniu kacy
już ci tak dolegliwości żołądkowe doskwierają ,to dość wcześnie ,nie ?!współczuje bo miłe to nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 23:50
iwcia77, ewka80 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nope nie wie, jestem dobra w bunkrowaniu sie
i w rzyganiu tez jestem dobra, nauczylam sie w bunkrowaniu kacy
Mówisz?
http://www.iv.pl/images/53665014668102085007_thumb.jpgkapturnica, Dorka1979, Parka, iwcia77, ewka80, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!