35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewka80 wrote:co ciekawego gotujesz?
pomidorowa z kluseczkami a na drugie ziemniaczki tluczone mielony i kapusta zasmazana..A do wekow robie leczo..Bedzie na dni kiedy wlaczy mi sie lenistwo
No i mam w planie gruszki w syropie zamknac ..Nazrywalam wielki kosz owocow i cos trzeba wymyslicSimba, ewka80, Sabina, iwcia77, Mala79, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jak nic nie piszecie, to ponarzekam
Znowu napalilam się na mój wykres, nadziei sobie narobilamnie mogę o niczym innym myśleć tylko czy jutro przyjdzie franca czy nie
wkrecam sobie objawy, ocipieje do jutra!
malgos741, iwcia77, Mega, ewka80, caffe, samira, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To jak nic nie piszecie, to ponarzekam
Znowu napalilam się na mój wykres, nadziei sobie narobilamnie mogę o niczym innym myśleć tylko czy jutro przyjdzie franca czy nie
wkrecam sobie objawy, ocipieje do jutra!
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie korci, a test tylko jeden w domu. Obiecywalam sobie że sikne po terminie. To takie sado maso, patrzę na wykres i wciąż mam nadzieję
a jak sikne i będzie doopa to nie będzie się już co łudzić
malgos741, iwcia77, Mega, ewka80, Parka, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No ja dlatego nie testuje juz.Jakos latwiej mi @przyjac niz te choelrna jedna kreche lub ujemna bete
Na 4proby co sie staralismy ,zrobilam jedna bete i 2testingi testami...Koniec...
Juz sobie powiedzialam ,ze nie robie testow chyba ze moja fl bedzie trwala dluzej niz 16dnimalgos741, Sabina, Mega, ewka80, caffe, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Kapta nie chce narzekać i dlatego na chwile się wyłączyłem z forum... znowu mam skurcze. Musze leżeć bo jednak łożysko przoduje... generalnie to cała jestem w strachu. ?.
iwcia77, Simba, Sabina, ewka80, Parka, caffe, samira, macduska, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A propos ksenofobii
Ostatnio mialam spotkanie z moim przelozonym, omawialismy moje zwolnienie lekarskie a potem urlop i on w pewnym momencie powiedzial: nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze urodzisz dla tego miasta dwoje bialych dziecito zobowiazuje
zapytalas czy dadza Ci nagrode i dodatek za ladny kolor?iwcia77, Simba, Sabina, ewka80, kapturnica, Iwone, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bursztyn, nie można być niczego pewnym. Pamiętam, że mi też tak wcześnie dokuczaly bóle @, a na dodatek po wizycie w toalecie rozplakalam się, że ta @ tak wcześnie, że coś się rozregulowalo. Oczywiście @ skończyła się błyskawicznie, ale już się do gina umówiłam. Cycki zaczęły się zmieniać dwa dni później, więc żadnych objawów typu grom z jasnego nieba nie miałam. Tylko te bóle @ zdecydowanie za wcześnie. Trzymam kciuki.
ale poniewaz nigdy nie mam zadnych objawow to przynajmniej nie nakrecam co miesiacmoremi, mysza1975 lubią tę wiadomość