35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:No wlasnie - korzystaj

Simba, Ty korzystaj podwójnie! Zleci ani się obejrzysz. Ja mam wrażenie, że dopiero co robiłam test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 12:34
Mega, malgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś robiła badanie różności alba laparo na NFZ? Jak to dokładnie wyglada i czy po laparo faktycznie sa aż takie paskudne blizny?
-
Cześć dziewczynki piszę z roboty, ale dziś się bbędę meczyć. Zatoki mnię dopadły, miałam wczoraj i dziś rano gorączkę do tego i jak tu ćwiczyć z m jak chodzę połamana a to teraz te dni, wkrw.
Nawet nadrobić was nie moge bo łep mnie boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 12:43
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bozia miała
i chyba dr Szczyt musiał się nią zająć
a tak poważnie to trzeba poczekać z odpowiedzią jak się Boźka ogarnie
Mega wrote:Dziewczyny czy któraś robiła badanie różności alba laparo na NFZ? Jak to dokładnie wyglada i czy po laparo faktycznie sa aż takie paskudne blizny?
Mega, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej !!!!!!!!
u nas dziś rano było -1 brbrbbrbrrb
ale teraz słoneczko jest
ja uwielbiam kryminały
i ogladać i czytać 
a i byłam dzis u fryzjera w koncu trzeba jakos wygladać
dobrego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 12:53
Mega, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975, iwcia77, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyróżnosci???? czy drożności, czyli HSG ?Mega wrote:Dziewczyny czy któraś robiła badanie różności alba laparo na NFZ? Jak to dokładnie wyglada i czy po laparo faktycznie sa aż takie paskudne blizny?
ja robiłam HSG i histeroskopię, laparo nie
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam pytanie
kuzynka jest w 1 trymestrze ciaży i ma farbowane włosy na blond a ma juz odrosty ciemne chciałaby pofarbować a nie wie czym moze.Pamietam,ze kiedys pisałyście o dobrych farbach do włosów które można używać podczas ciaży czy mogłybyscie przypomnieć nazwe ???
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mój tablet pisze co innego niż ja bym chciałamacduska wrote:różnosci???? czy drożności, czyli HSG ?
ja robiłam HSG i histeroskopię, laparo nie
oczywiście ze droznosci
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO a mam nadzieje,ze czesc z Was pamieta KaRę w tym roku chyba w lutym urodziła i teraz zaczeli starania o drugie dziecko i własnie wyszedł jej pozytywny test ciażowy
Mega, nick nieaktualny, Reni, mandragora, nick nieaktualny, Aasiula, ania.g, mysza1975, iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741, Iwone, KaRa, caffe lubią tę wiadomość
-
no żartujesz!!!??? ale ekstra
ale jak to tak bez kolejki?
inessa wrote:O a mam nadzieje,ze czesc z Was pamieta KaRę w tym roku chyba w lutym urodziła i teraz zaczeli starania o drugie dziecko i własnie wyszedł jej pozytywny test ciażowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:09
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega, ja robilam hsg w szpitalu w Tczewie, nie wie jak inne, ale tam jak w prywatnej klinice, wszystko kulturalnie, zostawilam im kasę na znaczek, to nawet wyniki mi do domu przysłali, żebym jeździć nie musiała..

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:O a mam nadzieje,ze czesc z Was pamieta KaRę w tym roku chyba w lutym urodziła i teraz zaczeli starania o drugie dziecko i własnie wyszedł jej pozytywny test ciażowy

Nie znam, ale po tym co przeczytałam juz jej nie lubie..
I możecie mnie zbanowac i zwyzywac,
Mam to gdzieś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:25
nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, Niuta lubią tę wiadomość
-
Torba spakowana i jeździ u męża w samochodzie. Poza kosmetykami dla mnie wszystko tam wcisnęłam co było na szpitalnej liście. Łóżeczko złożone i szafa z ubrankami też gotowa. 2 października mam wizytę zapoznawczą z anestezjologiem. Udało mi się wszystko załatwić co planowałam przed porodem. Także jestem gotowa.mysza1975 wrote:Anie g. Ty już gotowa ze wszystkim, torba spakowana?
Mój bierze jutro i pojutrze urlop, więc mam nadzieję, że ostatecznie ogarniemy ten bajzel i będę mogła spakować torbę, uprać dziecięce ubranka i ułożyć na półeczkach. Może wtedy stres trochę odpuści.
Aasiula, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, malgos741, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
I super !!ania.g wrote:Torba spakowana i jeździ u męża w samochodzie. Poza kosmetykami dla mnie wszystko tam wcisnęłam co było na szpitalnej liście. Łóżeczko złożone i szafa z ubrankami też gotowa. 2 października mam wizytę zapoznawczą z anestezjologiem. Udało mi się wszystko załatwić co planowałam przed porodem. Także jestem gotowa.

Zero stresa Aniu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:24
ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość