35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Witajcie w nowym słonecznym pięknym dniu
Bursztynku powodzenia dzisiaj
A tak wogóle Bursztynku i Pando wiecie coś u Was to chyba na rzeczy jest co nie i obie niebieskie
Dorka i Iza witajcie co tam u Was słychać?
Kass witaj w naszym gronie staraczek
OJ każda z nas się boryka z długimi starankami ale wiesz już wielu z nas się udało i wierzę, ze Tobie również niedługo się uda. Co do witaminek to ja tak średnio się znam ale tu dziewczyny coś doradzą tylko nie wiem czy już dzisiaj bo niedziela to mniej kobietek tu zagląda wszystkie na łono natury się udaje
Wiem jedynie,że meżom swoim podają cynk i androvit to są witaminki takie podstawowe a czy coś więcej nie wiem my mamy inny problem z zajściem. Powodzenia kochana.
Zapraszamy jak chcesz i mozesz zapisz się w tym drugim wątku tam wpisujemy terminy nastepnych @ lub już porodów
czesc Inesska, milej niedzieliniezle z tymi naszymi skarpetkami co nie? A wlasnie ze tak sie wtrace i o ten drugi watek zapytam bo ja myslalam ze to juz dla mamusiek tylko i nie zagladalam tam, wiec o co chodzi z ta lista staraczek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2013, 10:28
inessa, caffe, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegan nawet nie próbuj znikać. Tak wogóle to jest tu watek dla zaciążonych jak chcesz ale my lubimy wiedzieć co się dzieje u nowych mamusiek
Panda dzieki u mnie dziś bardzo dużo słońca i znów gorąco ale u Ciebie to bym chciała się znaleźćDrugi watek to zapisujemy kiedy termin @ lub już porodu żeby rozeznać ile przybywa nowych mamusiek
zapisz tam swój termin a Samira zmieni, bo główna lista jest na pierwszej stronie a tym wszystkim zawiaduje właśnie Samirka
Kochane musze Was na chwile opuścić w końcu jakiś obiadek wypadałoby zrobić co nie?!Panda, megan8, grosza, caffe, Kass, Bursztyn, Patii22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA propos tych skarpetek to jak pracowałam jeszcze w przedszkolu to czasmi jak jakaś zabawka czy smoczek leżał gdzieś rzucony to ja podnosiułam i chowałam do kieszeni z zamiarem odłożenia na miejsce i kiedyś miałam śmieszną sytuacje. Poszłam do kościoła w kurtce którą też brałąm na plac zabaw i była mi potrzebna chusteczka wyciągam ją a z kieszeni smoczek wypada, wiecie jak ludzie (bo to znajomi jak w małej moiejscowości to wiecie jak to jest..) na mnie spojrzeli. A ja miałam niezły ubaw, bo ileś czasu wcześniej to klocki z kieszeni mi wypadły
Panda, grosza, caffe, Kass, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Megan nawet nie próbuj znikać. Tak wogóle to jest tu watek dla zaciążonych jak chcesz ale my lubimy wiedzieć co się dzieje u nowych mamusiek
Panda dzieki u mnie dziś bardzo dużo słońca i znów gorąco ale u Ciebie to bym chciała się znaleźćDrugi watek to zapisujemy kiedy termin @ lub już porodu żeby rozeznać ile przybywa nowych mamusiek
zapisz tam swój termin a Samira zmieni, bo główna lista jest na pierwszej stronie a tym wszystkim zawiaduje właśnie Samirka
Kochane musze Was na chwile opuścić w końcu jakiś obiadek wypadałoby zrobić co nie?!
Dzieki Inessa, wlasnie zarejestrowalam sie na liscie staraczek hahah co prawda ja dopiero pierwszy cykl ale chyba to ok no nie? Milego gotowania no i zycze wycieczki do AustraliiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2013, 10:57
inessa, caffe, Kass, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witaj Kass! Mój mąz bierze androvit, cynk i capivit A+E, ja tylko kwas foliowy i siemie lniane.
Hej Inessko u mnie oki, bóle owulacyjne ale nie mam pojecia czy to owulacja.według twojej rady zgwałciłam mojego M wczoraj, ale był ubaw hahha
Megan8 kochana nie znikaj!!!Przeciez ktoś musi nam dawać nadzieję, ze cuda sie zdarzają!!!
Kochane moje miłego słonecznego dnia , ja zmykam na działkę sie poopalać troszke papapa do później..
Myśle o WAS wszystkich żeby nie było:)inessa, megan8, caffe, Kass, bliska77, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe a może je posadź ale czymś je na noc przykryj moi rodzice tak robią, ponieważ mieszkają na skarpie nad jeziorem i jak leje to potem wszystko zmywa ogórki czasmi sieją cztery razy ale pomidory przykrywają specjalną matą.
Dzięki InessaTeż o tym myślałam, ale ja mam 40 kilka krzaków i nie dam rady nic skombinować do jutra. Przełożyłam przesadzanie i zrobię to w tygodniu, jeśli mnie nie zeżreją komary... Dzisiaj mnie tak pocięły, że szok, nie mówiąc już wieczorem, że nie można wyjść bo sa chmary.
inessa, Kass, megan8 lubią tę wiadomość
-
Hej, dzięki wszystkim za info. Intensywnie od pół roku dla mnie oznacza, ze wiem kiedy mam owulację i 2 cykle brałam duphaston i witaminy od gina, a mój mąż od ponad pół roku wie, ze tez musi łykac witaminy. Ale mam pytanie do tych co odwiedziły klinikę niepłodności: jak uważacie, czy tam nie za bardzo chcą wszystkich na inseminację albo invitro naciągnąc? Ja odniosłam takie wrazenie. Nie jestem andrologiem czy ginekologiem, więc to subiektywne odczucie.
I mam też prośbę o polecenie dobrego androloga w Warszawie.
Miłej niedzieli.caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Kass wrote:Hej, dzięki wszystkim za info. Intensywnie od pół roku dla mnie oznacza, ze wiem kiedy mam owulację i 2 cykle brałam duphaston i witaminy od gina, a mój mąż od ponad pół roku wie, ze tez musi łykac witaminy. Ale mam pytanie do tych co odwiedziły klinikę niepłodności: jak uważacie, czy tam nie za bardzo chcą wszystkich na inseminację albo invitro naciągnąc? Ja odniosłam takie wrazenie. Nie jestem andrologiem czy ginekologiem, więc to subiektywne odczucie.
I mam też prośbę o polecenie dobrego androloga w Warszawie.
Miłej niedzieli.
Kass, a do którego gina chodzisz w Wawie?inessa, Kass lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój tato też ma tyle pomidorów a nie masz np.fizeliny albo zwykłej przejrzystej foli awiesz może z reklamówek zrób zasłone porozdzieraj zrób troche dziurek i ponabijaj na paliki z drewna
to taki pomysł.
A wogóle to mi zrobiłas straszny apetyt na kluski śląskie mniamniam ja od paru dni nie jem tylko żreKass, caffe, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Hej Caffe chodzę państwowo, ale od 8 lat do tego samego i on mnie nie naciąga na niepotrzebne leki i badania, i on sam po obejrzeniu pierwszych wyników mojego męza powiedział, że widział gorsze a kobieta zachodziła w ciąże.
Nie jest wygadany super, ale jest konkretny.inessa, iza37, caffe, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość