35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:tylko się dziwię bo mi zrobili za free w takiej samej sytuacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:02
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam ja mam ..bezpłatnie
to się nazywa krewkartakapturnica wrote:No widzisz heh ..Co szpital to inaczej..A dostalas taka karte z grupy krwi jak prawko???Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:06
Elfik, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a wcale nie
my jesteśmy zapobiegliwi.. i wiedząc, że kiedyś będziemy rodzić czy mieć rózne zabiegi lub też często wyjeżdzamy poza miasto gdzie często ludzie mają prawo jazdy za worek ziemniaków ..więc chcemy mieć
tak bezpieczniej
kapturnica wrote:No bo w Wawie sie czesto rozwalacie na tych ulicach to juz hurtem wam musza wyrabiac za freeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:24
inessa, Elfik, macduska, samira, mysza1975, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kaptur, takie oponki to troche jak jedzenie salatki w mc Donaldzie.. albo dosadniej, jak pojsc sie poprzytulac do burdelu
W trakcie dzialan opcja sie zmienila..Zrobilam slimaczki z budyniem i rodzynkamiElfik, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a wcale nie
my jesteśmy zapobiegliwi.. i wiedząc, że kiedyś będziemy rodzić czy mieć rózne zabiegi lub też często wyjeżdzamy poza miasto gdzie często ludzie mają prawo jazdy za worek ziemniaków ..więc chcemy mieć
Jak zaszlam z mlodym w ciaze to dawniej w te dowody osobiste zielone byla wbita pieczatka z grupa krwi i spokoj..Ale ciule jak je zlikwidowali to juz grupy debile nie mogli ujac w tych plastikowych????I tak trzeba bylo znow robic ehehhh
A ja myslalam ze na wsi to za jajka , smietane i pol swiniinessa, Elfik, Reni, macduska, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W trakcie dzialan opcja sie zmienila..Zrobilam slimaczki z budyniem i rodzynkami
a ja dla odmiany rezygnuje z cukru jak paszczak
naczytałam sie-fatalnie działa na jajniki i w ogóle na organizm
pierdole ten cukier. przezyje bez niegoinessa, macduska, Pusurek, samira, mysza1975, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
że też Wam się chce chcieć..
ja pierogi z kapuchą i grzybami zaczęłam robić w piątek.. ale skończyłam w pon bo już musiałam
no kaplica jak mausz ma drugą zmianę.. muszę wtedy ja gotować.. qrwa powiało dramatemkapturnica wrote:W trakcie dzialan opcja sie zmienila..Zrobilam slimaczki z budyniem i rodzynkamiinessa, macduska, mysza1975, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
co Ty mówisz? ale to chyba przed wojną??
w 94 jak wyrobiłam dowód to nie było takiego zapisu hmmm...
do krew karty pobierano dwa razy krew ..że co ze się może zmienić?
kapturnica wrote:Jak zaszlam z mlodym w ciaze to dawniej w te dowody osobiste zielone byla wbita pieczatka z grupa krwi i spokoj..Ale ciule jak je zlikwidowali to juz grupy debile nie mogli ujac w tych plastikowych????I tak trzeba bylo znow robic ehehhh
A ja myslalam ze na wsi to za jajka , smietane i pol swiniMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a ja dla odmiany rezygnuje z cukru jak paszczak
naczytałam sie-fatalnie działa na jajniki i w ogóle na organizm
pierdole ten cukier. przezyje bez niego
Pewnie ze czlowiek przezyje,,, Tez ograniczam ale kutwa mac nie bede sie znow umartwiac i od czasu do czasu mozna sobie pozwolic... ...\
A na jajniki swietnie dziala metformina..Ale to przy pcosmacduska, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Jeśli Adamek będzie w żłobku to warto rozważyć i zaszczepić. Szczepienia macie podobne ale troszkę w innym czasie.
A w zlobku zakladam, ze bedzie, niestety. Tu to jest przedszkole, od 1 roku do 6 lat.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jak zaszlam z mlodym w ciaze to dawniej w te dowody osobiste zielone byla wbita pieczatka z grupa krwi i spokoj..Ale ciule jak je zlikwidowali to juz grupy debile nie mogli ujac w tych plastikowych????I tak trzeba bylo znow robic ehehhh
Mega lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:co Ty mówisz? ale to chyba przed wojną??
w 94 jak wyrobiłam dowód to nie było takiego zapisu hmmm...
do krew karty pobierano dwa razy krew ..że co ze się może zmienić?
przed jaka kurrFFa wojna???Ja rodzilam w 2001roku i mialam pieczatke wbita jak byk!!!Wtedy kazda ciezarna miala jeszcze wbijane do dowodu...