35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:przyszła ciotka z wujkiem (zabić koguta bo mój mąż nawet muchy nie potrafi)
przyniosła zajebiste ciasto orzechowe....i co ja mam zrobić??EwaT, Pusurek, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:przyszła ciotka z wujkiem (zabić koguta bo mój mąż nawet muchy nie potrafi)
przyniosła zajebiste ciasto orzechowe....i co ja mam zrobić??EwaT, inessa, ania.g, iwcia77, MartaDidinio, Pusurek, mysza1975, Mega, Sabina, moremi, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-
no mi tez jak w tym kawale :
- napijesz sie?
- nie, nie moge pic, bo mam potem problem z nogami..
- aaa rozumiem placza ci sie ?
- nie - rozchodza na bok ...
MartaDidinio wrote:Mi po winie libido wzrasta... Ale ja oczywiscie jak zwykle sama... nawet nie ma mnie kto wykorzystac... Jeszcze 2 tyg musze poczekac z tym wzrostem...kapturnica, MartaDidinio, mandragora, Pusurek, ania.g, inessa, mysza1975, Mega, Aasiula, Sabina, samira, moremi, BISCA, macduska, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:a mój sie grzecznie pyta co ma włozyć
ja mu wyciągam z szafy i mówie-to i to
on posłusznie wkłada i dobrze na tym wychodziPusurek, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Z gazetka?
Czy tak na medytacje ??
kapturnica, MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
przyniosła zajebiste ciasto orzechowe....i co ja mam zrobić?? -
kapturnica wrote:Zjedz!!!nie wolno marnowac żarcia..Dzieci w Etiopii zajebalyby za kawalek orzechowca
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze serowe oponki
ale znikają na mrugnięcie okiem... Kurde i jak mawia mój m: a dupa rośnie! Muszę jutro coś poćwiczyć bo sie drugi tydzień opylam
kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega komisja jutro na 10 wiec poprosze o kciuki
Ewa ja tez mam ciacho i je zjem a co i jeszcze sobie m&m kupilam na bezclowym i tez je zjem
Mam parcie na slodkie jak oddech @ czuje na plecach
Aaaaa i jeszcze pistacje wciagnelamMega, iwcia77, Iwone, mysza1975, samira lubią tę wiadomość