Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Aga i nawzajem <3
    A ja mam pytanie jak się czują nasze mamusie zaciążone niektóre to wogóle znaku życia nie dają :(? Pamietamy o Was :D :D <3

megan8, bliska77, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:23

inessa, iza37, grosza, bliska77, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Panda, zazdroszczeCi plazy, morza i slonca :) musi tam byc pieknie

tak to prawda jest pieknie, dlatego zawsze zycze Wam duzo sloneczka z mojego konca swiata ;)

megan8, inessa, caffe, Kass, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass wrote:
    Witajcie,
    Ja również mam 35+ i staramy się od pół roku intensywnie, Jestem lekko załamana, bo wyniki męza sa kiepskie, mozecie coś polecić z witaminek?

Witaj Kass :)

inessa, caffe, Kass lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:00

inessa, caffe, Kass lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie w nowym słonecznym pięknym dniu :D :D :D
    Bursztynku powodzenia dzisiaj :D
    A tak wogóle Bursztynku i Pando wiecie coś u Was to chyba na rzeczy jest co nie i obie niebieskie :P :P ;)
    Dorka i Iza witajcie co tam u Was słychać?
    Kass witaj w naszym gronie staraczek :D :D :D
    OJ każda z nas się boryka z długimi starankami ale wiesz już wielu z nas się udało i wierzę, ze Tobie również niedługo się uda. Co do witaminek to ja tak średnio się znam ale tu dziewczyny coś doradzą tylko nie wiem czy już dzisiaj bo niedziela to mniej kobietek tu zagląda wszystkie na łono natury się udaje ;)
    Wiem jedynie,że meżom swoim podają cynk i androvit to są witaminki takie podstawowe a czy coś więcej nie wiem my mamy inny problem z zajściem. Powodzenia kochana.
    Zapraszamy jak chcesz i mozesz zapisz się w tym drugim wątku tam wpisujemy terminy nastepnych @ lub już porodów :D

czesc Inesska, milej niedzieli :) niezle z tymi naszymi skarpetkami co nie? A wlasnie ze tak sie wtrace i o ten drugi watek zapytam bo ja myslalam ze to juz dla mamusiek tylko i nie zagladalam tam, wiec o co chodzi z ta lista staraczek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2013, 10:28

inessa, caffe, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan nawet nie próbuj znikać. Tak wogóle to jest tu watek dla zaciążonych jak chcesz ale my lubimy wiedzieć co się dzieje u nowych mamusiek ;) :P
    Panda dzieki u mnie dziś bardzo dużo słońca i znów gorąco ale u Ciebie to bym chciała się znaleźć ;) Drugi watek to zapisujemy kiedy termin @ lub już porodu żeby rozeznać ile przybywa nowych mamusiek :D zapisz tam swój termin a Samira zmieni, bo główna lista jest na pierwszej stronie a tym wszystkim zawiaduje właśnie Samirka :D
    Kochane musze Was na chwile opuścić w końcu jakiś obiadek wypadałoby zrobić co nie?! :P

Panda, megan8, grosza, caffe, Kass, Bursztyn, Patii22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos tych skarpetek to jak pracowałam jeszcze w przedszkolu to czasmi jak jakaś zabawka czy smoczek leżał gdzieś rzucony to ja podnosiułam i chowałam do kieszeni z zamiarem odłożenia na miejsce i kiedyś miałam śmieszną sytuacje. Poszłam do kościoła w kurtce którą też brałąm na plac zabaw i była mi potrzebna chusteczka wyciągam ją a z kieszeni smoczek wypada, wiecie jak ludzie (bo to znajomi jak w małej moiejscowości to wiecie jak to jest..) na mnie spojrzeli. A ja miałam niezły ubaw, bo ileś czasu wcześniej to klocki z kieszeni mi wypadły :D

Panda, grosza, caffe, Kass, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Megan nawet nie próbuj znikać. Tak wogóle to jest tu watek dla zaciążonych jak chcesz ale my lubimy wiedzieć co się dzieje u nowych mamusiek ;) :P
    Panda dzieki u mnie dziś bardzo dużo słońca i znów gorąco ale u Ciebie to bym chciała się znaleźć ;) Drugi watek to zapisujemy kiedy termin @ lub już porodu żeby rozeznać ile przybywa nowych mamusiek :D zapisz tam swój termin a Samira zmieni, bo główna lista jest na pierwszej stronie a tym wszystkim zawiaduje właśnie Samirka :D
    Kochane musze Was na chwile opuścić w końcu jakiś obiadek wypadałoby zrobić co nie?! :P

Dzieki Inessa, wlasnie zarejestrowalam sie na liscie staraczek hahah co prawda ja dopiero pierwszy cykl ale chyba to ok no nie? Milego gotowania no i zycze wycieczki do Australii ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2013, 10:57

inessa, caffe, Kass, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Kass! Mój mąz bierze androvit, cynk i capivit A+E, ja tylko kwas foliowy i siemie lniane.
    Hej Inessko u mnie oki, bóle owulacyjne ale nie mam pojecia czy to owulacja.według twojej rady zgwałciłam mojego M wczoraj, ale był ubaw hahha
    Megan8 kochana nie znikaj!!!Przeciez ktoś musi nam dawać nadzieję, ze cuda sie zdarzają!!!
    Kochane moje miłego słonecznego dnia , ja zmykam na działkę sie poopalać troszke papapa do później..
    Myśle o WAS wszystkich żeby nie było:)

inessa, megan8, caffe, Kass, bliska77, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda dzieki kochana obiadek się robi wzięłąm laptopa do kuchni :P Do vrze zrobiłaś nikt nie patrzy który to cykl starań :D
    Izunia super hihihihihihihihihihihihihihi :D :D :D
    Miłego dnia :D

Panda, iza37, megan8, caffe, Kass, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie obiadek już prawie gotowy no i z laptopa słucham sobie Enji <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2013, 11:39

iza37, megan8, caffe, Kass, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Właśnie obiadek już prawie gotowy no i z laptopa słucham sobie Enji <3

też ją lubię:) Jaki tam upał wow, zmykam do sklepu po jakies napoje bo wyschnę w ten upał. Ale fajnie....

caffe, Kass, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe a może je posadź ale czymś je na noc przykryj moi rodzice tak robią, ponieważ mieszkają na skarpie nad jeziorem i jak leje to potem wszystko zmywa ogórki czasmi sieją cztery razy ale pomidory przykrywają specjalną matą.

Dzięki Inessa :) Też o tym myślałam, ale ja mam 40 kilka krzaków i nie dam rady nic skombinować do jutra. Przełożyłam przesadzanie i zrobię to w tygodniu, jeśli mnie nie zeżreją komary... Dzisiaj mnie tak pocięły, że szok, nie mówiąc już wieczorem, że nie można wyjść bo sa chmary.

inessa, Kass, megan8 lubią tę wiadomość

• Kass Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzięki wszystkim za info. Intensywnie od pół roku dla mnie oznacza, ze wiem kiedy mam owulację i 2 cykle brałam duphaston i witaminy od gina, a mój mąż od ponad pół roku wie, ze tez musi łykac witaminy. Ale mam pytanie do tych co odwiedziły klinikę niepłodności: jak uważacie, czy tam nie za bardzo chcą wszystkich na inseminację albo invitro naciągnąc? Ja odniosłam takie wrazenie. Nie jestem andrologiem czy ginekologiem, więc to subiektywne odczucie.
    I mam też prośbę o polecenie dobrego androloga w Warszawie.
    Miłej niedzieli.

caffe, inessa lubią tę wiadomość

KASSS
    Nadzieja to podstawa. :)

9c0e67ab90543751d27e3ae1a8f2e34a.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się nie staram bo się pogubiłam. Chciałabym, ale nie wiem kiedy i mam to gdzieś :( Ja nie jestem z tych cierpliwych i nie lubi czegoś nie wiedzieć, a teraz nie wiem nic. Nawet nie wiem ile trwa mój cykl :(

inessa, Kass lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass wrote:
    Hej, dzięki wszystkim za info. Intensywnie od pół roku dla mnie oznacza, ze wiem kiedy mam owulację i 2 cykle brałam duphaston i witaminy od gina, a mój mąż od ponad pół roku wie, ze tez musi łykac witaminy. Ale mam pytanie do tych co odwiedziły klinikę niepłodności: jak uważacie, czy tam nie za bardzo chcą wszystkich na inseminację albo invitro naciągnąc? Ja odniosłam takie wrazenie. Nie jestem andrologiem czy ginekologiem, więc to subiektywne odczucie.
    I mam też prośbę o polecenie dobrego androloga w Warszawie.
    Miłej niedzieli.

Kass, a do którego gina chodzisz w Wawie?

inessa, Kass lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj robię kluski śląskie z sosem, z tym że będą w kształcie kopytek bo mi się nie chce kuleczek lepić :P

inessa, Kass, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tato też ma tyle pomidorów a nie masz np.fizeliny albo zwykłej przejrzystej foli awiesz może z reklamówek zrób zasłone porozdzieraj zrób troche dziurek i ponabijaj na paliki z drewna :P to taki pomysł.
    A wogóle to mi zrobiłas straszny apetyt na kluski śląskie mniamniam ja od paru dni nie jem tylko żre :P :P

Kass, caffe, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Kass Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Caffe chodzę państwowo, ale od 8 lat do tego samego i on mnie nie naciąga na niepotrzebne leki i badania, i on sam po obejrzeniu pierwszych wyników mojego męza powiedział, że widział gorsze a kobieta zachodziła w ciąże.
    Nie jest wygadany super, ale jest konkretny.

inessa, iza37, caffe, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

KASSS
    Nadzieja to podstawa. :)

9c0e67ab90543751d27e3ae1a8f2e34a.png
‹‹ 447 448 449 450 451 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ