35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:paszcza ładny suwak
już ci tak dolegliwości żołądkowe doskwierają ,to dość wcześnie ,nie ?!kapturnica, samira, Dorka1979, ewka80 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mala79 bedzie dobrze mysle,ze musisz poprostu odpoczać
Jezeli którąś zainteresuje,to polecam Wam mape Polski dla dzieci wydaną z okazji 25 lecia odzyskania wolnosci. Wydała ją kancelaria premiera i jest za darmo!!!
Tu podaje link:
mapa.premier.gov.pl
mapa jest dostepna od wczoraj!
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:To super masz teściowa, ja ze swoją mieszkam, niestety nie narzekam bo jak wracam o 22 po pracy do domu to zawsze mam świeże ziemniaki do obiadu, mięsko czy co tam robi na obiad, sprząta, gotuje, piecze ciasta. Ale to z drugiej strony upoważnia ja do wytrącania sie we wszystko, jest wścibska i wszystko musi wiedzieć. Tak jak ostatnio przyszła do mnie przesyłka żelu c+ i pyta co to! mowię dostałam od koleżanki! a ona ale co? Popatrzyłam i bez słowa wyszłam do siebie
masakra jakaś poprostu to jest i tyle. A z wiekiem robi sie coraz gorsza niestety.
Mega, moremi, EwaT, mysza1975, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój mąż właśnie dostał mega orgazmu - Polacy wygrali mecz!!!!!!!!!!
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:jeśli czwartym od zapłodnienia a nie @ to się zgodzę
Dobranocsamira, Mega, Dorka1979, iwcia77, Sabina, ewka80, paszczakin, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:No właśnie u niektórych od @. Samirko, nie wszystko musi być tak jak u Ciebie, a i tak jest w normie.
Dobranoc
ale nie rozumiem tego,co nie musi być tak jak u mnie ?? a co jest u mnie ??
ja nie stwierdziłam ze paszczak ma ich nie mieć tylko ze odczuwa to dość wcześnie i na pewno nie jest to miłe (mdłości czy wymioty) u niej to już 7tydz.
teraz ogólnie
a tak w ogóle co można odczuwać 2tygodnie od zapłodnienia (4tyg od @) jak wtedy nawet nie wiemy o ciąży,to przeważnie jest termin @ ,jedynie można mieć objawy jak na @ ale nie mdłości czy wymioty
apropo to właśnie takie objawy @ -we często nas nakręcają ze ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 00:06
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Paszczak, a teściowa już wie?
A tutaj filmik mrożący krew w żyłach o tam jak to koty duszą dzieci
swoją droga to nie bardzo wiem jak mogą polować na grdykę, jeżeli u takiego dzieciaka nawet szyi nie widać
https://www.facebook.com/video.php?v=725460200823437&fref=nfMega lubi tę wiadomość
-
samira wrote:ale nie rozumiem tego,co nie musi być tak jak u mnie ?? a co jest u mnie ??
ja nie stwierdziłam ze paszczak ma ich nie mieć tylko ze odczuwa to dość wcześnie i na pewno nie jest to miłe (mdłości czy wymioty)
a tak w ogóle co można odczuwać 2tygodnie od zapłodnienia) i zawsze po owulacji odczuwam mdłości, które sa wynikiem wzrostu poziomu progesteronu. A jak sie jest w ciąży to progesteron jest wysoki z tego co wiem
Dorka1979, samira, moremi, kapturnica, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:To super masz teściowa, ja ze swoją mieszkam, niestety nie narzekam bo jak wracam o 22 po pracy do domu to zawsze mam świeże ziemniaki do obiadu, mięsko czy co tam robi na obiad, sprząta, gotuje, piecze ciasta. Ale to z drugiej strony upoważnia ja do wytrącania sie we wszystko, jest wścibska i wszystko musi wiedzieć. Tak jak ostatnio przyszła do mnie przesyłka żelu c+ i pyta co to! mowię dostałam od koleżanki! a ona ale co? Popatrzyłam i bez słowa wyszłam do siebie
masakra jakaś poprostu to jest i tyle. A z wiekiem robi sie coraz gorsza niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 00:03
mysza1975, Mega, samira, macduska, iwcia77, Sabina, kapturnica, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:To Twoja się pytała przynajmniej, a moja pracuje na poczcie i sobie otwiera przesyłki do któregoś z rodziny, to zależy która przesyłka wygląda bardziej ciekawie i ją zainteresuje. Potem przynosi do domu i mówi że musiała otworzyć bo była ciekawa co jest w środku.
A tak po prawdzie to długie lata walczyłam zeby moich listów nie otwierała jak coś przychodzi do domu a ja jestem w pracy.Dorka1979, macduska, iwcia77, kapturnica, caffe, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Eeee, super, no coments, za chwile powiem ze kocham swoją teściowa
A tak po prawdzie to długie lata walczyłam zeby moich listów nie otwierała jak coś przychodzi do domu a ja jestem w pracy.Dorka1979, Mega, EwaT, Parka, macduska, iwcia77, Sabina, moremi, kapturnica, Bursztyn, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:To Twoja się pytała przynajmniej, a moja pracuje na poczcie i sobie otwiera przesyłki do któregoś z rodziny, to zależy która przesyłka wygląda bardziej ciekawie i ją zainteresuje. Potem przynosi do domu i mówi że musiała otworzyć bo była ciekawa co jest w środku. tzn. My teraz mamy już spokój bo mieszkamy na swoim ale tak było przez długi czas teraz tylko swojej córce i jej mężowi i dziecku tak robi. Chociaż zdarzy się że mojemu M też przechwyci z ciekawosci.
Parka, iwcia77, ewka80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja nie miałam ani w pierwszej, ani w tej ciąży żadnych.....to różnie bywa
Dorka1979, Parka, iwcia77, ewka80, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No właśnie u niektórych od @. Samirko, nie wszystko musi być tak jak u Ciebie, a i tak jest w normie.
Dobranoc
ewka80, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny