35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWItajcie dziewczyny każdą z osobna i wszystkie razem
Czytałam Wasze wpisy ale nie jestem wstanie odnieść się do każdego, pamietam o każdej, starajcie się mimo wieku, dziękuje za pamięć
Angela nie bede mogła wykorzystać Świnoujścia raczej, bo ma być wtedy @ chyba,że przyjdzie wcześniej
A z ośrodka wróciliśmy niedawno, mielismy znowu testy i rozmowe wszystko znów trwało około 3 godzin. Teraz czekamy na telefon około tygodnia na telefon czy jesteśmy kwalifikowani do szkoleniagrosza, angela, samira, megan8, Bursztyn, KaRa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:angela wrote:Powiem Wam,że jeżeli chodzi o seks to u nas zakazany - mojego męża nosi ,że hej , a ja mu powtarzam jak mogłeś do woli to robiłeś figury, a teraz dopiero prezent na Gwiazdkę hi..hi..
oj to prawie jak karano ale z drugiej strony jaka później będzie nagroda
tylko nie wiem jak damy radę - naprawdę jest ciężko..inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:WItajcie dziewczyny każdą z osobna i wszystkie razem
Czytałam Wasze wpisy ale nie jestem wstanie odnieść się do każdego, pamietam o każdej, starajcie się mimo wieku, dziękuje za pamięć
Angela nie bede mogła wykorzystać Świnoujścia raczej, bo ma być wtedy @ chyba,że przyjdzie wcześniej
A z ośrodka wróciliśmy niedawno, mielismy znowu testy i rozmowe wszystko znów trwało około 3 godzin. Teraz czekamy na telefon około tygodnia na telefon czy jesteśmy kwalifikowani do szkolenia
to niech przyjdzie, nie zasłużyła na urlop..inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Wiecie co, napis, że następuje owulacja to powinien pojawiać się kobiecie na dupie, bo na czole to za bardzo ekstrawaganckie by bylo
A tak to zabawa w ciuciubabkę jest
Caffe dobre tylko musialabym przy M ciagle z golym tylkiem latac zeby przeczytalwiec do wyboru badanie mierzenie obserwacja albo napis na dupie
na moj gust tak zle i tak niedobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 19:59
inessa, megan8, Bursztyn, Jolka76, samira, polarmiś, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:WItajcie dziewczyny każdą z osobna i wszystkie razem
A z ośrodka wróciliśmy niedawno, mielismy znowu testy i rozmowe wszystko znów trwało około 3 godzin. Teraz czekamy na telefon około tygodnia na telefon czy jesteśmy kwalifikowani do szkolenia
Inesska napewno będą dobre wieści ! nie ma innej opcjiinessa lubi tę wiadomość
-
angela wrote:Powiem Wam,że jeżeli chodzi o seks to u nas zakazany - mojego męża nosi ,że hej , a ja mu powtarzam jak mogłeś do woli to robiłeś figury, a teraz dopiero prezent na Gwiazdkę hi..hi..
i to jest też dodatkowy agumencik przy serduszkowaniu
Angela fajnie, że dobrze się czujeszBursztyn, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny ale naprodukowałyście
Bursztynku, myślę, że z tą Twoją pracą i promotorem nie będzie tak straszniea taki babski wieczór to naprawdę fajna sprawa,
Angela, cieszę się niezmiernie, że u Ciebie wszystko ok
Inessa, telefon przyniesie na pewno dobre wieści
U mnie bez zmian, temperatura skacze jak chce, także nie licząc na ten cykl od dwóch tygodni wzięłam się ostro za ćwiczenia, postanowiłam zrobić coś dla siebie, bo zeświruję i tylePowiem Wam, ze jakoś jest mi lepiej, lżej ale to tak chyba do końca miesiąca, niestety ale cóż, takie życie
Bursztyn, polarmiś, megan8, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny,Bursztynku moje ćwiczenia to rowerek 20min na rozgrzewkę i potem ok 30min ćwiczeń na poszczególne partie ciała i na koniec rozciąganie oczywiście - dla mnie najprzyjemniejsza część
, piłkę wielka mam, na niej tez czasem ćwiczę, szczególnie jak z kręgosłupem coś nie tak
no właśnie dziewczyny, 500 strona a fasolek ani widu ani słychu..... może przy 600 będzie wysyp a ja no może przy 800Bursztyn, megan8, caffe, szczęśliwa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:a mi wykres wyznaczył owu na 16dc potem na 15dc a po wpisaniu dzisiejszej tempki stwierdził ze owu nie było kazał coś tam z testami owu zrobić i zaznaczyłam sobie sama
no i dobrze, ze sama zaznaczyłaś, bo tak jak już nie raz pisałyśmy, to jest tylko komputersamira, inessa lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:mój jeden syn 97r poleciał do taty i wraca 25maja ,ale mam spokój i nareszcie łazienka wolna.
dopiero was przeczytałam ,bo byłam go odwieść na lotnisko ,jestem wykończona.
jutro mam mały zjazd klasowy ,nie wiem jak się wykręcę od picia,może jakiś rozstrój żołądka?
dziś pierwsze zaparcia miałam ,aż na buzi krwiaki mi się porobiły,masakra!
cycki rosną jak na drożdżach
a co do wieku ,to raz się przejmuję raz nie, ale jeśli o mnie chodzi to wiem że ta dzidzia mnie odmłodzi i to jest fajne ,nie myślę co inni powiedzą ,gadają bo zazdroszczą i tyle
Megan powiedz, że bierzesz antybiotyki i nie możesz pić.
zawsze działamegan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:Witam,Miłego Dnia
Samira, lepiej sie juz czujesz?
a dzięki bursztynku z pecherzem lepiej a kręgosłup jako tako , ale mam takie coś ,szczególnie w upalne dni (ale to już jakieś dwa lata ze że robi mi się w mięśniach słabo i gorąco a czasami nawet ale to rok temu było zlewał mnie zimny pot szczególnie w tych górnych partiach jak szyja ,barki ...i boję się ze to jednak coś od tarczycy a endo idę 29.07...abo od kręgosłupa bo niby czuję się super a nagle tak słabo..." starość nie radość ,młodość nie wieczność niestety "bliska77, Bursztyn, caffe, inessa, KaRa lubią tę wiadomość
-
witam serdeczniew ten przepiękny słoneczny piątkowy poranek
dziewczny co mam zaznaczyć?
normalnie mierzę temp o 6 rano dzisiaj obudziłam się o 5 i zmierzyłam i było 36,1 ale patrzę na godzinę, że dopiero 5 więc poszłam dalej spać
o 6 mierzę i jest 36,4
ma to duże znaczenie, bo przy godz. 6 wyznacza owu na 11dc czyli już po
a przy 5 jeszcze nie wykryło
robiłam rano test ovu i wyszły dwie krechyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:07
samira, bliska77, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość