X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No pojęcia wakacje/wypoczynek i teściowa jakoś się wzajemnie wykluczają ;)
    Dokładnie!

iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No pojęcia wakacje/wypoczynek i teściowa jakoś się wzajemnie wykluczają ;)
    dokladnie, a w ogole to mimo zmeczenia i wszystkiego innego to ja czuje sie najlepiej jak jesem sama z dzieckiem, nigdy nie nalezalam do osob lubiacych gotowanie itp przez wlasna mame a tym bardzisn tesciowke, swoja mame b kocham i jestesmy sobie b bliskie ale jakos tak jest ze przy pierwszym jak i przy drugim dziecku cenie sobie sam na sam z dzieciatkiem

ewka80, Sabina, ania.g, iwcia77, caffe, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, Twoje zachowanie jest jak najbardziej normalne, niczym sie nie przejmuj ;)
    Alis oby bylo juz tylko lepiej

inessa, ewka80, Mega, Sabina, ania.g, iwcia77, caffe, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witam
    Sabina, zdrowia dla Twojej córeczki.
    Macduska, mam nadzieję że mały wyzdrowieje <3
    Po koszmarnym śnie miałam problem żeby znów zasnąć. W końcu jak zasnęłam nad ranem to sny też były jakieś pochrzanione. O 9 próbowałam się dodzwonić do samca, po trzech razach stwierdziłam że pojadę sprawdzić co on tam robi że nie odbiera. Jak się okazało wypił z bratem 4 butelki wina przy malowaniu. A prosiłam nie pij bo teraz jest taki moment że nie wiadomo czy dotrwam jeszcze parę tygodni czy zacznie się wcześniej. Ale się wkurwiłam okrutnie. Powiedziałam mu że jest mi bardzo przykro że nie mogę na niego liczyć, że się po nim tego nie spodziewałam i że jest nieodpowiedzialny. Dla zaakcentowania mojego wkurwienia trzasnęłam kilka razy drzwiami wychodząc. Gdyby nie to że w piątek wyprawiam w domu urodziny swojej córki to bym chyba do porodu siedziała ze złości u mamy. Ale się do gada na pewno nie odezwę przynajmniej do czwartku.
    Wróciłam do mamy i nie mogąc sobie znaleźć miejsca zapakowałam torbę do szpitala.

Aniu, ale czekaj nie zalapalam - czy to byl ten pochrzaniony sen, czy to sie dzialo naprawde i jesets teraz u mamy?

ewka80, ania.g lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    zamówiła jednak te zioła ojca sroki spróbuje w następnym cyklu z nimi :)

Popieram, a bedziesz sama mieszac, czy udalo Ci sie zamowic gotowa mieszanke?
    No i obserwujemy jakie beda efekty :)

ewka80, ania.g lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wyobrazam sobie jechac na wakacje z malym dzieckiem i do tego ze starsza osoba jak np. mama czy tesciowa bo mialabym wrazenie ze mam wiecej osob ktorymi sie musze zaopiekowac, taka juz jestem, w kwestii opieki nad malenstwem nie potrafie delegowac tego na inna osobe (tzn taka bylam bo teraz dzieci juz starsze i az tak latac za nimi nie trzeba).
    A najbardziej mnie wkurza wtracanie sie babc do tego jak sie dziecmi opiekuje i co robie nie tak i dawanie glupich rad, po prostu nierwowo bym nie wytrzymala.

W sprawie ciezkich chorob takich maluszkow to mnie az zatyka jak sie dowiaduje o strasznych chorobach. Nie potrafie sobie wyobrazic co czuja rodzice tych dzieciaczkow (dzieci najczesciej nie sa swiadome). Zawsze w takich chwilach mysle o ciezarze odpowiedzialnosci za dzieci ktore sprowadzamy na ten swiat.

macduska, ewka80, ania.g, samira, Bliska 77, caffe, moremi, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:06

EwaT, iwcia77, samira, Dorka1979, caffe, moremi, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość

• ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Popieram, a bedziesz sama mieszac, czy udalo Ci sie zamowic gotowa mieszanke?
    No i obserwujemy jakie beda efekty :)

no udało mi się zamówić gotową mieszanke

Parka lubi tę wiadomość

ewka
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez nie mam histeryczny sklonnosci, maj dir :P Raczej jestem oaza spokoju.
    I o siebie tak bym sie nie bala, ale o zadrowie Adamka.
    tia....:) zobaczyłabyś siebie tydzień przed porodem :)

macduska, ania.g, Sabina, Parka, iwcia77, samira, kapturnica, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Aniu, ale czekaj nie zalapalam - czy to byl ten pochrzaniony sen, czy to sie dzialo naprawde i jesets teraz u mamy?
    Nie, najpierw śniło mi się że ktoś mnie dusi poduszką, potem nad ranem śnił mi się kolega z zamierzchłej przeszłości i wyglądał jak umierający. I to były te pochrzanione sny.
    Samiec po 4 butelkach wina niestety mi się nie przyśnił tylko wydarzył na jawie.

Sabina, Parka, iwcia77, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Parka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    no udało mi się zamówić gotową mieszanke

A mozesz podac gdzie zamowilas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tia....:) zobaczyłabyś siebie tydzień przed porodem :)
    Bozia pamiętasz lamenty o piczkinsa i że będzie musiała robić plastyke krocza? ;-)

iwcia77, ania.g, Mega, caffe, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie paruję skarpety. Słuchajcie czy wy tez macie tyle pojedynków, czy to tylko mi się przytrafia? Normalnie chyba ze 20 singli naliczyłam.

iwcia77, Bliska 77, Mega, caffe, moremi, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    A mozesz podac gdzie zamowilas?
    parka na allegro jest pełno....pierwszy lepszy link:

http://allegro.pl/owulacja-ciaza-ziola-nr-3-ks-sroki-200g-5-testow-i4566310189.html

Parka, ewka80 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Własnie paruję skarpety. Słuchajcie czy wy tez macie tyle pojedynków, czy to tylko mi się przytrafia? Normalnie chyba ze 20 singli naliczyłam.
    One chyba znikają w czarnych dziurach...

iwcia77, inessa, Sabina, Dorka1979, Mega, caffe, moremi, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bozia pamiętasz lamenty o piczkinsa i że będzie musiała robić plastyke krocza? ;-)
    no tak tak....ale chodziło tylko o Adamka...;)

iwcia77, Sabina, Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas burze przechodza własnie z 3 stron sa nie jest miło !!!
    ale za to duszno i bardzo ciepło nadal!!!
    A skarpety??? no cóż nam tez jakos tak gina a moze to jakas skarpetowa wrózka :P

Dorka1979, macduska, iwcia77, Mega, samira, caffe, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Dzień Dybry :)

wstyd się przyznać ale wstałam dopiero pół godziny temu ;)
    Jaki wstyd, ja wstałam o 13:40 ;)

inessa, Mega, samira, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobietki

Jak mija sobota bo moja jak zwykle na pracy i w pracy....

Dorka1979, inessa, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Urodził się z zaćmą jądrową obu oczu. Miał tylko poczucie światła. W 5 miesiącu życia usunięto mu soczewki z oczu żeby mógł widzieć cokolwiek. Jak miał lat 7 wszczepiono mu sztuczne soczewki. Ale przez to, ze tak późno czyli nie od razu po porodzie zdiagnozowano wadę, rozwinął się oczopląs a poza tym jego mózg nie nauczył się widzieć i młody nie ma widzenia obuocznego. To tak w skrócie bo to trochę skomlikowane jest. Jak coś jeszcze chcesz wiedzieć to pytaj nie ma problemu.
    A to trzeba do jakiegoś specjalnego okulisty czy do zwykłego, takiego jak ja chodzę

macduska lubi tę wiadomość

‹‹ 4413 4414 4415 4416 4417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ