35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Moremi, masz same marynistyczne motywy, jakis zwiazek czy pasja?
Mega, Parka, ewka80, iwcia77, inessa, samira, Sabina, Simba, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Kiedyś też o tym myślałam ale to w końcu matka mojego M
Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Boziu, no sen pierwszorzedny. Ta niemoznosc trafienia do domu to chyba juz podswiadoma chec urodzenia
Ja mialam pod koniec drugiej ciazy sny, ze zapomnialam nakarmic dziecko, to byly koszmary, naokraglo sie budzilam i sprawdzalam czy juz urodzilam i z ulga stwierdzalam ze dziecko jeszcze w brzuchu wiec samo sie karmi
poniewaz synek starszy byl jeszcze malutki to sie podswiadomie balam ze on tak mnie absorbuje ze zapomne cos zrobic przy malej jak sie urodzi i stad te sny ze ona zaniedbana i nienakarmiona. Na szczescie po urodzeniu okazalo sie ze jakos ogarniam dwojke maluchow naraz i potrafie sie rozdwoic.Dorka1979, kapturnica, ewka80, macduska, iwcia77, inessa, Mega, samira, Sabina, Bozia3, Żanet, ania.g, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Moremi, widze zes szalejesz z awatarami
Niby tez chcialabym zmienic, ale jakos tak jestem przywiazana do Zygmunta...
Zygmunt jest spoko, chociaż dla mnie i tak kojarzysz się z seksowną diablicą.Bursztyn, ewka80, inessa, macduska, Mega, iwcia77, Sabina, Parka, ania.g, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:No szukam swojego i wiem, że to będzie Jack, tylko muszę się zdecydować na zdjęcie
Zygmunt jest spoko, chociaż dla mnie i tak kojarzysz się z seksowną diablicą.dobre
Bo Zygmunt to tylko fasadaewka80, moremi, macduska, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
dobrej niedzieli Wam zycze
ja zostałam sama w domu,siedze sobie w łóżku i tak czytam co WY tu piszecie a troche juz tego jest !!!
Samirko ja jestem zaraz na poczatku ciazy ale biore luteine która podwyzsza progesteron i już mam mdłosc i to cały dzien - nie życze nikomu.
A tesciowa???
z moja mieszkam ale w miare sie układa chociaz ma dni,ze wkurza nas masakrycznie a bardziej mojego meża ( On sie nie patyczkuje wali jej prosto z mostu co mu nie pasuje i przeszkadza). Ja najczesciej gotuje bo niestety moja tesciowa nie ma reki do kuchni ale najbardziej mnie wkurza paleniem papierochów no masakra ( nie pozwoliłam palic u nas w naszych pokojach ) zwracam jej czasami uwage aby przy mnie nie paliła to on tak tak nie bedzie przy mnie palic ale za jakis czas naskarżyła swojej córeczce,ze ją ograniczam a to jej dom. No i mi to tez powiedziała raczej pierwszy raz wykrzyczała ale była akcja oj mój maż wtedy skrzyczał i tesciową i siostrzyczke bo tam jeszcze wyszło pare innych spraw ale to długa historia.
A jesli chodzi o góry to je kochamMorskie Oko lubie ale nie lubie tej trasy betonowej i pełnej ludzi nie mówiąc o biednych koniach. Nad Czarnym Stawem byłam kilka razy - Cudnie tam jest ale jeszcze piekniejsza trasa jest własnie od Morskiego Oka do Doliny Pieciu Stawów normalnie bajecznie choć niepowiem bo ciezko sie szło
!!!
Mala79, moremi, macduska, Mega, samira, Sabina, slash, ewka80, Dorka1979, Parka, ania.g, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Kobietki w ta sloneczna piekna i ciepla niedziele ja znowu w pracy do 20stej no coz jakos musze to przezyc..
Ale Wam zycze milego odpoczynku w gronie rodzinnym
Co do tematu tesciowej ... pomimo tego ze jestem rozwodka mam z Nia i tesciem staly kontaktdzwonimy do siebie odwiedzamy sie w miare mozliwosci nawet poznali mojego obecnego Partnera (ktory zastepuje mojemu Synkowi tate na ile potrafi
) Tak jak jedna z Was wczesniej napisala wszystko zalezy od czlowieka ja mojej tesciowej powiedzialam wprost po rozwodzie ze to co bylo miedzy mna a jej synem nigdy nie bedzie przelozone na relacje miedzy nimi a ich Wnukiem i nami bo z nimi rozwodu nie bralam sa i beda (z reszta to oni wychodzili z inicjatywa ze bardzo chca uczestniczyc w zyciu mojego Synka ) na co ja pozwalam bo maja dobry kontakt z naszym Szkrabem
Co do temtu gor juz sie troszke wypowiadalam ale zapomnialam napisac ze zdecydowanie wole jechac na wyzyny kocham od malego wedrowki niz siedziec tylkiem nad morzem
Ot tyle mi przyszlo do glowy na chwile obecna sorry bo czasami moje wypowiedzi beda takie z doskoku pisane ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecieMega, inessa, iwcia77, paszczakin, kapturnica, macduska, ewka80, ewka80, Bozia3, mysza1975, Parka, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Dobra trzeba wstawać z łóżka, nie ma to tamto, obiad się sam nie zrobi
miłego dzionka życzę
no dobra rękami teściowej
do czegoś sie przydaje;) a od soboty bede miala luz bo jedzie na tydzien w góry... Jupi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 13:32
moremi, EwaT, inessa, iwcia77, Mala79, ewka80, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahahaha!
dobre
Bo Zygmunt to tylko fasada
może ehmm zmień jednak ten avatarmoremi, Mala79, inessa, iwcia77, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Oj ja też
iwcia77, Sabina, paszczakin, ewka80, Żanet, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bursztynku, podobno jeżeli sie czegość bardzo chce to należy to napisać lub namalować, chyba sie ta teoria sprawdza
może ehmm zmień jednak ten avatar
W awatarze nie zmiesci sie wszystko to czego bardzo chcialabym, a Zygmunt jest moim ulubiencemNatanek jesli ma sie pojawic to sie pojawi niezaleznie od tego czy w awatarze beda jajca, plemniki, zygoty, blastocysty czy para skarpet
kapturnica, moremi, paszczakin, EwaT, macduska, ewka80, Simba, Mega, Żanet, iwcia77, ania.g, mysza1975, Parka, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Prowadze dziennik (wymogi kursu, niestety) i tam wszystko jest napisane
W awatarze nie zmiesci sie wszystko to czego bardzo chcialabym, a Zygmunt jest moim ulubiencemNatanek jesli ma sie pojawic to sie pojawi niezaleznie od tego czy w awatarze beda jajca, plemniki, zygoty, blastocysty czy para skarpet
AMENmacduska, Mala79, Mega, Bursztyn, iwcia77, malgos741, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witajcie w ten słoneczny dzień, ale u mnie melancholijny.
Mam jakiś płaczliwy dzien. Mąż wyjechał 2 tyg temu i dopadła mnie samotnosc.
Ja rodziców i tesciów mam 200 km od siebie.
Czasami mi ich brakuje, ale wiele osób mi mówi ze chyba tak jest lepiej, jak się mieszka dalej od siebie.
Kurcze, ale mi się dziś płakać chce ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 14:04
macduska, Mala79, Alis, iwcia77, ania.g, malgos741, mysza1975, Parka, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość