35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Na początku to rzeczywiście przechlapane, tak samo jak z bliźniakami, ale jak są większe, to dzieci z mniejszą różnicą wieku maja lepszy kontakt.kapturnica wrote:Ja sie wlasnie tego balam ...Ze jak z jednym nie daje nie raz rade to z dwojka bym pierdolca dostala przy malej roznicy wieku
EwaT, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny! Czerwone wytrawne uwazam za otwarte... choc 17.00 na zegarze dopiero, ale w trosce o zdrowie i zycie moich bliskich musze sie wyluzowac bo jakies glowy spadna...
kapturnica, ania.g, EwaT, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, mam to samo, 6 razy sie przebiera normalnie... ale to przeciez niemozliwe, zeby byl ten sam chlop? A on jakiegos blizniaka, gdzies zapomnianego w Polsce nie ma?Pusurek wrote:Reni, true.
U mnie jednak nr 2 zupelnie nie pasi. Ja sie ubieram w 5 min, chlop potrzebuje 6 razy tyle, zeby sie wypindrzyc, bo lala z niego okrutna.
Reszta jest prawdziwa do bolu.
mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wiesz jeszcze jesli jest dwoje do tych dzieci i czasem jedno odciazy to drugie....Ale jak sie nie ma pomocy to ..nie wyobrazam sobie...Dlatego mowiac szczerze to namysl o ciazy blizniaczej mam gesia skore ze strachu...Iwone wrote:Na początku to rzeczywiście przechlapane, tak samo jak z bliźniakami, ale jak są większe, to dzieci z mniejszą różnicą wieku maja lepszy kontakt.
Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJa to ma teraz akcje podloga, nie wazne ile razy zmienie mu kierunek raczkowania on zawsze bezblednie wybiera kable lub kominek... I tak jak mantre powtarzam juz jak do psa "Fuj, nie wolno, fuj-nie wolno" on ma mie centralnie gdzies... No trzesie sie na te kable normalnie...EwaT wrote:nie sadze że mu sie spodoba...nawet na rekach co chwila muusi pozycje zmieniać...bo mu sie tak podoba...ech
mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zaraz do ciebie dołącze poczekaj az mąz z tesco wróciMartaDidinio wrote:hej Dziewczyny! Czerwone wytrawne uwazam za otwarte... choc 17.00 na zegarze dopiero, ale w trosce o zdrowie i zycie moich bliskich musze sie wyluzowac bo jakies glowy spadna...
mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam podobnie. Tylko: na objawy ciazowe nie czekam, mama mnie nie wkurwia, bo jest daleko, a dziecie nie ryczy.EwaT wrote:ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia
Ale: w krzyzu tez nie halo, bo jak sie czlowiek zwija w paragraf przy nocnym karmieniu na lezaco, to musza byc tego efekty. No i kolezanek brak. Te polskie daleko, norweskie w pracy.
A to tego dziecko pojechalo twarogiem na sofe... Wszystko wali starym mlekiem... dzizas.
mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKOchana, stare mleko to perfuma... Moj juz je jak stary i rzyga jak stary. Jak mu cos chlupnie, to nie ma zmiluj- wszystko do prania....Pusurek wrote:Ja mam podobnie. Tylko: na objawy ciazowe nie czekam, mama mnie nie wkurwia, bo jest daleko, a dziecie nie ryczy.
Ale: w krzyzu tez nie halo, bo jak sie czlowiek zwija w paragraf przy nocnym karmieniu na lezaco, to musza byc tego efekty. No i kolezanek brak. Te polskie daleko, norweskie w pracy.
A to tego dziecko pojechalo twarogiem na sofe... Wszystko wali starym mlekiem... dzizas.
mysza1975, EwaT, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, Iwone, Mega, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Koleżanki,
przybywam do Was z oficjalną misją. I prośbą.
Czy mogłybyście zrobić wątko-listę rzeczy, które faktycznie przydają się w ciąży i potem maluchowi. W necie jest cała masa artykułów ale jakoś im nie wierzę
Najlepiej jakbyście dawały konkretne nazwy i firmy takich rzeczy, które faktycznie Wam najlepiej działały.
Dacie radę???
nie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Aasiula, Reni, Simba, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze to i ten sam.MartaDidinio wrote:Kurde, mam to samo, 6 razy sie przebiera normalnie... ale to przeciez niemozliwe, zeby byl ten sam chlop? A on jakiegos blizniaka, gdzies zapomnianego w Polsce nie ma?

Wczoraj zrobil akcje przed wyjazdem do fotografa, ze on koszuli bialej ladnej nie ma. Nie tam, ze bialej. Bialej ladnej! I wyjal z 5 bialych koszul z szafy, oczywiscie wszystkie brzydkie! Wg niego. Potem zawsze akcja: wlosy. Zele, bajery, ukladanie, picowanie... Ja juz w korytarzu przebieram nogami, a on buty wybiera. A ma kuzwa z 30 par...Jakby malowal paznokcie, to na wybieraniu koloru zycie by nam zeszlo...
Twoj tez taki?
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
YYYY jakby moj facet spedzal wiecej czasu przed lustrem niz ja.....Pusurek wrote:Moze to i ten sam.

Wczoraj zrobil akcje przed wyjazdem do fotografa, ze on koszuli bialej ladnej nie ma. Nie tam, ze bialej. Bialej ladnej! I wyjal z 5 bialych koszul z szafy, oczywiscie wszystkie brzydkie! Wg niego. Potem zawsze akcja: wlosy. Zele, bajery, ukladanie, picowanie... Ja juz w korytarzu przebieram nogami, a on buty wybiera. A ma kuzwa z 30 par...Jakby malowal paznokcie, to na wybieraniu koloru zycie by nam zeszlo...
Twoj tez taki?
Lalus???
Aasiula lubi tę wiadomość

-
Ja pierwsze wychowywałam sama,dziecko ciągle płaczące z podwójnym ADHDkapturnica wrote:Wiesz jeszcze jesli jest dwoje do tych dzieci i czasem jedno odciazy to drugie....Ale jak sie nie ma pomocy to ..nie wyobrazam sobie...Dlatego mowiac szczerze to namysl o ciazy blizniaczej mam gesia skore ze strachu...
i wiem coś na ten temat, dlatego drugie urodziłam 12 lat później. Drugie niestety nie było lepsze,do dziś jest tak absorbujący że czasami się zastanawiam po co mi trzecie :p
kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Ta odrobina tluszczyku i krwi Cie zniesmaczyla?