35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja mam jeszcze akcje "ZEGAREK", mianowicie pytanie, ktory pasuje? prasowanie- sam prasuje, bo ja podobno nie umiem- przed wyjsciem jak w lazni parowej bo on przy tej desce, w tych oparach... z tym zegarkiem...Pusurek wrote:Moze to i ten sam.

Wczoraj zrobil akcje przed wyjazdem do fotografa, ze on koszuli bialej ladnej nie ma. Nie tam, ze bialej. Bialej ladnej! I wyjal z 5 bialych koszul z szafy, oczywiscie wszystkie brzydkie! Wg niego. Potem zawsze akcja: wlosy. Zele, bajery, ukladanie, picowanie... Ja juz w korytarzu przebieram nogami, a on buty wybiera. A ma kuzwa z 30 par...Jakby malowal paznokcie, to na wybieraniu koloru zycie by nam zeszlo...
Twoj tez taki?
Pusurek, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahhaha dobre ...Torozumiesz czemu ja zwlekalam az tyle tez..Iwone wrote:Ja pierwsze wychowywałam sama,dziecko ciągle płaczące z podwójnym ADHD
i wiem coś na ten temat, dlatego drugie urodziłam 12 lat później. Drugie niestety nie było lepsze,do dziś jest tak absorbujący że czasami się zastanawiam po co mi trzecie :p
Iwone, MartaDidinio, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyZnaczy jak: Patek, Rolex, Omega, Cartier, Tissot, Lacroix? I Ty paluszkiem pokazujesz, ktory?MartaDidinio wrote:A ja mam jeszcze akcje "ZEGAREK", mianowicie pytanie, ktory pasuje? prasowanie- sam prasuje, bo ja podobno nie umiem- przed wyjsciem jak w lazni parowej bo on przy tej desce, w tych oparach... z tym zegarkiem...
MartaDidinio, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To ja sie jednak ciesze ,ze moj do sklepu na zakupy wpada jak juz musiPusurek wrote:Lalus i pedancik, co tu kryc. Zobaczylabys jego polke z perfumami...

i pierwsze z polki rzeczy tylko zbiera jak widzi swoj size a koszula biala jest kazda taka sama.
Pusur ale w rurkach nie chodzi chyba?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:38
samira, mysza1975, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA moj chlop wlasnie pojechal z corka odebrac jej rower ze sklepu. I dzwoni do mnie z wiescia, ze na piatkowy koncert Mortena Harketa mamy siedzace miejsca. Fajnie, tylko, tam nie ma siedzacych miejsc... Znowu cos wykombinowal. Mam tylko nadzieje, ze nie zalatwil, zeby mi Morten zaspiewal 100 lat na scenie, bo to jest bardzo w jego stylu. Moglabym umrzec z emocji i wstydu...
MartaDidinio, kapturnica, mysza1975, samira, iwcia77, ania.g, macduska, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde, chodzi... Ale on mlody jeszcze, wiec jeszcze chyba moze, co? I ciuch musi byc z wyzszej polki, zadna tam sieciowka. Powoli go do koszulek polo z Cubusa przekonuje.kapturnica wrote:To ja sie jednak ciesze ,ze moj do sklepu na zakupy wpada jak juz musi
i pierwsze z polki rzeczy tylko zbiera jak widzi swoj size a koszula biala jest kazda taka sama.
Pusur ale w rurkach nie chodzi chyba?
mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
dobra..Juz wiem kto to ten mortenPusurek wrote:A moj chlop wlasnie pojechal z corka odebrac jej rower ze sklepu. I dzwoni do mnie z wiescia, ze na piatkowy koncert Mortena Harketa mamy siedzace miejsca. Fajnie, tylko, tam nie ma siedzacych miejsc... Znowu cos wykombinowal. Mam tylko nadzieje, ze nie zalatwil, zeby mi Morten zaspiewal 100 lat na scenie, bo to jest bardzo w jego stylu. Moglabym umrzec z emocji i wstydu...
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moze on go do domu sciagnal? siadziecie sobie na kanapie a przed Wam Morten zaspiewa... Czyli miejsca siedzace sa...Pusurek wrote:A moj chlop wlasnie pojechal z corka odebrac jej rower ze sklepu. I dzwoni do mnie z wiescia, ze na piatkowy koncert Mortena Harketa mamy siedzace miejsca. Fajnie, tylko, tam nie ma siedzacych miejsc... Znowu cos wykombinowal. Mam tylko nadzieje, ze nie zalatwil, zeby mi Morten zaspiewal 100 lat na scenie, bo to jest bardzo w jego stylu. Moglabym umrzec z emocji i wstydu...
Pusurek, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa tej naszej zamleczonej sofie? To bylby dopiero wstyd!MartaDidinio wrote:A moze on go do domu sciagnal? siadziecie sobie na kanapie a przed Wam Morten zaspiewa... Czyli miejsca siedzace sa...
MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nie wiedzialas wczesniej? W latach 80 tych wychowana??
yyy ja to raczej juz w tych 90tych bardziej i bardziej ostreee klimaty ..Jestem koncowka 79 w 80tych to ja nucilam puszek okruszek
MartaDidinio, iwcia77, Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH