Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, ale to zależy jakie miesniaki masz bo jak w macicy to po co laparo, przecież musieli by ci macice rozwalić zeby sie do nich dostac

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    tylko się dziwię bo mi zrobili za free w takiej samej sytuacji
    No widzisz heh ..Co szpital to inaczej..A dostalas taka karte z grupy krwi jak prawko???

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    tylko się dziwię bo mi zrobili za free w takiej samej sytuacji
    Przy laparo oprocz tego ,ze za jednym zamachem usuna te miesniaki to sprawdza cale podwozie ,od srodka rowniez...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:02

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamienilam slowo z Bozia, wlasnie jechali z Kajtkiem do domu, powiedziala ze sie zamelduje jak chalupe ogarnie :)

kapturnica, nick nieaktualny, Reni, Aasiula, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, malgos741, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No widzisz heh ..Co szpital to inaczej..A dostalas taka karte z grupy krwi jak prawko???
    dostałam wynik ale w formie kartki

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dostałam wynik ale w formie kartki
    AA to ja oprocz kartki mam taka legitymacje z grupa krwi ...Moze dlatego placilam???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ja mam ..bezpłatnie
    to się nazywa krewkarta :-)
    kapturnica wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:06

Elfik, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja mam ja mam ..bezpłatnie
    to się nazywa krewkarta :-)
    No bo w Wawie sie czesto rozwalacie na tych ulicach to juz hurtem wam musza wyrabiac za free =D

mysza1975, Reni, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wcale nie
    my jesteśmy zapobiegliwi.. i wiedząc, że kiedyś będziemy rodzić czy mieć rózne zabiegi lub też często wyjeżdzamy poza miasto gdzie często ludzie mają prawo jazdy za worek ziemniaków ..więc chcemy mieć
    tak bezpieczniej
    :-P
    kapturnica wrote:
    No bo w Wawie sie czesto rozwalacie na tych ulicach to juz hurtem wam musza wyrabiac za free =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:24

nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kaptur, takie oponki to troche jak jedzenie salatki w mc Donaldzie.. albo dosadniej, jak pojsc sie poprzytulac do burdelu ;)

W trakcie dzialan opcja sie zmienila..Zrobilam slimaczki z budyniem i rodzynkami =D

Elfik, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a wcale nie
    my jesteśmy zapobiegliwi.. i wiedząc, że kiedyś będziemy rodzić czy mieć rózne zabiegi lub też często wyjeżdzamy poza miasto gdzie często ludzie mają prawo jazdy za worek ziemniaków ..więc chcemy mieć
    :-P

Jak zaszlam z mlodym w ciaze to dawniej w te dowody osobiste zielone byla wbita pieczatka z grupa krwi i spokoj..Ale ciule jak je zlikwidowali to juz grupy debile nie mogli ujac w tych plastikowych????I tak trzeba bylo znow robic ehehhh

A ja myslalam ze na wsi to za jajka , smietane i pol swini =D

nick nieaktualny, Elfik, Reni, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W trakcie dzialan opcja sie zmienila..Zrobilam slimaczki z budyniem i rodzynkami =D

a ja dla odmiany rezygnuje z cukru jak paszczak
    naczytałam sie-fatalnie działa na jajniki i w ogóle na organizm
    pierdole ten cukier. przezyje bez niego

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    że też Wam się chce chcieć..
    ja pierogi z kapuchą i grzybami zaczęłam robić w piątek.. ale skończyłam w pon bo już musiałam
    no kaplica jak mausz ma drugą zmianę.. muszę wtedy ja gotować.. qrwa powiało dramatem
    kapturnica wrote:

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co Ty mówisz? ale to chyba przed wojną?? ;-)
    w 94 jak wyrobiłam dowód to nie było takiego zapisu hmmm...
    do krew karty pobierano dwa razy krew ..że co ze się może zmienić?
    kapturnica wrote:
    Jak zaszlam z mlodym w ciaze to dawniej w te dowody osobiste zielone byla wbita pieczatka z grupa krwi i spokoj..Ale ciule jak je zlikwidowali to juz grupy debile nie mogli ujac w tych plastikowych????I tak trzeba bylo znow robic ehehhh

A ja myslalam ze na wsi to za jajka , smietane i pol swini =D

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a ja dla odmiany rezygnuje z cukru jak paszczak
    naczytałam sie-fatalnie działa na jajniki i w ogóle na organizm
    pierdole ten cukier. przezyje bez niego

Pewnie ze czlowiek przezyje,,, Tez ograniczam ale kutwa mac nie bede sie znow umartwiac i od czasu do czasu mozna sobie pozwolic... ...\

A na jajniki swietnie dziala metformina..Ale to przy pcos 8)

nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Jeśli Adamek będzie w żłobku to warto rozważyć i zaszczepić. Szczepienia macie podobne ale troszkę w innym czasie.
    Mamy podobne, ale np nie ma wzw b i BCG, jako pierwsze szczepionki, wiec go nie szczepie. Jest za to Hib, pneumokoki i rotawirus jako podstawowe. Obowazkowe nie, bo mozna na nic nie szczepic, ale sa w pakiecie.
    A w zlobku zakladam, ze bedzie, niestety. Tu to jest przedszkole, od 1 roku do 6 lat.

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    =D
    nie można bo to dane osobiste itp

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co Ty mówisz? ale to chyba przed wojną?? ;-)
    w 94 jak wyrobiłam dowód to nie było takiego zapisu hmmm...
    do krew karty pobierano dwa razy krew ..że co ze się może zmienić?

przed jaka kurrFFa wojna???Ja rodzilam w 2001roku i mialam pieczatke wbita jak byk!!!Wtedy kazda ciezarna miala jeszcze wbijane do dowodu...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Tiaaaa a dawniej nie byly osobiste heheheh

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Poza tym grupa krwi to moglaby jednak byc wpisywana..I wszyscy powinni miec obowiazkowo robione..Nie byloby problemow pozniej w razie jakiegos wypadku

mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4598 4599 4600 4601 4602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ