35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Bylismy ogladac kuchnie, lodowki, zmywarki, pralki i inne gadzety, o Ikee rowniez zahaczylismy. W cholere wszystkiego jest, ale kiedy przychodzi co do czego to jakos nic mi sie nie podoba. Chociaz, lodowke i zmywarke juz mam na oku.
czyzbys byla w Poznaniu w poszukiwaniach sprzetu ?samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja już z lotniska nadaje. Kurwa, mialam juz nie być ksenofobem , ale jakbyscie zobaczyly tych ludzi odprawiajacych się do Rumunii, to normalnie 90% wygląda jak przestępcy Cyganie..
Sabina, paszczakin, ewka80, Mala79, inessa, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:no z checia bym sobie polezala :-)a tu musze tkwic do 20stej
na szczęście ja ten weekend wolny, następny pracuje niestety
-
A jutro tez mam wolne, teoretycznie przynajmniej, bo dopoludnia kontrola z córka u ortodonty a popołudniu moja wizyta u kardiologa
Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A jutro tez mam wolne, teoretycznie przynajmniej, bo dopoludnia kontrola z córka u ortodonty a popołudniu moja wizyta u kardiologa
Mala79, inessa, malgos741, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
obecna
- jak ja cie rozumiem...wlochy to druga rumunia niestety
paszczakin wrote:A ja już z lotniska nadaje. Kurwa, mialam juz nie być ksenofobem , ale jakbyscie zobaczyly tych ludzi odprawiajacych się do Rumunii, to normalnie 90% wygląda jak przestępcy Cyganie..kapturnica, paszczakin, ewka80, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Macduska znowu szalejesz z awatarem? To co masz to mi sie skojarzylo ze wściekła macica
Sabina, paszczakin, macduska, ewka80, Mala79, inessa, malgos741, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja już z lotniska nadaje. Kurwa, mialam juz nie być ksenofobem , ale jakbyscie zobaczyly tych ludzi odprawiajacych się do Rumunii, to normalnie 90% wygląda jak przestępcy Cyganie..
W dodatku mozna mnie czasem rowniez oskarzyc i o rasizm...I najmniej mi tu przeszkadzaja ludzie czarni
Paszcza jak najmniej wzlotow i upadkow zoladka!!!
A moje chlebki w piekarniku..Za godzine sie przekonam czy bede miec smaczny chlebek czy piekne zakalceMega, paszczakin, iwcia77, macduska, ewka80, Mala79, inessa, Simba, mysza1975, moremi, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Macduska znowu szalejesz z awatarem? To co masz to mi sie skojarzylo ze wściekła macica
iwcia77, Mala79, ewka80, inessa, Mega, ania.g, Sabina, mysza1975, moremi, Żanet, Parka, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoczytałam , ze w Szwajcarii w przedszkolach mieli takie rozdawać celem edukacji seksualnej dzieci.
Jeszcze penisy we wzwodzie do kompletu były.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 18:05
iwcia77, inessa, Mega, Sabina, malgos741, mysza1975, moremi, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Masz podobne godziny pracy do mnie
na szczęście ja ten weekend wolny, następny pracuje niestety
oo jak fajnie w sumie to ja juz nie lubie siedziec w pracy w weekendy
kiedys jakos mi to tak bardzo nie przeszkadzalo jak teraz ...iwcia77, ewka80, Mega lubią tę wiadomość