X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teściowa własnie zaproponowała wspólne wakacje......WYOBRAZACIE SOBIE???

Sabina, samira, macduska, ewka80, caffe, iwcia77, Mega, Bliska 77, Simba, Parka, paszczakin, Dorka1979, malgos741, gosia7122, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Niezły hardcor :-) pewnie chce sprawdzić czy umiesz zająć się synem i wnukiem B-) a gdzie się wybieracie? Haha

iwcia77, Mega, Bliska 77, Dorka1979, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a to może nie takie głupie, jeśli lubisz teściową....ja bywałam ze swoją mamą i z malutkim dzieciem - to miałam wielką pomoc w niej....ja spałam w domku do 9-10, a ona od 7 rano latała z wózkiem po plaży, żeby młody nałykał się odpowiedniej dawki jodu....no ale to ze swoją mamą pewnie łatwiej...

macduska, ewka80, samira, caffe, iwcia77, Dorka1979, gosia7122, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i chyba odpuszczę Chodaka bo trzeba być zdrowym a ja mam chore jelita i kręgosłup,tarczyca itp także chyba odpada ale zapytam lekarza ...

właśnie poczytałam na jej stronce na fejsie

iwcia77, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Macduska wspołczuje rodzinie ale tak jak dziewczyny piszą dzieci mają dużo sił do walki i wierze,ze wygra te walke!!!!!!!!!!!
    Bozia sen bomba to zaczynaj rodzic!!! niech już bedzie po wszystkim!!!
    Ja byłam na malych zakupach,właczyłam pranie a dom sprzata maż :)
    ja jestem nienormalna mówie Wam!!! mam schiza po tyhc poronieniach dzis rano jak sie obudziłam nie czułam,zadnych objawów i prawie sie poryczałam,ze to koniec ( ale objawy wrócily zwłaszcza lekkie mdłosci)no i po luteinie bardzo mokro w jdnym miejscu :P
    Na pogrzeb raczej nie pojade!!!
    DObrej soboty Wam życze :) u nas gorąco bo niedawno było już 25 stopni :)

macduska, Bozia3, ewka80, samira, caffe, iwcia77, Alis, Mega, Bliska 77, Simba, Parka, Dorka1979, malgos741, gosia7122, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wszystkim za miłe słowa.

ewka80, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Sabina, zdrowia dla Twojej córeczki.
    Macduska, mam nadzieję że mały wyzdrowieje <3
    Po koszmarnym śnie miałam problem żeby znów zasnąć. W końcu jak zasnęłam nad ranem to sny też były jakieś pochrzanione. O 9 próbowałam się dodzwonić do samca, po trzech razach stwierdziłam że pojadę sprawdzić co on tam robi że nie odbiera. Jak się okazało wypił z bratem 4 butelki wina przy malowaniu. A prosiłam nie pij bo teraz jest taki moment że nie wiadomo czy dotrwam jeszcze parę tygodni czy zacznie się wcześniej. Ale się wkurwiłam okrutnie. Powiedziałam mu że jest mi bardzo przykro że nie mogę na niego liczyć, że się po nim tego nie spodziewałam i że jest nieodpowiedzialny. Dla zaakcentowania mojego wkurwienia trzasnęłam kilka razy drzwiami wychodząc. Gdyby nie to że w piątek wyprawiam w domu urodziny swojej córki to bym chyba do porodu siedziała ze złości u mamy. Ale się do gada na pewno nie odezwę przynajmniej do czwartku.
    Wróciłam do mamy i nie mogąc sobie znaleźć miejsca zapakowałam torbę do szpitala.

macduska, Sabina, ewka80, samira, iwcia77, Mega, Bliska 77, Dorka1979, malgos741, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:05

Bozia3, Sabina, caffe, iwcia77, Bliska 77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa jesteś jak najbardziej normalna....po tylu poronieniach trudno oczekiwać, żebyś czuła się spokojna i bezpieczna - tym bardziej na tym etapie ciąży...mam nadzieję, że tym razem, przy opiece lekarza się uda...

inessa, ewka80, Sabina, caffe, iwcia77, Mega, Dorka1979, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa dobra decyzja z niejechaniem.

inessa, ewka80, iwcia77, Bliska 77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania no tak to już jest z facetami....oni mają luz w tej kwestii....zawsze przecież można w nocy wziąć taksówkę i jechać do szpitala i takie tam...pewnie stąd też miałaś zły sen wcześniej...
    może ciche dni dobrze mu zrobią i się trochę opamięta :)

ania.g, ewka80, Sabina, iwcia77, Mega, Dorka1979, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu i Boziu !
    Ciężarówki na wylocie miewają takie schizy ze snami, Psychika szaleje , hormony też. Mi się śniły jakieś makabryczne sny jak sobie teraz przypominam.

Bozia3, ania.g, inessa, Dorka1979, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Niezły hardcor :-) pewnie chce sprawdzić czy umiesz zająć się synem i wnukiem B-) a gdzie się wybieracie? Haha
    do du..
    po moim trupie

Sabina, ania.g, caffe, iwcia77, macduska, Mega, Dorka1979, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    do du..
    po moim trupie
    Widzę żeś taka chetna na wspólny czas z Mamusią jak ja B-)

EwaT, caffe, iwcia77, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania co tu powiedzieć, faceci w pewnych sprawach są beznadziejnie i tyle :-O

ania.g, ewka80, iwcia77, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ania no tak to już jest z facetami....oni mają luz w tej kwestii....zawsze przecież można w nocy wziąć taksówkę i jechać do szpitala i takie tam...pewnie stąd też miałaś zły sen wcześniej...
    może ciche dni dobrze mu zrobią i się trochę opamięta :)
    30 km do szpitala to nieźle by zabulił. Bezmyślność i głupota wkurza mnie na maksa ale nic nie poradzę.

Sabina, Bozia3, iwcia77, macduska, Dorka1979, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamówiła jednak te zioła ojca sroki spróbuje w następnym cyklu z nimi :)

Sabina, ania.g, iwcia77, inessa, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

ewka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za życzenia dla dziecia :-) byliśmy już u lekarza, bo goraczkuje. Ma zaladowana krtani i ucho. Dostała antybiotyk i już śpi. A jak śpi to zdrowieje... <3

caffe, ania.g, iwcia77, inessa, macduska, ewka80, moremi, Mega, Bliska 77, Parka, samira, Dorka1979, malgos741, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    zamówiła jednak te zioła ojca sroki spróbuje w następnym cyklu z nimi :)
    na pewno raczej nie zaszkodzą - mnie one rozkręciły organizm...miałam lepszy śluz...

Sabina, iwcia77, ewka80, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    No pojęcia wakacje/wypoczynek i teściowa jakoś się wzajemnie wykluczają ;)

Bozia3, EwaT, iwcia77, inessa, Sabina, moremi, Mega, Bliska 77, Parka, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4411 4412 4413 4414 4415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ