35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Forum mi nie starczy, a lubisz kryminały, obyczajowe?
Dla mnie absolutnym hitem obecnie jest Downton Abbey...
Petarda...
A jak napiszesz jakie klimaty lubisz to rozszerze listę, choć szczerze mówiąc, to czasem dobrze spróbować czegoś nowego
Dla mnie też, ale 5 sezonu nigdzie nie mogę znaleźć. -
A w ogóle to dzień dobry.
Słonko świecie, więc trochę przyjemniej, ale zimno. O 8.00 wystawiłam rękę spod kołderki i stwierdziłam, że za zimno na wstawanie. Odwróciłam się na drugi bok, choć grzecznie staram się sypiać na lewym i dospałam do 10.00.
Oj niedługo skończą się te słodkie czasy lenistwa.
kapturnica, Mega, mandragora, Simba, ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Anie g. Ty już gotowa ze wszystkim, torba spakowana?
Mój bierze jutro i pojutrze urlop, więc mam nadzieję, że ostatecznie ogarniemy ten bajzel i będę mogła spakować torbę, uprać dziecięce ubranka i ułożyć na półeczkach. Może wtedy stres trochę odpuści.kapturnica, Mega, macduska, mandragora, Aasiula, malgos741, ania.g, iwcia77, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dla mnie też, ale 5 sezonu nigdzie nie mogę znaleźć.
A kochana, bo premiera pierwszego odcinka 5 sezonu była w niedziele:-) to tez mi pooprawia humor
Jeszcze nie sciagnelam, bo rzucilabym wszystko, a postanowilam potraktować się jak psa, muszę jedna rzecz zrobić, jak mi się uda, to w nagrodę odcineczek
Mniam:-)
Edit, właśnie sciagnelam, ale nie obejrzę!Mega, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A kochana, bo premiera pierwszego odcinka 5 sezonu była w niedziele:-) to tez mi pooprawia humor
Jeszcze nie sciagnelam, bo rzucilabym wszystko, a postanowilam potraktować się jak psa, muszę jedna rzecz zrobić, jak mi się uda, to w nagrodę odcineczek
Mniam:-)
Edit, właśnie sciagnelam, ale nie obejrzę!mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Cudnie, sama z sobą piszę. Szkoda tylko, że nie mogę lajkować własnych postów.
EwaT, Mega, mysza1975, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Swoj chlop.
To bardzo dziwne, bo ja ostatnio tez mam napada na reggae - chlopaki sie domagaja.najpierw kopie a później cisza jak makiem zasial
trzeba niebawem zacząć bajki dla brzucha czytać
mysza1975, inessa, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny