35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No chyba ,ze zadziala magia urodzinowa..Ok wtedy odszczekam na kolanach..Kurde ale fajnie byloby dostac na 35te urodziny prezent w postaci brzunia
mmmmmm marzenia
kapturnica, kkisia, mysza1975, Aasiula, malgos741, Parka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:witam
musiałam małemu reggae puścic bo od rana marudny a przy tym sie uspokaja
no i chcąc nie chcąc tez musze słuchać
To bardzo dziwne, bo ja ostatnio tez mam napada na reggae - chlopaki sie domagaja.Bursztyn, kkisia, EwaT, mysza1975, mandragora, Aasiula, Parka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kurde ja mam urodziny w lutym... Ale przyjmę prezent .... kurde jakie jest najbliżej święto? Na Zaduszki jakoś tak głupio, Andrzejki, Boże Narodzenie daleko... Fak!
Co mi tam !!!...Moze sie umarli nie obraza jakby wypaliloMega, mysza1975, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A mnie sie dzisiaj moja ukochana babcia snila, chciała mi dac stówkę
to taka propo zmarłych i Zaduszek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:05
mysza1975, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No chyba ,ze zadziala magia urodzinowa..Ok wtedy odszczekam na kolanach..Kurde ale fajnie byloby dostac na 35te urodziny prezent w postaci brzunia
mmmmmm marzenia
Kurcze , uwazaj, życzenia się spełniają, ja tam obecnie jakiś brzunio mam, ale czy to jest prezent?...
Wszykiego najlepszego życzy pco i nadmiar prolaktyny, hehe...
I nie martw się, nigdy cię nie opuscimy i zawsze bedziemy z tobą...
No po prostu " you will never walk alone"...kapturnica, Mega, mysza1975, macduska, mandragora, Aasiula, malgos741, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Wzięłaś?
Ide ciasto zarobic na oponki drozdzowe,.,A zeby nie bylo ,ze neizdrowe to ribie je z pol na pol pszennej i pelnoziarnistej.
No i najwazniejsze..pieczone a nie smazone takze chudszeMega, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Wzięłaś?
to coś znaczy ze nie wzięłam???
mysza1975, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Uwielbiam serial kryminalne - Kości, Kryminalne zagadki...
Calą ciąże, a jak juz byłam zwolnieniu to po kilka godzin ogladalam law and order i kryminalne...
Mój małż się wkurzal i mówił, ze jestem nieszesliwa, jak dziennie nie zobacze pięciu truposzow, a im gorzej zamordowanych, tym lepiej...
Hm, a ja się dziwie, ze me dziecię blade i z niedowagą...
To tak na gorąco to Vera i Fall....mysza1975, macduska, Mega, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Probowalam Was nadrobic ale to niemozliwe, zajeloby mi to tyle czasu ze znowu bylabym do tylu (doszlam tylko do wczorajszego posta Bozi, i wstyd mi bo powinnam byla Wam o tym napisac przedwczoraj tylko naprawde nie mialam za cholere nawet minuty, taki zapierdol). Ostatnio ciagle jestem w tyle, ze wszystkim, z zachodzeniem w ciaze tez...I boje sie ze chlopa wywioza w delegacje i kolejne cykle beda w plecy.
No ale dobra, nie marudze juz.
Pogodnego dnia Dziewuszkikapturnica, ania.g, mysza1975, Mega, macduska, mandragora, Aasiula, Simba, inessa, gosia7122, iwcia77, Parka, Sabina lubią tę wiadomość