35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Burszta a może ten ból nie na@ ? Wiem że to dopiero 9dpo, ale masz wyjątkowo wysokie temperatury
może się udało? Trzymie kciuki
praktycznie prawie zawsze mam takie temp., wiec ten cykl nie rozni sie niczym od pozostalych, + zero objawow- jak zawsze.
Parka, ewka80, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Nie bój.. Juz mi wróciło.. Na lotnisku pieprzony bankomat wziął pin a nie dał kasy (luby sprawdzi na koncie czy pobralo) a potem oszukał nas taksówkarz, ale mam pokwitowanie i spisalismy numer blach. Nie wiedział biedaczyna ze trafił na msciwego paszczaka, który jutro cały dzień spędza z urzedasami.. Juz oni go znajdą, pieprzona autoryzowana taryfę.. I tym miłym akcentem życzę Wam wszystkim dobranoc, bo w tym dzikim kraju już po północy..
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Simba, ja też z bólem głowy ale obyło się bez koszmarów.
Zajebiscie.EwaT, Mega, Sabina, Parka, ania.g, caffe, ewka80, malgos741, moremi, kapturnica, megan8, Bursztyn, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Druga kawa ...
EwaT, to do roboty ☺ jednak wzięło cie na drugie dzieciątko. Wiec chyba jednak rozczarował cie wyniki tamtych testów (mam na myśli te pierwsze a nie po kilku godzinach)Mega, EwaT, Sabina, caffe, ewka80, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No widzisz, a ja nie mogac zasnac, przeczytalam wywiad z balcerowiczem i w koncu ok. 5ej zasnelam. Snil mi sie Tusk i Gronkiewicz-Waltz...
Zajebiscie.Sabina, Simba, caffe, ewka80, moremi, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:I co sie dziwisz po takiej lekturze? To kto ci sie miał śnić? Książę z bajki?
Kurde, gdzie Pusur?
Gdzie Reni?
Kto tam jeszcze listy nie podpisywal od dawna?Parka, Sabina, moremi, ewka80, Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mnie sie śniło że miałam 9 synów i 4 mi zabrali że niby nie dam rady z tyloma a ja płakałam i walczyłam żeby miec wszystkich
Booosze
Simba, Parka, ewka80, Sabina, moremi, samira, kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77, macduska, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A propos ksenofobii
Ostatnio mialam spotkanie z moim przelozonym, omawialismy moje zwolnienie lekarskie a potem urlop i on w pewnym momencie powiedzial: nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze urodzisz dla tego miasta dwoje bialych dzieciEwaT, Reni, Parka, ewka80, Sabina, moremi, samira, kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77, macduska, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No widzisz, a ja nie mogac zasnac, przeczytalam wywiad z balcerowiczem i w koncu ok. 5ej zasnelam. Snil mi sie Tusk i Gronkiewicz-Waltz...
Zajebiscie.Simba, ewka80, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Simba wrote:A propos ksenofobii
Ostatnio mialam spotkanie z moim przelozonym, omawialismy moje zwolnienie lekarskie a potem urlop i on w pewnym momencie powiedzial: nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze urodzisz dla tego miasta dwoje bialych dzieci
To poproś o premię, najlepszy moment ☺
Simba, ewka80, Sabina, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:To poproś o premię, najlepszy moment ☺
Sabina, Parka, moremi, ewka80, kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
a co tam z Bozią ?Simba, Sabina, moremi, ewka80, iwcia77, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Witam dziewczynki
a co tam z Bozią ?
Czuje, ze ona ni z tego nie z owego zaanonsuje nam ze juz urodzila, ze juz jest w domu, dziecko spi a ona doczytuje wiesci z weekenduSabina, Parka, moremi, ewka80, kapturnica, Mega, malgos741, Bursztyn, iwcia77, ania.g, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn, nie można być niczego pewnym. Pamiętam, że mi też tak wcześnie dokuczaly bóle @, a na dodatek po wizycie w toalecie rozplakalam się, że ta @ tak wcześnie, że coś się rozregulowalo. Oczywiście @ skończyła się błyskawicznie, ale już się do gina umówiłam. Cycki zaczęły się zmieniać dwa dni później, więc żadnych objawów typu grom z jasnego nieba nie miałam. Tylko te bóle @ zdecydowanie za wcześnie. Trzymam kciuki.
Sabina, ewka80, iwcia77, Bursztyn, Parka, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:spróbuj sobie max 3razy w tygodniu TABATĘ to dopiero rozkręca organizm i spala tłuszcz. Jest to ćwiczenie czterominutowe i jeśli się do niego przyłożysz i po nim chce Ci się prawie wymiotować to znaczy że bardzo dobrze go zrobiłaś
iwcia77 lubi tę wiadomość