35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
chce mieć trójke dzieci
TRÓJKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cyfrowo: 3
czy to jest jasne??
jasne?????????????????????????????????????????Reni, Bursztyn, kapturnica, Parka, iwcia77, malgos741, ewka80, Mega, Simba, ania.g, caffe, Sabina, samira, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:chce mieć trójke dzieci
TRÓJKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cyfrowo: 3
czy to jest jasne??
jasne?????????????????????????????????????????
Machniesz w tym cyklu blizniaki i zaoszczedzisz na czasie
Da sie zrobicReni, kapturnica, EwaT, Parka, iwcia77, malgos741, Mega, caffe, Sabina, samira, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no to dodam jeszcze, że w tym art było napisane
jak nie korzystasz z wedzajny to już jej nie potrzebujesz
"Kobiety, które żyły coraz dłużej, stawały więc przed dylematem: urodzić kolejne dziecko i zaryzykować, że nie będą już mogły go odchować (bo po prostu umrą), czy wstrzymać się z rozmnażaniem i skupić na pomocy przy opiece nad innymi maluchami w grupie, najczęściej nad wnukami? Według "hipotezy babci" druga koncepcja zwyciężyła. Kobiety, które decydowały się wstrzymać z rodzeniem dzieci, przekazywały ten trend swoim córkom itd.
Po wielu pokoleniach ewolucja obniżała starzejącym się kobietom płodność, a w końcu dała im menopauzę (niech się nie męczą z tym wstrzymywaniem, ewolucja załatwi to odgórnie). Po co bowiem dalej utrzymywać ciało w gotowości do rozrodu, skoro i tak się z niego nie korzysta?"Bursztyn, Parka, iwcia77, Mega, samira, macduska, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Piekne komplementa
Bozia - Ty chyba jakis rekord w donoszeniu ciazy bijesz
Spokojnie, dziewczyny, Bozia po prostu w terminie jest, do 42 tc uznaje sie , ze porod w terminie, dopiero potem wywołują (co nie zmienia faktu, ze torba i wsYstko w gotowosci musi byc). Nie stresujmy Bozi
ewka80, Bozia3, Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a skoro Andżej chce się rozmnażać dalej a M ma miec po 60 to bliźniaki nie są wskazane
lepiej niech rodzi oddzielnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 15:31
EwaT, iwcia77, ewka80, Mega, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a skoro Andżej chce się rozmnażać dalej a M ma miec po 60 to bliźniaki nie są wskazane
lepiej niech rodzi oddzielnie
ale teoria ewolucji jest do rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 15:33
Reni, kapturnica, iwcia77, Mega, Simba, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
to ja już nie wiem 3 czy 9
aaa że 3 razy po 3 po takiej dawce piczkins sam się będzie domagał M!Bursztyn, iwcia77, malgos741, ewka80, caffe, Sabina, Simba, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Andrzej, nie denerwuj sie bo to moze zahamowac owulacje
Machniesz w tym cyklu blizniaki i zaoszczedzisz na czasie
Da sie zrobic
własnie pożarłam kilka wiesiołków i witamin E
śluz mam nadal
z cyca nie karmieiwcia77, ewka80, Mega, Sabina, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
a pożarłaś jajo zapłodnione przez koguta!?
EwaT wrote:no
własnie pożarłam kilka wiesiołków i witamin E
śluz mam nadal
z cyca nie karmiekapturnica, iwcia77, Mala79, ewka80, samira, KaRa, macduska, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ale zaraz, przeciez kilka pokolen wstecz kobiety krocej zyly, czy to znaczy ze dawno, dawno temu zyly krotko ale bez meno, a teraz zyja dluzej a meno coraz wczesniej? Bo skoro my chcemy coraz pozniej rodzic dzieci to natura przekornie zafunduje nam wczesniejsza M?? Czy cos popier ....ilam ?
kapturnica, Mala79, ewka80, paszczakin, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiedyś umierały wcześniej albo wszamał je jakiś tam Rex.. narodziły szarańczy i umierały jako starowinki zmęczone życiem w wieku 30 40 lat
teraz żyją dłużej i skoro się już nie rozmnażają to ewolucja sama zamyka warsztat
nie no to, ze chcemy rodzić co raz później to natura jeszcze tego nie załapała.. ewolucja działa trochę dłużej.. daj jej czas.. przecież nie od razu z drzewa zeszliśmy .. najpierw pare osobników niechcący spadło
Parka wrote:Ale zaraz, przeciez kilka pokolen wstecz kobiety krocej zyly, czy to znaczy ze dawno, dawno temu zyly krotko ale bez meno, a teraz zyja dluzej a meno coraz wczesniej? Bo skoro my chcemy coraz pozniej rodzic dzieci to natura przekornie zafunduje nam wczesniejsza M?? Czy cos popier ....ilam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 15:52
kapturnica, Parka, Mega, iwcia77, Simba, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:kury i dwa koguty mi lataja po placu
EwaT, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:kiedyś umierały wcześniej albo wszamał je jakiś tam Rex.. narodziły szarańczy i umierały jako starowinki zmęczone życiem w wieku 30 40 lat
teraz żyją dłużej i skoro się już nie rozmnażają to ewolucja sama zamyka warsztat
nie no to, ze chcemy rodzić co raz później to natura jeszcze tego nie załapała.. ewolucja działa trochę dłużej.. daj jej czas.. przecież nie od razu z drzewa zeszliśmy .. najpierw pare osobników niechcący spadło
na marsa wysyłamy łazika a ja nie moge rodzic po 40??
dopóki mam macice i dwa jajcory nic mnie nie powstrzymaParka, Mega, ewka80, iwcia77, Sabina, samira, KaRa, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
no i własnie o to chodzi.. laski rodzą co raz później .. więc za te 1000 lat ewolucja zlikwiduje M
nic tylko się cieszyć
no chyba, że sklonują Rexa, który znowu wszamie ludzi .. to po ptakach
EwaT wrote:eeee tam natura...niech spada na drzewo
na marsa wysyłamy łazika a ja nie moge rodzic po 40??
dopóki mam macice i dwa jajcory nic mnie nie powstrzymaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 15:59
EwaT, Parka, Mega, kapturnica, ewka80, ania.g, iwcia77, Sabina, samira, paszczakin, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość