35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja również się topiłam i w tym roku powiedziałam, że pora oswoić potwora. Fajna instruktorka, okularki, płetwy - kaczuszki i pływam
Twój obecny ma rację. Muszę przyznać, że oswojony diabeł daje mi mnóstwo satysfakcji
No mi powiedzial ze zrobi wszystko zebym sie odwazyla z reszta stwierdzil ze swojej kobiety nie utopi i bedzie delikatny w nauce hahahahainessa, ewka80, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Mała co bedziesz jadła? moze tez cos podjem
Schabowego z kurkami w smietanie i do tego bagietke bo nie zdazylam ugotowac przed wyjsciem pyrek do pracyewka80, slash, iwcia77, inessa, malgos741, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:No mi powiedzial ze zrobi wszystko zebym sie odwazyla z reszta stwierdzil ze swojej kobiety nie utopi i bedzie delikatny w nauce hahahaha
Dobra, ja już gotowa i lecęewka80, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMega wrote:No to widze ze coraz wiecej nas sie bierze za cwiczenia
ja tez ćwiczę 3 razy w tygodniu, teraz bede zaczynać 3 tydzień ćwiczeń. I dzisiaj mam zakwasy...
Samira powodzenia, trzymam kciuki za odchudzanie i powrót do formyinessa, Mala79, Mega, ewka80, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Niezależnie jak delikatny będzie lepiej jednak skorzystać z pomocy instruktora. Podobnie jest z nauką jazdy
Dobra, ja już gotowa i lecę
Ale On tez instruktora ma chociaz tego nie wykorzystuje w chwili obecnej wiec nie musze szukaciwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
slash wrote:dziękuje dziewczyny za to ze jestescie
ewka80, slash, Mala79, iwcia77, kapturnica, malgos741, mysza1975, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
ewka80 wrote:kawka tak ciasto raczej nie,ale jak ktoś ma ochote na słodkie to czemu nie smacznego
ewka80, Mala79, iwcia77, inessa, malgos741, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Każda z nas ma lepszy i gorszy dzien. Ja mam o tyle dobrze ze mam swojego chłopa obok siebie... Nie dołuj sie, głowa do gory, tutaj możesz sie wypłakać i wymarudzic, po to tu jesteśmy :-*
Mega, ewka80, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Slash, przytulaka posylam
Samira, wspieram
Bylismy ogladac kuchnie, lodowki, zmywarki, pralki i inne gadzety, o Ikee rowniez zahaczylismy. W cholere wszystkiego jest, ale kiedy przychodzi co do czego to jakos nic mi sie nie podoba. Chociaz, lodowke i zmywarke juz mam na oku.ewka80, Mala79, samira, kapturnica, EwaT, Mega, slash, iwcia77, Sabina, inessa, AsiaPoli, malgos741, mysza1975, moremi, megan8, Parka, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewka80 wrote:kawka tak ciasto raczej nie,ale jak ktoś ma ochote na słodkie to czemu nie smacznego
ja to musze miec cos slodkiego pod reka zawsze bo na mnie to mowia slodki pamper inaczej nie funkcjonujeewka80, Mega, iwcia77, Sabina, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny