35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:A to trzeba do jakiegoś specjalnego okulisty czy do zwykłego, takiego jak ja chodzę
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Witam się Dziewczynki z oddziału szpitalnego. Bilirubina 16,6. Mały już się opala. Przynajmniej gruntownie go przebadają. Buziaki
macduska, Sabina, Mala79, ania.g, iwcia77, Mega, samira, caffe, moremi, malgos741, ewka80, Bliska 77, Bozia3, Dorka1979, mysza1975, Simba, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Witam się Dziewczynki z oddziału szpitalnego. Bilirubina 16,6. Mały już się opala. Przynajmniej gruntownie go przebadają. Buziaki
Sabina, Żanet, ewka80, Dorka1979, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mala79 a Ty tak zawsze w pracy w weekendy ??? biedulka
Hej Iness akurat w tym miesiacu mam 3 pod rzad pracujace weekendy w tym jeden nie byl planowany bo mialam zastepstwo za kumpele i tak wyszlo ... ech szczerze powoli mam dosyc juz tej pracy i jak zrobie sobie kolanko to bede miala duuuzo czasu na myslenie nad jej zmiana i odwiedzanie Was na forum ...
Ale jestem przybita od kilku dni ...Sabina, inessa, macduska, iwcia77, Mega, samira, caffe, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 bedzie dobrze mysle,ze musisz poprostu odpoczać
Jezeli którąś zainteresuje,to polecam Wam mape Polski dla dzieci wydaną z okazji 25 lecia odzyskania wolnosci. Wydała ją kancelaria premiera i jest za darmo!!!
Tu podaje link:
mapa.premier.gov.pl
mapa jest dostepna od wczoraj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 18:45
macduska, iwcia77, moremi, caffe, Mala79, Bliska 77, Parka, Bozia3, kapturnica, Alis lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A pewnie. Nie zaszkodzi mu opalanie a i Ty sobie odpoczniesz. Mam nadzieję, że nie bedziesz na krześle nocować tylko dali ci łóżko jakies?
macduska, inessa, Sabina, ania.g, iwcia77, moremi, ewka80, Bliska 77, Bozia3, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto masz wakacje za darmo. Wiadomo, że lepiej by nic małemu nie było ale żółtaczka minie a Tobie nikt tyłka nie będzie zawracał. Zawsze po moich porodach żałowałam ze już mnie do domu wysyłają. W domu kończyła się taryfa ulgowa niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 18:51
iwcia77, moremi, ewka80, Bozia3, Żanet, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że naprawdę co ciąża to inna. Za pierwszym razem to skurcze przepowiadające były znikome. W dzień porodu nawet przechodziłam przez płot, czułam się świetnie. Za drugim to nie zdążyłam mieć żadnych skurczy bo Misię trzeba było przed wcześnie wyjmować. A teraz to już plecki w krzyżu bolą, bóle jak na @ coraz częściej i intensywniej, kość ogonowa boli, i różnej innej maści i jakości skurczyki. Normalnie SKS na całego.
iwcia77, macduska, Mega, samira, moremi, caffe, Sabina, ewka80, Parka, Żanet, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Do mam świezoupieczonych i przyszłych : idźcie z maleństwem do okulisty nawet jak NIE MA WSKAZAŃ. Gdybyśmy zdiagnozowali wadę młodego od razu p[o urodzeniu byłoby duuuużo lepiej dla niego. Jak widać objawy niewidzenia lub niedowidzenia czasami jest za późno.
Simba lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:A ta mapa to faktycznie za darmo jest???
Dobra, wyskakuję z tej pidżamy i na basen lecęania.g, iwcia77, Mala79, inessa, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!