X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

A ja myslalam ze na wsi to za jajka , smietane i pol swini =D
    nie wiem jak w waszych okolicach ale na mojej wsi prawko się robi w mieście powiatowym i egzamin też się tam zdaje, za pieniądze jak najbardziej

inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zamienilam slowo z Bozia, wlasnie jechali z Kajtkiem do domu, powiedziala ze sie zamelduje jak chalupe ogarnie :)
    Chalupa nie ogarnieta? To co robil chlop przez tyle dni? Powinno wszystko byc na blysk, bo przeciez ile dni pic mozna. ;)

mysza1975, Bursztyn, Mega, iwcia77, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie wiem jak w waszych okolicach ale na mojej wsi prawko się robi w mieście powiatowym i egzamin też się tam zdaje, za pieniądze jak najbardziej
    No wg Reni za worek ziemniorow =D

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    przed jaka kurrFFa wojna???Ja rodzilam w 2001roku i mialam pieczatke wbita jak byk!!!Wtedy kazda ciezarna miala jeszcze wbijane do dowodu...
    potFierdzam ja też miałam wbite

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    przed jaka kurrFFa wojna???Ja rodzilam w 2001roku i mialam pieczatke wbita jak byk!!!Wtedy kazda ciezarna miala jeszcze wbijane do dowodu...
    Nie nie nie. Ja od 2000 mialam juz plastikowy dowodzik i tam sie za cholere nic nie dalo wbic. ;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    potFierdzam ja też miałam wbite
    No chociaz jedna dawno rodzaca mnie poparla uff 8)

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Poza tym grupa krwi to moglaby jednak byc wpisywana..I wszyscy powinni miec obowiazkowo robione..Nie byloby problemow pozniej w razie jakiegos wypadku
    zgadza sie, najlepiej jakby tatuaz robili w jakimś niewidocznym miejscu

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoras wspomniala dr Szyta. Proponuje zrobic forumowy wypad do doktorka z podzialem na grupy: 1. cycki, 2. brzuchy, 3.blizny po laparoskopii, 4. inne. Przed zabiegami nawalamy sie zbiorowo dla kurazu. I jeszcze moze nam znizke dadza? ;)

kapturnica, mysza1975, macduska, Mega, Reni, iwcia77, ania.g, malgos741, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    zgadza sie, najlepiej jakby tatuaz robili w jakimś niewidocznym miejscu
    Na warach na przyklad =D
    Tych dolnych 01icon_lol2.gif

macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ile za zabieg?
    bo luxmed chyba sobie ładnie liczy
    dostane skierowanie na NFZ bo ta przychodnia tez ma umowę podpisana z NFZ :D

Reni lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie nie nie. Ja od 2000 mialam juz plastikowy dowodzik i tam sie za cholere nic nie dalo wbic. ;)
    eyy normalnie znajde swoj stary ciety dowod i dodam wam focie =D
    Zaszlam w ciaze sierpien koncowka 2000r i koncem roku mialam robione badanie na grupe krwi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:40

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega, ale to zależy jakie miesniaki masz bo jak w macicy to po co laparo, przecież musieli by ci macice rozwalić zeby sie do nich dostac
    nooo podobno w środku nie wiem nie strasz

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jej, moze o tych szczepienaiach, jak dojdziecie do wspolnych wnioskow, to tez w jakims madrym watku zapiszcie.. bo mnie to przerasta, co rusz widze jakies info o trujacych szczepionkach od antyszczepionkowcow, zaraz po tym o chorobach od sekcji szczepiacej, strasznie to konfudujace..
    Przyznam szczerze, ze przezywam to samo. Z corka tak nie mialam, a teraz wkrecam sobie w glowe bzdety, az mi samej wstyd. I komentarz chlopa: Znowu sie naczytalas? Co brzmi prawie jak: Znowu sie nacpalas? ;) Bo gadasz glupoty.
    Najlepiej nie czytac, a szczepic trzeba i juz.

Mega, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tym bardziej pamietam bo w 2000 w sierpniu bralam slub ,ktory wiazal sie ze zmiana nazwiska..I mialam wymieniany dowod we wrzesniu 2000roku..wtedy byly jeszcze zielone dowody

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:46

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam wbitą grupe krwi w starym dowodzie :D :D :D

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie można bo to dane osobiste itp
    a imię nazwisko adres pesel to nie osobiste? :P

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Przyznam szczerze, ze przezywam to samo. Z corka tak nie mialam, a teraz wkrecam sobie w glowe bzdety, az mi samej wstyd. I komentarz chlopa: Znowu sie naczytalas? Co brzmi prawie jak: Znowu sie nacpalas? ;) Bo gadasz glupoty.
    Najlepiej nie czytac, a szczepic trzeba i juz.
    Tez ta kmysle,ze powinno sie szczepic..Niestety coraz wiecej nie szczepi i znow wracaja stare choroby....

inessa, Mega, Pusurek, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jej, moze o tych szczepienaiach, jak dojdziecie do wspolnych wnioskow, to tez w jakims madrym watku zapiszcie.. bo mnie to przerasta, co rusz widze jakies info o trujacych szczepionkach od antyszczepionkowcow, zaraz po tym o chorobach od sekcji szczepiacej, strasznie to konfudujace..

moje dziecko, po rozmowie męża z pediatra dostanie szczepionke nie z pełnych wirusów tylko taka dla dzieci słabszych, podobno bezpieczniejsza..., z wielka łaska lekarz powiedziała ze nie bedziemy musieli za nia płacic, jezeli chodzi o poprzednią kojarzoną na recepcie ktora miałam wykupic mąz powiedział lekarce że Tomkowi tego swinstwa napewno nie kupi i bylismy juz zdecydowani na te darmowe z sanepidu..

Mega, mysza1975, iwcia77, samira, gosia7122, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a imię nazwisko adres pesel to nie osobiste? :P
    AAA wiecie jak sprawdzic ile w Pl jest ludzi o takim samym nazwisku i imieniu jak wasze??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:50

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Na warach na przyklad =D
    Tych dolnych 01icon_lol2.gif

też mi to przez myśl przemknęło,;-) u facetów na fiutku , podejrzewam że jak jest potrzeba przetoczenia to delikwentowi już wszystko jedno gdzie mu zagklądają

inessa, kapturnica, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4599 4600 4601 4602 4603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ