35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:witam serdeczniew ten przepiękny słoneczny piątkowy poranek
dziewczny co mam zaznaczyć?
normalnie mierzę temp o 6 rano dzisiaj obudziłam się o 5 i zmierzyłam i było 36,1 ale patrzę na godzinę, że dopiero 5 więc poszłam dalej spać
o 6 mierzę i jest 36,4
ma to duże znaczenie, bo przy godz. 5 wyznacza owu na 12dc czyli już po
a przy 6 jeszcze nie wykryło
robiłam rano test ovu i wyszły dwie krechy
a testu owu nie robi się z porannego moczu i najlepiej między godziną 10-20 a naj najlepiej ok 14...steji 2h przed nie pić wody mineralnej
inessa, KaRa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Reni wrote:witam serdeczniew ten przepiękny słoneczny piątkowy poranek
normalnie mierzę temp o 6 rano dzisiaj obudziłam się o 5 i zmierzyłam i było 36,1 ale patrzę na godzinę, że dopiero 5 więc poszłam dalej spać
o 6 mierzę i jest 36,4
a testu owu nie robi się z porannego moczu i najlepiej między godziną 10-20 a naj najlepiej ok 14...steji 2h przed nie pić wody mineralnej
OO a dlaczego dziady tego nie piszą w ulotkach wrrrrrr....
no to nie wiem co zaznaczyć heeeelpinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:witam serdeczniew ten przepiękny słoneczny piątkowy poranek
o 6 mierzę i jest 36,4
no to działajcieReni, inessa, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:a mi wykres wyznaczył owu na 16dc potem na 15dc a po wpisaniu dzisiejszej tempki stwierdził ze owu nie było kazał coś tam z testami owu zrobić i zaznaczyłam sobie sama
zerknelam na Twoj wykres, chodzi chyba o sluz, ja kiedy wpisywalam inny sluz- tak na probe- zeby zobaczyc co ovu zrobi- to zmienial mi termin ovu albo nie zaznaczal.
tak bursztynku wiem bo tez tak jak zmieniłam śluz to tez owu się zmienia...bliska77, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:agafbh wrote:Reni wrote:aga tak będzie trzeba zrobić.. profilaktycznie hhahaha
dokładnie, nigdy nic nie wiadomo
wczoraj tak się nastawialiśmy na serduszkowanie, że jakoś się wew nastawiliśmy na nie hahaah że nic z tego nie wyszło
macie racje takie serduszkowanie pod wykres odbiera całą chęć i przyjemność z tego
mój M w końcu poszedł spać
ale dzisiaj musi wypełnić obowiązek małżeński, bo go podam do sądu hahahah
o odpowiednia atmosferę trzeba zadbać itp, i nawet jak odpukać, serduszkowania będą bezowocne, to trzeba chociaż czerpać z nich przyjemność, ja ostatnio do tego tak podchodzę i jest mi dużo lżej a i chodzę bardziej zadowolonaReni, megan8, caffe, szczęśliwa, inessa, polarmiś, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki moje! Piszę do was z takim zapytaniem, bo juz nie ogarniam.Przez parę dn miałam niskie temp.i test owulacyjny pokazywał 2 słabe krechy,przedwczoraj 2 mocne,wczoraj skok do góry i na teście 1 krecha i dzis spadek.O co chodzi?Niewiem, bo nie znam sie na tych skokach???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 07:30
caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:witam serdeczniew ten przepiękny słoneczny piątkowy poranek
o 6 mierzę i jest 36,4
ma to duże znaczenie, bo przy godz. 6 wyznacza owu na 11dc czyli już po
a przy 5 jeszcze nie wykryło
zaznaczyłam jednak godz. 6 rano więc wykres wyznaczył ovu na 11 dc to możliwe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:43
samira, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Miłego dnia Wam życzę i udanego opalanka dla tej, która może
Ja siedzę w pracy i nic mi się nie chce
U mnie jeszcze 2 tygodnie do @, jesli przyjdzie oczywiście w terminie i nie będzie kolejny raz "jazdy".inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:aga tak będzie trzeba zrobić.. profilaktycznie hhahaha
Profilaktyka zawsze najlepszadlatego czytając Reni co piszesz utwierdzam sie w postanowieniu ze nie będę się mierzyć ważyć ogladać itp
tylko będę się kochać
caffe, inessa, megan8, polarmiś, bliska77, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Reni wrote:agafbh wrote:Reni wrote:aga tak będzie trzeba zrobić.. profilaktycznie hhahaha
dokładnie, nigdy nic nie wiadomo
wczoraj tak się nastawialiśmy na serduszkowanie, że jakoś się wew nastawiliśmy na nie hahaah że nic z tego nie wyszło
macie racje takie serduszkowanie pod wykres odbiera całą chęć i przyjemność z tego
mój M w końcu poszedł spać
ale dzisiaj musi wypełnić obowiązek małżeński, bo go podam do sądu hahahah
o odpowiednia atmosferę trzeba zadbać itp, i nawet jak odpukać, serduszkowania będą bezowocne, to trzeba chociaż czerpać z nich przyjemność, ja ostatnio do tego tak podchodzę i jest mi dużo lżej a i chodzę bardziej zadowolona
Hm ja tez wole być zadowolona , niż robić coś pod ten pieprzony komputer ovufriendcaffe, inessa, polarmiś, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ja nie prowadze tutaj wykresu z powodu tego co piszecie, czyli to są obliczenia komputera, który coś tam ma zaprogramowane, natomiast nie są to dane wynikające z przebadania pacjentki.
Już wolałabym biegać na monitoring, bo to jest rzeczywiste dostosowanie badania do indywidualnej sytuacji kobiety, a nie jakiś przelicznik statystyczny.
Dziennik ovu jest fajny do obserwacji siebie, ale nie do tego żeby stał on się wyznacznikiem czegokolwiek.szczęśliwa, inessa, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:Reni wrote:Reni wrote:witam serdeczniew ten przepiękny słoneczny piątkowy poranek
o 6 mierzę i jest 36,4
ma to duże znaczenie, bo przy godz. 6 wyznacza owu na 11dc czyli już po
a przy 5 jeszcze nie wykryło
zaznaczyłam jednak tą 6 rano więc wykres wyznaczył ovu na 11 dc to możliwe?
raczej 15dc wczoraj ,tym bardziej że był śluz rozciągliwy
Tez tak myślę ze wczoraj ,Reni poczekaj na trzy temperatury wyższe to Ci ovu zmieni
a i jeszcze sobie wpisz testy to zobaczysz co Ci ovu zmieni
ja tak kiedyś kombinowałam, dziewczyny tez pisały wcześniej , że sprawdzały zaznaczając różne daneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:45
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane w nowym dniu
U nas słońce i od rana bardzo ciepło
Ja obecnie nie sprawdzam ani śluzu, ani szyjki,temperature mierze kiedy chce ale tylko po to aby zobaczyć co mi jest po zabiegu bo mam stan podgoraczkowy i mierze do południa ale w różnych godzinach i tak jest mi z tym dobrze. Choć wiem że temperatutre bede mierzyc od nastepnego cyklu aby zobaczyć czy mam problem z temperaturą w drugiej fazie cyklu chodzi o progesteron.
DObrego dnia Wam życzeiza37, caffe, megan8, polarmiś, bliska77, KaRa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość