Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    chyba sie kurwa napije czerwonego wina z tej beznadziejnosci
    aco Ci tak beznadziejnie ??

mysza1975, EwaT lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    chyba sie kurwa napije czerwonego wina z tej beznadziejnosci
    ja w piatek idę na impreze i mam zamiar sie opic!

mysza1975, EwaT, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    przyzwyczajaj sie

Chyba nie powinnam, bo za niedługo będzie mi musiało się chcieć.

EwaT, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    aco Ci tak beznadziejnie ??

ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia

mysza1975, Mega, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, Reni, nick nieaktualny, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia
    czyli standard :P

Iwone, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wsio prawda. Ale czy naturalny porod, z przepychaniem sie, czesto bardzo dlugim, przez drogi rodne jest taki super fajny? Poobijana, posiniaczona buzka, brak powietrza pomiedzy skurczami, kiedy glowka juz wyszla, ale reszta jeszcze nie? A swiatlo razi tak samo, sa ci sami w bialych kitlach, halas tez taki sam...

Tylko ,ze przy naturlanym wsyzstko dzieje sie mmimo wszystko powoli..Dziecko ma czas przyzwyczaic sie do sytuacji.A i hormony przy naturalnym wplywaja na organizm dziecka Natomiast przeciskanie sie przez kanal rodny pozwala pozbyc sie plynu z pluc i dziecku duzo latwiej zaczerpnac pierwszy oddech.Na co duzy wpl ma tez adrenalina......No jednak co natura to natura..
    A tu od razu wielkie łapska wydzierajago ze snu ..A cc moze nie ze jest zUo ale jednak jest to ingerencja w nasz organizm a nie fizjologiczny stan...Ale i ta cc jesli jest wskazana z waznychprzyczyn jest lepszym wyjsciem w roznych przypadkach gdy naturals jest nie do konca bezpieczny lubn mozliwy do przewidzenia...

Iwone, mysza1975, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

U mnie podobnie, oprócz tego, że objawy ciążowe w pełni, dziecię jeszcze nie ryczy, koleżanki na miejscu, ale chyba się boją, że się zarażą, bo żadna nie chce się spotkać i na dodatek nie mogę się napić, chyba, że meliski.

kapturnica, Mega, Iwone, EwaT, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Znaczynorma pelna geba z Ciebie matka.... 8)

mysza1975, Mega, EwaT, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mały sie robi nieznosny
    koniec spokojnego lezenia ;( najlepiej go nosic po calym mieszkaniu....
    Ewa moze i rece bola ale to dobrze..Oznacza ,ze malutki zaczyna interesowac sie coraz bardziej otoczeniem..A wszystkoco widzi pobudza go do rozwoju...Umnie mlody mial epizod kilku tygodni,ze za przeproszeniem srac z nim chodzilam jak mojego nie bylo....Nie dalo sie go samego w pokoju zostawoic odrazu byl koncert

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:59

mysza1975, Iwone, EwaT, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tylko ,ze przy naturlanym wsyzstko dzieje sie mmimo wszystko powoli..Dziecko ma czas przyzwyczaic sie do sytuacji.A i hormony przy naturalnym wplywaja na organizm dziecka Natomiast przeciskanie sie przez kanal rodny pozwala pozbyc sie plynu z pluc i dziecku duzo latwiej zaczerpnac pierwszy oddech.Na co duzy wpl ma tez adrenalina......No jednak co natura to natura..
    A tu od razu wielkie łapska wydzierajago ze snu ..A cc moze nie ze jest zUo ale jednak jest to ingerencja w nasz organizm a nie fizjologiczny stan...Ale i ta cc jesli jest wskazana z waznychprzyczyn jest lepszym wyjsciem w roznych przypadkach gdy naturals jest nie do konca bezpieczny lubn mozliwy do przewidzenia...
    W przypadku zagrożenia życia dziecka czy matki, wybiera się mniejsze zło, czyli cc.
    Ja jestem za sn, chociaż moje porody do łatwych nie należały i przy ostatnim mało brakowało a miałabym cc, tylko prosiłam lekarza że jeśli się da, to wolałabym urodzić sama (zanikały przepływy)
    Jestem przeciwna cc na życzenie, bez wskazań medycznych

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Chryste! Nie dotrwalam do konca, po 1 min. musialam wylaczyc bo zarzygalabym sobie biurko...
    cos ty taka miętka ?? 8)

mysza1975 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    W przypadku zagrożenia życia dziecka czy matki, wybiera się mniejsze zło, czyli cc.
    Ja jestem za sn, chociaż moje porody do łatwych nie należały i przy ostatnim mało brakowało a miałabym cc, tylko prosiłam lekarza że jeśli się da, to wolałabym urodzić sama (zanikały przepływy)
    Jestem przeciwna cc na życzenie, bez wskazań medycznych
    Iwona dlatego napisalam,ze w przypadkach ze wskazaniem to cc jak najbardziej...

Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ewa co zrobisz jak będziesz miała chórek płaczących dzieci?

kapturnica, mysza1975, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT napisała:
    mały sie robi nieznosny

Moze takie nosidelko co sie zaklada na plecy albo z przodu????Wtedy rece wolne a żabek bedzie ogladal swiat przytulony do mamuski....No i lzej bedzie bo dziecko w koncu bedzie coraz cieższe a nie lzejsze

Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Ja sie wlasnie tego balam ...Ze jak z jednym nie daje nie raz rade to z dwojka bym pierdolca dostala przy malej roznicy wieku

Iwone lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

pójde do pracy a męża w domu zostawie

Iwone, Mega, mysza1975, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, Reni, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Masakra, nie mam na nic siły.
    Ja też. I strasznie mnie to wkurza.

mysza1975 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj w klubie...
    EwaT wrote:

EwaT, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EwaT napisała:
    mały sie robi nieznosny

Moze takie nosidelko co sie zaklada na plecy albo z przodu????Wtedy rece wolne a żabek bedzie ogladal swiat przytulony do mamuski....No i lzej bedzie bo dziecko w koncu bedzie coraz cieższe a nie lzejsze
    nie sadze że mu sie spodoba...nawet na rekach co chwila muusi pozycje zmieniać...bo mu sie tak podoba...ech

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hłe hłe
    EwaT wrote:
    pójde do pracy a męża w domu zostawie

iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4603 4604 4605 4606 4607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ