35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w piatek idę na impreze i mam zamiar sie opic!EwaT wrote:chyba sie kurwa napije czerwonego wina z tej beznadziejnosci
mysza1975, EwaT, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:aco Ci tak beznadziejnie ??
ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia
mysza1975, Mega, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, Reni, nick nieaktualny, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
czyli standardEwaT wrote:ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia
Iwone, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wsio prawda. Ale czy naturalny porod, z przepychaniem sie, czesto bardzo dlugim, przez drogi rodne jest taki super fajny? Poobijana, posiniaczona buzka, brak powietrza pomiedzy skurczami, kiedy glowka juz wyszla, ale reszta jeszcze nie? A swiatlo razi tak samo, sa ci sami w bialych kitlach, halas tez taki sam...
Tylko ,ze przy naturlanym wsyzstko dzieje sie mmimo wszystko powoli..Dziecko ma czas przyzwyczaic sie do sytuacji.A i hormony przy naturalnym wplywaja na organizm dziecka Natomiast przeciskanie sie przez kanal rodny pozwala pozbyc sie plynu z pluc i dziecku duzo latwiej zaczerpnac pierwszy oddech.Na co duzy wpl ma tez adrenalina......No jednak co natura to natura..
A tu od razu wielkie łapska wydzierajago ze snu ..A cc moze nie ze jest zUo ale jednak jest to ingerencja w nasz organizm a nie fizjologiczny stan...Ale i ta cc jesli jest wskazana z waznychprzyczyn jest lepszym wyjsciem w roznych przypadkach gdy naturals jest nie do konca bezpieczny lubn mozliwy do przewidzenia...
Iwone, mysza1975, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

-
EwaT wrote:ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia
U mnie podobnie, oprócz tego, że objawy ciążowe w pełni, dziecię jeszcze nie ryczy, koleżanki na miejscu, ale chyba się boją, że się zarażą, bo żadna nie chce się spotkać i na dodatek nie mogę się napić, chyba, że meliski.
kapturnica, Mega, Iwone, EwaT, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
Znaczynorma pelna geba z Ciebie matka....EwaT wrote:ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia

mysza1975, Mega, EwaT, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Ewa moze i rece bola ale to dobrze..Oznacza ,ze malutki zaczyna interesowac sie coraz bardziej otoczeniem..A wszystkoco widzi pobudza go do rozwoju...Umnie mlody mial epizod kilku tygodni,ze za przeproszeniem srac z nim chodzilam jak mojego nie bylo....Nie dalo sie go samego w pokoju zostawoic odrazu byl koncertEwaT wrote:mały sie robi nieznosny
koniec spokojnego lezenia ;( najlepiej go nosic po calym mieszkaniu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:59
mysza1975, Iwone, EwaT, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
W przypadku zagrożenia życia dziecka czy matki, wybiera się mniejsze zło, czyli cc.kapturnica wrote:Tylko ,ze przy naturlanym wsyzstko dzieje sie mmimo wszystko powoli..Dziecko ma czas przyzwyczaic sie do sytuacji.A i hormony przy naturalnym wplywaja na organizm dziecka Natomiast przeciskanie sie przez kanal rodny pozwala pozbyc sie plynu z pluc i dziecku duzo latwiej zaczerpnac pierwszy oddech.Na co duzy wpl ma tez adrenalina......No jednak co natura to natura..
A tu od razu wielkie łapska wydzierajago ze snu ..A cc moze nie ze jest zUo ale jednak jest to ingerencja w nasz organizm a nie fizjologiczny stan...Ale i ta cc jesli jest wskazana z waznychprzyczyn jest lepszym wyjsciem w roznych przypadkach gdy naturals jest nie do konca bezpieczny lubn mozliwy do przewidzenia...
Ja jestem za sn, chociaż moje porody do łatwych nie należały i przy ostatnim mało brakowało a miałabym cc, tylko prosiłam lekarza że jeśli się da, to wolałabym urodzić sama (zanikały przepływy)
Jestem przeciwna cc na życzenie, bez wskazań medycznych
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Iwona dlatego napisalam,ze w przypadkach ze wskazaniem to cc jak najbardziej...Iwone wrote:W przypadku zagrożenia życia dziecka czy matki, wybiera się mniejsze zło, czyli cc.
Ja jestem za sn, chociaż moje porody do łatwych nie należały i przy ostatnim mało brakowało a miałabym cc, tylko prosiłam lekarza że jeśli się da, to wolałabym urodzić sama (zanikały przepływy)
Jestem przeciwna cc na życzenie, bez wskazań medycznych
Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Ewa co zrobisz jak będziesz miała chórek płaczących dzieci?EwaT wrote:ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia
kapturnica, mysza1975, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
EwaT napisała:
mały sie robi nieznosny
koniec spokojnego lezenia ;( najlepiej go nosic po calym mieszkaniu....
Moze takie nosidelko co sie zaklada na plecy albo z przodu????Wtedy rece wolne a żabek bedzie ogladal swiat przytulony do mamuski....No i lzej bedzie bo dziecko w koncu bedzie coraz cieższe a nie lzejsze
Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nie sadze że mu sie spodoba...nawet na rekach co chwila muusi pozycje zmieniać...bo mu sie tak podoba...echkapturnica wrote:EwaT napisała:
mały sie robi nieznosny
koniec spokojnego lezenia ;( najlepiej go nosic po calym mieszkaniu....
Moze takie nosidelko co sie zaklada na plecy albo z przodu????Wtedy rece wolne a żabek bedzie ogladal swiat przytulony do mamuski....No i lzej bedzie bo dziecko w koncu bedzie coraz cieższe a nie lzejsze
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość