X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jprdziu Ladny przytulak ;D
    Tylko dla kogo? ;)

macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Przeziebienie?
    A wlasciwie dlaczego nie testujesz? chyba juz termin @ albo nawet po? :)
    niewiem,boje sie...jakos tym razem,za duzo niemowlakow odwiedzalam ostatnio,wysyp u kolezanek i mam dolka,jeszcze to przeziebienie tez zawsze dol jakis przy nim

iwcia77, ewka80, Mega, inessa, malgos741, mysza1975, Parka, Mala79, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tylko dla kogo? ;)
    Pewnie dla jakiegos pana ;)

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór
    Slash, przytulam <3
    Widzę że teściowe znowu na tapecie. Moja na razie bez odchyleń od jakiegoś czasu ;)
    Samiec przeprosił, więc wróciłam dziś do domu bo mnie nosi u mamy. Umyłam okna w sypialni i od razu mi lepiej. Teraz zalegam przed tv. Jutro wpadnie siostra i pomoże ogarniać ten armagedon po remoncie.

Mega, ewka80, Sabina, inessa, iwcia77, slash, malgos741, mysza1975, moremi, Parka, macduska, Mala79, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    http://www.iv.pl/images/90112916614172859810.jpg
    Jak wam się podoba taki pluszak?
    Uroczy, ciekawe jaki ma zapach? ;)

inessa, iwcia77, mysza1975, ewka80, megan8, Mega, macduska, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge sie pochwalic chlebek jadalny..Nawet mlody jadl na kolacje i stwierdzil ,ze lepszy niz te zgniotki ze sklepu =D Chyba zaczne sama juz piec zawsze..Troche roboty ale efekt jest .Polecam!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 19:42

mysza1975, moremi, ewka80, inessa, Bursztyn, Mega, macduska, Mala79, ania.g, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Uroczy, ciekawe jaki ma zapach? ;)
    Sabcia ,ze w dodatku zapachowa? =D

Sabina, mysza1975, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, masz zamiar nie byc ksenofobem? I jak Ty sobie wyobrażasz nasza dalsza znajomośc? ;)
    Kurczę, włączyła mi sie faza Pt. Chce mieć dom.
    Aha - dobry wieczor :)

kapturnica, EwaT, mysza1975, Żanet, moremi, ewka80, inessa, Bursztyn, Mega, Parka, macduska, megan8, ania.g, samira, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A u mnie w końcu @ przylazła, więc dobrze przewidziałam jak się umawiałam z lekarzem :) jutro mamy ustalić jak będzie wyglądała stymulacja :)
    U mnie też jakoś nastrój padł, bo im bliżej 11 października, tym gorzej. Coraz częściej łzy same lecą na samo wspomnienie.
    Dobra, na basen lecę zamiast się rozklejać. Do olimpiady w końcu coraz bliżej, a jak trenować nie będę, to kto mnie do reprezentacji weźmie ;)
    witaj w klubie Moremi, równo zaczęłyśmy :-)od tego cyklu ostro się biorę do roboty.

dobry wieczór dziewczynki.
    Ja dziś na działeczce pół dnia a teraz zalegam na kanapie przed tv. Mąż w kuchni przygotowuje strawę ;-) Maniuś śpi jak małe dziecko ;-)

mysza1975, Sabina, moremi, ewka80, inessa, Mega, Parka, macduska, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabcia ,ze w dodatku zapachowa? =D
    Jak hardcor to hardcor ;)

kapturnica, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    witaj w klubie Moremi, równo zaczęłyśmy :-)od tego cyklu ostro się biorę do roboty.

dobry wieczór dziewczynki.
    Ja dziś na działeczce pół dnia a teraz zalegam na kanapie przed tv. Mąż w kuchni przygotowuje strawę ;-) Maniuś śpi jak małe dziecko ;-)
    To będzie się działo! Powodzenia dziewczyny :)

moremi, malgos741, ewka80, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Witajcie Kobietki w ta sloneczna piekna i ciepla niedziele ja znowu w pracy do 20stej no coz jakos musze to przezyc..
    Ale Wam zycze milego odpoczynku w gronie rodzinnym :)

Co do tematu tesciowej ... pomimo tego ze jestem rozwodka mam z Nia i tesciem staly kontakt :) dzwonimy do siebie odwiedzamy sie w miare mozliwosci nawet poznali mojego obecnego Partnera (ktory zastepuje mojemu Synkowi tate na ile potrafi :)) Tak jak jedna z Was wczesniej napisala wszystko zalezy od czlowieka ja mojej tesciowej powiedzialam wprost po rozwodzie ze to co bylo miedzy mna a jej synem nigdy nie bedzie przelozone na relacje miedzy nimi a ich Wnukiem i nami bo z nimi rozwodu nie bralam sa i beda (z reszta to oni wychodzili z inicjatywa ze bardzo chca uczestniczyc w zyciu mojego Synka ) na co ja pozwalam bo maja dobry kontakt z naszym Szkrabem :)

Co do temtu gor juz sie troszke wypowiadalam ale zapomnialam napisac ze zdecydowanie wole jechac na wyzyny kocham od malego wedrowki niz siedziec tylkiem nad morzem :-)

Ot tyle mi przyszlo do glowy na chwile obecna sorry bo czasami moje wypowiedzi beda takie z doskoku pisane ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie :)

Zazdroszcze tak zdrowej relacji z tesciami.
    I mozna tez chodzic brzegiem morza, pokonujac wiele kilometrow :) a po drodze zazyc kapieli :)

ewka80, Mala79 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To będzie się działo! Powodzenia dziewczyny :)
    Właśnie doczytałam, że Małgoś będzie miała owulację w tym samym terminie co ja ;)
    Wiecie, po tym basenie stwierdziłam, że uwielbiam pływać i szkoda, że nie było krytego basenu, gdy byłam dzieckiem.
    Dzisiaj ścigałam się z moim mężem (on całe dzieciństwo na basenie spędził, a do tego jest wysoki i ma naturalne "płetwy") i dzisiaj byłam zdecydowanie szybsza od niego i dałam radę przepłynąć basen 25 metrów na jednym wdechu :) jak dziecko normalnie, jak dziecko :D

EwaT, malgos741, Simba, kapturnica, ewka80, Sabina, Mega, Parka, macduska, ania.g, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Moremi działamy ;-)

moremi, ewka80, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    stety, stety ;)
    no wlasnie niestety, jesli chodzi o estetyke, to niestety UK pozostawia wiele do zyczenia. Wybor wiekszy w PL czy w Italii no i nieporownywalnie ladniejsze np. kafelki, terracotta czy parkiety i rozne takie potrzebne do urzadznia chaty

ewka80, AsiaPoli, macduska, Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    niewiem,boje sie...jakos tym razem,za duzo niemowlakow odwiedzalam ostatnio,wysyp u kolezanek i mam dolka,jeszcze to przeziebienie tez zawsze dol jakis przy nim
    no ale jestes chyba po terminie @....to ile masz zamiar jeszcze czekac, w razie gdyby sie nie pojawila?

macduska, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moge sie pochwalic chlebek jadalny..Nawet mlody jadl na kolacje i stwierdzil ,ze lepszy niz te zgniotki ze sklepu =D Chyba zaczne sama juz piec zawsze..Troche roboty ale efekt jest .Polecam!!!
    fajnie :)
    wlasnie tez pieke, ale niestety na drozdzach. Okiszowo zytni razowy. Wrzucilas przepis na zakwas do przepisow?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    slash przytulam :* <3

Dzięki laseczki moje za wsparcie i resztę ferajny też proszę o kciuki :)

&&&&&&& za powodzenie treningów i efekty kazdej innej aktywnosci fizycznej :) :)

ewka80, samira, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta super ze chlebek smakuje :) a pieczesz w takiej maszynie do chleba czy normalnie w piekarniku?

Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę może ja tez sie skusze na chlebek, ale musiałby być taki baaaardzo prosty przepis bo u mnie i czasu mało i lenia mam na plecach....

Sabina, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4424 4425 4426 4427 4428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ