35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega dziewczyny proste przepisy na chleb podały w przepisach, właśnie mi też narobiły ochoty, czytałam i chyba skuszę się na ten z mąki okiszowej
Bursztyn, Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Mega dziewczyny proste przepisy na chleb podały w przepisach, właśnie mi też narobiły ochoty, czytałam i chyba skuszę się na ten z mąki okiszowej
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a jest, rzeczywiscie, Inessa wrzucila
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wlasnie niestety, jesli chodzi o estetyke, to niestety UK pozostawia wiele do zyczenia. Wybor wiekszy w PL czy w Italii no i nieporownywalnie ladniejsze np. kafelki, terracotta czy parkiety i rozne takie potrzebne do urzadznia chaty
-
nick nieaktualnyParka wrote:Zazdroszcze tak zdrowej relacji z tesciami.
I mozna tez chodzic brzegiem morza, pokonujac wiele kilometrowa po drodze zazyc kapieli
Parka lubi tę wiadomość
-
Paszczak nie daj się... no i wszystkim dobrej nocki.
Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:Dzień dobry
a ja zaczęłam dziś ćwiczenia z ta babeczka ,ma b.dobre opinie i fajne ćwiczenia
na początek ćwiczyć będę to tak z miesiąc http://www.youtube.com/watch?v=XV3g2c9SC-g
a potem taki http://www.youtube.com/watch?v=qv-LXQlW2uc to jest Trening wzmacniająco - odchudzający cz.I (6x10) - Rozgrzewka ,każdy filmik to jeden trening cyt"TRENING 6x10 to cykl 6 treningów. W każdym treningu zaprezentowałam 10 ćwiczeń.Treningi podzielone są na bloki tematyczne, które połączone razem stworzą całościowy trening funkcjonalny. Pomoże on w spalaniu kalorii, usprawnianiu i uelastycznianiu ciała oraz wzmacnianiu. "
mam nadzieję ze podołam,trzymajcie kciuki
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Znalezione w sieci -
Trzeba wyraźnie rozróżnić kwestię aktywności fizycznej od zbytniego przemęczania organizmu dużym wysiłkiem. Zbyt intensywne ćwiczenia mogą przynieść odwrotny do zamierzonego skutek i pozbawić kobietę energii oraz naruszyć właściwą gospodarkę hormonalną. Drastyczne odchudzanie się może być powodem rozregulowania cykli i przyczyną niepłodności. Dowodami na prawdziwość tych słów mogą być sportsmenki, które trudniej zachodzą w ciążę ze względu na problemy hormonalne (np. wzrost testosteronu), duże osłabienie organizmu i znaczący spadek tkanki tłuszczowej, która pośrednio wpływa również na pracę jajników. Z tego powodu, wszystkim starającym się o dziecko zaleca się przede wszystkim umiar w tej kwestii, a osobom zawodowo uprawiającym sport – rozważne podejście do treningów.