35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
macduska wrote:Jutro jadę zwiedzać Muzeum Wsi Lubelskiej i tak pomyślałam, - a co jeśli mnie tam zostawią jako eksponat???
Simba , biedactwo... tylko wapna nie bierzSabina, Bursztyn, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry..Mgla taka ,ze mozna kozuchy z mleka zbierac
Macduska Ty kobieto wez przestanw tym wieku jako eksponat muzealny???Na to trzeba sobie zasluzyc
Paszcza to ja ponawie pytanie Iwci ..Jaki dziki kraj odwiedzasz???
Simba a nie trzeba bylo tez ugryz komara??
Milego dzionkaSabina, Mega, ewka80, Simba, macduska, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, dzień dobry?
Ja tez niewyspana, moja młoda ma nocne ataki kaszlu aż do wymiotow. A ja nie przyzwyczajona, bo ona do tej pory to tylko jakiś katar, a z powaznieszych te cholerne zakqzenia drog moczowych. Musze sie do tego przyzwyczaic, bo w przedszkolu pewnie często będzie łapać infekcje.
Moremi czy Twoja propozycja przesłania soku z czarnego bzu jest aktualna??
ewka80, Mega, Parka, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam, dzień dobry?
Ja tez niewyspana, moja młoda ma nocne ataki kaszlu aż do wymiotow. A ja nie przyzwyczajona, bo ona do tej pory to tylko jakiś katar, a z powaznieszych te cholerne zakqzenia drog moczowych. Musze sie do tego przyzwyczaic, bo w przedszkolu pewnie często będzie łapać infekcje.
Moremi czy Twoja propozycja przesłania soku z czarnego bzu jest aktualna??
Sabinko przygotuj sie bo może być ciekawie, moa miała tak: tydzień chodzenia do przedszkola, 2 tygodnie choroby, koszmar...Parka, ewka80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak będziesz miała problem z częstymi nawrotami chorób to porozmawiaj z pediatra na temat kuracji uodparniajacej, np szczepionka doustna ribomunyl. Moja miała pierwsza serie jak skończyła 3 latka, a druga zalecona już od pani laryngolog z powodu częstych angin i zapaleń ucha, miała bodajże po 2 latach. Teraz jak choruje to tylko jakieś infekcje wirusowe, nie pamietam kiedy było coś poważniejszego. Warto spróbować.
Sabina, Parka, caffe, ewka80, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
ewka80 wrote:czyli jesteś nie wyspana bo baraszkowałaś całą noc to super
Chciałabym żeby tak było, ale cała noc niestety nie. Po prostu bezsenność która przytrafia mi się od czasu do czasu. A przede mną długi dzieńewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dobra zwijam tyłek, śniadanko kawka i z dzieciakiem do ortodonty, zajrze potem, nie szalejcie za bardzo
Parka, ewka80, Mala79, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
No i zaczelo sie- jak to w Krainie Deszczowcow- mgla, teraz mzawka, jesienny chlod. No i potworna sennosc. A do tego bol brzucha typowo @, jak na moj gust troche za wczesnie. Zobaczymy co dzien przyniesie.
Dobrego poczatku tygodnia DziewuszkiSabina, Parka, Mega, Simba, ewka80, malgos741, moremi, megan8, iwcia77, gosia7122, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzien dobry
No i zaczelo sie- jak to w Krainie Deszczowcow- mgla, teraz mzawka, jesienny chlod. No i potworna sennosc. A do tego bol brzucha typowo @, jak na moj gust troche za wczesnie. Zobaczymy co dzien przyniesie.
Dobrego poczatku tygodnia Dziewuszkimoże się udało? Trzymie kciuki
kapturnica, Bursztyn, Parka, Mega, ewka80, malgos741, iwcia77, macduska, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Jak będziesz miała problem z częstymi nawrotami chorób to porozmawiaj z pediatra na temat kuracji uodparniajacej, np szczepionka doustna ribomunyl. Moja miała pierwsza serie jak skończyła 3 latka, a druga zalecona już od pani laryngolog z powodu częstych angin i zapaleń ucha, miała bodajże po 2 latach. Teraz jak choruje to tylko jakieś infekcje wirusowe, nie pamietam kiedy było coś poważniejszego. Warto spróbować.