35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFotki nie bedzie napewno dzisiaj bo jeszcze farba musi przyjsc
a po drugie to nie ma co ogladac
za duzej zmiany nie mam już od dłuższego czasu nosze podobną fryzure
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:29
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale co jest lepsze???
hsg bada czy masz drożne przewody nic więcej
a jak się okażą zapchane to wtedy masz laparo
Mega wrote:Pytam bo mam isc po skierowanie do gina i chce wiedzieć który jest lepszy, zeby o ten lepszy walczyć.macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Torba spakowana i jeździ u męża w samochodzie. Poza kosmetykami dla mnie wszystko tam wcisnęłam co było na szpitalnej liście. Łóżeczko złożone i szafa z ubrankami też gotowa. 2 października mam wizytę zapoznawczą z anestezjologiem. Udało mi się wszystko załatwić co planowałam przed porodem. Także jestem gotowa.
Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale co jest lepsze???
hsg bada czy masz drożne przewody nic więcej
a jak się okażą zapchane to wtedy masz laparoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:35
-
no tylko jest maly problem logistyczny..Mega jest z Katowic...wiec chyba do Tczewa ma nie po drodze
witam
a ja wlasnie wybieram szkoly rodzenia...hm ...w szpiatlu? w przychodni? hm hmElfik wrote:Mega, ja robilam hsg w szpitalu w Tczewie, nie wie jak inne, ale tam jak w prywatnej klinice, wszystko kulturalnie, zostawilam im kasę na znaczek, to nawet wyniki mi do domu przysłali, żebym jeździć nie musiała..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:37
Mega, samira, inessa, macduska, kapturnica, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no tylko jest maly problem logistyczny..Mega jest z Katowic...wiec chyba do Tczewa ma nie po drodze
witam
a ja wlasnie wybieram szkoly rodzenia...hm ...w szpiatlu? w przychodni? hm hmsamira, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja mialam na nfz czyli za prawie free bo musialam w dzien przyjecia zaplacic za grupe krwi..A wygladalo to tak..Zordynatorkiem sie umowilam na konkretny dzionek na wizycie prywatnej..Rancem na czczo przyszlam porobili wszystkie badania, spotkanie z anestezjologiem , hamski plyn do wypicia plus tabletki dodatkowe na sranie..Wodna zupka na obiadek...I pozniej juz nic do wieczora poznego tylko woda..Po polnocy juz nawet wody nie mozna..Rano dostalam glupiego jasia tabsa..Wzieli mnie na lozkuna sale operacyjna zwiazali za rece i nogi Dostalam maske i zobaczylam jesio tylko machanie mojego ordynatorka bo to onmnie operowal..Po obudzeniu czyli jakies poltorej godziny pozniej nic mnie nie bolalo..Mam 3blizenki ale sa naprawde malusie..I ladnie sie zagoily..Jedyny mankament lapatro u mnie to okropny bolramionpo gazie ktory wciskaja do brzucha..Zaczelo bolec na drugi dzien po laparo jak szlam dodomu..Bolalo w sumie 3dni..Brzuch nie bolal wogole..Lekkie plamienie..Ufff To tyleMega wrote:Dziewczyny czy któraś robiła badanie różności alba laparo na NFZ? Jak to dokładnie wyglada i czy po laparo faktycznie sa aż takie paskudne blizny?
iwcia77, Mega, samira, Aasiula, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja mialam na nfz czyli za prawie free bo musialam w dzien przyjecia zaplacic za grupe krwi..A wygladalo to tak..Zordynatorkiem sie umowilam na konkretny dzionek na wizycie prywatnej..Rancem na czczo przyszlam porobili wszystkie badania, spotkanie z anestezjologiem , hamski plyn do wypicia plus tabletki dodatkowe na sranie..Wodna zupka na obiadek...I pozniej juz nic do wieczora poznego tylko woda..Po polnocy juz nawet wody nie mozna..Rano dostalam glupiego jasia tabsa..Wzieli mnie na lozkuna sale operacyjna zwiazali za rece i nogi Dostalam maske i zobaczylam jesio tylko machanie mojego ordynatorka bo to onmnie operowal..Po obudzeniu czyli jakies poltorej godziny pozniej nic mnie nie bolalo..Mam 3blizenki ale sa naprawde malusie..I ladnie sie zagoily..Jedyny mankament lapatro u mnie to okropny bolramionpo gazie ktory wciskaja do brzucha..Zaczelo bolec na drugi dzien po laparo jak szlam dodomu..Bolalo w sumie 3dni..Brzuch nie bolal wogole..Lekkie plamienie..Ufff To tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:42
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Hehe, dokładnie zaznaczylam, KT szpital, zeby potem nie było, ze mega wyszła z zacisnietymi zębami i przyjedzie mi wp... spuścić, bo nie mam pewności czy wszędzie taki Wersal
A o nich mogę szczerze powiedzieć, ze w porządku:-)Mega, iwcia77, macduska, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Hehe, dokładnie zaznaczylam, KT szpital, zeby potem nie było, ze mega wyszła z zacisnietymi zębami i przyjedzie mi wp... spuścić, bo nie mam pewności czy wszędzie taki Wersal
A o nich mogę szczerze powiedzieć, ze w porządku:-)iwcia77, macduska, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega gdybym miala znow do wyboru laparo albo tylko hsg wybralabym laparo..Bo jednak podczas laparo usuna zrosty jesli sa , ktore podczas hsg nie wyjda jesli znajduja sie w brzuchu a nie w macicy czy jajowodach..A tez moga takie zrosty miec duzy wpl niekorzystny niestety,,,No i sprawdza wszystko doglebnie lacznie z histereskopia...Jak masz szanse na laparo to podejdz do niej... W sumie laparo wyszla mnie 150zl \
2wizyty u ordynatorka i 50za grupe , ktora juz mam na zawsze waznaMega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mega gdybym miala znow do wyboru laparo albo tylko hsg wybralabym laparo..Bo jednak podczas laparo usuna zrosty jesli sa , ktore podczas hsg nie wyjda jesli znajduja sie w brzuchu a nie w macicy czy jajowodach..A tez moga takie zrosty miec duzy wpl niekorzystny niestety,,,No i sprawdza wszystko doglebnie lacznie z histereskopia...Jak masz szanse na laparo to podejdz do niej... W sumie laparo wyszla mnie 150zl \
2wizyty u ordynatorka i 50za grupe , ktora juz mam na zawsze waznakapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny