35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Ja najbardziej nie lubię imienia Roman, nie wiem dlaczego bo nie znam nikogo o takim. Też mnie rozwalają Dżesiki i Andżeliki w PL. Wiele imion męskich mi się podoba póki nie pojawiają się zdrobnienia.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
na temat imion juz kiedyś rozmawiałyśmy
mi pewne imiona kojarza się z agenacjami towarzyskimiAndzeliki, dzesiki, wanessy, wiki itp
Sara np z suczkąkiedyś co druga babcia miała swoja sare takiego małego skomlera
Dzejsony to geje
Keviny geje i psychole
Ahmedy islamy
itd
poza tym każdy spotkał w swoim zyciu jakieś osoby, któreych imiona juz zawsze będą się nam źle kojarzyłymegan8, iwcia77, moremi, Sabina, kapturnica, ewka80, ania.g, inessa, mysza1975, Niuta, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
mój tata ma na imię Roman
taki wesoły Romek
ania.g wrote:Ja najbardziej nie lubię imienia Roman, nie wiem dlaczego bo nie znam nikogo o takim. Też mnie rozwalają Dżesiki i Andżeliki w PL. Wiele imion męskich mi się podoba póki nie pojawiają się zdrobnienia.iwcia77, megan8, moremi, Sabina, macduska, ewka80, Simba, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a to fakt
a rasa -skomler - wymiata
mnie to zawsze draznily przezwiska w szkole typu :
jurek - ogorek...
edek z krainy kredek
tadek z krainy czekoladek
weronika w majtki sika itd wiec mom ja ambitna idee nazwac tak dziecko ze sie nie rymnelo nikomuReni wrote:na temat imion juz kiedyś rozmawiałyśmy
mi pewne imiona kojarza się z agenacjami towarzyskimiAndzeliki, dzesiki, wanessy, wiki itp
Sara np z suczkąkiedyś co druga babcia miała swoja sare takiego małego skomlera
Dzejsony to geje
Keviny geje i psychole
Ahmedy islamy
itd
poza tym każdy spotkał w swoim zyciu jakieś osoby, któreych imiona juz zawsze będą się nam źle kojarzyłyReni, moremi, Sabina, macduska, ewka80, ania.g, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dawaj imie znajdziemy rym
nie takie głupoty się wymyślało haha
Poznałam w tym roku Egipcjanina Adela.. sam sie przedstawił "Adel..Adek..po polsku Edek z krainy kredek" hahah
iwcia77 wrote:a to fakt
jurek - ogorek...
edek z krainy kredek
weronika w majtki sika itd wiec mom ja ambitna idee nazwac tak dziecko ze sie nie rymnelo nikomuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 23:40
iwcia77, moremi, inessa, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a to fakt
jurek - ogorek...
edek z krainy kredek
weronika w majtki sika itd wiec mom ja ambitna idee nazwac tak dziecko ze sie nie rymnelo nikomu
https://www.youtube.com/watch?v=gJEc4bt-2EsReni, iwcia77, moremi, Sabina, Simba, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
jak to nie znasz??? a Polanski??ania.g wrote:Ja najbardziej nie lubię imienia Roman, nie wiem dlaczego bo nie znam nikogo o takim. Też mnie rozwalają Dżesiki i Andżeliki w PL. Wiele imion męskich mi się podoba póki nie pojawiają się zdrobnienia.
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haj wszystkim..
Widze ,ze wieczor obfitowal w wymyslanie imion
No przyznam ,ze mnie rozprdala jak ktos ma typowo polskie nazwisko a slysze jak wola do dziecka dzasta ,kewin czy jakis inny alan.Dobrze ,ze nie slysze jeszcze ahmed- detonuj bo juz by byla total zalamka....
.O gustach sie niby nie dyskutuje ale naprawde w Pl mamy pelno pieknych naszych imion...Moj mlody ma Dawid , a drugie Andrzej-po dziadku...Jednym sie podoba innym nie..Ale idealna kompozycja z nazwiskiem..Kolejny potomekw lini meskiej napewno bedzie mial Edward na drugie A corcia na drugie Anastazja..Imiona po pradziadkach.Tak ,zeby uczcic troche ich pamiec, -dobrych , madrych ludzi..
Maksymilian Simba imie naprawde sliczne, mi sie kojarzy z maksuymilianem kolbe...Madry , dobry czlowiek byl z niego..
Niestety u nas za duzo ludzie nadawalo psom ludzkie imiona i cholera nie chciala bym miec corki czy syna o imieniu podworkowca, szczajacego w kacie krzaka...
Jednak wybor imienia to ciezki kawalek chleba... Ja jesli chodzi o meskie to mam total dylemat...Dla corki w sumie tez nie mam imieniaChociaz Karol;ina mi sie podoba....
Sabcia przytulam..Moze ty taka dobra kolezanka ,ze czekasz na mnie zebym tu sama nie zostala staraczkaGLOWA DO GORY
Mega, iwcia77, macduska, ewka80, Sabina, ania.g, Parka, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sabinka przytulam mocno.
Musze dzisiaj poczytać o teście wysiłkowym bo dostałam skierowanie no i oczywiscie cala masę badan, musze troche pozmieniać swój grafik bo nie dam rady tego ogarnac. A zasmarkana jestem jak nie wiem co... Jakieś l4 by sie przydałoiwcia77, macduska, Parka, inessa, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:spróbuje ale jeszcze nie teraz ja mam problemy z szyjnym kręgosłupem,wrzody na jelitach dlatego nie mogę mieć trak intensywnych ćwiczeń na początek ale dojdę i do tego
Witam się oczywiścieiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość