35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:To ja póki co mam szansę nie mieć M, mam samych synów!!!!1
Gdzies czytalam ,ze powinno sie patrzyc na matke , babcie ciotki jak to w rodzin iewyglada..Moja mamcia w wieku 50 zaczela M wiec mysle , ze tak w sam razmacduska, ewka80, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kolejna wiadomość dzisiaj wbijająca w ziemię. Syn mojej koleżanki popełnił samobójstwo.... Właśnie skończył WAM i miał się żenić za 2 tygodnie..... Ta depresja to straszna rzecz.
Iwone, kapturnica, iwcia77, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ewa wysyłać progesteron? Jeśli tak to podaj mi swój adres na [email protected]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Mandra, trzymam kciuki a ty trzymaj młodego. Bez zbytniego smyrania..
Kapturnica, straszna historia z tym chłopakiem, raz ze dla niego, ale dwa jaka trauma dla tej babki co się miał z nią hajtac..iwcia77, Parka, caffe, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja Was witam z kraju, który byłby rajem dla Barei (Bareji?)
Przypominam dla Iwci-jestem w Rumunii.
Dziś na lotnisku bylo: nie mamy pani biletu i co nam pani zrobi? Wiecie, że tu można anulować część lotu? Więc nie anulowana mojej rezerwacji, nie anulowana samoloty, nie był overbooked. Anulowana kilka "siedzen" w tym moje. Reszcie delegacji juz nie, choć rezerwacje robiło nam jedno biuro podróży.
Po tym ja 2 osoby obrazily się na mnie ze ja coś od nich chce, w końcu udało mi sie wyrwać im kartę pokladowa z zupełnie innym czasem wylotu, ale na ten sam numer lotu. I poleciała z resztaNo faken, po prostu nie wierze w to co tu się dzieje..
Heh Bareja..Ale powiem Ci ,ze kurde ja brzydze sie rumunow , cyganow ...Wystarczy przez kroscienko przejechac..Strach sie zatrzymywac poza miastem...Brod , smrod i ubostwo ale na wlasne zyczenie.iwcia77, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mandra, Ty się uspokój i trzymaj chłopaka
Depresja jest straszna nie dlatego, że doprowadza do tak radykalnych kroków, ale dlatego, że nasze społeczeństwo nadal nie chce zauważać tej choroby. Rodzina woli "leczyć" chorego w domu, bo skorzystać z pomocy fachowców to wstyd. W tamtym tygodniu namówiłam kobietę, żeby poszła z dziećmi (dorosłymi) na terapię. Po prostu nie wiem jak ona mogła nie zauważyć, że jej syn jest od kilku lat w depresji. A ja chłopaka nie widziałam, ale poznałam z relacji tej kobiety i kilku innych osób. Dopiero gdy zapytałam ją czy wychowawca, pedagog jej nie wzywał, czy nikt nie zgłaszał problemów, jak się układają jej relacje z dziećmi okazało się, że chłopak od dawna żyje w innym świecie i do tego - UWAGA - zgłaszał jej myśli S! Ale to mała mieścina, to nie wiedziała gdzie szukać pomocy. Mam nadzieję, że uda się popracować z chłopakiem.
Czy ktoś może mi powiedzieć na co jest ten wiesiołek? co on ma wspomagać?
Byłam u lekarza, oczywiście dzisiaj 2 dc i mnie krew zalewa po uszy, wiec bez przeglądu podwozia. Ocenił za to wyniki męża (plemników mnóstwo, za to tych dobrych mało) i kazał oprócz bodymaxa wit. E łykać, a ja zaczynam od clo, kontynuuje inofolic 2x1, w fl dupek. Dodatkowo również wit. E. Mówił coś o wiesiołku, ale że "niekoniecznie". Pochwalił za mama plus olimpu i c+. Clo mam zacząć od 1 tabletki, a w kolejnym już 2. Maksymalnie 6 cykli i kieruje mnie do kliniki. Dłuuuugo. Ja myślałam, że jak pójdę do niego, to wrócę w ciąży. Najlepiej w drugim trymestrze.macduska, samira, Simba, iwcia77, Sabina, ewka80, Mega, Parka, mandragora, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:
Czy ktoś może mi powiedzieć na co jest ten wiesiołek? co on ma wspomagać?
Moremi wiesiołek jest na zwiększenie ilości śluzu płodnego bodajże i najlepiej jak się go łyka do owulki, potem już nie.moremi, kapturnica, iwcia77, Sabina, ewka80, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Witaminę C1000 pije już od dawna, L-karnityny nie, bo jest w bodymaxie. Po badaniu nasienia był u lekarza i ten zmienił mu z fertimena na bodymaxa. Teraz tylko dodał mu 2x1 wit. E. Ja mam łykać raz dziennie. To u mnie odpada wiesiołek, bo śluz mam ładny. Zobaczymy zatem z tym clo.ewka80 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Moremi wiesiołek jest na zwiększenie ilości śluzu płodnego bodajże i najlepiej jak się go łyka do owulki, potem już nie.
ewka80, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
japitole z ta depresja
...chodzisz w ciazy, rodzisz , chowasz i potem mozesz wszystko stracic w chwile
nie do pojecia...pamietam jak emocjonalnie szarpnal mna film " sala samobojcow" a to tylko kropelka w morzu ...jak wychowac dziecko zeby sie nie pogubic w tym chorym swiecie aby bylo szczesliwe i zadowolone jak czesto nam doroslym brakuje tego zadowolenia z zycia...hm
kapturnica, Sabina, macduska, ewka80, Mega, Iwone, mandragora, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
jak zaaplikujesz c+ to juz mozesz nie brac wieska a skoro piszesz ze sluz ok to tylko kwestia czy on jest przyjazny dla rycerzykow, bo sluzu moze byc duzo ale jak kiepski to aplikuj c+moremi wrote:Dzięki dziewczyny
Witaminę C1000 pije już od dawna, L-karnityny nie, bo jest w bodymaxie. Po badaniu nasienia był u lekarza i ten zmienił mu z fertimena na bodymaxa. Teraz tylko dodał mu 2x1 wit. E. Ja mam łykać raz dziennie. To u mnie odpada wiesiołek, bo śluz mam ładny. Zobaczymy zatem z tym clo.ewka80 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:japitole z ta depresja
...chodzisz w ciazy, rodzisz , chowasz i potem mozesz wszystko stracic w chwile
nie do pojecia...pamietam jak emocjonalnie szarpnal mna film " sala samobojcow" a to tylko kropelka w morzu ...jak wychowac dziecko zeby sie nie pogubic w tym chorym swiecie aby bylo szczesliwe i zadowolone jak czesto nam doroslym brakuje tego zadowolenia z zycia...hm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:49
iwcia77, macduska, Sabina, ewka80, Iwone, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość