Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Burszta a może ten ból nie na@ ? Wiem że to dopiero 9dpo, ale masz wyjątkowo wysokie temperatury ;-) może się udało? Trzymie kciuki :-)
    Sabina, bol minie wraz z pojawieniem sie @ :) praktycznie prawie zawsze mam takie temp., wiec ten cykl nie rozni sie niczym od pozostalych, + zero objawow- jak zawsze.

Parka, ewka80, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czyli jednak prokreacja.... ;)
    koncze 43 lata w tym miesiacu, przydałby sie prezent ;)

Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, ewka80, malgos741, moremi, iwcia77, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Nie bój.. Juz mi wróciło.. Na lotnisku pieprzony bankomat wziął pin a nie dał kasy (luby sprawdzi na koncie czy pobralo) a potem oszukał nas taksówkarz, ale mam pokwitowanie i spisalismy numer blach. Nie wiedział biedaczyna ze trafił na msciwego paszczaka, który jutro cały dzień spędza z urzedasami.. Juz oni go znajdą, pieprzona autoryzowana taryfę.. I tym miłym akcentem życzę Wam wszystkim dobranoc, bo w tym dzikim kraju już po północy..
    Cale szczescie ;)

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2755654/The-changing-face-Britain-A-child-Birmingham-likely-Muslim-Christian.html

;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Bursztyn moglabys się raz pomylić w przewidywaniach, co? ;-)

Mega, Parka, ewka80, malgos741, moremi, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Simba, ja też z bólem głowy ale obyło się bez koszmarów.
    No widzisz, a ja nie mogac zasnac, przeczytalam wywiad z balcerowiczem i w koncu ok. 5ej zasnelam. Snil mi sie Tusk i Gronkiewicz-Waltz...
    Zajebiscie.

EwaT, Mega, nick nieaktualny, Parka, ania.g, caffe, ewka80, malgos741, moremi, kapturnica, megan8, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga kawa ...
    EwaT, to do roboty ☺ jednak wzięło cie na drugie dzieciątko. Wiec chyba jednak rozczarował cie wyniki tamtych testów (mam na myśli te pierwsze a nie po kilku godzinach)

Mega, EwaT, nick nieaktualny, caffe, ewka80, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No widzisz, a ja nie mogac zasnac, przeczytalam wywiad z balcerowiczem i w koncu ok. 5ej zasnelam. Snil mi sie Tusk i Gronkiewicz-Waltz...
    Zajebiscie.
    I co sie dziwisz po takiej lekturze? To kto ci sie miał śnić? Książę z bajki? ;)

nick nieaktualny, Simba, caffe, ewka80, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    I co sie dziwisz po takiej lekturze? To kto ci sie miał śnić? Książę z bajki? ;)
    Najlepiej nikt ;)

Kurde, gdzie Pusur?
    Gdzie Reni?
    Kto tam jeszcze listy nie podpisywal od dawna?

Parka, nick nieaktualny, moremi, ewka80, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie sie śniło że miałam 9 synów i 4 mi zabrali że niby nie dam rady z tyloma a ja płakałam i walczyłam żeby miec wszystkich ;) Booosze

Simba, Parka, ewka80, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos ksenofobii :)
    Ostatnio mialam spotkanie z moim przelozonym, omawialismy moje zwolnienie lekarskie a potem urlop i on w pewnym momencie powiedzial: nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze urodzisz dla tego miasta dwoje bialych dzieci :)

EwaT, Reni, Parka, ewka80, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zajebiscie.
    No to się nie dziwię że Cię boli głowa ;)

Simba, ewka80, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Parka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A propos ksenofobii :)
    Ostatnio mialam spotkanie z moim przelozonym, omawialismy moje zwolnienie lekarskie a potem urlop i on w pewnym momencie powiedzial: nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze urodzisz dla tego miasta dwoje bialych dzieci :)

To poproś o premię, najlepszy moment ☺

Simba, ewka80, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    To poproś o premię, najlepszy moment ☺
    Premia i tak bedzie, a na razie mam sobie wybrac jakis prezent z tej okazji, nie wiem tylko jeszcze do jakiej kwoty, a chyba chcialabym foteliki samochodowe.

nick nieaktualny, Parka, moremi, ewka80, kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :-)
    a co tam z Bozią ?

Simba, nick nieaktualny, moremi, ewka80, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Witam dziewczynki :-)
    a co tam z Bozią ?
    NO WLASNIE!?!?
    Czuje, ze ona ni z tego nie z owego zaanonsuje nam ze juz urodzila, ze juz jest w domu, dziecko spi a ona doczytuje wiesci z weekendu ;)

nick nieaktualny, Parka, moremi, ewka80, kapturnica, Mega, malgos741, Bursztyn, iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, nie można być niczego pewnym. Pamiętam, że mi też tak wcześnie dokuczaly bóle @, a na dodatek po wizycie w toalecie rozplakalam się, że ta @ tak wcześnie, że coś się rozregulowalo. Oczywiście @ skończyła się błyskawicznie, ale już się do gina umówiłam. Cycki zaczęły się zmieniać dwa dni później, więc żadnych objawów typu grom z jasnego nieba nie miałam. Tylko te bóle @ zdecydowanie za wcześnie. Trzymam kciuki.

nick nieaktualny, ewka80, iwcia77, Bursztyn, Parka, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia poszła dzisiaj z walizką na wycieczkę do gina ;)

Simba, ewka80, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, megan8, malgos741, iwcia77, Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry miłego poniedziałku życzę ;)

ewka80, megan8, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    spróbuj sobie max 3razy w tygodniu TABATĘ to dopiero rozkręca organizm i spala tłuszcz. Jest to ćwiczenie czterominutowe i jeśli się do niego przyłożysz i po nim chce Ci się prawie wymiotować to znaczy że bardzo dobrze go zrobiłaś
    spróbuje ale jeszcze nie teraz ja mam problemy z szyjnym kręgosłupem,wrzody na jelitach dlatego nie mogę mieć trak intensywnych ćwiczeń na początek ale dojdę i do tego ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 4427 4428 4429 4430 4431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ