X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    szczęśliwa wrote:
    Olena wrote:
    Szczęśliwa szkoda, że nie ma Cię na liście Samiry :-)

myślisz , że jak się wpisze to coś pomoże ??? ;-)

Nie wiem czy pomoże. Ale będziemy coś o Tobie wiedziały :-) Chyba, że wolisz być anonimowa, też rozumiem.

ale ja nie jestem anonimowa :-) pisałam o sobie tylko ze pewnie w postach ucieka :-)
    a dzis mam taki dzien ze nie wiem co chce , bo jak sie zapisze na ta liste to tak jakbym przyklepala to wszystko, a jak mam wyluzowac to tak nie moge :-)

inessa, Bursztyn, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze możesz podać teoretyczną datę porodu ;-)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Olena wrote:
    szczęśliwa wrote:
    Olena wrote:

Nie wiem czy pomoże. Ale będziemy coś o Tobie wiedziały :-) Chyba, że wolisz być anonimowa, też rozumiem.

haha a jak nie to wyślemy agenta Tomka ;-)

ale on mi się nie podoba , to odpada , nic by nie zdziałał ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

ha dobre :)

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    szczęśliwa wrote:
    Bursztyn wrote:
    Dziewczynki, czy myslicie ze cellulit mozna zwalczyc? Moj tylek wyglada jak ser szwajcarski o.O Macie jakies rady na pozbycie sie tego dziadostwa?

Ja ostatnio zakupiłam preparat Tołpy są różne :-) mój to globalne serum 360
    smaruje i masuję ale nie wiem czy coś daje to klepanie :-)
    może jak tak popatrzę pod słońce to widzę cien cienia ( jak to piszemy o testach )poprawy :-)

wiec nie masz raczej cellulitu :)

Dokładnie :-) brak cellulitu :-)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

ale mnie mrzonki nie bawią , albo coś mam albo nie :-)
    ponieważ każdy działa inaczej, dziś ja mam zły dzień i tak sobie piszę i tyle ,to jak jakieś oczyszczenie trochę :-)

inessa, Olena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:16

inessa, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po za tym przestałam się mierzyć i badać ,więc nie wiem kiedy będą dni płodne , @ i z tym mi dobrze

inessa, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    szczęśliwa wrote:
    Reni wrote:
    Olena wrote:
    szczęśliwa wrote:
    Olena wrote:

haha a jak nie to wyślemy agenta Tomka ;-)

ale on mi się nie podoba , to odpada , nic by nie zdziałał ;-)

odciągnął by Twoje myśli od fasolkowania i seksu.. jak patrzę na niego to o seksie nie myślę ;-)

o to bardziej coś w tym stylu ;-)
    tyle ,ze ja lubię seks :-P i chcę o tym myśleć , nie chcę myśleć o fasolkach itd :-)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście niemożliwe :D
    Ja zauważyła, że celulit wzmaga mi się na udacj jak za dużo piję płynów a mam takie dni,że pochłnełabym z kilka litrów na dzień. Jedzonko własnie się piecze, gotuje itd. ja zrobiłam kotlet mielony, ziemniaczki i sałata z własnego ogródka jedni ze śmietanką inni z olejem i przyprawami do tego własne rzodkiewki mniamniam.
    A tak wogóle to ja mam agenta Tomka w swoim domu bo mój mąż to Tomek i bardzo lubi,y serduszkować :P :P
    Dzięki ża życzenia dzidzi a może kiedyś się spełni :D

samira, Bursztyn, anna maria, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny jesteście niemożliwe :D
    Ja zauważyła, że celulit wzmaga mi się na udacj jak za dużo piję płynów a mam takie dni,że pochłnełabym z kilka litrów na dzień. Jedzonko własnie się piecze, gotuje itd. ja zrobiłam kotlet mielony, ziemniaczki i sałata z własnego ogródka jedni ze śmietanką inni z olejem i przyprawami do tego własne rzodkiewki mniamniam.
    A tak wogóle to ja mam agenta Tomka w swoim domu bo mój mąż to Tomek i bardzo lubi,y serduszkować :P :P
    Dzięki ża życzenia dzidzi a może kiedyś się spełni :D

inesska a może w tym cyklu :P

a jeśli chodzi o nasza listę to wolna wola :D mnie tam to wcale nie stresuje ze patrze kiedy @ i ile się staram ale przynajmniej wiadomo kto ma zamiar testować lub ile już tu pięknych ciąż na wątku hehe

Bursztyn, anna maria, inessa, caffe, megan8, Olena lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam tu ciekawy link dla Warszawianek. Znalazłam w jakimś pamiętniku na ovu - może się komuś przyda.. :)
    https://www.dropbox.com/s/6h9y3dm3ginhrso/dom_narodzin.pdf

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    polarmiś wrote:
    Witam dziewczynki. Ja w ramach odstresowania, mniej się udzielam i mniej zaglądam ale Was podczytuje. Aby odkręcić swój umysł (który się nakręcił wokół prokreacji) postanowiłam coś zrobić - więc od kilku dni przesiaduję w salonach piękności i próbuję doprowadzić swoja urodę do stanu oglądalności. Na początek poszły kopytka, fryzurka, paznokcie a dziś w ramach terapii "odciążowo-myślowo-owulkowej" poddałam się depilacji bikini. A ponieważ potwornie bałam się bólu to od dwóch dni myślałam tylko o tym no i o wstydzie.... Poszło gładko i przyjemnie i bezboleśnie i bezwstydnie. Wiem, że nigdy więcej golenia! Teraz muszę zabrać się za brzuszki.

wow! super pomysl! jakies masazwe? przyznam sie ze myslalam o brazyijskiej depilacji, tylko nie jestem pewna czy to jest to samo co bikini ? To moze dorzucisz cos do watku cellulitowego? jakies rady? :)

Od jutra wypowiadam wojne syfom i cellulitowi!!! (pewnie juz kiedys wypowiadalam nawet na tym forum) zaczynam cwiczyc, odstawiam cukier i biala make, od jutra przez nastepne dwa miesiace.
    A tera ide zjesc ostatnie ciastko :P

Kurcze i to jest to nie mierzenie wazenie ,tylko zycie Polarmis ide Twoim sladem ;-) a napisz cos o tej depilacji bo mnie to golenie wkurza ,tyle ze nie wiem czy w lodzi znajde salon zeby bylo bezbolesnie :-)

Bursztyn, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam dziewczynki. Ja w ramach odstresowania, mniej się udzielam i mniej zaglądam ale Was podczytuje. Aby odkręcić swój umysł (który się nakręcił wokół prokreacji) postanowiłam coś zrobić - więc od kilku dni przesiaduję w salonach piękności i próbuję doprowadzić swoja urodę do stanu oglądalności. Na początek poszły kopytka, fryzurka, paznokcie a dziś w ramach terapii "odciążowo-myślowo-owulkowej" poddałam się depilacji bikini. A ponieważ potwornie bałam się bólu to od dwóch dni myślałam tylko o tym no i o wstydzie.... Poszło gładko i przyjemnie i bezboleśnie i bezwstydnie. Wiem, że nigdy więcej golenia! Teraz muszę zabrać się za brzuszki.

no i super czasem trzeba zrobić coś dla siebie

inessa lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    polarmiś wrote:

wow! super pomysl! jakies masazwe? przyznam sie ze myslalam o brazyijskiej depilacji, tylko nie jestem pewna czy to jest to samo co bikini ? To moze dorzucisz cos do watku cellulitowego? jakies rady? :)

Od jutra wypowiadam wojne syfom i cellulitowi!!! (pewnie juz kiedys wypowiadalam nawet na tym forum) zaczynam cwiczyc, odstawiam cukier i biala make, od jutra przez nastepne dwa miesiace.
    A tera ide zjesc ostatnie ciastko :P

bursztynku dajesz motywację :D

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bursztyn ja to rozumiem, też zaczynam zawsze jakieś postanowienia od sponiewierania. Tez muszę znowu rzucić te cholerne słodkości bo już mi z waga zaczyna się zwiększać a nie o to mi chodziło w procesie odchudzania.
    Jutro w ramach odciągania myśli od ovu idę na depilację pach i korekcję brwi. Więcej do wyrwania już nic nie mam. To może wyciągnę męża do kina a pojutrze na długi spacer a popojutrze coś wymyślimy. Młody w Londynie to mamy czas do niedzieli.

oj, pachy ! tutaj nie wiem czy wytrzymalabym, jakos wydaja mi sie bardziej wrazliwe niz inne miejsca. Opowiedz jak bylo. No inie napisalas gdzie ten masaz twarzy robisz? w domu czy u kosmetyczki :)

inessa, anna maria, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ups, wlasnie napisalas :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    masuję się u kosmetyczko-masażystki. Masaż twarzy jest jedynym masażem (oprócz stóp) który mi sprawia przyjemność i relaksuje, inne mnie po prostu bolą i niechętnie się poddaję tym zabiegom. Ale na odstresowanie, powoli odhaczam katalog usług w salonie piękności. Zaczęłabym jeździć na rowerze - bo uwielbiam - ale nie mam roweru i nie ma sensu już go kupować. Biegać nie lubię bo mam wielkie cycki i stwarza to pewien dyskomfort... Muszę zmusić się do chodzenia z kijkami!

ja zaliczammasaz twarzytez u kosmet.kiedy jestem w PL, fantastyczna sprawa.
    Ile ja bym dala za wielkie cycki :) no coz....zazdroszcze.

Od jutra wprowadzam tez facefitness (i o tym tez pewnie juz mowilam, tylko ze nic z tych obietnic nie wyszlo...)

inessa, anna maria, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Napisałam. Pani powiedziała, że jeśli przy bikini tak gładko poszło, to pachy nie będą mnie w ogóle boleć. Jutro napiszę jak było.

efekt pewnie utrzymuje sie dluzej niz po goleniu

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe pomysły mi twarz od czasu do czasu "robi" mi kuzunka kosmetyczka teraz przed weselem to chociaż chciałąbym żeby mi zrobili pazurki, może twarz chciałabym skorzystać z raz z solarium bo u nas słońca to jak na lekasrtwo nie zdąże sie choć troszke zabrązowić. A spaceró to mam ąz nadto bo moja praca polega na chodzeniu :)
    Bursztynku zamiast cioasteczek upiec sobie je z płatków owsianych są bardzo smaczne i zarazem pożywne a cukier no zamiast jego to miód.
    olenie bikini no cóż nie przepadam ale sama to jakos robie ale mam tam tak wrażliwą skóre,że po kazdym ogoleniu wychodzą mi małebąbelki i do tego bolą przez pare godzin, już różne kremy, zele itp. i nic nie pomaga najlepiej to nie robiłabym tego ale jakos dziwnie bym się czuła... :P

Bursztyn, polarmiś, samira, caffe, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ