35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja sie wlasnie tego balam ...Ze jak z jednym nie daje nie raz rade to z dwojka bym pierdolca dostala przy malej roznicy wieku
EwaT, mysza1975, samira, inessa, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny! Czerwone wytrawne uwazam za otwarte... choc 17.00 na zegarze dopiero, ale w trosce o zdrowie i zycie moich bliskich musze sie wyluzowac bo jakies glowy spadna...
kapturnica, ania.g, EwaT, mysza1975, Pusurek, samira, inessa, iwcia77, macduska, Mega, Sabina, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, mam to samo, 6 razy sie przebiera normalnie... ale to przeciez niemozliwe, zeby byl ten sam chlop? A on jakiegos blizniaka, gdzies zapomnianego w Polsce nie ma?Pusurek wrote:Reni, true.
U mnie jednak nr 2 zupelnie nie pasi. Ja sie ubieram w 5 min, chlop potrzebuje 6 razy tyle, zeby sie wypindrzyc, bo lala z niego okrutna.
Reszta jest prawdziwa do bolu.mysza1975, iwcia77, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Na początku to rzeczywiście przechlapane, tak samo jak z bliźniakami, ale jak są większe, to dzieci z mniejszą różnicą wieku maja lepszy kontakt.
Iwone, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to ma teraz akcje podloga, nie wazne ile razy zmienie mu kierunek raczkowania on zawsze bezblednie wybiera kable lub kominek... I tak jak mantre powtarzam juz jak do psa "Fuj, nie wolno, fuj-nie wolno" on ma mie centralnie gdzies... No trzesie sie na te kable normalnie...EwaT wrote:nie sadze że mu sie spodoba...nawet na rekach co chwila muusi pozycje zmieniać...bo mu sie tak podoba...ech
mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaDidinio wrote:hej Dziewczyny! Czerwone wytrawne uwazam za otwarte... choc 17.00 na zegarze dopiero, ale w trosce o zdrowie i zycie moich bliskich musze sie wyluzowac bo jakies glowy spadna...
mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ogolnie kurwa.....objawów ciążowych ni chuja, mama mnie wkurwia, dziecie ryczy, koleżanki zostały w Londynie i w krzyzu napierdala z noszenia
Ale: w krzyzu tez nie halo, bo jak sie czlowiek zwija w paragraf przy nocnym karmieniu na lezaco, to musza byc tego efekty. No i kolezanek brak. Te polskie daleko, norweskie w pracy.
A to tego dziecko pojechalo twarogiem na sofe... Wszystko wali starym mlekiem... dzizas.mysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKOchana, stare mleko to perfuma... Moj juz je jak stary i rzyga jak stary. Jak mu cos chlupnie, to nie ma zmiluj- wszystko do prania....Pusurek wrote:Ja mam podobnie. Tylko: na objawy ciazowe nie czekam, mama mnie nie wkurwia, bo jest daleko, a dziecie nie ryczy.
Ale: w krzyzu tez nie halo, bo jak sie czlowiek zwija w paragraf przy nocnym karmieniu na lezaco, to musza byc tego efekty. No i kolezanek brak. Te polskie daleko, norweskie w pracy.
A to tego dziecko pojechalo twarogiem na sofe... Wszystko wali starym mlekiem... dzizas.mysza1975, EwaT, kapturnica, Pusurek, iwcia77, Iwone, Mega, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Koleżanki,
przybywam do Was z oficjalną misją. I prośbą.
Czy mogłybyście zrobić wątko-listę rzeczy, które faktycznie przydają się w ciąży i potem maluchowi. W necie jest cała masa artykułów ale jakoś im nie wierzęNajlepiej jakbyście dawały konkretne nazwy i firmy takich rzeczy, które faktycznie Wam najlepiej działały.
Dacie radę???
nieMartaDidinio, Pusurek, Iwone, Aasiula, Reni, Simba, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Kurde, mam to samo, 6 razy sie przebiera normalnie... ale to przeciez niemozliwe, zeby byl ten sam chlop? A on jakiegos blizniaka, gdzies zapomnianego w Polsce nie ma?
Wczoraj zrobil akcje przed wyjazdem do fotografa, ze on koszuli bialej ladnej nie ma. Nie tam, ze bialej. Bialej ladnej! I wyjal z 5 bialych koszul z szafy, oczywiscie wszystkie brzydkie! Wg niego. Potem zawsze akcja: wlosy. Zele, bajery, ukladanie, picowanie... Ja juz w korytarzu przebieram nogami, a on buty wybiera. A ma kuzwa z 30 par...Jakby malowal paznokcie, to na wybieraniu koloru zycie by nam zeszlo...
Twoj tez taki?iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Moze to i ten sam.
Wczoraj zrobil akcje przed wyjazdem do fotografa, ze on koszuli bialej ladnej nie ma. Nie tam, ze bialej. Bialej ladnej! I wyjal z 5 bialych koszul z szafy, oczywiscie wszystkie brzydkie! Wg niego. Potem zawsze akcja: wlosy. Zele, bajery, ukladanie, picowanie... Ja juz w korytarzu przebieram nogami, a on buty wybiera. A ma kuzwa z 30 par...Jakby malowal paznokcie, to na wybieraniu koloru zycie by nam zeszlo...
Twoj tez taki?
Lalus???Aasiula lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiesz jeszcze jesli jest dwoje do tych dzieci i czasem jedno odciazy to drugie....Ale jak sie nie ma pomocy to ..nie wyobrazam sobie...Dlatego mowiac szczerze to namysl o ciazy blizniaczej mam gesia skore ze strachu...
i wiem coś na ten temat, dlatego drugie urodziłam 12 lat później. Drugie niestety nie było lepsze,do dziś jest tak absorbujący że czasami się zastanawiam po co mi trzecie :p
kapturnica, samira, mysza1975, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny