35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Ewka, kaca giganta nigdy nie mialas? Ja pierdziele, ja chyba moge miec magistra z rzygania- jako gowniarz mialam galopujaca choroba lokomocyjna, pamietam 200km podroze do rodzinyn mialy co najmniej 4 przystanki na mojego pawia. To byl pierwszy krok samodyscypliny, nie narzygac w samochodzie.
Potem kace. Ja moge wypic hektolitry alko i nic mi w dniu picia nie jest. Ale dnia nastepnego, o faken.. Organizm pozbywa sie toksyn co pol godzinki. Jak mieszkalam z rodzina to osiagnela 2 stopien dyscypliny i dyskrecji. Bylabym genialna bulimiczka..
Wiec raczej sie nie dziwie, ze mnie i w ciazy takie atrakcje spotykaja.. Niemniej nowe toto dla mnie i jeszczce nie nauczylam sie, co moge a czego nie, a w necie sprzeczne porady. Jest natomiast info, ze na koniec 1 trymestru powinno przejscI tego sie bede trzymac..
Parka, macduska, moremi, Mega, caffe, Dorka1979, iwcia77, Sabina, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Witam sie prawie z rana
Mega, to ekstra ten Twoj nowy awatarek, trzymaj go .
Sabina, dobrze, ze z coreczka juz lepiej.
Paszczaku, czy Twoje mdlosci sa tylko poranne, czy calodniowe? Jak tylko poranne, to dobrze przed wstaniem z lozka przegryzc krakersa. I to niestety jedyne co pamietam ze minimalnie pomagalo. Tez pamietam to uczucie ze zaraz walne pawia, ale zobaczysz pewnego dnia zniknie jak reka odjal, zwykle jak sie zaczyna II trymestr. Ja do dzis pamietam zapach olejowanych desek w moim dawnym mieszkaniu, tak ten zapach kojarzy mi sie z ciaza i wzmagal we mnie mdlosci w dwoch ciazach.macduska, moremi, ewka80, Mega, Dorka1979, inessa, Sabina, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bryy dziewczynki..Ale dajecie...A ten pomysl z erotyczna paczka moglby byc strzalemw dziesiatke
Coby nie mowil to nie ma jak mieszkac sobei samemu..Niestety czy to mamuska czy tesciowa jesli sie meiszka w jednym domu zawsze sie jakis kwas znajdzie..Apropo kwasow Ja dzis wrteszcie pieke moj chlebek na zaczynie..Ciekawe czy go nie zjeviemacduska, moremi, Parka, ewka80, Mega, Bursztyn, Dorka1979, iwcia77, inessa, Sabina, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Moremi, moja mama miała fazy sprawdzania co wyrzucamy do śmieci. Potem przynosiła mi różne rzeczy - np ubity kubek albo rajstopy z oczkiem i dawała wykład o mojej niegospodarnosci itp.
Twoja mama załamałaby się naszą niegospodarnością. Naprawdę nadaję się na chpdkubki i rajstopy to niewielkie "grzeszki"
macduska, Parka, ewka80, Mega, inessa, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:gadałam ze znajomą i stwierdziłam że niebede małego szczepić kojarzoną, jej syn to bardzo odchorował a przeciez mój jest słabszy....zaszczepie tymi darmowymi z sanepidu ktore sa obowiazkowe
Nam lekarka w szpitalu radziła szczepić rozszerzoną wersją, bo będziemy się jeszcze często po szpitalach włóczyć i mała może coś złapać. A ty też ze swoim synkiem jeździsz chyba po lekarzach i na rechabilitację. Moze warto.moremi, macduska, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
coś mi się dzieje w głowie z tymi snami....dziś całą noc śniła mi się EwaT
.
Byłyśmy razem na imprezie i nie miałyśmy dzieci....opiłyśmy się jak bąki i Ewka zaproponowała nocleg u siebie, ale miejsce było do spania tylko obok jej brata, którego w ogóle nie znałam!!!!???
Jakoś przespałam w tym śnie do rana i rano zjedliśmy śniadanie u Ewki, a potem wszyscy pojechali mnie odwieść do domu, tylko że nie mogliśmy trafić....znów mi się powtórzył motyw, że nie mogę znaleźć drogi i się męczę...co za jazda normalnie...Mega, EwaT, moremi, paszczakin, malgos741, macduska, ewka80, samira, Parka, caffe, Dorka1979, iwcia77, inessa, Sabina, mysza1975, megan8, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Oj Bozia! Urodz już bo cie te sny wykończą
moremi, malgos741, macduska, ewka80, Parka, Dorka1979, iwcia77, inessa, Mala79, Sabina, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:coś mi się dzieje w głowie z tymi snami....dziś całą noc śniła mi się EwaT
.
Byłyśmy razem na imprezie i nie miałyśmy dzieci....opiłyśmy się jak bąki i Ewka zaproponowała nocleg u siebie, ale miejsce było do spania tylko obok jej brata, którego w ogóle nie znałam!!!!???
Jakoś przespałam w tym śnie do rana i rano zjedliśmy śniadanie u Ewki, a potem wszyscy pojechali mnie odwieść do domu, tylko że nie mogliśmy trafić....znów mi się powtórzył motyw, że nie mogę znaleźć drogi i się męczę...co za jazda normalnie...
oj Boziu, chyba będziesz rodzic dzisiajmoremi, macduska, ewka80, Parka, caffe, Dorka1979, iwcia77, Sabina, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczeta
Zrobilam wczoraj po raz pierwszy w zyciu blinytak jak radzila Bozia z dodatkiem maki gryczanej, i popijane ruska wodka jak radzila Simba, tylko moskowskiej nigdzie niebylo wiec musielismy sie zadowolic russkim stiandartem - sredni moim zdaniem, no ale trudno. Bliny byly ze smietana i kawiorem, fantastyczne mi wyszly, maz byl zachwycony i ja tez
Moremi, super awatar
Bozia, snu nie ma co komentowac bo samo przez sie widac, ze porod Cie jednak przeraza. A ja i tak mam przekonanie ze bedzie dobrzesamira, ewka80, Parka, Mega, kapturnica, iwcia77, inessa, Mala79, paszczakin, Sabina, Simba, Bozia3, mysza1975, megan8, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Moremi, super awatar
iwcia77, paszczakin, inessa, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Kiedyś też o tym myślałam ale to w końcu matka mojego M
moremi, Parka, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tyle że to ja. Szukam zatem czegoś innego. Ten dzisiaj zniknie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 12:25
moremi, Parka, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość