35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No, no Bozia twarda z Ciebie zawodniczka
Ledwo chodzę, mam duży nacisk na dół. Mam wrażenie jakby Marcel chciał już dać nogę. Do tego te bóle krzyża. Moja przyjaciółka mi dziś powiedziała " ani mi się waż bzykać do imprezy urodzinowej Misi, po piątku rób co chcesz" Pewnie się boi że cała impreza zostanie na jej głowieewka80, iwcia77, Sabina, Mega, samira, EwaT, macduska, moremi, malgos741, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:kiedyś umierały wcześniej albo wszamał je jakiś tam Rex.. narodziły szarańczy i umierały jako starowinki zmęczone życiem w wieku 30 40 lat
teraz żyją dłużej i skoro się już nie rozmnażają to ewolucja sama zamyka warsztat
nie no to, ze chcemy rodzić co raz później to natura jeszcze tego nie załapała.. ewolucja działa trochę dłużej.. daj jej czas.. przecież nie od razu z drzewa zeszliśmy .. najpierw pare osobników niechcący spadłoewka80, Parka, iwcia77, kapturnica, Reni, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A ja siedzę i czekam na kardiologa, zrobili mi ekg ale oczywiście wyniki u lekarza, mam tez pierwszy raz w życiu podwyższone ciśnienie, jak nigdy. SKS?
caffe, Parka, Mala79, Sabina, ewka80, iwcia77, macduska, moremi, malgos741, mandragora, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:EEEMega gdzie tam sks No cos ty!!!/tu dziewczyny do 60tki chca rodzic a ta z SKSem wyskakuje Boj sie Boga kobieto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 17:20
Parka, Mala79, ewka80, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A ja siedzę i czekam na kardiologa, zrobili mi ekg ale oczywiście wyniki u lekarza, mam tez pierwszy raz w życiu podwyższone ciśnienie, jak nigdy. SKS?
Mala79, kapturnica, iwcia77, Mega, macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Kapta nie chce narzekać i dlatego na chwile się wyłączyłem z forum... znowu mam skurcze. Musze leżeć bo jednak łożysko przoduje... generalnie to cała jestem w strachu. ?.
ewka80, iwcia77, Sabina, Mega, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Uprzejmie donoszę, że nie chcieli mnie w skansenie wiec chyba nie jest ze mną tak źle.
iwcia77, macduska, Sabina, Simba, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kolejna wiadomość dzisiaj wbijająca w ziemię. Syn mojej koleżanki popełnił samobójstwo.... Właśnie skończył WAM i miał się żenić za 2 tygodnie..... Ta depresja to straszna rzecz.