35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:i jeszcze
Jacyś tam uczeni wykazali, że im wcześniej kobieta urodzi pierwszą córkę, tym wcześniej przejdzie M. Bez względu na to, czy córka była pierwszym czy kolejnym dzieckiem. Nie zaobserwowano czy wiek urodzenia pierwszego dziecka czy też syna ma jakikolwiek wpływ na wiek, w którym zaczyna się M
słabo.. to już wiem dlaczego tak rodzicie chłopaków cwanary!Reni, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabciu- tulasa sle
macduska- ty tak sie nerwuj , bo prolaktyna wtedy skacze
york nie moj, ma jednak zajebisty szlafroczek i taka madra minke , ze musialam go wam pokazacja mam skomlera
kapturnica, Sabina, macduska, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki
Muszę przetrawic ten mój nieudany cykl.
Ja już w robocie, przynajmniej nie będę tyle myśleć
Kapta to mówisz ze dopiero listopad? Czyli za 3 cykle? długo, ale jak trza to trzaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 07:51
iwcia77, mandragora, ewka80, macduska, Mega, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzięki
Muszę przestawić ten mój nieudany cykl.
Ja już w robocie, przynajmniej nie będę tyle myśleć
Kapta to mówisz ze dopiero listopad? Czyli są 3 cykle? długo, ale jak trza to trzaCo zrobisz jak nic nie zrobisz..Jeszcze 6dlugich tygodni ehhh
Sabina, iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki ja również piję smaczną kawkę
Iwcia piękny york aż zachęca do kawkiiwcia77, mandragora, ewka80, Sabina, Iwone, Parka, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabinka przytulam.
Iwcia jak taki fajny piesek serwuje to i ja się na pije. Musze swoją przetresowaćtylko nie wiem czy da sobie szlafrok założyć
dzisiaj znów akcja fryzjer i kosmetyczka. Ciekawe z jakim kolorem dziś wyjdę
Dzień dobry i miłego dzionka życzęmalgos741, kapturnica, ewka80, Sabina, Iwone, Parka, macduska, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Damy radę Kapta, damy radę
tylko najpierw musi mi się znowu chcieć starać, bo wiesz jaki mam dziś dzień
Powiem Ci ,ze te przerwy u mnie to jednak maja jakis plus..Nie ma tego cisnienia , a człowiek zyje normalnym zyciem..Bo jednak te niepowodzenia daja popalicmalgos741, ewka80, Sabina, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
i ja życzę miłego dnia...
słonecznie i pięknie w Krakowie - nic tylko do lasu na grzyby śmigać....
ja się turlam dalej bez zmian...czytam na innych wątkach o skurczach przepowiadających, o odchodzących czopach i innych objawach przedporodowych - ja tam nic nie czuję...oprócz ciężaru i bólu pachwin...może mój leniwiec wcale się nie śpieszy...kapturnica, Iwone, Parka, malgos741, Sabina, ewka80, Reni, Bursztyn, macduska, iwcia77, Mega, inessa, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:i ja życzę miłego dnia...
słonecznie i pięknie w Krakowie - nic tylko do lasu na grzyby śmigać....
ja się turlam dalej bez zmian...czytam na innych wątkach o skurczach przepowiadających, o odchodzących czopach i innych objawach przedporodowych - ja tam nic nie czuję...oprócz ciężaru i bólu pachwin...może mój leniwiec wcale się nie śpieszy... -
Dzień dobry,
Sabina -i mój obecny cykl starankowy tez 24
Ja dzisiaj troche odespalam wczorajsza bezsenna noc, pozniej do pracy przyjde, ale za to wyspana
Boziu, ale wiesz.... Na grzyby to moze sie juz lepiej nie wybieraj, ok ?Sabina, ewka80, macduska, iwcia77, Mega, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bozia miałaś wczoraj badane przepływy?
ja się na razie nie martwię - bo termin z @ mam dopiero na jutro, a termin z owulki na sobotę...no ale jednak mogłoby coś ruszyć..Iwone, malgos741, ewka80, iwcia77, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzień dobry,
Sabina -i mój obecny cykl starankowy tez 24
Ja dzisiaj troche odespalam wczorajsza bezsenna noc, pozniej do pracy przyjde, ale za to wyspana
Boziu, ale wiesz.... Na grzyby to moze sie juz lepiej nie wybieraj, ok ?
nie daję już nowej foty, o którą pytałaś - bo ta z avatara jest aktualna....nic się nie zmieniło - a robiłam ją 2 tygodnie temu....malgos741, ewka80, Bursztyn, macduska, iwcia77, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość