X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też na razie nie szczepię ;-) ale z tego co słyszałam od koleżanek to też same kupowały szczepionki
    Pusurek wrote:
    Znaczy martwa dostal. A ktora to niby, ze swinstwo? I dlaczego kupujecie szczepionki sami?

Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/video.php?v=339277059583794&set=o.275308345857571&type=2&theater

w gdansku parkujemy tak ;D
    Reni wrote:
    może teraz ale kiedyś dużo ludzi kupowało
    albo banda gamoni (nawet ze Stolicy) nie mogła sobie poradzić ze zdaniem w większym mieście to wyjeżdzała do mniejszego i tam robiła
    mało tego jeszcze zanim wprowadzili kamery na egzaminach i testy online to pamiętam jak były oferty weekend z prawem jazdy czy wczasy z prawem jazdy.. wyjeżdzało się z noclegami i tam się zdawało..
    nie obrażam nikogo ale miałam kolezankę, która robiła prawko w miasteczku gdzie mieli jedno rondo.. i jak przyjeżdzała do Stolicy do pracy to zostawiała auto na obrzeżach i przesiadała się w autobus, bo bała się jeździć..
    tu się nie ma co oburzać, obrażać ale ręce opadają jak się patrzy na niektóre niemoty za kierownicą..
    u mnie na osiedlu widzę jak orły parkują.. łamie się malutkim autem na kilkanaście razy..i staje kołami na linii ..

Reni, Pusurek lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mnie to nie wiem ile ale jedna znana nawet.
    z tylu dowodu na dole w srodkowym rzedzie na samym koncu jest cyferka..i jaka macie tyle jesty ludziow o takim samym nazwisku i imieniu..Mnie jest cale 6 do czasu wyrobienia. a teraz to juz nie wiem moze wiecej moze mniej 8)

iwcia77, Mega, inessa lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to mi chodziło hahahahaha
    iwcia77 wrote:
    https://www.facebook.com/video.php?v=339277059583794&set=o.275308345857571&type=2&theater

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:59

kapturnica, mysza1975, Pusurek, Mega, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dlatego też napisałam, że i z WWy
    chociaż teraz już nie wiadomo kto jest skąd ;-)
    ale prawda jest taka, że wielu osobom powinno się prawko odebrać..
    aa przepisy to nie wszystko
    wystarczy popatrzeć co się dzieje jak trochę deszczu spadnie .. czai się to, żeby włączyć się do ruchu jak pies do jeża dojeżdzasz do przyczajonego, który nagle przed Ciebie wjeżdza
    zgroza
    No i tak jest wszedzie..A najbardziej widoczne w dni tzw u nas swieto dyszla-czyli rynek wtedy to jest wolna amerykanka=D
    A co do jazdy w deszczu..No niestety ułomnosc wychodzi przez to ,ze nie ucza takichmanewrow.,,Ja specjalnie kupowalam sobie godziny jazdy na mokrym i sliskim torze...Nie chcecie wiedziec co wyrabialam w pierwszych chwilach autem =D

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    z tylu dowodu na dole w srodkowym rzedzie na samym koncu jest cyferka..i jaka macie tyle jesty ludziow o takim samym nazwisku i imieniu..Mnie jest cale 6 do czasu wyrobienia. a teraz to juz nie wiem moze wiecej moze mniej 8)
    u mnie 8 sztuk

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    pewnie, że trzeba niby pisza o negatywnych skutkach szczepionek, a gdzie negatywne skutki polio, szkarlatyny, rózyczki, świnki, ospy prawdziwej i innych świństw?
    Ze co że nie ma albo rzadko wystepują? no to właśnie dzięki szczepionkom
    Dokladnie tak!

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja cie nie strasze, pocieszyć Cię chciałam to była SKRAJNOSC ona miała ogromnego miesniaka a nie mieśniaczki
    ja mam podobno dwa maleńkie o których nie powinnam wiedzieć...

macduska lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ja mam podobno dwa maleńkie o których nie powinnam wiedzieć...
    no to co portkami trzęsiesz?

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

jprdole tyle w temacie =D

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No i tak jest wszedzie..A najbardziej widoczne w dni tzw u nas swieto dyszla-czyli rynek wtedy to jest wolna amerykanka=D
    A co do jazdy w deszczu..No niestety ułomnosc wychodzi przez to ,ze nie ucza takichmanewrow.,,Ja specjalnie kupowalam sobie godziny jazdy na mokrym i sliskim torze...Nie chcecie wiedziec co wyrabialam w pierwszych chwilach autem =D
    nie uczą fakt, ale potępiać w czambuł tych co ostrożnie jeżdżą bo są niezbyt pewni to przesada lekka jest, to juz lepiej ostrożnie a bezpiecznie i

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie uczą fakt, ale potępiać w czambuł tych co ostrożnie jeżdżą bo są niezbyt pewni to przesada lekka jest, to juz lepiej ostrożnie a bezpiecznie i
    ale nie 60 na autostradzie heheheeheh To juz przesadna ostrpznosc mysle =D
    Ja nie ze potepiam ale jak ktos jedzie 40 tam gdzie moze 70....To wtedy mam ochote wyjevac mu 8)

Iwone lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no to co portkami trzęsiesz?
    bo niby małe gowno a kto wie? Moze to one? Przeciez nadal nie jestem w ciąży! No to de troche potrzese portkami... A co! :P

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    słuchaj ostrożnie a jak niemota to jest różnica..
    nie ma w tym nic ostrożnego, że stoi czai się po czym własnie niebezpiecznie wyskakuje, bo się namyśliło że Ty musisz albo dać po hamulcach albo odbić na pas obok
    uczą na kursie bezpiecznego włączania się do ruchu
    takie zachowania stwarzają zagrożenie na drodze..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:20

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    bo niby małe gowno a kto wie? Moze to one? Przeciez nadal nie jestem w ciąży! No to de troche potrzese portkami... A co! :P
    A tam portkami..Ty lepiej cuckami przed chlopem potrzasnij a nie 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A tam portkami..Ty lepiej cuckami przed chlopem potrzasnij a nie 8)
    najpierw musze kranik zakręcić ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    najpierw musze kranik zakręcić ;)
    No aco ciekniesz??Znaczy uszczelka popuscila =D hły hły hły....Zazdraszczam Wam,ze macie szanse kazdego miesiaca..A ja??KuVa moj byl 3razy od poczatku roku..Kosmos...

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem zostałas przyłapana ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ccbc3663f66.jpg
    paszczakin wrote:
    wczoraj wszystkie proby zjedzenia czegokolwiek skonczyly sie tak samo, rekordowo dlugo wytrzymalam 30 minut..

iwcia77, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, patrzajta. Cesarka na spokojnie.
    https://www.facebook.com/video.php?v=170508223091477

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 4601 4602 4603 4604 4605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ