35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane wszystkim życzę dobrej spokojnej nocy i dobrej niedzieli
U nas po burzach oziębiło się ale mam nadzieje, ze jutro bedzie już cieplej
Nikogo nie ma tu ale może ktoś przeczytaPOWODZENIA DLA KAŻDEJ Z WAS W SPEŁNIENIU MARZENIA - DZIECIĄTKA !!!
samira, Bursztyn, Panda, grosza, gosia7122, megan8, Patii22, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Cześć dziewczyny
Moja koleżanka z pracy "zgwałciła" męża. Chciała drugie dziecko - oznajmiła to mężowi, on coś tam poburczał...no to ona "chypnęła" na niego w odpowiednim dniu - i już - jest w ciąży po jednym razie, a mąż do dziś w oszołomieniu..... To dopiero fart !!
To jest ewenement na wielką skalę - szczęściara !
Spoko my też się doczekamy!Bursztyn, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
Milej niedzieli dziewczeta
Moj mezczyzna dzisiaj studiuje wiec postanowilam zrobic w ramach cwiczen dlugi szybki spacer, piekny dzien, sloneczny, buzka sie raduje. W drodze powrotnej przystanelam popatrzec na serferow bo fala dzisiaj calkiem calkiem i tak sie rozgladam i czuje ze na czyms stanelam i patrze i co widze?.... malusienka dzidziusiowa skarpeteczka w niebiesko zielone paseczki sobie lezy, usmiechnelam sie sama do siebie hahaha i zabralam ja jako talizman, wlozylam pod materac niech nam robi czary mary
Bursztyn, inessa, caffe, Mango, polarmiś, samira, anna maria, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Panda wrote:Milej niedzieli dziewczeta
Moj mezczyzna dzisiaj studiuje wiec postanowilam zrobic w ramach cwiczen dlugi szybki spacer, piekny dzien, sloneczny, buzka sie raduje. W drodze powrotnej przystanelam popatrzec na serferow bo fala dzisiaj calkiem calkiem i tak sie rozgladam i czuje ze na czyms stanelam i patrze i co widze?.... malusienka dzidziusiowa skarpeteczka w niebiesko zielone paseczki sobie lezy, usmiechnelam sie sama do siebie hahaha i zabralam ja jako talizman, wlozylam pod materac niech nam robi czary mary
to tak ja- znalazlam taka tez niebieska w domu, maz niechcaco przyniosl z pralni, zaplatala sieczyzby cos bylo na rzeczy z tymi skarpetkami?
hahah tak pamietam jak pisalas, nic nam nie pozostaje jak tyko wierzyc w bejbikowe skarpetki terazBursztyn, inessa, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki, slonce sie pokazalo wreszcie, zobaczymy na jak dlugo...
Jem sniadanie a potem ide na druga czesc rekrutacji, znowu caly dzien prania mozgu.
wytrwalosci Bursztyn zycze!!!Bursztyn, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewuszki!!! Bursztynku powodzenia!
Aguś zobacz nasze wykresy idziemy łeb w łeb i z tempką i z współżyciem hahahaha dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2013, 08:42
Bursztyn, inessa, gosia7122, caffe, Panda lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Ja również mam 35+ i staramy się od pół roku intensywnie, Jestem lekko załamana, bo wyniki męza sa kiepskie, mozecie coś polecić z witaminek?
inessa, caffe, Panda, iza37, polarmiś, grosza, samira, Olena lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki, slonce sie pokazalo wreszcie, zobaczymy na jak dlugo...
Jem sniadanie a potem ide na druga czesc rekrutacji, znowu caly dzien prania mozgu.
wytrwalosci Bursztyn zycze!!!
ja równieżinessa, caffe, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym słonecznym pięknym dniu
Bursztynku powodzenia dzisiaj
A tak wogóle Bursztynku i Pando wiecie coś u Was to chyba na rzeczy jest co nie i obie niebieskie
Dorka i Iza witajcie co tam u Was słychać?
Kass witaj w naszym gronie staraczek
OJ każda z nas się boryka z długimi starankami ale wiesz już wielu z nas się udało i wierzę, ze Tobie również niedługo się uda. Co do witaminek to ja tak średnio się znam ale tu dziewczyny coś doradzą tylko nie wiem czy już dzisiaj bo niedziela to mniej kobietek tu zagląda wszystkie na łono natury się udaje
Wiem jedynie,że meżom swoim podają cynk i androvit to są witaminki takie podstawowe a czy coś więcej nie wiem my mamy inny problem z zajściem. Powodzenia kochana.
Zapraszamy jak chcesz i mozesz zapisz się w tym drugim wątku tam wpisujemy terminy nastepnych @ lub już porodówcaffe, gosia7122, Panda, grosza, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Kass wrote:Witajcie,
Ja również mam 35+ i staramy się od pół roku intensywnie, Jestem lekko załamana, bo wyniki męza sa kiepskie, mozecie coś polecić z witaminek?
Kass witaj i powodzenia w staraniach pół roku to nie tak długo jest.caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Witam te nowe i te stare
(pewnie mi się oberwie zaraz
)
Życzę udanej niedzieli.
Ja zmykam zaraz do ogródka. Miałam sadzić pomidory, ale zapowiadają jutro burze i ulewy u nas, więc chyba nie będę ryzykowała zniszczenia roślin. Jak je posadzę to może chociaż one coś "urodzą"gosia7122, inessa, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe a może je posadź ale czymś je na noc przykryj moi rodzice tak robią, ponieważ mieszkają na skarpie nad jeziorem i jak leje to potem wszystko zmywa ogórki czasmi sieją cztery razy ale pomidory przykrywają specjalną matą.
megan8, caffe, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczynki, ja tylko na moment, od rana w krzakach siedzę, zaraz jedziemy na działkę do moich rodziców a wczoraj byliśmy na nocy muzeów z córcią, bardzo jej się podobało, odezwę się później bądź jutro,
u mnie chyba po raz pierwszy nawet OVU nie wyznaczy owulacji........
miłego dniainessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość