X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mysle ze szkoda, bo czasami brakuje i nie mozna wszytkiego slowami oddac, trzeba zasugerowac wlascicielom strony to moze wprowadza. Inessko jak Ci poszlo na spotkaniu w tym osrodku?

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItajcie dziewczyny każdą z osobna i wszystkie razem :D :D :D
    Czytałam Wasze wpisy ale nie jestem wstanie odnieść się do każdego, pamietam o każdej, starajcie się mimo wieku, dziękuje za pamięć :D
    Angela nie bede mogła wykorzystać Świnoujścia raczej, bo ma być wtedy @ chyba,że przyjdzie wcześniej :P
    A z ośrodka wróciliśmy niedawno, mielismy znowu testy i rozmowe wszystko znów trwało około 3 godzin. Teraz czekamy na telefon około tygodnia na telefon czy jesteśmy kwalifikowani do szkolenia :D

grosza, angela, samira, megan8, Bursztyn, KaRa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    angela wrote:
    Powiem Wam,że jeżeli chodzi o seks to u nas zakazany - mojego męża nosi ,że hej , a ja mu powtarzam jak mogłeś do woli to robiłeś figury, a teraz dopiero prezent na Gwiazdkę hi..hi..

oj to prawie jak kara :-) no ale z drugiej strony jaka później będzie nagroda :)

tylko nie wiem jak damy radę - naprawdę jest ciężko..

inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Czytałam Wasze wpisy ale nie jestem wstanie odnieść się do każdego, pamietam o każdej, starajcie się mimo wieku, dziękuje za pamięć :D
    Angela nie bede mogła wykorzystać Świnoujścia raczej, bo ma być wtedy @ chyba,że przyjdzie wcześniej :P
    A z ośrodka wróciliśmy niedawno, mielismy znowu testy i rozmowe wszystko znów trwało około 3 godzin. Teraz czekamy na telefon około tygodnia na telefon czy jesteśmy kwalifikowani do szkolenia :D

to niech przyjdzie, nie zasłużyła na urlop..

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela kochana dzieki bardzo bym tak chciała :)

samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy kochane <3

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wiecie co, napis, że następuje owulacja to powinien pojawiać się kobiecie na dupie, bo na czole to za bardzo ekstrawaganckie by bylo :P A tak to zabawa w ciuciubabkę jest o.O

Caffe dobre tylko musialabym przy M ciagle z golym tylkiem latac zeby przeczytal :-) wiec do wyboru badanie mierzenie obserwacja albo napis na dupie ;-) na moj gust tak zle i tak niedobrze :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 19:59

inessa, megan8, Bursztyn, Jolka76, samira, polarmiś, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 23:59

Bursztyn, samira, polarmiś, bliska77, Reni, caffe, inessa, gosia7122, angela lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inesska napewno będą dobre wieści ! nie ma innej opcji :)

inessa lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Powiem Wam,że jeżeli chodzi o seks to u nas zakazany - mojego męża nosi ,że hej , a ja mu powtarzam jak mogłeś do woli to robiłeś figury, a teraz dopiero prezent na Gwiazdkę hi..hi..

i to jest też dodatkowy agumencik przy serduszkowaniu :)
    Angela fajnie, że dobrze się czujesz :)

Bursztyn, inessa, angela lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,Miłego Dnia

Bursztyn, polarmiś, iza37, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny ale naprodukowałyście ;-)
    Bursztynku, myślę, że z tą Twoją pracą i promotorem nie będzie tak strasznie :-) a taki babski wieczór to naprawdę fajna sprawa,
    Angela, cieszę się niezmiernie, że u Ciebie wszystko ok
    Inessa, telefon przyniesie na pewno dobre wieści :-)

U mnie bez zmian, temperatura skacze jak chce, także nie licząc na ten cykl od dwóch tygodni wzięłam się ostro za ćwiczenia, postanowiłam zrobić coś dla siebie, bo zeświruję i tyle ;-) Powiem Wam, ze jakoś jest mi lepiej, lżej ale to tak chyba do końca miesiąca, niestety ale cóż, takie życie :-)

Bursztyn, polarmiś, megan8, inessa, angela lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Witam,Miłego Dnia

Samira, lepiej sie juz czujesz?

samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    500 stron, a nowych fasolek brak :( Przy 400 pojawiły się aż 3 :)Wydajność nam spadła :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 06:33

bliska77, samira, iza37, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi wykres wyznaczył owu na 16dc potem na 15dc a po wpisaniu dzisiejszej tempki stwierdził ze owu nie było kazał coś tam z testami owu zrobić i zaznaczyłam sobie sama :O

bliska77, Bursztyn, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,Bursztynku moje ćwiczenia to rowerek 20min na rozgrzewkę i potem ok 30min ćwiczeń na poszczególne partie ciała i na koniec rozciąganie oczywiście - dla mnie najprzyjemniejsza część :-), piłkę wielka mam, na niej tez czasem ćwiczę, szczególnie jak z kręgosłupem coś nie tak :-)
    no właśnie dziewczyny, 500 strona a fasolek ani widu ani słychu..... może przy 600 będzie wysyp a ja no może przy 800 ;-)

Bursztyn, megan8, caffe, szczęśliwa, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a mi wykres wyznaczył owu na 16dc potem na 15dc a po wpisaniu dzisiejszej tempki stwierdził ze owu nie było kazał coś tam z testami owu zrobić i zaznaczyłam sobie sama :O

no i dobrze, ze sama zaznaczyłaś, bo tak jak już nie raz pisałyśmy, to jest tylko komputer :-)

samira, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    mój jeden syn 97r poleciał do taty i wraca 25maja ,ale mam spokój i nareszcie łazienka wolna.
    dopiero was przeczytałam ,bo byłam go odwieść na lotnisko ,jestem wykończona.
    jutro mam mały zjazd klasowy ,nie wiem jak się wykręcę od picia,może jakiś rozstrój żołądka?
    dziś pierwsze zaparcia miałam ,aż na buzi krwiaki mi się porobiły,masakra!
    cycki rosną jak na drożdżach
    a co do wieku ,to raz się przejmuję raz nie, ale jeśli o mnie chodzi to wiem że ta dzidzia mnie odmłodzi i to jest fajne ,nie myślę co inni powiedzą ,gadają bo zazdroszczą i tyle

Megan powiedz, że bierzesz antybiotyki i nie możesz pić.
    zawsze działa

megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    samira wrote:
    Witam,Miłego Dnia

Samira, lepiej sie juz czujesz?

a dzięki bursztynku z pecherzem lepiej a kręgosłup jako tako , ale mam takie coś ,szczególnie w upalne dni (ale to już jakieś dwa lata ze że robi mi się w mięśniach słabo i gorąco a czasami nawet ale to rok temu było zlewał mnie zimny pot szczególnie w tych górnych partiach jak szyja ,barki ...i boję się ze to jednak coś od tarczycy a endo idę 29.07...abo od kręgosłupa bo niby czuję się super a nagle tak słabo..." starość nie radość ,młodość nie wieczność niestety ";)

bliska77, Bursztyn, caffe, inessa, KaRa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdeczniew ten przepiękny słoneczny piątkowy poranek
    dziewczny co mam zaznaczyć?
    normalnie mierzę temp o 6 rano dzisiaj obudziłam się o 5 i zmierzyłam i było 36,1 ale patrzę na godzinę, że dopiero 5 więc poszłam dalej spać
    o 6 mierzę i jest 36,4
    ma to duże znaczenie, bo przy godz. 6 wyznacza owu na 11dc czyli już po
    a przy 5 jeszcze nie wykryło
    robiłam rano test ovu i wyszły dwie krechy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:07

samira, bliska77, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 440 441 442 443 444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ