X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    chyba sie kurwa napije czerwonego wina z tej beznadziejnosci
    aco Ci tak beznadziejnie ??

mysza1975, EwaT lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    chyba sie kurwa napije czerwonego wina z tej beznadziejnosci
    ja w piatek idę na impreze i mam zamiar sie opic!

mysza1975, EwaT, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    przyzwyczajaj sie

Chyba nie powinnam, bo za niedługo będzie mi musiało się chcieć.

EwaT, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    aco Ci tak beznadziejnie ??

ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia

mysza1975, Mega, Iwone, MartaDidinio, Pusurek, samira, iwcia77, macduska, Aasiula, Reni, Sabina, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia
    czyli standard :P

Iwone, macduska, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wsio prawda. Ale czy naturalny porod, z przepychaniem sie, czesto bardzo dlugim, przez drogi rodne jest taki super fajny? Poobijana, posiniaczona buzka, brak powietrza pomiedzy skurczami, kiedy glowka juz wyszla, ale reszta jeszcze nie? A swiatlo razi tak samo, sa ci sami w bialych kitlach, halas tez taki sam...

Tylko ,ze przy naturlanym wsyzstko dzieje sie mmimo wszystko powoli..Dziecko ma czas przyzwyczaic sie do sytuacji.A i hormony przy naturalnym wplywaja na organizm dziecka Natomiast przeciskanie sie przez kanal rodny pozwala pozbyc sie plynu z pluc i dziecku duzo latwiej zaczerpnac pierwszy oddech.Na co duzy wpl ma tez adrenalina......No jednak co natura to natura..
    A tu od razu wielkie łapska wydzierajago ze snu ..A cc moze nie ze jest zUo ale jednak jest to ingerencja w nasz organizm a nie fizjologiczny stan...Ale i ta cc jesli jest wskazana z waznychprzyczyn jest lepszym wyjsciem w roznych przypadkach gdy naturals jest nie do konca bezpieczny lubn mozliwy do przewidzenia...

Iwone, mysza1975, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

U mnie podobnie, oprócz tego, że objawy ciążowe w pełni, dziecię jeszcze nie ryczy, koleżanki na miejscu, ale chyba się boją, że się zarażą, bo żadna nie chce się spotkać i na dodatek nie mogę się napić, chyba, że meliski.

kapturnica, Mega, Iwone, EwaT, ania.g, MartaDidinio, inessa, iwcia77, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Znaczynorma pelna geba z Ciebie matka.... 8)

mysza1975, Mega, EwaT, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mały sie robi nieznosny
    koniec spokojnego lezenia ;( najlepiej go nosic po calym mieszkaniu....
    Ewa moze i rece bola ale to dobrze..Oznacza ,ze malutki zaczyna interesowac sie coraz bardziej otoczeniem..A wszystkoco widzi pobudza go do rozwoju...Umnie mlody mial epizod kilku tygodni,ze za przeproszeniem srac z nim chodzilam jak mojego nie bylo....Nie dalo sie go samego w pokoju zostawoic odrazu byl koncert

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:59

mysza1975, Iwone, EwaT, Mega, MartaDidinio, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tylko ,ze przy naturlanym wsyzstko dzieje sie mmimo wszystko powoli..Dziecko ma czas przyzwyczaic sie do sytuacji.A i hormony przy naturalnym wplywaja na organizm dziecka Natomiast przeciskanie sie przez kanal rodny pozwala pozbyc sie plynu z pluc i dziecku duzo latwiej zaczerpnac pierwszy oddech.Na co duzy wpl ma tez adrenalina......No jednak co natura to natura..
    A tu od razu wielkie łapska wydzierajago ze snu ..A cc moze nie ze jest zUo ale jednak jest to ingerencja w nasz organizm a nie fizjologiczny stan...Ale i ta cc jesli jest wskazana z waznychprzyczyn jest lepszym wyjsciem w roznych przypadkach gdy naturals jest nie do konca bezpieczny lubn mozliwy do przewidzenia...
    W przypadku zagrożenia życia dziecka czy matki, wybiera się mniejsze zło, czyli cc.
    Ja jestem za sn, chociaż moje porody do łatwych nie należały i przy ostatnim mało brakowało a miałabym cc, tylko prosiłam lekarza że jeśli się da, to wolałabym urodzić sama (zanikały przepływy)
    Jestem przeciwna cc na życzenie, bez wskazań medycznych

samira, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Chryste! Nie dotrwalam do konca, po 1 min. musialam wylaczyc bo zarzygalabym sobie biurko...
    cos ty taka miętka ?? 8)

mysza1975 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    W przypadku zagrożenia życia dziecka czy matki, wybiera się mniejsze zło, czyli cc.
    Ja jestem za sn, chociaż moje porody do łatwych nie należały i przy ostatnim mało brakowało a miałabym cc, tylko prosiłam lekarza że jeśli się da, to wolałabym urodzić sama (zanikały przepływy)
    Jestem przeciwna cc na życzenie, bez wskazań medycznych
    Iwona dlatego napisalam,ze w przypadkach ze wskazaniem to cc jak najbardziej...

Iwone, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ewa co zrobisz jak będziesz miała chórek płaczących dzieci?

kapturnica, mysza1975, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT napisała:
    mały sie robi nieznosny

Moze takie nosidelko co sie zaklada na plecy albo z przodu????Wtedy rece wolne a żabek bedzie ogladal swiat przytulony do mamuski....No i lzej bedzie bo dziecko w koncu bedzie coraz cieższe a nie lzejsze

Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Ja sie wlasnie tego balam ...Ze jak z jednym nie daje nie raz rade to z dwojka bym pierdolca dostala przy malej roznicy wieku

Iwone lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

pójde do pracy a męża w domu zostawie

Iwone, Mega, mysza1975, kapturnica, iwcia77, macduska, Aasiula, Reni, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Masakra, nie mam na nic siły.
    Ja też. I strasznie mnie to wkurza.

mysza1975 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj w klubie...
    EwaT wrote:

EwaT, Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EwaT napisała:
    mały sie robi nieznosny

Moze takie nosidelko co sie zaklada na plecy albo z przodu????Wtedy rece wolne a żabek bedzie ogladal swiat przytulony do mamuski....No i lzej bedzie bo dziecko w koncu bedzie coraz cieższe a nie lzejsze
    nie sadze że mu sie spodoba...nawet na rekach co chwila muusi pozycje zmieniać...bo mu sie tak podoba...ech

MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hłe hłe
    EwaT wrote:
    pójde do pracy a męża w domu zostawie

iwcia77, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4603 4604 4605 4606 4607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ