35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:No wlasnie - korzystaj
Simba, Ty korzystaj podwójnie! Zleci ani się obejrzysz. Ja mam wrażenie, że dopiero co robiłam test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 12:34
Mega, malgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś robiła badanie różności alba laparo na NFZ? Jak to dokładnie wyglada i czy po laparo faktycznie sa aż takie paskudne blizny?
-
Cześć dziewczynki piszę z roboty, ale dziś się bbędę meczyć. Zatoki mnię dopadły, miałam wczoraj i dziś rano gorączkę do tego i jak tu ćwiczyć z m jak chodzę połamana a to teraz te dni, wkrw.
Nawet nadrobić was nie moge bo łep mnie boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 12:43
Mega, inessa, samira, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia miała
i chyba dr Szczyt musiał się nią zająć
a tak poważnie to trzeba poczekać z odpowiedzią jak się Boźka ogarnie
Mega wrote:Dziewczyny czy któraś robiła badanie różności alba laparo na NFZ? Jak to dokładnie wyglada i czy po laparo faktycznie sa aż takie paskudne blizny?Mega, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej !!!!!!!!
u nas dziś rano było -1 brbrbbrbrrb
ale teraz słoneczko jest
ja uwielbiam kryminałyi ogladać i czytać
a i byłam dzis u fryzjera w koncu trzeba jakos wygladać
dobrego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 12:53
Mega, samira, ania.g, mysza1975, iwcia77, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dziewczyny czy któraś robiła badanie różności alba laparo na NFZ? Jak to dokładnie wyglada i czy po laparo faktycznie sa aż takie paskudne blizny?
ja robiłam HSG i histeroskopię, laparo nieMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam pytanie
kuzynka jest w 1 trymestrze ciaży i ma farbowane włosy na blond a ma juz odrosty ciemne chciałaby pofarbować a nie wie czym moze.Pamietam,ze kiedys pisałyście o dobrych farbach do włosów które można używać podczas ciaży czy mogłybyscie przypomnieć nazwe ???
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:różnosci???? czy drożności, czyli HSG ?
ja robiłam HSG i histeroskopię, laparo nieoczywiście ze droznosci
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO a mam nadzieje,ze czesc z Was pamieta KaRę w tym roku chyba w lutym urodziła i teraz zaczeli starania o drugie dziecko i własnie wyszedł jej pozytywny test ciażowy
Mega, macduska, Reni, mandragora, samira, Aasiula, ania.g, mysza1975, iwcia77, Bursztyn, Pusurek, malgos741, Iwone, KaRa, caffe lubią tę wiadomość
-
no żartujesz!!!??? ale ekstra
ale jak to tak bez kolejki?
inessa wrote:O a mam nadzieje,ze czesc z Was pamieta KaRę w tym roku chyba w lutym urodziła i teraz zaczeli starania o drugie dziecko i własnie wyszedł jej pozytywny test ciażowyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:09
inessa, samira, mysza1975, malgos741, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega, ja robilam hsg w szpitalu w Tczewie, nie wie jak inne, ale tam jak w prywatnej klinice, wszystko kulturalnie, zostawilam im kasę na znaczek, to nawet wyniki mi do domu przysłali, żebym jeździć nie musiała..
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:O a mam nadzieje,ze czesc z Was pamieta KaRę w tym roku chyba w lutym urodziła i teraz zaczeli starania o drugie dziecko i własnie wyszedł jej pozytywny test ciażowy
Nie znam, ale po tym co przeczytałam juz jej nie lubie..
I możecie mnie zbanowac i zwyzywac,
Mam to gdzieś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:25
macduska, iwcia77, kapturnica, Niuta lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Anie g. Ty już gotowa ze wszystkim, torba spakowana?
Mój bierze jutro i pojutrze urlop, więc mam nadzieję, że ostatecznie ogarniemy ten bajzel i będę mogła spakować torbę, uprać dziecięce ubranka i ułożyć na półeczkach. Może wtedy stres trochę odpuści.Aasiula, Mega, inessa, mysza1975, iwcia77, malgos741, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Torba spakowana i jeździ u męża w samochodzie. Poza kosmetykami dla mnie wszystko tam wcisnęłam co było na szpitalnej liście. Łóżeczko złożone i szafa z ubrankami też gotowa. 2 października mam wizytę zapoznawczą z anestezjologiem. Udało mi się wszystko załatwić co planowałam przed porodem. Także jestem gotowa.
Zero stresa Aniu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:24
ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość