35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przy laparo oprocz tego ,ze za jednym zamachem usuna te miesniaki to sprawdza cale podwozie ,od srodka rowniez...macduska wrote:tylko się dziwię bo mi zrobili za free w takiej samej sytuacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:02
Mega lubi tę wiadomość

-
Zamienilam slowo z Bozia, wlasnie jechali z Kajtkiem do domu, powiedziala ze sie zamelduje jak chalupe ogarnie
kapturnica, nick nieaktualny, Reni, Aasiula, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, malgos741, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam ja mam ..bezpłatnie
to się nazywa krewkarta
kapturnica wrote:No widzisz heh ..Co szpital to inaczej..A dostalas taka karte z grupy krwi jak prawko???Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:06
Elfik, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No bo w Wawie sie czesto rozwalacie na tych ulicach to juz hurtem wam musza wyrabiac za freeReni wrote:ja mam ja mam ..bezpłatnie
to się nazywa krewkarta
mysza1975, Reni, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
a wcale nie
my jesteśmy zapobiegliwi.. i wiedząc, że kiedyś będziemy rodzić czy mieć rózne zabiegi lub też często wyjeżdzamy poza miasto gdzie często ludzie mają prawo jazdy za worek ziemniaków ..więc chcemy mieć
tak bezpieczniej
kapturnica wrote:No bo w Wawie sie czesto rozwalacie na tych ulicach to juz hurtem wam musza wyrabiac za free
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:24
nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kaptur, takie oponki to troche jak jedzenie salatki w mc Donaldzie.. albo dosadniej, jak pojsc sie poprzytulac do burdelu

W trakcie dzialan opcja sie zmienila..Zrobilam slimaczki z budyniem i rodzynkami
Elfik, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Reni wrote:a wcale nie
my jesteśmy zapobiegliwi.. i wiedząc, że kiedyś będziemy rodzić czy mieć rózne zabiegi lub też często wyjeżdzamy poza miasto gdzie często ludzie mają prawo jazdy za worek ziemniaków ..więc chcemy mieć

Jak zaszlam z mlodym w ciaze to dawniej w te dowody osobiste zielone byla wbita pieczatka z grupa krwi i spokoj..Ale ciule jak je zlikwidowali to juz grupy debile nie mogli ujac w tych plastikowych????I tak trzeba bylo znow robic ehehhh
A ja myslalam ze na wsi to za jajka , smietane i pol swini
nick nieaktualny, Elfik, Reni, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:W trakcie dzialan opcja sie zmienila..Zrobilam slimaczki z budyniem i rodzynkami

a ja dla odmiany rezygnuje z cukru jak paszczak
naczytałam sie-fatalnie działa na jajniki i w ogóle na organizm
pierdole ten cukier. przezyje bez niego
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
że też Wam się chce chcieć..
ja pierogi z kapuchą i grzybami zaczęłam robić w piątek.. ale skończyłam w pon bo już musiałam
no kaplica jak mausz ma drugą zmianę.. muszę wtedy ja gotować.. qrwa powiało dramatemkapturnica wrote:W trakcie dzialan opcja sie zmienila..Zrobilam slimaczki z budyniem i rodzynkami
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
co Ty mówisz? ale to chyba przed wojną??

w 94 jak wyrobiłam dowód to nie było takiego zapisu hmmm...
do krew karty pobierano dwa razy krew ..że co ze się może zmienić?
kapturnica wrote:Jak zaszlam z mlodym w ciaze to dawniej w te dowody osobiste zielone byla wbita pieczatka z grupa krwi i spokoj..Ale ciule jak je zlikwidowali to juz grupy debile nie mogli ujac w tych plastikowych????I tak trzeba bylo znow robic ehehhh
A ja myslalam ze na wsi to za jajka , smietane i pol swini
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a ja dla odmiany rezygnuje z cukru jak paszczak
naczytałam sie-fatalnie działa na jajniki i w ogóle na organizm
pierdole ten cukier. przezyje bez niego
Pewnie ze czlowiek przezyje,,, Tez ograniczam ale kutwa mac nie bede sie znow umartwiac i od czasu do czasu mozna sobie pozwolic... ...\
A na jajniki swietnie dziala metformina..Ale to przy pcos
nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMamy podobne, ale np nie ma wzw b i BCG, jako pierwsze szczepionki, wiec go nie szczepie. Jest za to Hib, pneumokoki i rotawirus jako podstawowe. Obowazkowe nie, bo mozna na nic nie szczepic, ale sa w pakiecie.Iwone wrote:Jeśli Adamek będzie w żłobku to warto rozważyć i zaszczepić. Szczepienia macie podobne ale troszkę w innym czasie.
A w zlobku zakladam, ze bedzie, niestety. Tu to jest przedszkole, od 1 roku do 6 lat.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie można bo to dane osobiste itpkapturnica wrote:Jak zaszlam z mlodym w ciaze to dawniej w te dowody osobiste zielone byla wbita pieczatka z grupa krwi i spokoj..Ale ciule jak je zlikwidowali to juz grupy debile nie mogli ujac w tych plastikowych????I tak trzeba bylo znow robic ehehhh

Mega lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:co Ty mówisz? ale to chyba przed wojną??

w 94 jak wyrobiłam dowód to nie było takiego zapisu hmmm...
do krew karty pobierano dwa razy krew ..że co ze się może zmienić?
przed jaka kurrFFa wojna???Ja rodzilam w 2001roku i mialam pieczatke wbita jak byk!!!Wtedy kazda ciezarna miala jeszcze wbijane do dowodu...