35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA cholera go wie, ostatnie parenascie lat zyl w luksusie, moze nie chciec w ogole na nasza wies przyjechac, o sofie nie wspomne.MartaDidinio wrote:oj tam. surowe skandynawskie wychowanie, mysle, ze Mortenowi i drewniana prycza nieobca...
iwcia77, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Marta , Pusur - no ta mam trzeciego braciszka- egzotycznego troszku ale strojnis z niego dlugodystansowy
...ja gotowa od 30 min, pot sie leje a ten sie w lustrze przeglada, wybiera, przebiera, cuduje normalnie isc se jebnac prosto w plecy z £uku...
Pusurek, MartaDidinio, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA strzela Twoj focha, jak go poganiasz? Moj jest caly obrazony, ze sie porzadnie wyszykowac nie moze, bo ja gledze. Wiec jak mamy gdzies wyjsc, to zaczynam wybierac ciuchy z szafy, kiedy on jest na etapie wlosow. Bo wtedy mam jeszcze dobre 20 minut.iwcia77 wrote:Marta , Pusur - no ta mam trzeciego braciszka- egzotycznego troszku ale strojnis z niego dlugodystansowy
...ja gotowa od 30 min, pot sie leje a ten sie w lustrze przeglada, wybiera, przebiera, cuduje normalnie isc se jebnac prosto w plecy z £uku...
I spotykamy sie bez stresu przy drzwiach wyjsciowych.
iwcia77, MartaDidinio, mysza1975, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz to modne... Angelina i Brad jezdza se po Bangladeszach to i Morten pod strzechy z kagankiem oswiaty zajrzy...Pusurek wrote:A cholera go wie, ostatnie parenascie lat zyl w luksusie, moze nie chciec w ogole na nasza wies przyjechac, o sofie nie wspomne.

iwcia77, Pusurek, mysza1975, Mega, samira, Simba lubią tę wiadomość
-
no mlodszy facet zobowiazuje i dodaje motywacji
, na szczescie moj jast o 7 starszy , wiec to ja jestem ta wisnienka na torcie
...aczkolwiek moj ukochany sprzed 12 lat byl rok mlodszy i juz mialam stresa, ze kiedys mnie rzuci dla mlodszej ..no i rzucil
kapturnica wrote:Pusur to ja juz wiem czemu tak te koniowata meczysz codziennie
kapturnica, Pusurek, MartaDidinio, ania.g, mysza1975, Iwone, Elfik, Mega, samira, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ha to ja z racji wiekszej powierzchni do całowania niz Twoja czuje sie jak ta truskaweczkaiwcia77 wrote:no mlodszy facet zobowiazuje i dodaje motywacji
, na szczescie moj jast o 7 starszy , wiec to ja jestem ta wisnienka na torcie
...aczkolwiek moj ukochany sprzed 12 lat byl rok mlodszy i juz mialam stresa, ze kiedys mnie rzuci dla mlodszej ..no i rzucil 
iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
małz wrócił, mam zapas bebilonu i pieluch dada plus sudokrem
no i wino hiszpańskie, czerwone wytrawne....no to kurujemy to endometrium cholera jasna psia kość
cheers!
kapturnica, MartaDidinio, iwcia77, Pusurek, mysza1975, Mega, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
ja juz go nie poganiam...siedze na lozku a on sie podpytuje czy to do tego, czy ta koszula do tych gaci, czy ten pasek do tych spodni....wiec ja juz mam standardowe odp : "tak dobrze, pasuje" z nadzieja, ze juz skonczy sie przegladac, czekam 5 min i wychodze do auta...tam mi zlatuje jakies 15 min i w koncu krolewicz laskawie wychodzi z domu. pomimo tego calego strojnisiowstwa nigdy sie nigdzie nie spoznilismy , wiec i tak to jest sukces
Pusurek wrote:A strzela Twoj focha, jak go poganiasz? Moj jest caly obrazony, ze sie porzadnie wyszykowac nie moze, bo ja gledze. Wiec jak mamy gdzies wyjsc, to zaczynam wybierac ciuchy z szafy, kiedy on jest na etapie wlosow. Bo wtedy mam jeszcze dobre 20 minut.
Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
No jasne ze trzeba.......MartaDidinio wrote:Wiek nie ma nic do rzeczy... Dziewczyny po prostu dla samych siebie trza byc w sztosie... Z przyjemnoscia na siebie patrzec... I dobrze sie ze soba czuc, oczywiscie...
Ale nie łudzmy sie wiek tez ma duzo do rzeczy oj niestety ma i patrzac w pesel sobie to uswiadamiam ..
iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymój idzie prysznic brać jak ja stoję w korytarzu i buty wkładam............Pusurek wrote:A strzela Twoj focha, jak go poganiasz? Moj jest caly obrazony, ze sie porzadnie wyszykowac nie moze, bo ja gledze. Wiec jak mamy gdzies wyjsc, to zaczynam wybierac ciuchy z szafy, kiedy on jest na etapie wlosow. Bo wtedy mam jeszcze dobre 20 minut.
Pusurek, iwcia77, MartaDidinio, kapturnica, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo, Morten odpicowany wpada, kosz kwiatow w dloni, w drugiej kaganek, a ja w mlecznej bluzce, cyc na wierzchu, matka Polka, sofa ujebana, krzeslo z jadalni mu niose, on ostroznie siada, bo nie wie, co go u tych Ruskich moze spotkac ( Norki notorycznie myla Polakow z Rusami ), ja czaj niose i Kopiec Kreta... Dzizas, widze to oczami duszy mej.kapturnica wrote:Z kagankiem do ciebie wpadnie

MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, Mega, samira, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPij KObito, tyle naszego. Mi moj Maly kable jak zwykle szarpie.... I po lampce wina juz mnie to nie drazni- wrezc jakos tak malowniczo w tej plataninie kabli dziecko wyglada...EwaT wrote:małz wrócił, mam zapas bebilonu i pieluch dada plus sudokrem
no i wino hiszpańskie, czerwone wytrawne....no to kurujemy to endometrium cholera jasna psia kość
cheers!
Pusurek, kapturnica, mysza1975, Mega, samira lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH