35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Zaliczyłam dzisiaj dwukrotny lot ze schodów, ale jak się pędzi w spodniach założonych tył na przód to tak bywa... o 6:30 teść wyjeżdżał a ja się bałam że nie schowa psów i znów uciekną. Moją poranną wiązkę przekleństw usłyszał na pewno cały dom. A skoro już tak rano się zerwałam to pojechałam do laboratorium i mam już z głowy badania. Teraz mogę spokojnie kawkę wypić a potem zawieźć młodszą do szkoły.Iwone, Sabina, ewka80, macduska, iwcia77, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
oglądałam u mamy książkę - biografię DYmnej......matko jaka to była laska... - piękna kobieta i tyle scen rozbieranych miała - książka ma wiele zdjęć...pisała, że po dziecku zaczęła tyć i tak poszło...żeby się tak zmienić - to szok...
Sabina, ewka80, iwcia77, inessa, samira, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Zaliczyłam dzisiaj dwukrotny lot ze schodów, ale jak się pędzi w spodniach założonych tył na przód to tak bywa... o 6:30 teść wyjeżdżał a ja się bałam że nie schowa psów i znów uciekną. Moją poranną wiązkę przekleństw usłyszał na pewno cały dom. A skoro już tak rano się zerwałam to pojechałam do laboratorium i mam już z głowy badania. Teraz mogę spokojnie kawkę wypić a potem zawieźć młodszą do szkoły.ania.g, ewka80, macduska, iwcia77, Mega, samira, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzieki - teraz to juz nie mam watpliwosci ze nie chce tego imienia
ja miałam od swojego propozycję - Dionizy....Dyzio...no aloe powiedziałam, że po moim trupie - na to bym się nie zgodziła w życiu.....
no a Kajetan jakoś spasowało i jemu i mnie. Reakcje na to imię mamy różne - jednym się podoba...drudzy nie mówią nic chcąc być delikatnym...ale widzę, że nie podchodzi im bardzo....kapturnica, ewka80, Bursztyn, macduska, iwcia77, inessa, samira, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Maksym - typowo po rosyjsku...no ale można mówić też Maks - w przypadku bliźniaków fajnie - bo można się podzielić z facetem pomysłem na imię - jedno on, jedno ty wybierasz i po sprawie....
ja miałam od swojego propozycję - Dionizy....Dyzio...no aloe powiedziałam, że po moim trupie - na to bym się nie zgodziła w życiu.....
no a Kajetan jakoś spasowało i jemu i mnie. Reakcje na to imię mamy różne - jednym się podoba...drudzy nie mówią nic chcąc być delikatnym...ale widzę, że nie podchodzi im bardzo....mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Sabina - bo już mi się tu wszystko myli - Ty jesteś po badaniach drożności itp? Bo 24 cykli starań to już nie mało...rozważasz jakieś inseminacje czy in vitro?
Parka, iwcia77, inessa, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Od czerwca nie chodzę do gin, musiałam odpocząć. Nie planuje ani in vitro ani insemki. Myślę że problemów z droznoscia nie ma, bo urodziłam 3 lata temu i w lutym zaszlam, ale ciąża się nie utrzymała. Najgorsze że ja nawet nie mam na kogo zmienić mojej gin, bo w mojej miescinie nie ma wyboru. Fuck
Sabcia moze z droznoscia jajowodow nie byc ale histeroskopi nie robilas a w macicy rowneiz moga byc zrosty po ciazy i to one powodowac komplikacje typu problemyz zagniezdzeniem czy poronienie..Ja bym Ci jednak radzila rozwazyc przynajmniej hsg,....iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Od czerwca nie chodzę do gin, musiałam odpocząć. Nie planuje ani in vitro ani insemki. Myślę że problemów z droznoscia nie ma, bo urodziłam 3 lata temu i w lutym zaszlam, ale ciąża się nie utrzymała. Najgorsze że ja nawet nie mam na kogo zmienić mojej gin, bo w mojej miescinie nie ma wyboru. Fuck
Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sabcia moze z droznoscia jajowodow nie byc ale histeroskopi nie robilas a w macicy rowneiz moga byc zrosty po ciazy i to one powodowac komplikacje typu problemyz zagniezdzeniem czy poronienie..Ja bym Ci jednak radzila rozwazyc przynajmniej hsg,....
-
Simba wrote:No po rosyjsjku, ale Maxime juz po francusku, a Max miedzynarodowo. I wlasnie tu jest dylemat - zeby te imiona byly wymawialne. No bo wez taki Grzegorz
Ale max jest w porządku - międzynarodowe i łatwe...
Borys i Igor dla mnie bardzo ładne - i mają akcent rosyjski....ale nie wiem właśnie jak to się ma do francuskiego...Simba, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no nie wybieram się...tylko żal mi dupę ściska...choć taki poród w lesie mógłby być wielce romantyczny i z przygodami...
nie daję już nowej foty, o którą pytałaś - bo ta z avatara jest aktualna....nic się nie zmieniło - a robiłam ją 2 tygodnie temu....
Oczywiscie rozumiemy i juz nie molestujemyBozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bursztyn gdzie jesteś? skończ juz to oglądanie płytek łazienkowych na dziś...
EwaT, kapturnica, Bozia3, Simba, Reni, macduska, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wydawało mi się, że po 3 godzinach znów miałaś drugą krechę - ale to może taki urok tych testów...
wczoraj otrzymałam jakieś 500 milionów żołnierzy
zobaczymy....kapturnica, Bozia3, Bursztyn, macduska, iwcia77, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czy jakoś nie można porozmawiać z tymi Twoimi teściami - jak z dorosłymi ludźmi - żeby te psy były pilnowane nie tylko przez Ciebie? To jakiś kosmos normalnie co Ty masz tam z tą rodzinką...
Bozia3, Bursztyn, Sabina, iwcia77, samira, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4