35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szczęśliwa wrote:agafbh wrote:szczęśliwa wrote:agafbh wrote:szczęśliwa wrote:agafbh wrote:Reni wrote:agafbh wrote:Reni wrote:aga tak będzie trzeba zrobić.. profilaktycznie hhahaha
dokładnie, nigdy nic nie wiadomo
wczoraj tak się nastawialiśmy na serduszkowanie, że jakoś się wew nastawiliśmy na nie hahaah że nic z tego nie wyszło
macie racje takie serduszkowanie pod wykres odbiera całą chęć i przyjemność z tego
mój M w końcu poszedł spać
ale dzisiaj musi wypełnić obowiązek małżeński, bo go podam do sądu hahahah
o odpowiednia atmosferę trzeba zadbać itp, i nawet jak odpukać, serduszkowania będą bezowocne, to trzeba chociaż czerpać z nich przyjemność, ja ostatnio do tego tak podchodzę i jest mi dużo lżej a i chodzę bardziej zadowolona
Hm ja tez wole być zadowolona , niż robić coś pod ten pieprzony komputer ovufriend
oj tak, zgadzam się z tym w całej rozciągłości
Aga więc leżak, słonko a wieczorem drink i ....
póki co pracaale wieczorkiem drinuś na początek i.....
No , no będzie się działo
Ja ostatnio też "żyję" tym sposobeminessa, szczęśliwa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessko nie martw sie i tak czas pokaze swoje.Jeżeli chodzi o starania to moja kolezanka zaraz po "łyżeczkowaniu" zaszła w ciążę,którą szczęśliwie donosiła. Dla niej samej i lekarzy był to lekki szok ale udało sie. a twój organizm teraz szczególnie po zabiegu będzie "szalał" i wysyłał ci mylne sygnały.Najważniejsze, zebyś to Ty sie dobrze czuła a reszta się sama ułoży. apropo testów-wsółczuję szczerze:) buziaki
inessa, grosza, KaRa, Bursztyn, megan8, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja własnie posiałam kwiaty,jak one wyrosną to moze zasieję coś u siebie hahha.A teraz grill i relaks:) Życzę wszystkim moim dziewuszkom udanego,pogodnego,wesołego weekendu:)))
inessa, grosza, KaRa, Bursztyn, megan8, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Jakby co to miłego weeckendu na zapas życzę Wszystkim !
My już dzisiaj grillujemy jutro też po pracy mam zamiar ; super bo dzisiaj dojechały zamówione leżaczki do ogrodu ach jak miło i rozmyślamy o urlopie mamy plan ruszyć do Zakopca !inessa, Bursztyn, samira, megan8, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo miłego weekendu Wam życzę my jutro umówienie na jakąś kawke + dodatki
u nas w domu. Właśnie pokazywali,że jutro ma być bardzo ciepło ale przelotne duże burze brbrbr
Ale mnie dziś zgaga pali chyba po zupie ogórkowej którą ugotowałam na obiadekcaffe, megan8, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie na przemian kłują jajniki, chyba jajniki
Ciekawe jaki będzie ten cykl? Dobrze, że nie obawiam się ciąży, bo gdybym nie chciała w niej być to masakra jakaś by była, zeby nie wiedzieć na czym się stoi? Kobieta to ma jednak przesr..e.
inessa, polarmiś, grosza lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:To miłego weekendu Wam życzę my jutro umówienie na jakąś kawke + dodatki
u nas w domu. Właśnie pokazywali,że jutro ma być bardzo ciepło ale przelotne duże burze brbrbr
Ale mnie dziś zgaga pali chyba po zupie ogórkowej którą ugotowałam na obiadek
Mój mąż lubi ogórkowąJa też ją lubię, w ogóle lubię zupy
Chyba się @ zbliża, bo mnie ochota na rózne rzeczy nachodzizawsze tak mam przed
Mogę tort przegryzać ogórkiem kiszonymBursztyn, inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:inessa wrote:To miłego weekendu Wam życzę my jutro umówienie na jakąś kawke + dodatki
Mogę tort przegryzać ogórkiem kiszonym
dolaczam do fanow ogorkowej
Dorzucam schabowe z suszonymi pomidorami i domowy barszcz z uszkamiinessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:inessa wrote:Hahahahahahahaah
dobra jesteś
ja za alkoholem nie przepadam a jak już to pije czerwone wino półwytrawne
mniam mniam
wlasnie otwieram butelke ale wytrawnego
A ja własnie kończę swojego desperadosa i zastanawiam się co dalejbo sama już do sklepu pojechać nie mogę
inessa, polarmiś, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku dziękuje
Ale zrobiłyście mi ochote na te różne pyszne jedzonka, no ówie Wam ja od wczoraj nonstop bym coś zajadała, jutro mamy kilku gości robie gyrosa, z suróweczką, świeże truskawki w galaretce z bitą śmietaną a na niedziele kurczka w sosie słodko kwaśnym, już mi ślinka leci mniamniamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 19:14
Bursztyn, caffe, polarmiś, bliska77, KaRa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:inessa wrote:To miłego weekendu Wam życzę my jutro umówienie na jakąś kawke + dodatki
Mogę tort przegryzać ogórkiem kiszonym
dolaczam do fanow ogorkowej
Dorzucam schabowe z suszonymi pomidorami i domowy barszcz z uszkami
no niestety, tutaj sie wylamie bo nie jem miesa ale barszcz moge wypicWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 19:29
caffe, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość