35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadal nie zapadła ostateczna decyzja dotycząca imion dla twixow.
A wlasnie trafiłam na dwa, no po prostu wyborne: Brandon i Elvis.
Myśle ze jak by podrosli to by mi poderzneli gardło za te imiona
EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, iwcia77, Parka, moremi, nick nieaktualny, Mega, mandragora, Reni, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No wiesz zestaw witamin dla faceta nie zaszkodzi.Zwl ze nadchodzi czas przesilenia jesiennego.Salfazin ma dosc optymalny sklad ,oczywiscie przy w miare dobrych wynikach..macduska wrote:To możne podpowiesz coś na mojego męża? Coś pisałyście w postach - jakieś suplementy ale nie mogę znaleźć. ogólnie ma spadek formy, jest senny i zdechły i nic mu się nie chce. Jeśli chodzi o nasienie to wszystko miał w normie ale nie mam wyniku bo tak go w domu schowałam ze sama nie wiem gdzie jest. A zresztą to było prawie dwa lata temu.
NO I selen z wit e daje dobre wyniki jesli chodzi o spermatogeneze jak i tarczyce...
nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

-
moremi wrote:Dzięki dziewczyny

Witaminę C1000 pije już od dawna, L-karnityny nie, bo jest w bodymaxie. Po badaniu nasienia był u lekarza i ten zmienił mu z fertimena na bodymaxa. Teraz tylko dodał mu 2x1 wit. E. Ja mam łykać raz dziennie. To u mnie odpada wiesiołek, bo śluz mam ładny. Zobaczymy zatem z tym clo.
Moremi, ale clo moze (nie musi) pogorszyc Ci sluz, moze byc go mniej, u mnie tak było, wiec moze lepiej wez ten wiesiolek?
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaprawdę mogłabyś ich tak skrzywdzić? ;-(Simba wrote:Nadal nie zapadła ostateczna decyzja dotycząca imion dla twixow.
Myśle ze jak by podrosli to by mi poderzneli gardło za te imiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 22:26
Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mysle ,ze poderzneli by i to dwukrotnieSimba wrote:Nadal nie zapadła ostateczna decyzja dotycząca imion dla twixow.
Myśle ze jakby podrosli to by mi poderzneli gardło za te imiona
Raz elvis a poprawilby brandon
nick nieaktualny, Simba, iwcia77, moremi, Mega, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
Ja tylko na chwilę straciłam kontakt z synem i mało brakowało a mogło się źle skończyć.iwcia77 wrote:japitole z ta depresja
...chodzisz w ciazy, rodzisz , chowasz i potem mozesz wszystko stracic w chwile
nie do pojecia...pamietam jak emocjonalnie szarpnal mna film " sala samobojcow" a to tylko kropelka w morzu ...jak wychowac dziecko zeby sie nie pogubic w tym chorym swiecie aby bylo szczesliwe i zadowolone jak czesto nam doroslym brakuje tego zadowolenia z zycia...hm
Jak teraz o tym wszystkim myślę i zastanawiam się jak mogło do tego dojść, gdzie popełniłam błąd, to dochodzę do wniosku że w pewnym momencie pozwoliłam się synowi oddalić za bardzo.
Syn niby pełnoletni, ale to tylko złudzenie że jest już dorosły i że sobie poradzi.
Dzięki Bogu, że w porę udało się to wychwycić.
kapturnica, nick nieaktualny, EwaT, iwcia77, Parka, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, mandragora, ewka80, caffe, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę że jesteśmy na dobrej drodze. Sam syn przyznał,że czuje się już dużo lepiej i nawet widać to po nim.macduska wrote:Iwone, miałaś wielkie szczęście. Mam nadzieję, ze powoli z tego wyjdzie.
Wspieram go jak mogę na każdym kroku i z pomocą psychologa na pewno nam się uda
EwaT, moremi, nick nieaktualny, mandragora, kapturnica, nick nieaktualny, ewka80, caffe, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest wiele imion które bardzo mi się nie podobają, np Czesław, Zygmunt i Zenon. Nie muszę grzebać w kalendarzu

Nie lubię nadawania obcojęzycznych imion, a już najbardziej gdy są spolszczane, np Dzesika, Dzenifer. Choć wiadomo że o gustach się nie dyskutuje
Simba, iwcia77, ania.g, kapturnica, ewka80, Parka, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość