X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    paszcza ładny suwak :)

już ci tak dolegliwości żołądkowe doskwierają ,to dość wcześnie ,nie ?!
    mdłości zaczynają się między 4 a 8 tygodniem, więc normalnie.

kapturnica, samira, Dorka1979, ewka80 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    jeśli czwartym od zapłodnienia a nie @ to się zgodzę

ewka80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mala79 bedzie dobrze mysle,ze musisz poprostu odpoczać <3

Jezeli którąś zainteresuje,to polecam Wam mape Polski dla dzieci wydaną z okazji 25 lecia odzyskania wolnosci. Wydała ją kancelaria premiera i jest za darmo!!!
    Tu podaje link:
    mapa.premier.gov.pl

mapa jest dostepna od wczoraj!
    Dzięki, skorzystałam

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:08

moremi, mysza1975, Dorka1979, Parka, iwcia77, Sabina, ewka80, Bursztyn, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    To super masz teściowa, ja ze swoją mieszkam, niestety nie narzekam bo jak wracam o 22 po pracy do domu to zawsze mam świeże ziemniaki do obiadu, mięsko czy co tam robi na obiad, sprząta, gotuje, piecze ciasta. Ale to z drugiej strony upoważnia ja do wytrącania sie we wszystko, jest wścibska i wszystko musi wiedzieć. Tak jak ostatnio przyszła do mnie przesyłka żelu c+ i pyta co to! mowię dostałam od koleżanki! a ona ale co? Popatrzyłam i bez słowa wyszłam do siebie ;) masakra jakaś poprostu to jest i tyle. A z wiekiem robi sie coraz gorsza niestety.
    To masz tak jak ja ze swoją mamą. Niby dobrze a wychodzi średnio. A na paczki takie, które nie chcę żeby wiedziała to piszę adres pracy i już.

Mega, moremi, EwaT, mysza1975, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój mąż właśnie dostał mega orgazmu - Polacy wygrali mecz!!!!!!!!!!
    Ale dali ciała, wynik mógł być lepszy. No nic, ważne ze wygrali :)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jeśli czwartym od zapłodnienia a nie @ to się zgodzę
    No właśnie u niektórych od @. Samirko, nie wszystko musi być tak jak u Ciebie, a i tak jest w normie.
    Dobranoc :)

samira, Mega, Dorka1979, iwcia77, Sabina, ewka80, paszczakin, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No właśnie u niektórych od @. Samirko, nie wszystko musi być tak jak u Ciebie, a i tak jest w normie.

ale nie rozumiem tego,co nie musi być tak jak u mnie ?? a co jest u mnie ??

ja nie stwierdziłam ze paszczak ma ich nie mieć tylko ze odczuwa to dość wcześnie i na pewno nie jest to miłe (mdłości czy wymioty) u niej to już 7tydz.

teraz ogólnie
    a tak w ogóle co można odczuwać 2tygodnie od zapłodnienia (4tyg od @) jak wtedy nawet nie wiemy o ciąży,to przeważnie jest termin @ ,jedynie można mieć objawy jak na @ ale nie mdłości czy wymioty ;)

apropo to właśnie takie objawy @ -we często nas nakręcają ze ciąża :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 00:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Paszczak, a teściowa już wie?

A tutaj filmik mrożący krew w żyłach o tam jak to koty duszą dzieci :D
    swoją droga to nie bardzo wiem jak mogą polować na grdykę, jeżeli u takiego dzieciaka nawet szyi nie widać O.o
    https://www.facebook.com/video.php?v=725460200823437&fref=nf
    Ale na tym filmiku nie było nic co by mroziło krew żyłach, kot się tylko mizia, mi jedyne co by przeszkadzało to tylko ta jego sierść w buzi malucha

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ale nie rozumiem tego,co nie musi być tak jak u mnie ?? a co jest u mnie ??

ja nie stwierdziłam ze paszczak ma ich nie mieć tylko ze odczuwa to dość wcześnie i na pewno nie jest to miłe (mdłości czy wymioty)

a tak w ogóle co można odczuwać 2tygodnie od zapłodnienia
    Samira można, ja nie jestem w ciąży (a może już jestem ;)) i zawsze po owulacji odczuwam mdłości, które sa wynikiem wzrostu poziomu progesteronu. A jak sie jest w ciąży to progesteron jest wysoki z tego co wiem ;)

Dorka1979, samira, moremi, kapturnica, caffe, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kibic siatkarski nie miałam się siły cieszyć ze zwycięstwa, tak jestem zmęczona. Zerwaliśmy tapetę w jednym pokoju. Osobiście ją kleiłam kilkanaście lat temu, kleju nie żałowałam.

Mega, Dorka1979, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    To super masz teściowa, ja ze swoją mieszkam, niestety nie narzekam bo jak wracam o 22 po pracy do domu to zawsze mam świeże ziemniaki do obiadu, mięsko czy co tam robi na obiad, sprząta, gotuje, piecze ciasta. Ale to z drugiej strony upoważnia ja do wytrącania sie we wszystko, jest wścibska i wszystko musi wiedzieć. Tak jak ostatnio przyszła do mnie przesyłka żelu c+ i pyta co to! mowię dostałam od koleżanki! a ona ale co? Popatrzyłam i bez słowa wyszłam do siebie ;) masakra jakaś poprostu to jest i tyle. A z wiekiem robi sie coraz gorsza niestety.
    To Twoja się pytała przynajmniej, a moja pracuje na poczcie i sobie otwiera przesyłki do któregoś z rodziny, to zależy która przesyłka wygląda bardziej ciekawie i ją zainteresuje. Potem przynosi do domu i mówi że musiała otworzyć bo była ciekawa co jest w środku. tzn. My teraz mamy już spokój bo mieszkamy na swoim ale tak było przez długi czas teraz tylko swojej córce i jej mężowi i dziecku tak robi. Chociaż zdarzy się że mojemu M też przechwyci z ciekawosci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 00:03

mysza1975, Mega, samira, macduska, iwcia77, Sabina, kapturnica, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To Twoja się pytała przynajmniej, a moja pracuje na poczcie i sobie otwiera przesyłki do któregoś z rodziny, to zależy która przesyłka wygląda bardziej ciekawie i ją zainteresuje. Potem przynosi do domu i mówi że musiała otworzyć bo była ciekawa co jest w środku.
    Eeee, super, no coments, za chwile powiem ze kocham swoją teściowa ;)
    A tak po prawdzie to długie lata walczyłam zeby moich listów nie otwierała jak coś przychodzi do domu a ja jestem w pracy.

Dorka1979, macduska, iwcia77, kapturnica, caffe, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A potem trwają i trwają i trwają i tak bez końca.

Mega, iwcia77, ewka80, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Eeee, super, no coments, za chwile powiem ze kocham swoją teściowa ;)
    A tak po prawdzie to długie lata walczyłam zeby moich listów nie otwierała jak coś przychodzi do domu a ja jestem w pracy.
    ja pierniczę...jak można komuś otwierać listy czy paczki i jeszcze się tym chwalić....ja nawet swojemu synowi małoletniemu nie zaglądnęłabym w korespondencję...co za wścibstwo okropne...

Dorka1979, Mega, EwaT, Parka, macduska, iwcia77, Sabina, moremi, kapturnica, Bursztyn, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A potem trwają i trwają i trwają i tak bez końca.
    a ja nie miałam ani w pierwszej, ani w tej ciąży żadnych.....to różnie bywa

samira, Parka, iwcia77, ewka80, kapturnica, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To Twoja się pytała przynajmniej, a moja pracuje na poczcie i sobie otwiera przesyłki do któregoś z rodziny, to zależy która przesyłka wygląda bardziej ciekawie i ją zainteresuje. Potem przynosi do domu i mówi że musiała otworzyć bo była ciekawa co jest w środku. tzn. My teraz mamy już spokój bo mieszkamy na swoim ale tak było przez długi czas teraz tylko swojej córce i jej mężowi i dziecku tak robi. Chociaż zdarzy się że mojemu M też przechwyci z ciekawosci.
    no to już poniżej krytyki,co za wścibska baba ,oj biedna by taka była jakbym zauważyła ze ogląda moja przesyłkę bądź korespondencje wrrr

Parka, iwcia77, ewka80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja nie miałam ani w pierwszej, ani w tej ciąży żadnych.....to różnie bywa
    ja tez z synem w ciąży nie miałam mdłości a co dopiero wymiotów,ale boję się ze w kolejnej może być odwrotnie :)

Dorka1979, Parka, iwcia77, ewka80, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dokładnie ja też to przechodziłam szybko i jeszcze mi się zdarza choć to 17 tydzień a myślałam że po 12 tygodniu się skończy ( mówię o mdłościach potwornych nie o wymiotach)

ewka80, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja pierniczę...jak można komuś otwierać listy czy paczki i jeszcze się tym chwalić....ja nawet swojemu synowi małoletniemu nie zaglądnęłabym w korespondencję...co za wścibstwo okropne...
    No niestety i takie typy się zdarzają

‹‹ 4417 4418 4419 4420 4421 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ