35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadal nie zapadła ostateczna decyzja dotycząca imion dla twixow.
A wlasnie trafiłam na dwa, no po prostu wyborne: Brandon i Elvis.
Myśle ze jak by podrosli to by mi poderzneli gardło za te imionaEwaT, Sabina, macduska, kapturnica, ania.g, iwcia77, Parka, moremi, samira, Mega, mandragora, Reni, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To możne podpowiesz coś na mojego męża? Coś pisałyście w postach - jakieś suplementy ale nie mogę znaleźć. ogólnie ma spadek formy, jest senny i zdechły i nic mu się nie chce. Jeśli chodzi o nasienie to wszystko miał w normie ale nie mam wyniku bo tak go w domu schowałam ze sama nie wiem gdzie jest. A zresztą to było prawie dwa lata temu.
NO I selen z wit e daje dobre wyniki jesli chodzi o spermatogeneze jak i tarczyce...macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dzięki dziewczyny
Witaminę C1000 pije już od dawna, L-karnityny nie, bo jest w bodymaxie. Po badaniu nasienia był u lekarza i ten zmienił mu z fertimena na bodymaxa. Teraz tylko dodał mu 2x1 wit. E. Ja mam łykać raz dziennie. To u mnie odpada wiesiołek, bo śluz mam ładny. Zobaczymy zatem z tym clo.
Moremi, ale clo moze (nie musi) pogorszyc Ci sluz, moze byc go mniej, u mnie tak było, wiec moze lepiej wez ten wiesiolek?moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nadal nie zapadła ostateczna decyzja dotycząca imion dla twixow.
Myśle ze jak by podrosli to by mi poderzneli gardło za te imionaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 22:26
Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nadal nie zapadła ostateczna decyzja dotycząca imion dla twixow.
Myśle ze jakby podrosli to by mi poderzneli gardło za te imionaRaz elvis a poprawilby brandon
macduska, Simba, iwcia77, moremi, Mega, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:japitole z ta depresja
...chodzisz w ciazy, rodzisz , chowasz i potem mozesz wszystko stracic w chwile
nie do pojecia...pamietam jak emocjonalnie szarpnal mna film " sala samobojcow" a to tylko kropelka w morzu ...jak wychowac dziecko zeby sie nie pogubic w tym chorym swiecie aby bylo szczesliwe i zadowolone jak czesto nam doroslym brakuje tego zadowolenia z zycia...hm
Jak teraz o tym wszystkim myślę i zastanawiam się jak mogło do tego dojść, gdzie popełniłam błąd, to dochodzę do wniosku że w pewnym momencie pozwoliłam się synowi oddalić za bardzo.
Syn niby pełnoletni, ale to tylko złudzenie że jest już dorosły i że sobie poradzi.
Dzięki Bogu, że w porę udało się to wychwycić.kapturnica, macduska, EwaT, iwcia77, Parka, Sabina, moremi, samira, Bozia3, mandragora, ewka80, caffe, Mala79, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Iwone, miałaś wielkie szczęście. Mam nadzieję, ze powoli z tego wyjdzie.
Wspieram go jak mogę na każdym kroku i z pomocą psychologa na pewno nam się udaEwaT, moremi, samira, mandragora, kapturnica, macduska, ewka80, caffe, Mala79, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest wiele imion które bardzo mi się nie podobają, np Czesław, Zygmunt i Zenon. Nie muszę grzebać w kalendarzu
Nie lubię nadawania obcojęzycznych imion, a już najbardziej gdy są spolszczane, np Dzesika, Dzenifer. Choć wiadomo że o gustach się nie dyskutujeSimba, iwcia77, ania.g, kapturnica, ewka80, Parka, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość