35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Mat i Pat ( z bajki " sasiedzi")
albo Bolek i Lolek
...juz kiedys robilysmy konkurs na imiona dla Simbowych blizniakow
Hm....Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a Twoj drugi maz? on tez jest wazny...twoj syn potrzebuje mezczyzny ktoremu ufa, to moze byc trener, nauczyciel jakas meska figura do ktorej twoj syn ma szacunek.Iwone wrote:Myślę że jesteśmy na dobrej drodze. Sam syn przyznał,że czuje się już dużo lepiej i nawet widać to po nim.
Wspieram go jak mogę na każdym kroku i z pomocą psychologa na pewno nam się udaIwone, ewka80, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
o i to mi sie podoba! musze to sprzedac mojemu Alojzowi, bo bardzo sie stawia
niby Ivo ale jak slyszy ze gadam do brzucha to sie troszke buntuje i mowi, ze moze jeszcze zmienimy
...a ja juz sie przyzwyczailam do Ivo !
Iwone wrote:ja mojemu m powiedziałam że on daje nazwisko, więc imię wybieram jaEwaT, Sabina, Iwone, Mega, moremi, kapturnica, ewka80, Simba, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a Twoj drugi maz? on tez jest wazny...twoj syn potrzebuje mezczyzny ktoremu ufa, to moze byc trener, nauczyciel jakas meska figura do ktorej twoj syn ma szacunek.
Relacje pomiędzy nimi są poprawne, jednak nie taki jak się zapowiadało.
Ale jest nauczyciel w szkole i wie o syna problemie. Obiecał pomócSabina, iwcia77, EwaT, macduska, ewka80, Simba, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i bardzo dobrze, to musi byc facet , ktory wierzy w twojego syna i go pozytywnie bedzie stymulowal i motywowal.Iwone wrote:mój obecny mąż był do pewnego czasu kimś ważnym w jego życiu, ale niestety relacje pomiędzy nimi "zepsuł" syn mojego męża z jego pierwszego małżeństwa
Relacje pomiędzy nimi są poprawne, jednak nie taki jak się zapowiadało.
Ale jest nauczyciel w szkole i wie o syna problemie. Obiecał pomócIwone, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:o i to mi sie podoba! musze to sprzedac mojemu Alojzowi, bo bardzo sie stawia
niby Ivo ale jak slyszy ze gadam do brzucha to sie troszke buntuje i mowi, ze moze jeszcze zmienimy
...a ja juz sie przyzwyczailam do Ivo !
EwaT, iwcia77, moremi, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
beka
zostawilam ci wiadomosc na privie
Iwone wrote:Iwcia ja byłam tak zdesperowana żeby imię było te które chciałam, że napisałam na kartce jak ma się nazywać, żeby później się nie okazało w USC że zapomniał jakie mają być imiona. Oczywiście zagroziłam że jak w akcie urodzenia będą inne imiona, to wystąpię do sądu o zmianęIwone lubi tę wiadomość
-
Chyba Brandon i Dylan
tak czy inaczej Masakra... pOzostaje Ci Jarosław i Lech
Simba wrote:Nadal nie zapadła ostateczna decyzja dotycząca imion dla twixow.
A wlasnie trafiłam na dwa, no po prostu wyborne: Brandon i Elvis.
Myśle ze jak by podrosli to by mi poderzneli gardło za te imionaiwcia77, ania.g, megan8, moremi, Sabina, kapturnica, Simba, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
własnie wróciłam z siłki.. poszłam przy okazji na zdrowy kręgosłup .. i Chodakowska to pan pikuś przy tym.. jak mnie dzisiaj nie bolał tak teraz go szuje czuje
no ale pierwsze koty za płoty.. zajebisty klub tylko dla babów więc nie będą chuopy zajmować sprzętów 15 kg musi zejść bo się zaszczeleiwcia77, EwaT, moremi, Sabina, macduska, caffe, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ja najbardziej nie lubię imienia Roman, nie wiem dlaczego bo nie znam nikogo o takim. Też mnie rozwalają Dżesiki i Andżeliki w PL. Wiele imion męskich mi się podoba póki nie pojawiają się zdrobnienia.
iwcia77, moremi, Sabina, kapturnica, ewka80, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4