SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    oj tam. surowe skandynawskie wychowanie, mysle, ze Mortenowi i drewniana prycza nieobca...
    A cholera go wie, ostatnie parenascie lat zyl w luksusie, moze nie chciec w ogole na nasza wies przyjechac, o sofie nie wspomne. ;)

iwcia77, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta , Pusur - no ta mam trzeciego braciszka- egzotycznego troszku ale strojnis z niego dlugodystansowy :D...ja gotowa od 30 min, pot sie leje a ten sie w lustrze przeglada, wybiera, przebiera, cuduje normalnie isc se jebnac prosto w plecy z £uku...

Pusurek, MartaDidinio, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu!!! TO zazdroszcze!!!Moj najlepszy zwiazek to byl z facetem 8 lat mlodszym...
    Pusurek wrote:
    33

iwcia77, Pusurek, mysza1975, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur to ja juz wiem czemu tak te koniowata meczysz codziennie 8)

iwcia77, Pusurek, MartaDidinio, mysza1975, promoszka, Elfik, Mega, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Marta , Pusur - no ta mam trzeciego braciszka- egzotycznego troszku ale strojnis z niego dlugodystansowy :D...ja gotowa od 30 min, pot sie leje a ten sie w lustrze przeglada, wybiera, przebiera, cuduje normalnie isc se jebnac prosto w plecy z £uku...
    A strzela Twoj focha, jak go poganiasz? Moj jest caly obrazony, ze sie porzadnie wyszykowac nie moze, bo ja gledze. Wiec jak mamy gdzies wyjsc, to zaczynam wybierac ciuchy z szafy, kiedy on jest na etapie wlosow. Bo wtedy mam jeszcze dobre 20 minut. ;) I spotykamy sie bez stresu przy drzwiach wyjsciowych. ;)

iwcia77, MartaDidinio, mysza1975, Mega, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No muszem, co nie? :P

iwcia77, mysza1975, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja pierdziu!!! TO zazdroszcze!!!Moj najlepszy zwiazek to byl z facetem 8 lat mlodszym...
    Moj z 3lata mlodsyzm wspominam jak horror 01icon_lol2.gif ale to moze dlatego ,zeto bylo w szkole sredniej

iwcia77, MartaDidinio, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to modne... Angelina i Brad jezdza se po Bangladeszach to i Morten pod strzechy z kagankiem oswiaty zajrzy...
    Pusurek wrote:
    A cholera go wie, ostatnie parenascie lat zyl w luksusie, moze nie chciec w ogole na nasza wies przyjechac, o sofie nie wspomne. ;)

iwcia77, Pusurek, mysza1975, Mega, samira, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No muszem, co nie? :P
    No motywejszyn masz niezly :P Moj starszy ode mnie o 7lat..

Pusurek, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mlodszy facet zobowiazuje i dodaje motywacji :) , na szczescie moj jast o 7 starszy , wiec to ja jestem ta wisnienka na torcie ;D...aczkolwiek moj ukochany sprzed 12 lat byl rok mlodszy i juz mialam stresa, ze kiedys mnie rzuci dla mlodszej ..no i rzucil :)
    kapturnica wrote:

kapturnica, Pusurek, MartaDidinio, ania.g, mysza1975, Iwone, Elfik, Mega, samira, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Teraz to modne... Angelina i Brad jezdza se po Bangladeszach to i Morten pod strzechy z kagankiem oswiaty zajrzy...
    Ze w ramach misji niby? Obcokrajowcowi dobrze zrobic? ;)

kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ze w ramach misji niby? Obcokrajowcowi dobrze zrobic? ;)
    Z kagankiem do ciebie wpadnie =D

MartaDidinio, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no mlodszy facet zobowiazuje i dodaje motywacji :) , na szczescie moj jast o 7 starszy , wiec to ja jestem ta wisnienka na torcie ;D...aczkolwiek moj ukochany sprzed 12 lat byl rok mlodszy i juz mialam stresa, ze kiedys mnie rzuci dla mlodszej ..no i rzucil :)
    Ha to ja z racji wiekszej powierzchni do całowania niz Twoja czuje sie jak ta truskaweczka 01icon_lol2.gif

iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiek nie ma nic do rzeczy... Dziewczyny po prostu dla samych siebie trza byc w sztosie... Z przyjemnoscia na siebie patrzec... I dobrze sie ze soba czuc, oczywiscie...

iwcia77, Pusurek, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małz wrócił, mam zapas bebilonu i pieluch dada plus sudokrem
    no i wino hiszpańskie, czerwone wytrawne....no to kurujemy to endometrium cholera jasna psia kość
    cheers!

kapturnica, MartaDidinio, iwcia77, Pusurek, mysza1975, Mega, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz go nie poganiam...siedze na lozku a on sie podpytuje czy to do tego, czy ta koszula do tych gaci, czy ten pasek do tych spodni....wiec ja juz mam standardowe odp : "tak dobrze, pasuje" z nadzieja, ze juz skonczy sie przegladac, czekam 5 min i wychodze do auta...tam mi zlatuje jakies 15 min i w koncu krolewicz laskawie wychodzi z domu. pomimo tego calego strojnisiowstwa nigdy sie nigdzie nie spoznilismy , wiec i tak to jest sukces :D
    Pusurek wrote:
    A strzela Twoj focha, jak go poganiasz? Moj jest caly obrazony, ze sie porzadnie wyszykowac nie moze, bo ja gledze. Wiec jak mamy gdzies wyjsc, to zaczynam wybierac ciuchy z szafy, kiedy on jest na etapie wlosow. Bo wtedy mam jeszcze dobre 20 minut. ;) I spotykamy sie bez stresu przy drzwiach wyjsciowych. ;)

Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Wiek nie ma nic do rzeczy... Dziewczyny po prostu dla samych siebie trza byc w sztosie... Z przyjemnoscia na siebie patrzec... I dobrze sie ze soba czuc, oczywiscie...
    No jasne ze trzeba.......
    Ale nie łudzmy sie wiek tez ma duzo do rzeczy oj niestety ma i patrzac w pesel sobie to uswiadamiam .. 8)

iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    mój idzie prysznic brać jak ja stoję w korytarzu i buty wkładam............

Pusurek, iwcia77, MartaDidinio, kapturnica, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Z kagankiem do ciebie wpadnie =D
    No, Morten odpicowany wpada, kosz kwiatow w dloni, w drugiej kaganek, a ja w mlecznej bluzce, cyc na wierzchu, matka Polka, sofa ujebana, krzeslo z jadalni mu niose, on ostroznie siada, bo nie wie, co go u tych Ruskich moze spotkac ( Norki notorycznie myla Polakow z Rusami ), ja czaj niose i Kopiec Kreta... Dzizas, widze to oczami duszy mej. ;) :D

MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, Mega, samira, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pij KObito, tyle naszego. Mi moj Maly kable jak zwykle szarpie.... I po lampce wina juz mnie to nie drazni- wrezc jakos tak malowniczo w tej plataninie kabli dziecko wyglada...
    EwaT wrote:
    małz wrócił, mam zapas bebilonu i pieluch dada plus sudokrem
    no i wino hiszpańskie, czerwone wytrawne....no to kurujemy to endometrium cholera jasna psia kość
    cheers!

Pusurek, kapturnica, mysza1975, Mega, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 4606 4607 4608 4609 4610 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ