35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:inessa wrote:To miłego weekendu Wam życzę my jutro umówienie na jakąś kawke + dodatki
u nas w domu. Właśnie pokazywali,że jutro ma być bardzo ciepło ale przelotne duże burze brbrbr
Ale mnie dziś zgaga pali chyba po zupie ogórkowej którą ugotowałam na obiadek
Mój mąż lubi ogórkowąJa też ją lubię, w ogóle lubię zupy
Chyba się @ zbliża, bo mnie ochota na rózne rzeczy nachodzizawsze tak mam przed
Mogę tort przegryzać ogórkiem kiszonym
dolaczam do fanow ogorkowej
Dorzucam schabowe z suszonymi pomidorami i domowy barszcz z uszkami
no niestety, tutaj sie wylamie bo nie jem miesa ale barszcz moge wypic
A ja lubię mięso, ale nie muszę go jeść codziennie, bo lubię też sałatkiWczoraj zjadłam taką jedną kupioną w salad story. Uwielbiam te ich smakołyki
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRzeczywiście mają pyszne te surówki, sałatki mniamniam. Ja lubie mięsko ale też nie musze ich jeść codziennie za to surówki, sałatki musze mieś codziennie i lubie wymyślać t=rózne chociaż teraz za dużo nie moge bo jesteśmy z teściami a teśc nie lubi wymyślnych , teściow lubi surówki ale warzywa ale z tych nowoczesnych to też tak średnio. Teraz jestem przez dwa tygodnie sama z mężem i wymyślamy rózne smakołyki. Właśnie mój M przyniósł mi winko pyszne czerwone półwytrawne mniam
-
Dziewczyny ale smaka narobilyscie, a ja na diecie, no coz odbije sobie na wakacjach za dwa miesiace. Mam wielka ochote na potrawy polskie, a najlepiej z kuchni mamusi!!! Inessko nie martw sie wszytko bedzie dobrze, no bo jak ty sie bys nie nadawala na adopcje to chyba nikt sie nie nadaje. A moze w tym miesiacu zrobisz nam niespodzianke i juz adopcja nie bedzie potrzebna !!!
Pozdrowienia dziewczynki, milego weekendu.inessa, Panda, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki ja sie podpisuje pod Jola narobilyscie smakow jak nie wiem ja uwielbiam nasze tradycyjne polskie jedzonko i niestety tutaj nawet jak sie postaram ugotowac cos z domowej kuchni moich rodzicow to i tak nie smakuje jak w domu, moze to moje kulejace kulinarne zdolnoci, a moze po prostu produkty inne. Teraz to wogole walcze z moimi niedomagajacymi jelitami wiec musze wybierac co jem i tylko gotowane jesc wiec.....zazdrosze kotletow schabowych na pewno!!!!
Inesska narozrabialas ale mysle ze tylko na zdrowie ci to wyjdzie bo przeciez cialo chcialo!!!! U mnie weekendzik relaksik, bawcie sie dobrze dziewczeta, odpoczywajcie, jestem myslami z Wami ☀Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2013, 03:47
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:inessa wrote:To miłego weekendu Wam życzę my jutro umówienie na jakąś kawke + dodatki
u nas w domu. Właśnie pokazywali,że jutro ma być bardzo ciepło ale przelotne duże burze brbrbr
Ale mnie dziś zgaga pali chyba po zupie ogórkowej którą ugotowałam na obiadek
Mój mąż lubi ogórkowąJa też ją lubię, w ogóle lubię zupy
Chyba się @ zbliża, bo mnie ochota na rózne rzeczy nachodzizawsze tak mam przed
Mogę tort przegryzać ogórkiem kiszonym
dolaczam do fanow ogorkowej
Dorzucam schabowe z suszonymi pomidorami i domowy barszcz z uszkami
no niestety, tutaj sie wylamie bo nie jem miesa ale barszcz moge wypic
Bursztynku czy jesteś wegetarianką?
ja byłam coś koło ponad 10 lat ( tylko rybki jadłam) i było fajnie tylko męczyły mnie pytania a dlaczego nie jesz mięsa ? bleblebleinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na śniadanie herbatka owocowa albo woda (gorąca) do tego raz płatki kukurydziane z mlekiem sojowym o smaku wniliowym lub kanapki a czasmi jak mi się nie chce za bardzo jeść to tylko chrupki kukurydziane
Bursztyn, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny w nowym dniu!! Ja na sniadanie przewaznie płatki kukurydziane z mlekiem lub w zimie owsiane,kawa i kanapki, czyli jak większość
Mój mąż wczoraj zrobił strajk, teraz jak mam dni płodne i prawdopodobnie była owulacja i kij mu w oko,ale jestem na niego zła!!! I jeszcze mówi ze to ja sie obrażam nie wiadomo o co? Jak to o co? Staram sie,mierzę codziennie temp. zażywam leki itp. a on wielki mi wysiłek...Sorry dziewczyny ale musiałam to z siebie wyrzucić.AAAAAAAAAAAAAAAAAA-tak mi sie chce krzyczećinessa, Bursztyn, polarmiś, Panda, megan8, grosza, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza krzycz ile wlezie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA nie wiem co z tymi facetami czy oni widzą ile kobiety się namecza aby mieć wspólne dziecko?!
Ja nie mam tego problemu ale jak tu czytam o tych problemach to mnie trzesie, wybacz napewno sie kochacie ale jabym spytała jak mnie kochasz to dlaczego ja się poświecam nonstop a Ty nie możesz chociaz dwa ray w miesiącu? Nie wiem jak Ci inaczej pomóc !!!iza37, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Iza krzycz ile wlezie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA nie wiem co z tymi facetami czy oni widzą ile kobiety się namecza aby mieć wspólne dziecko?!
Ja nie mam tego problemu ale jak tu czytam o tych problemach to mnie trzesie, wybacz napewno sie kochacie ale jabym spytała jak mnie kochasz to dlaczego ja się poświecam nonstop a Ty nie możesz chociaz dwa ray w miesiącu? Nie wiem jak Ci inaczej pomóc !!!
On jest dziwny, bo pod kazdym innym względem oki, ale jeżeli chodzi o sex to ja bardzo temperamentna, on niestety nie...Nie mam pojecia jak to zmienić, chyba sie nie da bo próbowałam juz wszystkiego!!!Nie reformowalny i już! Matoł jeden!inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Moja koleżanka z pracy "zgwałciła" męża. Chciała drugie dziecko - oznajmiła to mężowi, on coś tam poburczał...no to ona "chypnęła" na niego w odpowiednim dniu - i już - jest w ciąży po jednym razie, a mąż do dziś w oszołomieniu..... To dopiero fart !!
inessa, Bursztyn, iza37, Panda, megan8, gosia7122, Conducive, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Cześć dziewczyny
Moja koleżanka z pracy "zgwałciła" męża. Chciała drugie dziecko - oznajmiła to mężowi, on coś tam poburczał...no to ona "chypnęła" na niego w odpowiednim dniu - i już - jest w ciąży po jednym razie, a mąż do dziś w oszołomieniu..... To dopiero fart !!
dooooobre!!!inessa lubi tę wiadomość
-
iza37 wrote:inessa wrote:Iza krzycz ile wlezie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie mam tego problemu ale jak tu czytam o tych problemach to mnie trzesie, wybacz napewno sie kochacie ale jabym spytała jak mnie kochasz to dlaczego ja się poświecam nonstop a Ty nie możesz chociaz dwa ray w miesiącu? Nie wiem jak Ci inaczej pomóc !!!
On jest dziwny, bo pod kazdym innym względem oki, ale jeżeli chodzi o sex to ja bardzo temperamentna, on niestety nie...Nie mam pojecia jak to zmienić, chyba sie nie da bo próbowałam juz wszystkiego!!!Nie reformowalny i już! Matoł jeden!
to u mnie odwrotnie, nie chce mi sie a maz ciagle mnie molestujeiza37, inessa, Panda, megan8 lubią tę wiadomość