35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:
A ja myslalam ze na wsi to za jajka , smietane i pol swiniinessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Zamienilam slowo z Bozia, wlasnie jechali z Kajtkiem do domu, powiedziala ze sie zamelduje jak chalupe ogarnie
mysza1975, Bursztyn, Mega, iwcia77, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:przed jaka kurrFFa wojna???Ja rodzilam w 2001roku i mialam pieczatke wbita jak byk!!!Wtedy kazda ciezarna miala jeszcze wbijane do dowodu...
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Poza tym grupa krwi to moglaby jednak byc wpisywana..I wszyscy powinni miec obowiazkowo robione..Nie byloby problemow pozniej w razie jakiegos wypadku
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtoras wspomniala dr Szyta. Proponuje zrobic forumowy wypad do doktorka z podzialem na grupy: 1. cycki, 2. brzuchy, 3.blizny po laparoskopii, 4. inne. Przed zabiegami nawalamy sie zbiorowo dla kurazu. I jeszcze moze nam znizke dadza?
kapturnica, mysza1975, macduska, Mega, Reni, iwcia77, ania.g, malgos741, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ile za zabieg?
bo luxmed chyba sobie ładnie liczyReni lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie nie nie. Ja od 2000 mialam juz plastikowy dowodzik i tam sie za cholere nic nie dalo wbic.
Zaszlam w ciaze sierpien koncowka 2000r i koncem roku mialam robione badanie na grupe krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:40
-
macduska wrote:Mega, ale to zależy jakie miesniaki masz bo jak w macicy to po co laparo, przecież musieli by ci macice rozwalić zeby sie do nich dostac
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:jej, moze o tych szczepienaiach, jak dojdziecie do wspolnych wnioskow, to tez w jakims madrym watku zapiszcie.. bo mnie to przerasta, co rusz widze jakies info o trujacych szczepionkach od antyszczepionkowcow, zaraz po tym o chorobach od sekcji szczepiacej, strasznie to konfudujace..
Bo gadasz glupoty.
Najlepiej nie czytac, a szczepic trzeba i juz.Mega, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie nie nie. Ja od 2000 mialam juz plastikowy dowodzik i tam sie za cholere nic nie dalo wbic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:46
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Przyznam szczerze, ze przezywam to samo. Z corka tak nie mialam, a teraz wkrecam sobie w glowe bzdety, az mi samej wstyd. I komentarz chlopa: Znowu sie naczytalas? Co brzmi prawie jak: Znowu sie nacpalas?
Bo gadasz glupoty.
Najlepiej nie czytac, a szczepic trzeba i juz.inessa, Mega, Pusurek, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jej, moze o tych szczepienaiach, jak dojdziecie do wspolnych wnioskow, to tez w jakims madrym watku zapiszcie.. bo mnie to przerasta, co rusz widze jakies info o trujacych szczepionkach od antyszczepionkowcow, zaraz po tym o chorobach od sekcji szczepiacej, strasznie to konfudujace..
moje dziecko, po rozmowie męża z pediatra dostanie szczepionke nie z pełnych wirusów tylko taka dla dzieci słabszych, podobno bezpieczniejsza..., z wielka łaska lekarz powiedziała ze nie bedziemy musieli za nia płacic, jezeli chodzi o poprzednią kojarzoną na recepcie ktora miałam wykupic mąz powiedział lekarce że Tomkowi tego swinstwa napewno nie kupi i bylismy juz zdecydowani na te darmowe z sanepidu..Mega, mysza1975, iwcia77, samira, gosia7122, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
też mi to przez myśl przemknęło,u facetów na fiutku , podejrzewam że jak jest potrzeba przetoczenia to delikwentowi już wszystko jedno gdzie mu zagklądają
inessa, kapturnica, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość