35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Panda wrote:Czesc dziewczynki ja sie podpisuje pod Jola narobilyscie smakow jak nie wiem ja uwielbiam nasze tradycyjne polskie jedzonko i niestety tutaj nawet jak sie postaram ugotowac cos z domowej kuchni moich rodzicow to i tak nie smakuje jak w domu, moze to moje kulejace kulinarne zdolnoci, a moze po prostu produkty inne. Teraz to wogole walcze z moimi niedomagajacymi jelitami wiec musze wybierac co jem i tylko gotowane jesc wiec.....zazdrosze kotletow schabowych na pewno!!!!
Inesska narozrabialas ale mysle ze tylko na zdrowie ci to wyjdzie bo przeciez cialo chcialo!!!! U mnie weekendzik relaksik, bawcie sie dobrze dziewczeta, odpoczywajcie, jestem myslami z Wami ☀
Panda, to produkty sa nie takiedlatego niegdy nie bedzie smakowalo tak jak w domu.
Bursztyn dziekuje ze wierzysz w moje gotowanietutaj wszystko smkauje inaczej nagorsze jest to ze na prwade ciezko znalezc jakies dobre produkty, ale to chyba juz wszedzie teraz tak jest...
Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:inessa wrote:Ja na śniadanie herbatka owocowa albo woda (gorąca) do tego raz płatki kukurydziane z mlekiem sojowym o smaku wniliowym lub kanapki a czasmi jak mi się nie chce za bardzo jeść to tylko chrupki kukurydziane
wlasnie, zapomnialam- ja tez pije szklanke cieplej wody z cytryna po wstaniu z lozka, rzeczywiscie- platki z mlekiem sojowym to super pomysl. Sprobuj tez mleka migdalowego- super!
Ja na sniadanie od 4 miesiecy platki owsiane, uromaicam je sobie bananem, orzechami, migdalami no o pestkami sloneczkika dosladzam miodzkiem lub sokiem malinowym, zwykle dzien zaczynalam od kawy latte ale niestety musialam odpuscic i zastepuje teraz herbatka rumiankowa lub mietowa.Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Panda wrote:Bursztyn wrote:Panda wrote:Czesc dziewczynki ja sie podpisuje pod Jola narobilyscie smakow jak nie wiem ja uwielbiam nasze tradycyjne polskie jedzonko i niestety tutaj nawet jak sie postaram ugotowac cos z domowej kuchni moich rodzicow to i tak nie smakuje jak w domu, moze to moje kulejace kulinarne zdolnoci, a moze po prostu produkty inne. Teraz to wogole walcze z moimi niedomagajacymi jelitami wiec musze wybierac co jem i tylko gotowane jesc wiec.....zazdrosze kotletow schabowych na pewno!!!!
Inesska narozrabialas ale mysle ze tylko na zdrowie ci to wyjdzie bo przeciez cialo chcialo!!!! U mnie weekendzik relaksik, bawcie sie dobrze dziewczeta, odpoczywajcie, jestem myslami z Wami ☀
Panda, to produkty sa nie takiedlatego niegdy nie bedzie smakowalo tak jak w domu.
Bursztyn dziekuje ze wierzysz w moje gotowanietutaj wszystko smkauje inaczej nagorsze jest to ze na prwade ciezko znalezc jakies dobre produkty, ale to chyba juz wszedzie teraz tak jest...
tak, wszystko przetworzone, spryskane, zmodyfikowane i zakonserwowane. Kiedy pomysle ile chemii polykamy z kazdym kesem to mi sie odechciewa jesc. Kupuje ekologiczne w tesco, ale czy te produkty sa tak naprawde eko to nie wiem....
dokladnie ja to az czasami sie boje ze jakies mutanty niedlugo nas beda szczegolnie jesli chodzi o mieso, ty nie jadasz ,ale ja kocham wiec staramy sie kupowac od farmerow, na bazarch i targach, wlasnie wrocilismy zakupow niestety jest bardzo daleko zeby tam dojechac, ale coz warto dla zdrowia.inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Cześć dziewczyny
Moja koleżanka z pracy "zgwałciła" męża. Chciała drugie dziecko - oznajmiła to mężowi, on coś tam poburczał...no to ona "chypnęła" na niego w odpowiednim dniu - i już - jest w ciąży po jednym razie, a mąż do dziś w oszołomieniu..... To dopiero fart !!
niezle jaja, z moim to by sie tak nie dalo hahaha nie probowalam w kazdym razie hahahah, ale rezultat rewelacyjny !!!inessa lubi tę wiadomość
-
iza37 wrote:inessa wrote:Iza krzycz ile wlezie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA nie wiem co z tymi facetami czy oni widzą ile kobiety się namecza aby mieć wspólne dziecko?!
Ja nie mam tego problemu ale jak tu czytam o tych problemach to mnie trzesie, wybacz napewno sie kochacie ale jabym spytała jak mnie kochasz to dlaczego ja się poświecam nonstop a Ty nie możesz chociaz dwa ray w miesiącu? Nie wiem jak Ci inaczej pomóc !!!
On jest dziwny, bo pod kazdym innym względem oki, ale jeżeli chodzi o sex to ja bardzo temperamentna, on niestety nie...Nie mam pojecia jak to zmienić, chyba sie nie da bo próbowałam juz wszystkiego!!!Nie reformowalny i już! Matoł jeden!
Iza nie przejmuj sie u mnie czasami ja tez musze przystopowac bo jak napieram to mi sie po prostu nie oplaca, a lubie napierac niestety hmmm z moim facetem nie dziala to tak jak powinno....wiem tez bylam w szoku bo zwykle sie slyszy jak to faceci lubia jak kobietka temperamentna....nie kazdy facet jednak taki sam....nie ma na to reguly. Ja to po prostu taktycznie zawsze tak robie, ze to wyglada ze on wszsytko inicjuje, po prostu go prowokuje, ale nie napieram i dziala
Jak tak slucham moich znajomych kobietek to wogole wychodze z zalozenia ze faceci sie jakos popsuli....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2013, 13:39
inessa, Bursztyn, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas właśnie przechodzą burze i deszczyk ale cały czas goraco
Panda chyba masz troche racji,że faceci troche sie popsuli, wiem zgania się na prace ale zawsze meżczyźni dużo pracowali. No cóż....!!!
A jedzenie no cóż wiecie najgorsze jest teraz kiedy jeszcze w ogrodzie nie urosły warzywa i to co kupujemy to wyrosło na styropianie (no nie wszystko ale dużo)i jakie to może mieć witaminy. Do tego nawet jak jest ekologiczne to pamietajcie wszytsko krąży w powietrzu, moi rodzice mają dużo warzy starają się je jak najmniej pryskać ale niestety bez podstawowych oprysków nic by nie urosło bo różne choroby przychodzą na warzywka od innych ogrodów no i wszystko jest słabsze i zmutowane. ALe i tak jest zdrowsze i lepsze od tych co są nawożone kilka razy na dzień.
Właśnie zrobiłam pyszna suróweczke i bedziemy zajadać na kolacyjke niech teraz sobie przejdzie smakiemBursztyn, Panda, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku prosta ale ja ją bardzo lubie: kapusta pekińska, pomidor, ogórek z octu(może być kiszony) kapusta poszatkowana w paski, warzywa w kostke pokrojone,kukyrydza,troche majonezu, pieprz, sól, cukier -dla smaku- zioła prowansalskie, miesz sie i zostawia na jakiś czas żeby przeszedł cały smak. My to lubimy do różnych potraf czy mięsnych, czy rybnych. Ja to daje do gyrosa który również podaje z ryżem.
megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJem gyrosa i jest mi smutno myślałam, ze wkońcu z kims tu się spotkam a meża znajomi odwołali przyjście do nas bo poszli na jakiś koncert, tak nagle. Teraz mamy jedzenia na dwa dni no cóż i tak bywa.
A tak wogóle to cisza tu jak makiem zasiałsamira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Jem gyrosa i jest mi smutno myślałam, ze wkońcu z kims tu się spotkam a meża znajomi odwołali przyjście do nas bo poszli na jakiś koncert, tak nagle. Teraz mamy jedzenia na dwa dni no cóż i tak bywa.
A tak wogóle to cisza tu jak makiem zasiał
smacznego ,właśnie miałam odpisać na eska bo sorki ale dopiero teraz odczytałam ,miłego wieczorkujak tam wizyta w ośrodku dziś wypadła ?
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirko pisałam wcześniej ale wiesz tak naprawde nie wiem ponieważ pani psycholog jest troche dziwna i nic nie mówi a czepia się takich rzeczy,że szok. CZekamy teraz około tygodnia na telefon z ośrodka czy jesteśmy kwalifikowani do szkolenia no i sie boję czy przeszliśmy te testy brbrbr.
A jak Ty się czujesz kochana?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczuje się różnie ,dziś nieźle,chociaż stawy troszkę pieką,byliśmy w szkole ,G poszedł na popołudnie do pracy,ja do domku obiad,posprzątać ,pozmywać i teraz usiadłam i oglądam the voice of Poland na 2 a ten drugi muzyczny na tvn nagrywam i jeszcze chce zrobić ta czekoladę z mleka w proszku
a jutro w ramach zajęć idziemy do Parku Chorzowskiego na Wystawę Kwiatów
dziś jest noc muzeum i chciałam iść tam gdzie G pracuje czyli zwiedzić USC (z przewodnikiem) i jest koncert orkiestry symfonicznej ale już siły nie mam ...a kochana na pewno będzie ok. oni tak muszą chyba się czepiać ,czekają na wasze reakcje,trzymam kciuki za kwalifikacje do szkolenia :*Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny