35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Boże a ja mam dzisiaj taki chujowy dzień
Nie będę się usprawiedliwiac, jest do doopy i tyle. Odezwę się jak przeżyjeMega, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam się
Simba no ty nie przesadzaj. No gdzież o 6 wstawać? Środek nocy to przecieżdalej bym spala ale telefony od rana dokuczają. Oj kiedy ja odespie te nie przespane noce...
Sabinko nie smutaj od rana! Wirusów miałaś szukać a nie smutki hodujesz!
Miłego dnia babyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:28
Aasiula, Simba, Mega, mysza1975, inessa, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
nie wstanę! tak będę leżeć!
czy ktoś może iść za mnie do pracy?
Dzien dobry, ale zimno! Dobrze ze nie muszę nigdzie wychodzićParka, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Boże a ja mam dzisiaj taki chujowy dzień
Nie będę się usprawiedliwiac, jest do doopy i tyle. Odezwę się jak przeżyjeParka, Aasiula, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dzien doberek
Spakowana , odprawiona , zaraz sie ide wykapac i o 12 na lotniskoParka, Aasiula, kkisia, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzień dobry, u mnie nawet słoneczko za oknem, ale zimno (chyba).
Praca na mnie czeka, idę do ludziów, choć najchetniej to bym przelezala z ksiazeczka caly dzień.
Kupilam Zdradę Coelho. Czytala ktoras?mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Jakiś dobry serial bym poogladala. Jakies propozycje?
Forum mi nie starczy, a lubisz kryminały, obyczajowe?
Dla mnie absolutnym hitem obecnie jest Downton Abbey...
Petarda...
A jak napiszesz jakie klimaty lubisz to rozszerze listę, choć szczerze mówiąc, to czasem dobrze spróbować czegoś nowegomysza1975, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
rzuć hasło bomb! to szybko Cię odprawią
kkisia wrote:Reni odprawilam sie w domku online
Kurka tylko jakos przerazam mnie lotnisko we Franfurcie a tam mam przesiadke i mam na to az 40 minutkkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle dzień dobry
Wczoraj poszlak spać o 22 spalam oczywiście z przerwami, słuchając charczenia mojego dziecka, obudzilam się o 7 a małż powiedział, ze odwiezie młoda do przedszkola...
Dzień nagle rozbłysł, jestem wyspana, wczoraj po 6 praniach mogłam juz wejść do łazienki, inaczej niż na Małysza, naprawilam umywalke, i szafkę w pokoiku..
Przyjaciółka wpadła i mi włosy zafarbowala, zaoszczedzilam mnóstwo kasy i czasu:-)
Małż wczoraj pojechał sam na rehabilitację, to miałam czas jeszcze na poprzyszywanie guzików w rzeczach młodej, wczesniej ch.. Ale do przedszkola jakoś musi wyglądać...
No i słońca świeci.
Czuje, ze odwalilam kawał dobrej roboty i powiem wam, ze jak się wyspie, nie ten człowiek..
Mega, kapturnica, ania.g, mysza1975, macduska, Aasiula, inessa, Parka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:U mnie też wielkimi krokami nadchodzi
Niby wiedziałam ze bedzie a i tak to zawsze cholerne rozczarowanieAasiula lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:rzuć hasło bomb! to szybko Cię odprawią
Elfik, kkisia, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość