35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Przeziebienie?
A wlasciwie dlaczego nie testujesz? chyba juz termin @ albo nawet po?
iwcia77, ewka80, Mega, inessa, malgos741, mysza1975, Parka, Mala79, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Slash, przytulam
Widzę że teściowe znowu na tapecie. Moja na razie bez odchyleń od jakiegoś czasu
Samiec przeprosił, więc wróciłam dziś do domu bo mnie nosi u mamy. Umyłam okna w sypialni i od razu mi lepiej. Teraz zalegam przed tv. Jutro wpadnie siostra i pomoże ogarniać ten armagedon po remoncie.Mega, ewka80, Sabina, inessa, iwcia77, slash, malgos741, mysza1975, moremi, Parka, macduska, Mala79, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Moge sie pochwalic chlebek jadalny..Nawet mlody jadl na kolacje i stwierdzil ,ze lepszy niz te zgniotki ze sklepu
Chyba zaczne sama juz piec zawsze..Troche roboty ale efekt jest .Polecam!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 19:42
mysza1975, moremi, ewka80, inessa, Bursztyn, Mega, macduska, Mala79, ania.g, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Paszczak, masz zamiar nie byc ksenofobem? I jak Ty sobie wyobrażasz nasza dalsza znajomośc?
Kurczę, włączyła mi sie faza Pt. Chce mieć dom.
Aha - dobry wieczorkapturnica, EwaT, mysza1975, Żanet, moremi, ewka80, inessa, Bursztyn, Mega, Parka, macduska, megan8, ania.g, samira, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A u mnie w końcu @ przylazła, więc dobrze przewidziałam jak się umawiałam z lekarzem
jutro mamy ustalić jak będzie wyglądała stymulacja
U mnie też jakoś nastrój padł, bo im bliżej 11 października, tym gorzej. Coraz częściej łzy same lecą na samo wspomnienie.
Dobra, na basen lecę zamiast się rozklejać. Do olimpiady w końcu coraz bliżej, a jak trenować nie będę, to kto mnie do reprezentacji weźmie
dobry wieczór dziewczynki.
Ja dziś na działeczce pół dnia a teraz zalegam na kanapie przed tv. Mąż w kuchni przygotowuje strawęManiuś śpi jak małe dziecko
mysza1975, Sabina, moremi, ewka80, inessa, Mega, Parka, macduska, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:witaj w klubie Moremi, równo zaczęłyśmy :-)od tego cyklu ostro się biorę do roboty.
dobry wieczór dziewczynki.
Ja dziś na działeczce pół dnia a teraz zalegam na kanapie przed tv. Mąż w kuchni przygotowuje strawęManiuś śpi jak małe dziecko
moremi, malgos741, ewka80, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Witajcie Kobietki w ta sloneczna piekna i ciepla niedziele ja znowu w pracy do 20stej no coz jakos musze to przezyc..
Ale Wam zycze milego odpoczynku w gronie rodzinnym
Co do tematu tesciowej ... pomimo tego ze jestem rozwodka mam z Nia i tesciem staly kontaktdzwonimy do siebie odwiedzamy sie w miare mozliwosci nawet poznali mojego obecnego Partnera (ktory zastepuje mojemu Synkowi tate na ile potrafi
) Tak jak jedna z Was wczesniej napisala wszystko zalezy od czlowieka ja mojej tesciowej powiedzialam wprost po rozwodzie ze to co bylo miedzy mna a jej synem nigdy nie bedzie przelozone na relacje miedzy nimi a ich Wnukiem i nami bo z nimi rozwodu nie bralam sa i beda (z reszta to oni wychodzili z inicjatywa ze bardzo chca uczestniczyc w zyciu mojego Synka ) na co ja pozwalam bo maja dobry kontakt z naszym Szkrabem
Co do temtu gor juz sie troszke wypowiadalam ale zapomnialam napisac ze zdecydowanie wole jechac na wyzyny kocham od malego wedrowki niz siedziec tylkiem nad morzem
Ot tyle mi przyszlo do glowy na chwile obecna sorry bo czasami moje wypowiedzi beda takie z doskoku pisane ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie
Zazdroszcze tak zdrowej relacji z tesciami.
I mozna tez chodzic brzegiem morza, pokonujac wiele kilometrowa po drodze zazyc kapieli
ewka80, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To będzie się działo! Powodzenia dziewczyny
Wiecie, po tym basenie stwierdziłam, że uwielbiam pływać i szkoda, że nie było krytego basenu, gdy byłam dzieckiem.
Dzisiaj ścigałam się z moim mężem (on całe dzieciństwo na basenie spędził, a do tego jest wysoki i ma naturalne "płetwy") i dzisiaj byłam zdecydowanie szybsza od niego i dałam radę przepłynąć basen 25 metrów na jednym wdechujak dziecko normalnie, jak dziecko
EwaT, malgos741, Simba, kapturnica, ewka80, Sabina, Mega, Parka, macduska, ania.g, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no to Moremi działamy
moremi, ewka80, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
EwaT wrote:stety, stety
ewka80, AsiaPoli, macduska, Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:niewiem,boje sie...jakos tym razem,za duzo niemowlakow odwiedzalam ostatnio,wysyp u kolezanek i mam dolka,jeszcze to przeziebienie tez zawsze dol jakis przy nim
macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moge sie pochwalic chlebek jadalny..Nawet mlody jadl na kolacje i stwierdzil ,ze lepszy niz te zgniotki ze sklepu
Chyba zaczne sama juz piec zawsze..Troche roboty ale efekt jest .Polecam!!!
wlasnie tez pieke, ale niestety na drozdzach. Okiszowo zytni razowy. Wrzucilas przepis na zakwas do przepisow? -
Kurczę może ja tez sie skusze na chlebek, ale musiałby być taki baaaardzo prosty przepis bo u mnie i czasu mało i lenia mam na plecach....
Sabina, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość