Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No włąśnie masz bardzo ładny wykres kochana :D oj bardzo bym chciała żeby się Wam udało ajeszcze na dzień mamy i taty łał :D

Bursztyn, samira, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wszystkim życzę dobrej spokojnej nocy i dobrej niedzieli :D <3
    U nas po burzach oziębiło się ale mam nadzieje, ze jutro bedzie już cieplej :)
    Nikogo nie ma tu ale może ktoś przeczyta ;) POWODZENIA DLA KAŻDEJ Z WAS W SPEŁNIENIU MARZENIA - DZIECIĄTKA !!!

samira, Bursztyn, Panda, grosza, gosia7122, megan8, Patii22, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej Nocki i Miłej Niedzieli <3

Panda, grosza, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Słonecznej niedzieli !!!

Bursztyn, Panda, inessa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wczoraj po pracy odstresowywałam się na zakupach potem grill a po 21 straszna burza u nas była i zaczęłam szukać jakiegoś noclegu w Zakopcu.
    Buziaki przesyłam! :)

Bursztyn, Panda, inessa lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    wczorajsze spotkanie klasowe było w małym gronie
    udało mi się nie pić ,bo nikt nie pił więc luzik był

cieszę się, że jesteś zadowolona :)

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Moja koleżanka z pracy "zgwałciła" męża. Chciała drugie dziecko - oznajmiła to mężowi, on coś tam poburczał...no to ona "chypnęła" na niego w odpowiednim dniu - i już - jest w ciąży po jednym razie, a mąż do dziś w oszołomieniu....;). To dopiero fart !!

To jest ewenement na wielką skalę - szczęściara !
    Spoko my też się doczekamy! :)

Bursztyn, inessa, angela lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    myślę o tym moim wykresie ach G ma 22.06 urodziny a 23.06 Dzień Ojca, 26.05 Dzień Matki ale byłby prezent a termin. @ 25.05 choć znając moje cykle moze być później ;)

Piękny planik Samira !!!!

inessa, samira lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milej niedzieli dziewczeta :)

Moj mezczyzna dzisiaj studiuje wiec postanowilam zrobic w ramach cwiczen dlugi szybki spacer, piekny dzien, sloneczny, buzka sie raduje. W drodze powrotnej przystanelam popatrzec na serferow bo fala dzisiaj calkiem calkiem i tak sie rozgladam i czuje ze na czyms stanelam i patrze i co widze?.... malusienka dzidziusiowa skarpeteczka w niebiesko zielone paseczki sobie lezy, usmiechnelam sie sama do siebie hahaha i zabralam ja jako talizman, wlozylam pod materac niech nam robi czary mary ;)

Bursztyn, inessa, caffe, Mango, polarmiś, samira, anna maria, Olena, angela lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Panda wrote:
    Milej niedzieli dziewczeta :)

Moj mezczyzna dzisiaj studiuje wiec postanowilam zrobic w ramach cwiczen dlugi szybki spacer, piekny dzien, sloneczny, buzka sie raduje. W drodze powrotnej przystanelam popatrzec na serferow bo fala dzisiaj calkiem calkiem i tak sie rozgladam i czuje ze na czyms stanelam i patrze i co widze?.... malusienka dzidziusiowa skarpeteczka w niebiesko zielone paseczki sobie lezy, usmiechnelam sie sama do siebie hahaha i zabralam ja jako talizman, wlozylam pod materac niech nam robi czary mary ;)

to tak ja- znalazlam taka tez niebieska w domu, maz niechcaco przyniosl z pralni, zaplatala sie :) czyzby cos bylo na rzeczy z tymi skarpetkami? ;)

hahah tak pamietam jak pisalas, nic nam nie pozostaje jak tyko wierzyc w bejbikowe skarpetki teraz ;)

Bursztyn, inessa, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki, slonce sie pokazalo wreszcie, zobaczymy na jak dlugo...
    Jem sniadanie a potem ide na druga czesc rekrutacji, znowu caly dzien prania mozgu.

wytrwalosci Bursztyn zycze!!!

Bursztyn, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki!

iza37, inessa, gosia7122, Panda lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewuszki!!! Bursztynku powodzenia!
    Aguś zobacz nasze wykresy idziemy łeb w łeb i z tempką i z współżyciem hahahaha dobre

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2013, 08:42

Bursztyn, inessa, gosia7122, caffe, Panda lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Kass Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Ja również mam 35+ i staramy się od pół roku intensywnie, Jestem lekko załamana, bo wyniki męza sa kiepskie, mozecie coś polecić z witaminek?

inessa, caffe, Panda, iza37, polarmiś, grosza, samira, Olena lubią tę wiadomość

KASSS
    Nadzieja to podstawa. :)

9c0e67ab90543751d27e3ae1a8f2e34a.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki, slonce sie pokazalo wreszcie, zobaczymy na jak dlugo...
    Jem sniadanie a potem ide na druga czesc rekrutacji, znowu caly dzien prania mozgu.

wytrwalosci Bursztyn zycze!!!

ja również

inessa, caffe, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w nowym słonecznym pięknym dniu :D :D :D
    Bursztynku powodzenia dzisiaj :D
    A tak wogóle Bursztynku i Pando wiecie coś u Was to chyba na rzeczy jest co nie i obie niebieskie :P :P ;)
    Dorka i Iza witajcie co tam u Was słychać?
    Kass witaj w naszym gronie staraczek :D :D :D
    OJ każda z nas się boryka z długimi starankami ale wiesz już wielu z nas się udało i wierzę, ze Tobie również niedługo się uda. Co do witaminek to ja tak średnio się znam ale tu dziewczyny coś doradzą tylko nie wiem czy już dzisiaj bo niedziela to mniej kobietek tu zagląda wszystkie na łono natury się udaje ;)
    Wiem jedynie,że meżom swoim podają cynk i androvit to są witaminki takie podstawowe a czy coś więcej nie wiem my mamy inny problem z zajściem. Powodzenia kochana.
    Zapraszamy jak chcesz i mozesz zapisz się w tym drugim wątku tam wpisujemy terminy nastepnych @ lub już porodów :D

caffe, gosia7122, Panda, grosza, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass wrote:
    Witajcie,
    Ja również mam 35+ i staramy się od pół roku intensywnie, Jestem lekko załamana, bo wyniki męza sa kiepskie, mozecie coś polecić z witaminek?

Kass witaj i powodzenia w staraniach pół roku to nie tak długo jest.

caffe, inessa lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Witam te nowe i te stare :P (pewnie mi się oberwie zaraz :P )

Życzę udanej niedzieli.

Ja zmykam zaraz do ogródka. Miałam sadzić pomidory, ale zapowiadają jutro burze i ulewy u nas, więc chyba nie będę ryzykowała zniszczenia roślin. Jak je posadzę to może chociaż one coś "urodzą" :(

gosia7122, inessa, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe a może je posadź ale czymś je na noc przykryj moi rodzice tak robią, ponieważ mieszkają na skarpie nad jeziorem i jak leje to potem wszystko zmywa ogórki czasmi sieją cztery razy ale pomidory przykrywają specjalną matą.

megan8, caffe, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki, ja tylko na moment, od rana w krzakach siedzę, zaraz jedziemy na działkę do moich rodziców a wczoraj byliśmy na nocy muzeów z córcią, bardzo jej się podobało, odezwę się później bądź jutro,
    u mnie chyba po raz pierwszy nawet OVU nie wyznaczy owulacji........
    miłego dnia :-)

inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 446 447 448 449 450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ