35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Moremi piszesz ze duzo macie plemnikow , ale donbrych malo..Tzn problemz morfologia???czy ruchliwoscia??
podam niektóre:
objętość (ml) 5,7 norma 2,0-6,0
typ a (postępowy szybki) 5,2 %, liczba plemników ml 4,2, w ejakulacie 23,8
typ b (postępowy wolny) 37,5%, liczba plemników ml 30, w ejakulacie 171,2
typ c (niepostępowy) 36,5 %, liczba plemników ml 29,2, w ejakulacie 166,3
d nie piszę
podsumowanie: liczba plemników 100%, liczba plemników 80, w ejakulacie 456,3
plemniki o prawidłowej budowie 2% a norma to powyżej 4%
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:jak zaaplikujesz c+ to juz mozesz nie brac wieska a skoro piszesz ze sluz ok to tylko kwestia czy on jest przyjazny dla rycerzykow, bo sluzu moze byc duzo ale jak kiepski to aplikuj c+
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja się na tym nie znam
podam niektóre:
objętość (ml) 5,7 norma 2,0-6,0
typ a (postępowy szybki) 5,2 %, liczba plemników ml 4,2, w ejakulacie 23,8
typ b (postępowy wolny) 37,5%, liczba plemników ml 30, w ejakulacie 171,2
typ c (niepostępowy) 36,5 %, liczba plemników ml 29,2, w ejakulacie 166,3
d nie piszę
podsumowanie: liczba plemników 100%, liczba plemników 80, w ejakulacie 456,3
plemniki o prawidłowej budowie 2% a norma to powyżej 4%
Co do wynikow u Was to co sie rzuca w oczy to niska ruchliwosc plemnikow.ruch d nie pisze bo d to sa nieruchome Pod uwage bierze sie przede wszystkim plemniki o ruchu a + b bo to one maja ruch szybki postepowy.....Pamietasz ile malz mial w nasieniu plemnikow ????Bo nie podalas???iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Moremi ale wyniki sa naprawde dobre ..Nie ma co narzekac ..Popatrz liczy sie to tak ilosc plemnikow w ejakulacie razy ruchliwe razy prawidlowe morfologicznie..U was wychodzi to wiec tak 456mln x 42,7 x 2% = 3,896mln zdrowych ruchliwych plemniorow w ejakulacie...
\W nasieniu chodzi przede wszystki o ilosc tak naprawde....A ilosc macie naprawde dobra i mimo ze morfologia obnizona to tak naprawde nadrabia armia!!!Macie podobne wyniki jak my i unas lekarz powiedzial ,ze nasienie jest w porzadku..Ale moj bierze i tak salfazin ,. selen z wit e i wit c..Na ruch dobra jest kawa na godz przed sexem..Lub zimny prysznic na pobudzenie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 21:34
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moremi ale wyniki sa naprawde dobre ..Nie ma co narzekac ..Popatrz liczy sie to tak ilosc plemnikow w ejakulacie razy ruchliwe razy prawidlowe morfologicznie..U was wychodzi to wiec tak 456mln x 42,7 x 2% = 3,896mln zdrowych ruchliwych plemniorow w ejakulacie...
Tylko on znowu smarka
Kapta, dziękuję za interpretację
Sabinko, z tym sokiem to odezwę się do Ciebie przed północą, a już możesz mi na priv adres podesłaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 21:36
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Takze przynajmniej o armie sie nie musimy martwic
No jak smarka to niech witaminizuje sie ..Niestety jak antybiotyk by musial przyjmowac lub mial dosc wysoka goraczke to to moze miec dosc duzy wplyw na nasienie..Ale samo przeziebienie nie zaszkodzi....Sabina, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoremi luz
Dobrze, że Kapta wyuczona w wynikach, bo ja przeczytałam i nie zrozumiałam kompletnie nic! Ciekawe jak zareagujesz na clo, piszesz, że problemu z śluzem nie masz, a mnie clo wysuszało, więc zwróć uwagę
kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sab moze nie ze wyuczona ale jakos tak mam ze jak mnie jakis temat interesante..A bylo tak jak moj zrobil badania nasienia to przewertowalam trochu tego by wiedziec co i jak....
U mnie po clo tez suszylo i niestety dosc mocno uposledzalo endo bo w normalnych cyklach mam kolo12mm a na clo z wielkim bolem dobijalo do 8mm..Czasem podaje sie estrofem byy rekompensowac to....No i przy moim pcos roslo duzo jajcow ale cholerstwa ani nie chcialy pekac i rosly gigantozy ....
Moremi ciekawe jak u Cb bedziemoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:no to niezly gigantos..U mnie w 4 i pol cm sie zmiescila najwieksza ale bylo kilka kolo siebie wiec bolalo cholernie
w dodatku miałam koszmarne bóle głowy i sucho jak w ustach o 5 rano po 0,7 bolsa....nie wiem jakim cudem miałam zajśćmacduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:nie myślcie o tym na m...rzadko się zdarza wcześniej...zwykle chyba w okolicach 50-tki? jeszcze kupę czasu....
Własnie, Bozia, zdazysz jeszcze to dziecko ktore nosisz w brzuchu do szkoly posłać
A tak przy okazji, nie kusi Cię, zeby jeszcze fotke przedporodowego brzucha wrzucic na forum? Mysle, ze tu wszystkie by przyklasnęłymacduska, EwaT, Mega, iwcia77, moremi, Bozia3, ewka80, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To możne podpowiesz coś na mojego męża? Coś pisałyście w postach - jakieś suplementy ale nie mogę znaleźć. ogólnie ma spadek formy, jest senny i zdechły i nic mu się nie chce. Jeśli chodzi o nasienie to wszystko miał w normie ale nie mam wyniku bo tak go w domu schowałam ze sama nie wiem gdzie jest. A zresztą to było prawie dwa lata temu.
macduska, iwcia77, Parka, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość