35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
a ja zaczęłam dziś ćwiczenia z ta babeczka ,ma b.dobre opinie i fajne ćwiczenia
na początek ćwiczyć będę to tak z miesiąc http://www.youtube.com/watch?v=XV3g2c9SC-g
a potem taki http://www.youtube.com/watch?v=qv-LXQlW2uc to jest Trening wzmacniająco - odchudzający cz.I (6x10) - Rozgrzewka ,każdy filmik to jeden trening cyt"TRENING 6x10 to cykl 6 treningów. W każdym treningu zaprezentowałam 10 ćwiczeń.Treningi podzielone są na bloki tematyczne, które połączone razem stworzą całościowy trening funkcjonalny. Pomoże on w spalaniu kalorii, usprawnianiu i uelastycznianiu ciała oraz wzmacnianiu. "
mam nadzieję ze podołam,trzymajcie kciukislash, inessa, Mala79, iwcia77, Bursztyn, Iwone, mysza1975, Parka, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Mala 79, bardzo fajne masz podejscie do kontaktow po rozwodzie.. bardzo mi sie to podoba.
Hardcorem (pozytywnym) w tej kwestii jest moja znajoma w pracy. Ona miala swoja corke jako panna, jej chuop 2 dzieci rozwodnik, wszystkie male, jak zamieszkali razem. Wychowywali je razem, jak rodzenstwo, wiec jak dzieciaki jego jechaly na wakacje z matka, to corka jej tez z nimi.. Ex zona mieszka na tej samej ulicy. Na swieta ex przychodzila do nich, zeby dzieciaki mialy komplet rodzicow na miejscu. 22 lata tak zyja i dobrze im sie wiedzie- w przyszlym tygodniu biora slubRomanczing..
Uwazalam takie rozwiazanie i podejscie za sluszne sama nie mialam kontaktu ze swoim tata (niestety bo zostal zamordowany wiec wiem jak mojej mamie bylo trudno) stad moje podejscie do tej sprawy w taki sposob, nie mialam latwego zycia bo bylam owocem milosci ktora mojej mamie zabrano z dnia na dzien ... i dlatego robie wszystko aby moj Syn pomimo naszego rozwodu mial kontakt i z rodzicami mojego ex i nim samym (chociaz tu jest wiekszy problem bo obecna jego zona nie akceptuje naszego Syna - jest mega zazdrosna a On sie miota miedzy nia a swoim pierworodnym ale to juz nie moja bajka ) ja nie wnikam juz w to tak bardzo teraz wie i dostaje od zycia dokladnie to samo co ja mialam od Niego wczesniej... alem sie rozpisala... dobra koniec wywodu....kapturnica, ewka80, macduska, moremi, Mega, Sabina, samira, inessa, iwcia77, ania.g, malgos741, mysza1975, Parka, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witajcie w ten słoneczny dzień, ale u mnie melancholijny.
Mam jakiś płaczliwy dzien. Mąż wyjechał 2 tyg temu i dopadła mnie samotnosc.
Ja rodziców i tesciów mam 200 km od siebie.
Czasami mi ich brakuje, ale wiele osób mi mówi ze chyba tak jest lepiej, jak się mieszka dalej od siebie.
Kurcze, ale mi się dziś płakać chce ;(
Wiem co czujesz Kochana grunt to sie nie poddawac ja swojego widze max dwa razy w miesiacu bo mieszkamy w dwoch roznych miastach .... ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlouszka do gory szkoda oczu do placzu sa piekne bez podkowek pod nimi
moremi, slash, ewka80, iwcia77, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Dzień dobry
a ja zaczęłam dziś ćwiczenia z ta babeczka ,ma b.dobre opinie i fajne ćwiczenia
na początek ćwiczyć będę to tak z miesiąc http://www.youtube.com/watch?v=XV3g2c9SC-g
a potem taki http://www.youtube.com/watch?v=qv-LXQlW2uc to jest Trening wzmacniająco - odchudzający cz.I (6x10) - Rozgrzewka ,każdy filmik to jeden trening cyt"TRENING 6x10 to cykl 6 treningów. W każdym treningu zaprezentowałam 10 ćwiczeń.Treningi podzielone są na bloki tematyczne, które połączone razem stworzą całościowy trening funkcjonalny. Pomoże on w spalaniu kalorii, usprawnianiu i uelastycznianiu ciała oraz wzmacnianiu. "
mam nadzieję ze podołam,trzymajcie kciuki
Trzymac bede oczywiscie rezultatu innego nie uznaje jak powodzenie i osiagniecie zalozonego celusamira, ewka80, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witajcie w ten słoneczny dzień, ale u mnie melancholijny.
Mam jakiś płaczliwy dzien. Mąż wyjechał 2 tyg temu i dopadła mnie samotnosc.
Ja rodziców i tesciów mam 200 km od siebie.
Czasami mi ich brakuje, ale wiele osób mi mówi ze chyba tak jest lepiej, jak się mieszka dalej od siebie.
Kurcze, ale mi się dziś płakać chce ;(moremi, kapturnica, Mala79, ewka80, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A u mnie w końcu @ przylazła, więc dobrze przewidziałam jak się umawiałam z lekarzem
jutro mamy ustalić jak będzie wyglądała stymulacja
U mnie też jakoś nastrój padł, bo im bliżej 11 października, tym gorzej. Coraz częściej łzy same lecą na samo wspomnienie.
Dobra, na basen lecę zamiast się rozklejać. Do olimpiady w końcu coraz bliżej, a jak trenować nie będę, to kto mnie do reprezentacji weźmiekapturnica, Sabina, Mala79, samira, Mega, macduska, inessa, paszczakin, ewka80, iwcia77, Bursztyn, ania.g, malgos741, mysza1975, Parka, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywagę jaką miałam kiedyś przez długi czas to było 63-64kg ,teraz ważę 80kg
i to mi się nie podoba
wzrost 164cm
jak schudnę to i może troszkę płodność powróciWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 15:25
Mala79, Mega, inessa, Sabina, ewka80, iwcia77, ania.g, Parka, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dobra, na basen lecę zamiast się rozklejać. Do olimpiady w końcu coraz bliżej, a jak trenować nie będę, to kto mnie do reprezentacji weźmie
Zazdroszcze ze umiesz plywac ja sie kiedys za dzieciaka topilam i brrr woda dla mnie to ok ale glebiej niz pas swoj nie wleze i nigdy nie odwazylam sie pokonac swojego leku chociaz teraz moj obecny namawia mnie ze wciaz mam czas na nauke plywania i nigdy na to nie jest za poznomoze kiedys i ja sie odwaze....
moremi, macduska, Mega, Sabina, ewka80, iwcia77, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Zazdroszcze ze umiesz plywac ja sie kiedys za dzieciaka topilam i brrr woda dla mnie to ok ale glebiej niz pas swoj nie wleze i nigdy nie odwazylam sie pokonac swojego leku chociaz teraz moj obecny namawia mnie ze wciaz mam czas na nauke plywania i nigdy na to nie jest za pozno
moze kiedys i ja sie odwaze....
Twój obecny ma rację. Muszę przyznać, że oswojony diabeł daje mi mnóstwo satysfakcji
Mala79, Mega, Sabina, ewka80, samira, iwcia77, kapturnica, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
samira wrote:slash przytulam :*
Dzięki laseczki moje za wsparcie i resztę ferajny też proszę o kciukija tez ćwiczę 3 razy w tygodniu, teraz bede zaczynać 3 tydzień ćwiczeń. I dzisiaj mam zakwasy...
inessa, Sabina, Mala79, ewka80, samira, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość