X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja sie wlasnie tego balam ...Ze jak z jednym nie daje nie raz rade to z dwojka bym pierdolca dostala przy malej roznicy wieku
    Na początku to rzeczywiście przechlapane, tak samo jak z bliźniakami, ale jak są większe, to dzieci z mniejszą różnicą wieku maja lepszy kontakt.

EwaT, mysza1975, samira, inessa, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny! Czerwone wytrawne uwazam za otwarte... choc 17.00 na zegarze dopiero, ale w trosce o zdrowie i zycie moich bliskich musze sie wyluzowac bo jakies glowy spadna...

kapturnica, ania.g, EwaT, mysza1975, Pusurek, samira, inessa, iwcia77, macduska, Mega, Sabina, Simba, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, mam to samo, 6 razy sie przebiera normalnie... ale to przeciez niemozliwe, zeby byl ten sam chlop? A on jakiegos blizniaka, gdzies zapomnianego w Polsce nie ma?
    Pusurek wrote:
    Reni, true.
    U mnie jednak nr 2 zupelnie nie pasi. Ja sie ubieram w 5 min, chlop potrzebuje 6 razy tyle, zeby sie wypindrzyc, bo lala z niego okrutna. ;)
    Reszta jest prawdziwa do bolu. ;)

mysza1975, iwcia77, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Na początku to rzeczywiście przechlapane, tak samo jak z bliźniakami, ale jak są większe, to dzieci z mniejszą różnicą wieku maja lepszy kontakt.
    Wiesz jeszcze jesli jest dwoje do tych dzieci i czasem jedno odciazy to drugie....Ale jak sie nie ma pomocy to ..nie wyobrazam sobie...Dlatego mowiac szczerze to namysl o ciazy blizniaczej mam gesia skore ze strachu...

Iwone, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:41

inessa, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to ma teraz akcje podloga, nie wazne ile razy zmienie mu kierunek raczkowania on zawsze bezblednie wybiera kable lub kominek... I tak jak mantre powtarzam juz jak do psa "Fuj, nie wolno, fuj-nie wolno" on ma mie centralnie gdzies... No trzesie sie na te kable normalnie...
    EwaT wrote:
    nie sadze że mu sie spodoba...nawet na rekach co chwila muusi pozycje zmieniać...bo mu sie tak podoba...ech

mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    jak zacznie chodzić to ta twoja kolekcja bedzie biedna ;)
    Zamkne ja za szyba 8mm kuloodpoorna. Jak Mone Lize. ;)

MartaDidinio, mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie mam pojecia...kolo 6ciu
    Ee, pewnikiem wiecej. Klopsio byl z niego juz na starcie. Adamek wazy 4750, a byl kurczakiem xs. ;)

mysza1975, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Chryste! Nie dotrwalam do konca, po 1 min. musialam wylaczyc bo zarzygalabym sobie biurko...
    Bursztyn, mieczaku! :P Ta odrobina tluszczyku i krwi Cie zniesmaczyla? ;)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    hej Dziewczyny! Czerwone wytrawne uwazam za otwarte... choc 17.00 na zegarze dopiero, ale w trosce o zdrowie i zycie moich bliskich musze sie wyluzowac bo jakies glowy spadna...
    zaraz do ciebie dołącze poczekaj az mąz z tesco wróci

mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia
    Ja mam podobnie. Tylko: na objawy ciazowe nie czekam, mama mnie nie wkurwia, bo jest daleko, a dziecie nie ryczy.
    Ale: w krzyzu tez nie halo, bo jak sie czlowiek zwija w paragraf przy nocnym karmieniu na lezaco, to musza byc tego efekty. No i kolezanek brak. Te polskie daleko, norweskie w pracy.
    A to tego dziecko pojechalo twarogiem na sofe... Wszystko wali starym mlekiem... dzizas.

mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchana, stare mleko to perfuma... Moj juz je jak stary i rzyga jak stary. Jak mu cos chlupnie, to nie ma zmiluj- wszystko do prania....
    Pusurek wrote:
    Ja mam podobnie. Tylko: na objawy ciazowe nie czekam, mama mnie nie wkurwia, bo jest daleko, a dziecie nie ryczy.
    Ale: w krzyzu tez nie halo, bo jak sie czlowiek zwija w paragraf przy nocnym karmieniu na lezaco, to musza byc tego efekty. No i kolezanek brak. Te polskie daleko, norweskie w pracy.
    A to tego dziecko pojechalo twarogiem na sofe... Wszystko wali starym mlekiem... dzizas.

mysza1975, EwaT, kapturnica, Pusurek, iwcia77, Iwone, Mega, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Koleżanki,

przybywam do Was z oficjalną misją. I prośbą.

Czy mogłybyście zrobić wątko-listę rzeczy, które faktycznie przydają się w ciąży i potem maluchowi. W necie jest cała masa artykułów ale jakoś im nie wierzę ;) Najlepiej jakbyście dawały konkretne nazwy i firmy takich rzeczy, które faktycznie Wam najlepiej działały.

Dacie radę??? ;)

nie

MartaDidinio, Pusurek, Iwone, Aasiula, Reni, Simba, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niemozliwa jestes!!!
    EwaT wrote:
    nie

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Kurde, mam to samo, 6 razy sie przebiera normalnie... ale to przeciez niemozliwe, zeby byl ten sam chlop? A on jakiegos blizniaka, gdzies zapomnianego w Polsce nie ma?
    Moze to i ten sam. ;)
    Wczoraj zrobil akcje przed wyjazdem do fotografa, ze on koszuli bialej ladnej nie ma. Nie tam, ze bialej. Bialej ladnej! I wyjal z 5 bialych koszul z szafy, oczywiscie wszystkie brzydkie! Wg niego. Potem zawsze akcja: wlosy. Zele, bajery, ukladanie, picowanie... Ja juz w korytarzu przebieram nogami, a on buty wybiera. A ma kuzwa z 30 par...Jakby malowal paznokcie, to na wybieraniu koloru zycie by nam zeszlo...
    Twoj tez taki?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DAWAJ!!!
    EwaT wrote:
    zaraz do ciebie dołącze poczekaj az mąz z tesco wróci

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie
    Jestes bossska 2okulary.gif

mysza1975, samira, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze to i ten sam. ;)
    Wczoraj zrobil akcje przed wyjazdem do fotografa, ze on koszuli bialej ladnej nie ma. Nie tam, ze bialej. Bialej ladnej! I wyjal z 5 bialych koszul z szafy, oczywiscie wszystkie brzydkie! Wg niego. Potem zawsze akcja: wlosy. Zele, bajery, ukladanie, picowanie... Ja juz w korytarzu przebieram nogami, a on buty wybiera. A ma kuzwa z 30 par...Jakby malowal paznokcie, to na wybieraniu koloru zycie by nam zeszlo...
    Twoj tez taki?
    YYYY jakby moj facet spedzal wiecej czasu przed lustrem niz ja.....
    Lalus??? =D

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiesz jeszcze jesli jest dwoje do tych dzieci i czasem jedno odciazy to drugie....Ale jak sie nie ma pomocy to ..nie wyobrazam sobie...Dlatego mowiac szczerze to namysl o ciazy blizniaczej mam gesia skore ze strachu...
    Ja pierwsze wychowywałam sama,dziecko ciągle płaczące z podwójnym ADHD :D i wiem coś na ten temat, dlatego drugie urodziłam 12 lat później. Drugie niestety nie było lepsze,do dziś jest tak absorbujący że czasami się zastanawiam po co mi trzecie :p

kapturnica, samira, mysza1975, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie
    Padlam! :D

samira, mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 4604 4605 4606 4607 4608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ