X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja najbardziej nie lubię imienia Roman, nie wiem dlaczego bo nie znam nikogo o takim. Też mnie rozwalają Dżesiki i Andżeliki w PL. Wiele imion męskich mi się podoba póki nie pojawiają się zdrobnienia.
    Roman znaczy rzymski....

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na temat imion juz kiedyś rozmawiałyśmy
    mi pewne imiona kojarza się z agenacjami towarzyskimi ;-) Andzeliki, dzesiki, wanessy, wiki itp
    Sara np z suczką :-) kiedyś co druga babcia miała swoja sare takiego małego skomlera
    Dzejsony to geje ;-)
    Keviny geje i psychole
    Ahmedy islamy ;-)
    itd
    poza tym każdy spotkał w swoim zyciu jakieś osoby, któreych imiona juz zawsze będą się nam źle kojarzyły

megan8, iwcia77, moremi, Sabina, kapturnica, ewka80, ania.g, inessa, mysza1975, Niuta, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój tata ma na imię Roman
    taki wesoły Romek ;-)
    ania.g wrote:
    Ja najbardziej nie lubię imienia Roman, nie wiem dlaczego bo nie znam nikogo o takim. Też mnie rozwalają Dżesiki i Andżeliki w PL. Wiele imion męskich mi się podoba póki nie pojawiają się zdrobnienia.

iwcia77, megan8, moremi, Sabina, macduska, ewka80, Simba, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mój tata ma na imię Roman
    taki wesoły Romek ;-)
    mój też

Reni, iwcia77, moremi, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to fakt :)
    a rasa -skomler - wymiata :D
    mnie to zawsze draznily przezwiska w szkole typu :
    jurek - ogorek...
    edek z krainy kredek
    tadek z krainy czekoladek
    weronika w majtki sika itd wiec mom ja ambitna idee nazwac tak dziecko ze sie nie rymnelo nikomu :)
    Reni wrote:
    na temat imion juz kiedyś rozmawiałyśmy
    mi pewne imiona kojarza się z agenacjami towarzyskimi ;-) Andzeliki, dzesiki, wanessy, wiki itp
    Sara np z suczką :-) kiedyś co druga babcia miała swoja sare takiego małego skomlera
    Dzejsony to geje ;-)
    Keviny geje i psychole
    Ahmedy islamy ;-)
    itd
    poza tym każdy spotkał w swoim zyciu jakieś osoby, któreych imiona juz zawsze będą się nam źle kojarzyły

Reni, moremi, Sabina, macduska, ewka80, ania.g, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj imie znajdziemy rym ;-)
    nie takie głupoty się wymyślało haha
    Poznałam w tym roku Egipcjanina Adela.. sam sie przedstawił "Adel..Adek..po polsku Edek z krainy kredek" hahah
    iwcia77 wrote:
    jurek - ogorek...
    edek z krainy kredek
    weronika w majtki sika itd wiec mom ja ambitna idee nazwac tak dziecko ze sie nie rymnelo nikomu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 23:40

iwcia77, moremi, inessa, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jurek - ogorek...
    edek z krainy kredek
    to nazwij go Baton ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=gJEc4bt-2Es

Reni, iwcia77, moremi, Sabina, Simba, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa2.gif
    EwaT wrote:
    to nazwij go Baton ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 23:45

EwaT, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę na grzędę
    jutro znowu do roboty i tak do emerytury :-/

iwcia77, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobra idę na grzędę
    z przerwa na macierzyński

iwcia77, Mega, Reni, inessa, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka!!!!!!!! kuwa!!!!!!!! sasiadow obudze!!!!!!ale sie schichralam jak mala norka :D :D
    EwaT wrote:
    to nazwij go Baton ;)

EwaT, moremi, ania.g, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nawet na emeryture nie mam co liczyc...z braku zatrudnienia nawet macierzynskie mi nie przysluguje :(
    Reni wrote:
    dobra idę na grzędę

megan8, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja to nawet na emeryture nie mam co liczyc...z braku zatrudnienia nawet macierzynskie mi nie przysluguje :(
    myślałam że mieszkasz w Italii?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mjieszkam ale nie rabotaju na bialo :( czarny rynek zasilam od 2009 :(
    EwaT wrote:
    myślałam że mieszkasz w Italii?

megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/rosnie-liczba-cesarskich-ciec-co-to-oznacza-dla-dziecka/lp0l3

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to nie znasz??? a Polanski?? ;D
    ania.g wrote:

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Oswiadczam że znowu chuj, nie udało się, będę miała qrwa udany dzień :-/

Pozdrawiam :-)

Reni, macduska, Parka, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj wszystkim..
    Widze ,ze wieczor obfitowal w wymyslanie imion ;)
    No przyznam ,ze mnie rozprdala jak ktos ma typowo polskie nazwisko a slysze jak wola do dziecka dzasta ,kewin czy jakis inny alan.Dobrze ,ze nie slysze jeszcze ahmed- detonuj bo juz by byla total zalamka....
    .O gustach sie niby nie dyskutuje ale naprawde w Pl mamy pelno pieknych naszych imion...Moj mlody ma Dawid , a drugie Andrzej-po dziadku...Jednym sie podoba innym nie..Ale idealna kompozycja z nazwiskiem..Kolejny potomekw lini meskiej napewno bedzie mial Edward na drugie A corcia na drugie Anastazja..Imiona po pradziadkach.Tak ,zeby uczcic troche ich pamiec, -dobrych , madrych ludzi..
    Maksymilian Simba imie naprawde sliczne, mi sie kojarzy z maksuymilianem kolbe...Madry , dobry czlowiek byl z niego :)..
    Niestety u nas za duzo ludzie nadawalo psom ludzkie imiona i cholera nie chciala bym miec corki czy syna o imieniu podworkowca, szczajacego w kacie krzaka :-/ ...
    Jednak wybor imienia to ciezki kawalek chleba... Ja jesli chodzi o meskie to mam total dylemat...Dla corki w sumie tez nie mam imienia ;D Chociaz Karol;ina mi sie podoba....

Sabcia przytulam..Moze ty taka dobra kolezanka ,ze czekasz na mnie zebym tu sama nie zostala staraczka ;) GLOWA DO GORY

Mega, iwcia77, macduska, ewka80, Sabina, ania.g, Parka, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Sabinka przytulam mocno.
    Musze dzisiaj poczytać o teście wysiłkowym bo dostałam skierowanie no i oczywiscie cala masę badan, musze troche pozmieniać swój grafik bo nie dam rady tego ogarnac. A zasmarkana jestem jak nie wiem co... Jakieś l4 by sie przydało ;)

iwcia77, macduska, Parka, inessa, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    spróbuje ale jeszcze nie teraz ja mam problemy z szyjnym kręgosłupem,wrzody na jelitach dlatego nie mogę mieć trak intensywnych ćwiczeń na początek ale dojdę i do tego ;)
    Nie musisz a wrecz nawet jest zalecane zacząć od krótszego czasu aby organizm przyzwyczaić do tskiego wysiłku.
    Witam się oczywiście

‹‹ 4436 4437 4438 4439 4440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ