Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    caffe wrote:
    Bursztyn wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:
    To miłego weekendu Wam życzę my jutro umówienie na jakąś kawke + dodatki ;) u nas w domu. Właśnie pokazywali,że jutro ma być bardzo ciepło ale przelotne duże burze brbrbr
    Ale mnie dziś zgaga pali chyba po zupie ogórkowej którą ugotowałam na obiadek :)

Mój mąż lubi ogórkową :) Ja też ją lubię, w ogóle lubię zupy :)

Chyba się @ zbliża, bo mnie ochota na rózne rzeczy nachodzi :P zawsze tak mam przed :P

Mogę tort przegryzać ogórkiem kiszonym :)

dolaczam do fanow ogorkowej :)

Dorzucam schabowe z suszonymi pomidorami i domowy barszcz z uszkami :P

no niestety, tutaj sie wylamie bo nie jem miesa ale barszcz moge wypic :)

A ja lubię mięso, ale nie muszę go jeść codziennie, bo lubię też sałatki :) Wczoraj zjadłam taką jedną kupioną w salad story. Uwielbiam te ich smakołyki :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście mają pyszne te surówki, sałatki mniamniam. Ja lubie mięsko ale też nie musze ich jeść codziennie za to surówki, sałatki musze mieś codziennie i lubie wymyślać t=rózne chociaż teraz za dużo nie moge bo jesteśmy z teściami a teśc nie lubi wymyślnych , teściow lubi surówki ale warzywa ale z tych nowoczesnych to też tak średnio. Teraz jestem przez dwa tygodnie sama z mężem i wymyślamy rózne smakołyki. Właśnie mój M przyniósł mi winko pyszne czerwone półwytrawne mniam

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale smaka narobilyscie, a ja na diecie, no coz odbije sobie na wakacjach za dwa miesiace. Mam wielka ochote na potrawy polskie, a najlepiej z kuchni mamusi!!! Inessko nie martw sie wszytko bedzie dobrze, no bo jak ty sie bys nie nadawala na adopcje to chyba nikt sie nie nadaje. A moze w tym miesiacu zrobisz nam niespodzianke i juz adopcja nie bedzie potrzebna !!!
    Pozdrowienia dziewczynki, milego weekendu.

nick nieaktualny, Panda, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka dzieki :D
    miłego weekendu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy i weekendu kochane :D :P <3

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 18 maja 2013, 03:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki ja sie podpisuje pod Jola narobilyscie smakow jak nie wiem ja uwielbiam nasze tradycyjne polskie jedzonko i niestety tutaj nawet jak sie postaram ugotowac cos z domowej kuchni moich rodzicow to i tak nie smakuje jak w domu, moze to moje kulejace kulinarne zdolnoci, a moze po prostu produkty inne. Teraz to wogole walcze z moimi niedomagajacymi jelitami wiec musze wybierac co jem i tylko gotowane jesc wiec.....zazdrosze kotletow schabowych na pewno!!!!

Inesska narozrabialas ale mysle ze tylko na zdrowie ci to wyjdzie bo przeciez cialo chcialo!!!! U mnie weekendzik relaksik, bawcie sie dobrze dziewczeta, odpoczywajcie, jestem myslami z Wami ☀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2013, 03:47

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 18 maja 2013, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    caffe wrote:
    Bursztyn wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:
    To miłego weekendu Wam życzę my jutro umówienie na jakąś kawke + dodatki ;) u nas w domu. Właśnie pokazywali,że jutro ma być bardzo ciepło ale przelotne duże burze brbrbr
    Ale mnie dziś zgaga pali chyba po zupie ogórkowej którą ugotowałam na obiadek :)

Mój mąż lubi ogórkową :) Ja też ją lubię, w ogóle lubię zupy :)

Chyba się @ zbliża, bo mnie ochota na rózne rzeczy nachodzi :P zawsze tak mam przed :P

Mogę tort przegryzać ogórkiem kiszonym :)

dolaczam do fanow ogorkowej :)

Dorzucam schabowe z suszonymi pomidorami i domowy barszcz z uszkami :P

no niestety, tutaj sie wylamie bo nie jem miesa ale barszcz moge wypic :)

Bursztynku czy jesteś wegetarianką? :)
    ja byłam coś koło ponad 10 lat ( tylko rybki jadłam) i było fajnie tylko męczyły mnie pytania a dlaczego nie jesz mięsa ? blebleble :P

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Inessa, nie ma co się martwić na zapas, będzie dobrze, w każdej dziedzinie :-) trzeba myśleć pozytywnie
    Grosza, ja też byłam wegetarianką ale przez około 4 lata :-)
    Miłego dnia

nick nieaktualny, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane dobrego odpoczynku dla każdej z Was dziewczeta :D :D :D
    Jaka cisz dzisisaj u nas od razu widać,że dni wolne ;)

Bursztyn, nick nieaktualny, Panda, gosia7122, nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na śniadanie herbatka owocowa albo woda (gorąca) do tego raz płatki kukurydziane z mlekiem sojowym o smaku wniliowym lub kanapki a czasmi jak mi się nie chce za bardzo jeść to tylko chrupki kukurydziane :)

Bursztyn, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny w nowym dniu!! Ja na sniadanie przewaznie płatki kukurydziane z mlekiem lub w zimie owsiane,kawa i kanapki, czyli jak większość:)
    Mój mąż wczoraj zrobił strajk, teraz jak mam dni płodne i prawdopodobnie była owulacja i kij mu w oko,ale jestem na niego zła!!! I jeszcze mówi ze to ja sie obrażam nie wiadomo o co? Jak to o co? Staram sie,mierzę codziennie temp. zażywam leki itp. a on wielki mi wysiłek...Sorry dziewczyny ale musiałam to z siebie wyrzucić.AAAAAAAAAAAAAAAAAA-tak mi sie chce krzyczeć:)

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Panda, megan8, grosza, Olena lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja go nigdzie u nas w Polsce nie spotkałam nie wiem gdzie mogłabym je szukać. Apetycznie brzmi bardzo lubie migdały ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza krzycz ile wlezie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    JA nie wiem co z tymi facetami czy oni widzą ile kobiety się namecza aby mieć wspólne dziecko?!
    Ja nie mam tego problemu ale jak tu czytam o tych problemach to mnie trzesie, wybacz napewno sie kochacie ale jabym spytała jak mnie kochasz to dlaczego ja się poświecam nonstop a Ty nie możesz chociaz dwa ray w miesiącu? Nie wiem jak Ci inaczej pomóc !!!

iza37, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    JA nie wiem co z tymi facetami czy oni widzą ile kobiety się namecza aby mieć wspólne dziecko?!
    Ja nie mam tego problemu ale jak tu czytam o tych problemach to mnie trzesie, wybacz napewno sie kochacie ale jabym spytała jak mnie kochasz to dlaczego ja się poświecam nonstop a Ty nie możesz chociaz dwa ray w miesiącu? Nie wiem jak Ci inaczej pomóc !!!

On jest dziwny, bo pod kazdym innym względem oki, ale jeżeli chodzi o sex to ja bardzo temperamentna, on niestety nie...Nie mam pojecia jak to zmienić, chyba sie nie da bo próbowałam juz wszystkiego!!!Nie reformowalny i już! Matoł jeden!

nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza jesteś niezła :D ale rzeczywiście dziwne zwykle faceci nie mają z sexem problemu. Poprostu Go zgwałć :P :P :P

iza37, Conducive lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Moja koleżanka z pracy "zgwałciła" męża. Chciała drugie dziecko - oznajmiła to mężowi, on coś tam poburczał...no to ona "chypnęła" na niego w odpowiednim dniu - i już - jest w ciąży po jednym razie, a mąż do dziś w oszołomieniu....;). To dopiero fart !!

nick nieaktualny, Bursztyn, iza37, Panda, megan8, gosia7122, Conducive, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 hahahahahahahahahhaahahahhahahhaha poprostu super koleżanka ale się uśmiałam hahahahhahah !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my też się śmiejemy z tego często - a ona ma termin na lipiec i lata ze ślicznym brzuszkiem..:)

nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 maja 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Moja koleżanka z pracy "zgwałciła" męża. Chciała drugie dziecko - oznajmiła to mężowi, on coś tam poburczał...no to ona "chypnęła" na niego w odpowiednim dniu - i już - jest w ciąży po jednym razie, a mąż do dziś w oszołomieniu....;). To dopiero fart !!

dooooobre!!! :D

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 maja 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    inessa wrote:

On jest dziwny, bo pod kazdym innym względem oki, ale jeżeli chodzi o sex to ja bardzo temperamentna, on niestety nie...Nie mam pojecia jak to zmienić, chyba sie nie da bo próbowałam juz wszystkiego!!!Nie reformowalny i już! Matoł jeden!

to u mnie odwrotnie, nie chce mi sie a maz ciagle mnie molestuje

iza37, nick nieaktualny, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ