35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja nie miałam ani w pierwszej, ani w tej ciąży żadnych.....to różnie bywa
Mega, macduska, Bozia3, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ja to zawsze mówiłam po dwóch poprzednich ciążach że chyba nigdy się nie przekonam jak to jest mieć te potworne objawy ciążowa, więc teraz za to pokutuję i nadrabiam
jakie to musi być przyjemne
Dorka1979, Parka, macduska, iwcia77, Sabina, Mega, moremi, kapturnica, Bozia3, caffe, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:no to już poniżej krytyki,co za wścibska baba ,oj biedna by taka była jakbym zauważyła ze ogląda moja przesyłkę bądź korespondencje wrrr
Parka, samira, iwcia77, Sabina, Mega, moremi, caffe, inessa, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:To nie trzeba było zauważać bo ona wracając z pracy przynosiła i dawała do ręki otwartą przesyłkę i mówiła że musiała zajrzeć bo była ciekawa i tyle, nic nie pomagało. Już się ze szwagierką zastanawialiśmy żeby zamówić jakiegoś wibratora i jak otworzy na poczcie i ktoś z pracujacych z nią to zobaczy to może się zawstydzi i więcej nie będzie tego robić.
Dorka1979, macduska, samira, iwcia77, Sabina, moremi, Mega, kapturnica, Bozia3, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Mega avatar super, bardzo do Ciebie pasujeoptymistyczny
Ja już kawkuje, Mała dobrze spała i nie goraczkuje jużJa zaraz zabieram się za placek jogurtowy, kakaowy ze sliwkami
Miłej niedzieli!Mega, ewka80, moremi, Parka, Dorka1979, caffe, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zajebisty ten awatar! nie zmieniaj go ! cudny ten dj bobo ! taki optymistyczny
ewka80, Parka, Dorka1979, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:To nie trzeba było zauważać bo ona wracając z pracy przynosiła i dawała do ręki otwartą przesyłkę i mówiła że musiała zajrzeć bo była ciekawa i tyle, nic nie pomagało. Już się ze szwagierką zastanawialiśmy żeby zamówić jakiegoś wibratora i jak otworzy na poczcie i ktoś z pracujacych z nią to zobaczy to może się zawstydzi i więcej nie będzie tego robić.
moremi, Parka, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Miłej niedzieli. Ja jeszcze leżę a mężus buszuje w kuchni i śniadanko szykuje
moremi, ewka80, Parka, iwcia77, Mala79, ania.g, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A bo to raz dostała zrypkę, nic nie pomagało
Dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 08:54
Mega, ewka80, Parka, kapturnica, Bozia3, Bursztyn, samira, Dorka1979, caffe, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Witam
Mega avatar super, bardzo do Ciebie pasujeoptymistyczny
Ja już kawkuje, Mała dobrze spała i nie goraczkuje jużJa zaraz zabieram się za placek jogurtowy, kakaowy ze sliwkami
Miłej niedzieli!moja tez ma katar, no cóż takie uroki września ...
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ale na tym filmiku nie było nic co by mroziło krew żyłach, kot się tylko mizia, mi jedyne co by przeszkadzało to tylko ta jego sierść w buzi malucha
rozumiem, że to budyń ciążowy
Mega, kapturnica, Dorka1979, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dorka, ale ja żartowałam z tym horrorem
rozumiem, że to budyń ciążowy
moremi, Dorka1979, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hmm, zawiadomienie na policje na tesciowa?
jakos tego nie widze.. szczegolnie, jak sie mieszka razem/blisko..
paszczakin, kapturnica, Alis, Mega, Bursztyn, caffe, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:hehe, moremi, chyba nie chcialabym miec z Toba na pienku
A krowy juz na pulpicie u mnie, genialne po prostu..prosta kobiecinka i jedynie wkurza mnie z samoleczeniem się ziółkami, ale szkodzi jedynie sobie, bo ja nie zamierzam pić oleju na zmniejszenie tarczycy.
Z mamą też nie mogłabym mieszkać i całe szczęście mam do niej 70 km.
W każdym razie teściową można uświadomić, że w jej przypadku zarzuty by były, a prawdopodobnie poleciałaby też z pracy. Tutaj nie ma znaczenia, czy przychodzi rachunek, czy paczka z wibratorami i bielizną erotyczną.Parka, macduska, Mega, iwcia77, inessa, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:chyba tak.. bo organizm sie przygotowuje tak czy inaczej, a ze potem jajko nie ierdyknie to juz co innego.. Ewa ja mam z 30 testow owulacyjnych, jak chcesz to Ci wysle jak bede w PL (w pazdzierniku).. Niemniej one tez tylko pokazuja ze organizm sie szukuje, a nie czy rzeczywiscie owu jest..
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość