35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też na razie nie szczepię
ale z tego co słyszałam od koleżanek to też same kupowały szczepionki
Pusurek wrote:Znaczy martwa dostal. A ktora to niby, ze swinstwo? I dlaczego kupujecie szczepionki sami?Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
https://www.facebook.com/video.php?v=339277059583794&set=o.275308345857571&type=2&theater
w gdansku parkujemy tak
Reni wrote:może teraz ale kiedyś dużo ludzi kupowało
albo banda gamoni (nawet ze Stolicy) nie mogła sobie poradzić ze zdaniem w większym mieście to wyjeżdzała do mniejszego i tam robiła
mało tego jeszcze zanim wprowadzili kamery na egzaminach i testy online to pamiętam jak były oferty weekend z prawem jazdy czy wczasy z prawem jazdy.. wyjeżdzało się z noclegami i tam się zdawało..
nie obrażam nikogo ale miałam kolezankę, która robiła prawko w miasteczku gdzie mieli jedno rondo.. i jak przyjeżdzała do Stolicy do pracy to zostawiała auto na obrzeżach i przesiadała się w autobus, bo bała się jeździć..
tu się nie ma co oburzać, obrażać ale ręce opadają jak się patrzy na niektóre niemoty za kierownicą..
u mnie na osiedlu widzę jak orły parkują.. łamie się malutkim autem na kilkanaście razy..i staje kołami na linii ..Reni, Pusurek lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:mnie to nie wiem ile ale jedna znana nawet.
iwcia77, Mega, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dlatego też napisałam, że i z WWy
chociaż teraz już nie wiadomo kto jest skąd
ale prawda jest taka, że wielu osobom powinno się prawko odebrać..
aa przepisy to nie wszystko
wystarczy popatrzeć co się dzieje jak trochę deszczu spadnie .. czai się to, żeby włączyć się do ruchu jak pies do jeża dojeżdzasz do przyczajonego, który nagle przed Ciebie wjeżdza
zgroza
A co do jazdy w deszczu..No niestety ułomnosc wychodzi przez to ,ze nie ucza takichmanewrow.,,Ja specjalnie kupowalam sobie godziny jazdy na mokrym i sliskim torze...Nie chcecie wiedziec co wyrabialam w pierwszych chwilach autemmacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:z tylu dowodu na dole w srodkowym rzedzie na samym koncu jest cyferka..i jaka macie tyle jesty ludziow o takim samym nazwisku i imieniu..Mnie jest cale 6 do czasu wyrobienia. a teraz to juz nie wiem moze wiecej moze mniej
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:pewnie, że trzeba niby pisza o negatywnych skutkach szczepionek, a gdzie negatywne skutki polio, szkarlatyny, rózyczki, świnki, ospy prawdziwej i innych świństw?
Ze co że nie ma albo rzadko wystepują? no to właśnie dzięki szczepionkom -
macduska wrote:ja cie nie strasze, pocieszyć Cię chciałam to była SKRAJNOSC ona miała ogromnego miesniaka a nie mieśniaczki
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No i tak jest wszedzie..A najbardziej widoczne w dni tzw u nas swieto dyszla-czyli rynek wtedy to jest wolna amerykanka=D
A co do jazdy w deszczu..No niestety ułomnosc wychodzi przez to ,ze nie ucza takichmanewrow.,,Ja specjalnie kupowalam sobie godziny jazdy na mokrym i sliskim torze...Nie chcecie wiedziec co wyrabialam w pierwszych chwilach autem -
macduska wrote:nie uczą fakt, ale potępiać w czambuł tych co ostrożnie jeżdżą bo są niezbyt pewni to przesada lekka jest, to juz lepiej ostrożnie a bezpiecznie i
Ja nie ze potepiam ale jak ktos jedzie 40 tam gdzie moze 70....To wtedy mam ochote wyjevac muIwone lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:no to co portkami trzęsiesz?
-
macduska wrote:nie uczą fakt, ale potępiać w czambuł tych co ostrożnie jeżdżą bo są niezbyt pewni to przesada lekka jest, to juz lepiej ostrożnie a bezpiecznie i
nie ma w tym nic ostrożnego, że stoi czai się po czym własnie niebezpiecznie wyskakuje, bo się namyśliło że Ty musisz albo dać po hamulcach albo odbić na pas obok
uczą na kursie bezpiecznego włączania się do ruchu
takie zachowania stwarzają zagrożenie na drodze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:20
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wiem wiem zostałas przyłapana
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ccbc3663f66.jpg
paszczakin wrote:wczoraj wszystkie proby zjedzenia czegokolwiek skonczyly sie tak samo, rekordowo dlugo wytrzymalam 30 minut..iwcia77, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny