35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:teściowa własnie zaproponowała wspólne wakacje......WYOBRAZACIE SOBIE???
pewnie chce sprawdzić czy umiesz zająć się synem i wnukiem
a gdzie się wybieracie? Haha
iwcia77, Mega, Bliska 77, Dorka1979, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:teściowa własnie zaproponowała wspólne wakacje......WYOBRAZACIE SOBIE???
macduska, ewka80, samira, caffe, iwcia77, Dorka1979, gosia7122, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Macduska wspołczuje rodzinie ale tak jak dziewczyny piszą dzieci mają dużo sił do walki i wierze,ze wygra te walke!!!!!!!!!!!
Bozia sen bomba to zaczynaj rodzic!!! niech już bedzie po wszystkim!!!
Ja byłam na malych zakupach,właczyłam pranie a dom sprzata maż
ja jestem nienormalna mówie Wam!!! mam schiza po tyhc poronieniach dzis rano jak sie obudziłam nie czułam,zadnych objawów i prawie sie poryczałam,ze to koniec ( ale objawy wrócily zwłaszcza lekkie mdłosci)no i po luteinie bardzo mokro w jdnym miejscu
Na pogrzeb raczej nie pojade!!!
DObrej soboty Wam życzeu nas gorąco bo niedawno było już 25 stopni
macduska, Bozia3, ewka80, samira, caffe, iwcia77, Alis, Mega, Bliska 77, Simba, Parka, Dorka1979, malgos741, gosia7122, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Sabina, zdrowia dla Twojej córeczki.
Macduska, mam nadzieję że mały wyzdrowieje
Po koszmarnym śnie miałam problem żeby znów zasnąć. W końcu jak zasnęłam nad ranem to sny też były jakieś pochrzanione. O 9 próbowałam się dodzwonić do samca, po trzech razach stwierdziłam że pojadę sprawdzić co on tam robi że nie odbiera. Jak się okazało wypił z bratem 4 butelki wina przy malowaniu. A prosiłam nie pij bo teraz jest taki moment że nie wiadomo czy dotrwam jeszcze parę tygodni czy zacznie się wcześniej. Ale się wkurwiłam okrutnie. Powiedziałam mu że jest mi bardzo przykro że nie mogę na niego liczyć, że się po nim tego nie spodziewałam i że jest nieodpowiedzialny. Dla zaakcentowania mojego wkurwienia trzasnęłam kilka razy drzwiami wychodząc. Gdyby nie to że w piątek wyprawiam w domu urodziny swojej córki to bym chyba do porodu siedziała ze złości u mamy. Ale się do gada na pewno nie odezwę przynajmniej do czwartku.
Wróciłam do mamy i nie mogąc sobie znaleźć miejsca zapakowałam torbę do szpitala.macduska, Sabina, ewka80, samira, iwcia77, Mega, Bliska 77, Dorka1979, malgos741, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Inessa jesteś jak najbardziej normalna....po tylu poronieniach trudno oczekiwać, żebyś czuła się spokojna i bezpieczna - tym bardziej na tym etapie ciąży...mam nadzieję, że tym razem, przy opiece lekarza się uda...
inessa, ewka80, Sabina, caffe, iwcia77, Mega, Dorka1979, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania no tak to już jest z facetami....oni mają luz w tej kwestii....zawsze przecież można w nocy wziąć taksówkę i jechać do szpitala i takie tam...pewnie stąd też miałaś zły sen wcześniej...
może ciche dni dobrze mu zrobią i się trochę opamiętaania.g, ewka80, Sabina, iwcia77, Mega, Dorka1979, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ania no tak to już jest z facetami....oni mają luz w tej kwestii....zawsze przecież można w nocy wziąć taksówkę i jechać do szpitala i takie tam...pewnie stąd też miałaś zły sen wcześniej...
może ciche dni dobrze mu zrobią i się trochę opamiętaSabina, Bozia3, iwcia77, macduska, Dorka1979, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDziękuję za życzenia dla dziecia
byliśmy już u lekarza, bo goraczkuje. Ma zaladowana krtani i ucho. Dostała antybiotyk i już śpi. A jak śpi to zdrowieje...
caffe, ania.g, iwcia77, inessa, macduska, ewka80, moremi, Mega, Bliska 77, Parka, samira, Dorka1979, malgos741, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:teściowa własnie zaproponowała wspólne wakacje......WYOBRAZACIE SOBIE???
Bozia3, EwaT, iwcia77, inessa, Sabina, moremi, Mega, Bliska 77, Parka, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość